Ellenben negativ peldat tudnek egy parat.ikarus93 írta:A szárnyai alatt egy sima átlag focistából hasznosság szempontjából egy wk játékost tud csinálni.
Bundesliga
- Galacticos
Re: Bundesliga
Ancelotti ugy az elmult 5-6evben kinek a karrierjet valtoztatta igy meg?
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Es ez miben mutatkozott meg iden? BL-ben nem tudtak hozni az extrat, a nemet kupát elszorakoztak (amit mellesleg Guardiola elotte zsinórban húzott be), Kimmich es Coman fejlődése jelentosen megtorpant, Muller élete legrosszabb szezonjan van tul. Osztom realistahuni nézeteit vele kapcsolatban, egyre inkabb halad a kieges fele. hozzateszem, veretlensegi szeria es latvanyos jatek ide vagy oda, nalunk is igencsak mas lenne a megítélése, ha Ramos nem fejeli be azt a bizonyos szogletet.ikarus93 írta: A szárnyai alatt egy sima átlag focistából hasznosság szempontjából egy wk játékost tud csinálni.
A BM össze teheti a két kezét, hogy Ancelottival kell megcsinálniuk a generációváltást.
Ha van eszük, akkor bebetonozzák a BM-hez és akkor olyan lehet ott, mint SAF volt a MU-nál.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mourinho meg Pep oké, na de Ancelotti?realistahuni írta:Carlo 2014 óta lejtmenetben van, szerintem ez zavarja. Taktikailag azóta nagyon sokszor elverték, nem rotál, az állandó emberei kiégnek, a cserejátékosok motiválatlanok, nincs erőnlét. Ez volt nálunk is a vége fele és ez van most a bayernnél is. Ő és Mourinho elég szépen mennek kifele, illetve Pep is, három olyan ember aki foggal-körömmel ragaszkodik a saját filozófiájához, ahelyett, hogy alkalmazkodna.
A jelenlegi edzők közül még mindig a legjobb.
A szárnyai alatt egy sima átlag focistából hasznosság szempontjából egy wk játékost tud csinálni.
A BM össze teheti a két kezét, hogy Ancelottival kell megcsinálniuk a generációváltást.
Ha van esze a BM-nek, akkor bebetonozzák és akkor olyan lehet ott, mint SAF volt a MU-nál.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A kiesés óta kisebbíti az érdemeinket és csak Kassaira fogja a kiesést, elég meleg van feléjük hónapok óta.illgner írta:Nem, mintha védeném Carlot, de egy ilyen interjú miatt felesleges pálcát törni felette. A nyári dögmelegben készítettek vele egy semmitmondó interjút, és volt egy rossz mondata, ennyi. Szerintem baromira nem volt kedve a BL-kudarccal foglalkozni, így inkább elintézte ezzel a "beszólással". És mivel Kassai szilenciumon van, sokan el is hiszik neki ezt a történetet. Hogy még van-e benne tartalék, vagy már egy kiégett edző, arra a most következő egy vagy két szezon ad választ, amikor gyakorlatilag újjá kell építenie a Bayernt. Ha nem tud váltani, már akár szezon közben elküldhetik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Igen, biztos a "dogmeleg" miatt mond ilyen marhasagokat.
Bayernes a kollega?
Bayernes a kollega?
Nem, mintha védeném Carlot, de egy ilyen interjú miatt felesleges pálcát törni felette. A nyári dögmelegben készítettek vele egy semmitmondó interjút, és volt egy rossz mondata, ennyi. Szerintem baromira nem volt kedve a BL-kudarccal foglalkozni, így inkább elintézte ezzel a "beszólással". És mivel Kassai szilenciumon van, sokan el is hiszik neki ezt a történetet. Hogy még van-e benne tartalék, vagy már egy kiégett edző, arra a most következő egy vagy két szezon ad választ, amikor gyakorlatilag újjá kell építenie a Bayernt. Ha nem tud váltani, már akár szezon közben elküldhetik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Carlo 2014 óta lejtmenetben van, szerintem ez zavarja. Taktikailag azóta nagyon sokszor elverték, nem rotál, az állandó emberei kiégnek, a cserejátékosok motiválatlanok, nincs erőnlét. Ez volt nálunk is a vége fele és ez van most a bayernnél is. Ő és Mourinho elég szépen mennek kifele, illetve Pep is, három olyan ember aki foggal-körömmel ragaszkodik a saját filozófiájához, ahelyett, hogy alkalmazkodna.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Itt sem csapatert jartatja feleslegesen.KAG írta:Realista24 írta:"Németországban kritizálnak minket a BL kiesés miatt. Azt mondják, hogy nem tettünk semmit. Ez így igaz, mert Kassai csinált mindent" - mondta Ancelotti a Corriere dello Sportnak.
Bolond vénember, mást nem tudok mondani.
Nálunk bezzeg nem állt ki egyszer sem így a csapatáért.
Teljesen egyetertek hexorral, inkabb nezne elore, uj ev kezdodik. Talan elkellene gondolkoznia, h egy nemet elcsapatnak miert fogyott el az ereje a masodik felidokre.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Óriási csalódás Ancelotti. Nagyon sajnáltam amikor elküldték de azóta csak köpköd visszafelé. Nem ezt vártam tőle, nagyot esett a szememben
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:"Németországban kritizálnak minket a BL kiesés miatt. Azt mondják, hogy nem tettünk semmit. Ez így igaz, mert Kassai csinált mindent" - mondta Ancelotti a Corriere dello Sportnak.
Nálunk bezzeg nem állt ki egyszer sem így a csapatáért.
ZIDANE
- h3x0r
Ez nem Real utalat, csak egyszeruen csunyan felsultek es probaljak a felelosseget atharitani a birora, amiben a jatekosok mellett a Bayern vezetosege is partner. Mennyivel egyszerubb Kassaira mutogatni, mint beismerni, hogy hibaztak, de jovore duplan odateszik magukat.rashidm írta:Ebben benne van egy jó nagy adag Real utálat amiért elküldték.Realista24 írta:"Németországban kritizálnak minket a BL kiesés miatt. Azt mondják, hogy nem tettünk semmit. Ez így igaz, mert Kassai csinált mindent" - mondta Ancelotti a Corriere dello Sportnak.
- BlancoMark
Egyszeru a keplet. Momentum nelkul estek ki a BL-bol, es meg a kupaban is megszivatta oket a Dortmund. Erre evek ota nem volt pelda Munchenben. Ancelottinak ez hatalmas blama, de amig Kassaira tudja fogni az egeszet, addig jo nehany birka elhiszi, hogy szegeny Ancelotti jol rakta osszr a csapatot csak a mocsok Kassai keresztbetett neki.Realista24 írta:"Németországban kritizálnak minket a BL kiesés miatt. Azt mondják, hogy nem tettünk semmit. Ez így igaz, mert Kassai csinált mindent" - mondta Ancelotti a Corriere dello Sportnak.
Nagy csalodas az ember.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ebben benne van egy jó nagy adag Real utálat amiért elküldték.Realista24 írta:"Németországban kritizálnak minket a BL kiesés miatt. Azt mondják, hogy nem tettünk semmit. Ez így igaz, mert Kassai csinált mindent" - mondta Ancelotti a Corriere dello Sportnak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
"Németországban kritizálnak minket a BL kiesés miatt. Azt mondják, hogy nem tettünk semmit. Ez így igaz, mert Kassai csinált mindent" - mondta Ancelotti a Corriere dello Sportnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Adott klubon múlik gondolom, hogy feljelentik-e vagy sem. A Barcát/Realt menő feljelenteni, főleg a semmiből, mert akkor van három címlap.palesz77 írta:Épp emiatt kérdezem. Hogy ha az, amiről bizonyíték sincs, elvileg feljelentést ér a FIFA-nál, akkor ez hogy "normális"? Nem áll össze nekem..Realista24 írta:Ezt egy Barcás kérdezi pont? no offense
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Épp emiatt kérdezem. Hogy ha az, amiről bizonyíték sincs, elvileg feljelentést ér a FIFA-nál, akkor ez hogy "normális"? Nem áll össze nekem..Realista24 írta:Ezt egy Barcás kérdezi pont? no offense
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt egy Barcás kérdezi pont? no offensepalesz77 írta:Ez amúgy szabályos? Ezen agyaltam tegnap, mert ugye elvileg a játékossal nem lehet a klub előtt megegyezni, amit nyilván mindenki áthág, de ennyire nyíltan? Nem csak kacsa ez véletlenül?peto.isti írta:+ BVB-hez kapcsolódó hír, hogy Pep Dembelével találkozott Manchesterben. Mondjuk minek neki még egy szélső...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szerintem oda mondjuk pont annyira felesleges lenne jelenleg mint hozzánk. Vagy akkor Sterling elmegy a nyáron vajon? Így is ott van már Silva, ha még megy Dembélé is, akkor Sanéval lesz 4 tök fiatal szélsőjük úgy, hogy nem is mindig játszat ilyen játékost a kezdőben Pep. Nekem soknak tűnik kicsit, de ő tudja mit akar persze.
Én mondjuk örülnék, ha nem menne oda, Barcában akarom látni pár éven belül..
Én mondjuk örülnék, ha nem menne oda, Barcában akarom látni pár éven belül..
jolvan. adom. menjen a citybe. akkor
sokkal inkabb minthogy a barcaba kosson ki. akkor viszont sanchez valszeg nem menne a citybe.
sokkal inkabb minthogy a barcaba kosson ki. akkor viszont sanchez valszeg nem menne a citybe.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
A „Le10Sport“ szerint a Manchester City is akarja a szélsőt. a Francia portál szerint Dembele szabadságát szakította félbe, hogy Manchesterben találkozzon Peppel. „Le10Sport“ információi szerint hétfő este volt egy közös vacsora.
Mia san mia