Bundesliga
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
Mueller ezzel vált teljesen feleslegessé.
Hamesz középen, mögötte Vidal meg Thiago, Coman és Robben ad sebességet, még jó is lehet.
Hamesz középen, mögötte Vidal meg Thiago, Coman és Robben ad sebességet, még jó is lehet.
Nem illik.
- nzooli93
Hát kíváncsi leszek Jamesre németországban..azért ott van egy bizonyos tempó..
pont irni akartam hogy annyira abszurd hogy mar igaz is lehet.RaúlCF írta:Nemtudom elképzelni hogy egy ilyen áru és neves játékos kölcsönbe menjen pláne 2 évre. ez nekem nagyon hápogBBeno írta:bild pletyka:
BREAKING: Bayern Munich and Real Madrid have agreed a 2-year loan deal for James Rodriguez with an option to buy [BILD]
Hát nem lenne megszokott, az biztos. Meg milyen opció? 20-30 milliónál magasabb opcióra nem emlékszem, James meg azért még ennyi játékkal is többet ér.Nemtudom elképzelni hogy egy ilyen áru és neves játékos kölcsönbe menjen pláne 2 évre. ez nekem nagyon hápog
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Nemtudom elképzelni hogy egy ilyen áru és neves játékos kölcsönbe menjen pláne 2 évre. ez nekem nagyon hápogBBeno írta:bild pletyka:
BREAKING: Bayern Munich and Real Madrid have agreed a 2-year loan deal for James Rodriguez with an option to buy [BILD]
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez már nagyon off, de 4-4-2-ben is előbb van helye, mint Jamesnek. Legalábbis szerintem.
De egyezzünk ki egy idén megy James, jövőre meg Bale.
De egyezzünk ki egy idén megy James, jövőre meg Bale.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Remélem ez változni fog és dobjuk a 433-t, onnan meg fordított a helyzet.Realista24 írta:Bale-nek van posztja, Jamesnek nincs.donor írta: Akarom mondani Bale. Ezt bizonyította az elmúlt szezonban.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
bild pletyka:
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bale-nek van posztja, Jamesnek nincs.donor írta: Akarom mondani Bale. Ezt bizonyította az elmúlt szezonban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Akarom mondani Bale. Ezt bizonyította az elmúlt szezonban.Realista24 írta:Az Adidas másképpen gondolja. Amúgy a ManUba fog menni szerintem. Bár nekem mindegy, hogy hova, mert ha van felesleges játékos, akkor az ő.wZoLee7 írta:Ha jatszani akar akkor felejtse el a 10 es mezt.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ravenite
- Kedvenc játékosaid: Isco, Modric, Kovacic, Carvajal, Marcelo
Robbené a tízes, róla biztos nem fogják leszedni.Realista24 írta:Tízes mez üres nálatok?
- nzooli93
Tényleg a unitedba illene a legjobban. Faék egyszerű mourinho játék. Sok ívelés, sok hagyományos elem a taktikában. James megkapja Lukaku meg várja benn az érkező ívelést,Mourinho meg elolvad örömében ,hogy ennyire jól végzi mindenki a dolgát a csapatánál. Minden összeillik
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az Adidas másképpen gondolja. Amúgy a ManUba fog menni szerintem. Bár nekem mindegy, hogy hova, mert ha van felesleges játékos, akkor az ő.wZoLee7 írta:Ha jatszani akar akkor felejtse el a 10 es mezt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha jatszani akar akkor felejtse el a 10 es mezt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tízes mez üres nálatok?peto.isti írta:Srácok James Bayern kapcsolatról mit tudtok?? Több német oldalon is lehozták (elsősorban olasz forrásra hivatkozva), hogy elvileg vele akarjuk pótolni Costat. Sőt ennél tovább mentek, s egyezségről írnak. Abszolút eltudom képzelni, hisz a kolumbiai Carlo alatt jól teljesített, s korábban is nyilatkozta már, hogy Carlo hívására vár. Egyedül a pénz lehet kérdéses, mert szerintem a Bayern nem fog érte annyit lecsengetni, mint tenné azt a többi pénzeszsák klub.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Srácok James Bayern kapcsolatról mit tudtok?? Több német oldalon is lehozták (elsősorban olasz forrásra hivatkozva), hogy elvileg vele akarjuk pótolni Costat. Sőt ennél tovább mentek, s egyezségről írnak. Abszolút eltudom képzelni, hisz a kolumbiai Carlo alatt jól teljesített, s korábban is nyilatkozta már, hogy Carlo hívására vár. Egyedül a pénz lehet kérdéses, mert szerintem a Bayern nem fog érte annyit lecsengetni, mint tenné azt a többi pénzeszsák klub.
Mia san mia
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Carlo átvette az arra a tájra hajlamos kisebbségi komplexusból eredő mutogatást és sértett stílust. Amúgy semmi szükségük rá, mert igazi top3 csapat lett az utóbbi jópár évben, de persze bántja őket, hogy mi a bl-t domináljuk.
Carlo azt hittem ennél nagyvonalúbb, ez csalódás.
Carlo azt hittem ennél nagyvonalúbb, ez csalódás.
Nem illik.
Pep atvett egy csúcson lévő csapatot, amit feleslegesen átalakított eredmény nélkül. Carlo atvett egy kiöregedett gerincű csapatot Pep embereivel. 2 év múlva térjünk vissza rá, hogy 3 - 3 év alatt melyik mit rakott le.messideco írta:Hajlamos vagyok védeni Pepet, de Carloval sem lett jobb a Bayern szvsz... Nem figyelem a német focit, de gyakorlatilag ellenfél nélkül húzták be a ligát, a BL-ben oké hogy alázták az Arsenalt, de utána megtorpantak. Szerintem semmi különös nincs bennük, az a várt felszabadulás sem jött el amit vártak szvsz, még mindig Heynckes alapcsapatára támaszkodnak pár változással. Most pedig sima száz millió ajró üti a markukat a tvs jogdíjakból. Hát köszönömszépen. Soha sem fogom szeretni őket...
Carlo meg rendkívül elfogult és nem hittem volna, hogy ebbe a stílusba belevag.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hajlamos vagyok védeni Pepet, de Carloval sem lett jobb a Bayern szvsz... Nem figyelem a német focit, de gyakorlatilag ellenfél nélkül húzták be a ligát, a BL-ben oké hogy alázták az Arsenalt, de utána megtorpantak. Szerintem semmi különös nincs bennük, az a várt felszabadulás sem jött el amit vártak szvsz, még mindig Heynckes alapcsapatára támaszkodnak pár változással. Most pedig sima száz millió ajró üti a markukat a tvs jogdíjakból. Hát köszönömszépen. Soha sem fogom szeretni őket...
"And my heart will leave you never."
- ikarus93
Di Maria ?Galacticos írta:Ancelotti ugy az elmult 5-6evben kinek a karrierjet valtoztatta igy meg?Ellenben negativ peldat tudnek egy parat.ikarus93 írta:A szárnyai alatt egy sima átlag focistából hasznosság szempontjából egy wk játékost tud csinálni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc