Igazad van.....de valahogy késztetést érzek a hülyéket istápolni....és ők vannak a többségben.R.M.C.F: leírtam már párszor, főleg neked, hogy azt lehet hülyíteni aki buta, hagyja, vagy akarja. Miért foglalkozol velük? Ha csak a legalja véleményekkel foglalkoznék, már rég agyvérzést kaptam volna. Messi se nem szent, se nem az antikrisztus. Egyértelműen nagyobb lett az arca, de meg sem közelíti sok sportolóét, akik feleennyit sem értek el.
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- sassdibandi
- Kedvenc játékosaid: Varga Zoltán, Törőcsik András, Ronaldo, Ronaldinho, Guti
- Kedvenc csapatod: FRADI, DABAS FC, RM
na a nagyok megengedték a kicsiknek a kijáróban, hogy köszöntsék őket, az unicef senek fölé került, a quatar meg a mellre,
szegény éhező népek
szegény éhező népek
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Realfan1 írta:Digisport1doncsontos írta:Adja valamelyik csatorna a visszavágót?
Köszönöm!
Akinek nincs digije és élvezné shakirától a tiki-takát azoknak itt egy link:
http://tevenezo.blog.hu/2013/04/10/digi ... ine_stream
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
Digisport1doncsontos írta:Adja valamelyik csatorna a visszavágót?
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Adja valamelyik csatorna a visszavágót?
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ha majd nem megy neki legalább le lehet hozni szünetbe h sérültR.M.C.F írta: áááá....dehogy. Amúgy nem az volt hogy messi kidőlt több időre? vagy ez is olyan mint általában,hogy egy élettel össze egyeztethetetlen sérülés után 5 nappal már semmi baja......míg más heteket hagy ki.
Nem illik.
de ő nem az a játékos aki miatt szerkezetet vált a barcaDrake írta:Egy 4-2-3-1-ben véleményem szerint klasszisokkal jobb teljesítményt tudna nyújtani.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
[/quote]Iniesta jelenleg nincs formában.Cesc a Getafe ellen a posztján játszott és MOM volt.[/quote]
Na.....akkor ezt felírom,mert két év alatt,ez a 3-ik kitűnő meccse. [/quote]
Barcelonában azért nem tudja hozni az Arsenalos szintet,mert itt egyszerűen nincs meg a posztja.Cesc a csatár mögött érzi magát a legjobban,ami ugye 4-3-3-as formációban nincs.Egy 4-2-3-1-ben véleményem szerint klasszisokkal jobb teljesítményt tudna nyújtani.
Na.....akkor ezt felírom,mert két év alatt,ez a 3-ik kitűnő meccse. [/quote]
Barcelonában azért nem tudja hozni az Arsenalos szintet,mert itt egyszerűen nincs meg a posztja.Cesc a csatár mögött érzi magát a legjobban,ami ugye 4-3-3-as formációban nincs.Egy 4-2-3-1-ben véleményem szerint klasszisokkal jobb teljesítményt tudna nyújtani.
-
- Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Hát az elmúlt meccsek alapján simán Adrianót játszatnám Alba helyett. A spanyol se védekezésben, se támadásban nem nyújt nagyot mostanában, a többi részét meg tudjátok. Fabre sohasem lesz jobb mint Iniesta, de Ininek sem ment igazán eddig a játék. Neymart nem kezdetném.Drake írta:Víctor Valdés; Dani Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba; Xavi, Sergio Busquets, Cesc; Alexis, Messi y Neymar.
Courtouis; Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis; Koke, Gabi, Mario; Arda Turán, Diego Costa y Villa.
Neymar a kezdőben.Jelenleg szerintem ez a legerősebb kezdője a Barcának.
R.M.C.F: leírtam már párszor, főleg neked, hogy azt lehet hülyíteni aki buta, hagyja, vagy akarja. Miért foglalkozol velük? Ha csak a legalja véleményekkel foglalkoznék, már rég agyvérzést kaptam volna. Messi se nem szent, se nem az antikrisztus. Egyértelműen nagyobb lett az arca, de meg sem közelíti sok sportolóét, akik feleennyit sem értek el.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Na.....akkor ezt felírom,mert két év alatt,ez a 3-ik kitűnő meccse.Drake írta:Iniesta jelenleg nincs formában.Cesc a Getafe ellen a posztján játszott és MOM volt.Kerlon írta:Iniestával biztos erősebbek lennének, szóval szerintem tévedsz.
-
Iniesta jelenleg nincs formában.Cesc a Getafe ellen a posztján játszott és MOM volt.Kerlon írta:Iniestával biztos erősebbek lennének, szóval szerintem tévedsz.
-
Kerlon írta:Iniestával biztos erősebbek lennének, szóval szerintem tévedsz.
áááá....dehogy. Amúgy nem az volt hogy messi kidőlt több időre? vagy ez is olyan mint általában,hogy egy élettel össze egyeztethetetlen sérülés után 5 nappal már semmi baja......míg más heteket hagy ki.
Iniestával biztos erősebbek lennének, szóval szerintem tévedsz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Víctor Valdés; Dani Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba; Xavi, Sergio Busquets, Cesc; Alexis, Messi y Neymar.
Courtouis; Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis; Koke, Gabi, Mario; Arda Turán, Diego Costa y Villa.
-
Az a baj ezekkel a cikkekkel hogy nem tudod "leforrázni" a "népet" a barca/messi nem a univerzum legtisztább,legkorrektebb,legjobb,legtutibb elméletével...mert kinevetnek....hiteltelen leszel,hiszen ez alaposan fel van építve,körül van bástyázva.
Ezt bemutatni,az igazságot megismertetni,lassan lehet......mert nem hiszik el,annyira be volt oltva a közvélemény erre.
A barca felépíti erre a képet......nagyon alaposan,ahogyan kp-án passzolnak....na ezt kapd ki.
Ezt bemutatni,az igazságot megismertetni,lassan lehet......mert nem hiszik el,annyira be volt oltva a közvélemény erre.
A barca felépíti erre a képet......nagyon alaposan,ahogyan kp-án passzolnak....na ezt kapd ki.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
ja én még csak most láttam, de akkor is milyen kontraszt:
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... it-2274945
vs.
http://madridom.hu/blog/2013/08/26/case ... azi-barat/
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... it-2274945
vs.
http://madridom.hu/blog/2013/08/26/case ... azi-barat/
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Bizony; ilyen is volt, meg még sok egyéb finomság is, de mind1, ők mindig jobban tudják.en olyasmit is olvastam, hogy a 45%-ot birtoklo ceg beperelte a Santost egy eloszerzodes miatt ami tartalmaz valami olyasmit, hogy a barca 3 santos jatekosra is igenyt tart es ennek az osszegnek a 45%-at is szeretne az a ceg.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
szerintem az 57 reális,
Előbb hiszek pereznek mint a barcának,mivel van mire ezt alapoznom.....a barca ezt 57ből nem úszta meg,persze ez egy magánvélemény,tényleg nem szedtem velük feleseket.
sajnos
- h3x0r
en olyasmit is olvastam, hogy a 45%-ot birtoklo ceg beperelte a Santost egy eloszerzodes miatt ami tartalmaz valami olyasmit, hogy a barca 3 santos jatekosra is igenyt tart es ennek az osszegnek a 45%-at is szeretne az a ceg.'shutterisland írta:
gondolom senki sem sörözik együtt a santos, a másik 45%-ot birtokló cég vezetőivel, és neymar apjával sem, hogy 4-5 feles után kibökje, hogy mennyi volt a csúszópénz.
szerintem az 57 reális, HA konkrétan a játékjoga 35 körül jöhetett ki, és a többi volt a zsebpénz.
-
Shutter,ezt akkor lehetne olvasni ha messi madridi játékos lenne,de akkor már 4 évvel ezelőtt ezeket olvastad volna......