De egyezzünk ki egy idén megy James, jövőre meg Bale.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 11., kedd 13:12
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. július 11., kedd 13:09
Remélem ez változni fog és dobjuk a 433-t, onnan meg fordított a helyzet.Realista24 írta:Bale-nek van posztja, Jamesnek nincs.donor írta: Akarom mondani Bale. Ezt bizonyította az elmúlt szezonban.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 11., kedd 13:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 11., kedd 12:42
Bale-nek van posztja, Jamesnek nincs.donor írta: Akarom mondani Bale. Ezt bizonyította az elmúlt szezonban.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. július 11., kedd 12:41
Akarom mondani Bale. Ezt bizonyította az elmúlt szezonban.Realista24 írta:Az Adidas másképpen gondolja. Amúgy a ManUba fog menni szerintem. Bár nekem mindegy, hogy hova, mert ha van felesleges játékos, akkor az ő.wZoLee7 írta:Ha jatszani akar akkor felejtse el a 10 es mezt.
HozzászólásSzerző: ravenite » 2017. július 11., kedd 12:10
Robbené a tízes, róla biztos nem fogják leszedni.Realista24 írta:Tízes mez üres nálatok?
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. július 11., kedd 12:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 11., kedd 11:49
Az Adidas másképpen gondolja. Amúgy a ManUba fog menni szerintem. Bár nekem mindegy, hogy hova, mert ha van felesleges játékos, akkor az ő.wZoLee7 írta:Ha jatszani akar akkor felejtse el a 10 es mezt.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 11., kedd 11:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 11., kedd 11:39
Tízes mez üres nálatok?peto.isti írta:Srácok James Bayern kapcsolatról mit tudtok?? Több német oldalon is lehozták (elsősorban olasz forrásra hivatkozva), hogy elvileg vele akarjuk pótolni Costat. Sőt ennél tovább mentek, s egyezségről írnak. Abszolút eltudom képzelni, hisz a kolumbiai Carlo alatt jól teljesített, s korábban is nyilatkozta már, hogy Carlo hívására vár. Egyedül a pénz lehet kérdéses, mert szerintem a Bayern nem fog érte annyit lecsengetni, mint tenné azt a többi pénzeszsák klub.
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. július 11., kedd 11:21
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. július 11., kedd 10:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 11., kedd 6:59
Pep atvett egy csúcson lévő csapatot, amit feleslegesen átalakított eredmény nélkül. Carlo atvett egy kiöregedett gerincű csapatot Pep embereivel. 2 év múlva térjünk vissza rá, hogy 3 - 3 év alatt melyik mit rakott le.messideco írta:Hajlamos vagyok védeni Pepet, de Carloval sem lett jobb a Bayern szvsz... Nem figyelem a német focit, de gyakorlatilag ellenfél nélkül húzták be a ligát, a BL-ben oké hogy alázták az Arsenalt, de utána megtorpantak. Szerintem semmi különös nincs bennük, az a várt felszabadulás sem jött el amit vártak szvsz, még mindig Heynckes alapcsapatára támaszkodnak pár változással. Most pedig sima száz millió ajró üti a markukat a tvs jogdíjakból. Hát köszönömszépen. Soha sem fogom szeretni őket...
HozzászólásSzerző: gunner » 2017. július 11., kedd 1:55
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. július 10., hétfő 19:15
Di Maria ?Galacticos írta:Ancelotti ugy az elmult 5-6evben kinek a karrierjet valtoztatta igy meg?Ellenben negativ peldat tudnek egy parat.ikarus93 írta:A szárnyai alatt egy sima átlag focistából hasznosság szempontjából egy wk játékost tud csinálni.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. július 10., hétfő 19:00
Ellenben negativ peldat tudnek egy parat.ikarus93 írta:A szárnyai alatt egy sima átlag focistából hasznosság szempontjából egy wk játékost tud csinálni.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. július 10., hétfő 17:52
Es ez miben mutatkozott meg iden? BL-ben nem tudtak hozni az extrat, a nemet kupát elszorakoztak (amit mellesleg Guardiola elotte zsinórban húzott be), Kimmich es Coman fejlődése jelentosen megtorpant, Muller élete legrosszabb szezonjan van tul. Osztom realistahuni nézeteit vele kapcsolatban, egyre inkabb halad a kieges fele. hozzateszem, veretlensegi szeria es latvanyos jatek ide vagy oda, nalunk is igencsak mas lenne a megítélése, ha Ramos nem fejeli be azt a bizonyos szogletet.ikarus93 írta: A szárnyai alatt egy sima átlag focistából hasznosság szempontjából egy wk játékost tud csinálni.
A BM össze teheti a két kezét, hogy Ancelottival kell megcsinálniuk a generációváltást.
Ha van eszük, akkor bebetonozzák a BM-hez és akkor olyan lehet ott, mint SAF volt a MU-nál.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. július 10., hétfő 17:45
Mourinho meg Pep oké, na de Ancelotti?realistahuni írta:Carlo 2014 óta lejtmenetben van, szerintem ez zavarja. Taktikailag azóta nagyon sokszor elverték, nem rotál, az állandó emberei kiégnek, a cserejátékosok motiválatlanok, nincs erőnlét. Ez volt nálunk is a vége fele és ez van most a bayernnél is. Ő és Mourinho elég szépen mennek kifele, illetve Pep is, három olyan ember aki foggal-körömmel ragaszkodik a saját filozófiájához, ahelyett, hogy alkalmazkodna.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 10., hétfő 16:53
A kiesés óta kisebbíti az érdemeinket és csak Kassaira fogja a kiesést, elég meleg van feléjük hónapok óta.illgner írta:Nem, mintha védeném Carlot, de egy ilyen interjú miatt felesleges pálcát törni felette. A nyári dögmelegben készítettek vele egy semmitmondó interjút, és volt egy rossz mondata, ennyi. Szerintem baromira nem volt kedve a BL-kudarccal foglalkozni, így inkább elintézte ezzel a "beszólással". És mivel Kassai szilenciumon van, sokan el is hiszik neki ezt a történetet. Hogy még van-e benne tartalék, vagy már egy kiégett edző, arra a most következő egy vagy két szezon ad választ, amikor gyakorlatilag újjá kell építenie a Bayernt. Ha nem tud váltani, már akár szezon közben elküldhetik.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. július 10., hétfő 16:24
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem