Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Sztem is isco-é a 10es. Benzemán marad a 9es (fake 9) mbappénak pedig 11es kell, ami azt jelentené h ...
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha nem Jön MBappe, akkor a 10-es mezt Isconak adnám. Olyan nagy igazolás akkor ugy sem lesz, akin lehet mutogatni a 10-est, nagy mezeladásokat csinálni. Iscot szereti a bernabeu, és megvan az esélye annak, hogy nagy játékos legyen belőle, esetleg még Asensio
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Karim, mint vérbeli 9es? Sokkal jobban passzolna hozzá a 10es, mint M'Bappéhoz. Ugye már csak a válogatott miatt is, ami mondjuk már nem számít.El Unico írta:Benzemanak a 10-es? na ne. O kilences, verbeli kilences, amig itt van, az is marad.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ateeemadrid
Pont ezen gondolkoztam én is, ha Morata maradna, akkor végképp nem kapná meg a játéklehetőséget. Bírom nagyon meg minden, de azért messze ő a leggyengébb láncszem elől.Galacticos írta:En amugy elengednem lucast is.
Szep hogy hajt, kuzdd de benne nincs tobb ennel mar es igeretes fiatalok elol fogja elvenni a perceket.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Galacticos
En amugy elengednem lucast is.
Szep hogy hajt, kuzdd de benne nincs tobb ennel mar es igeretes fiatalok elol fogja elvenni a perceket.
attol en is.
btw morata felesege unfollowolta mar a mut instan?
btw morata felesege unfollowolta mar a mut instan?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
___Samy___ írta:Egyre inkább kezdem azt érezni, hogy Ceballos érkezésével Llorente fog távozni. Pedig ő a posztja miatt rettentő fontos lenne.
Remélhetőleg így már James helyére jön Ceballos inkább.
Én attól fosok egyre jobban, hogy bukjuk Mbappét.
ZIDANE
- ___Samy___
Egyre inkább kezdem azt érezni, hogy Ceballos érkezésével Llorente fog távozni. Pedig ő a posztja miatt rettentő fontos lenne.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
egyszerre legyen fent kova,isco,ceballos,asensio csak úgy bulizni középen
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Valamelyik felkészülési meccsen megnéznék egy
Zidane-Carvajal,Varane,Vallejo,Theo-Isco,Llorente,Ceballos-Asensio-Benzema,Morata (amúgy MBappe) sort kezdőként.
Zidane-Carvajal,Varane,Vallejo,Theo-Isco,Llorente,Ceballos-Asensio-Benzema,Morata (amúgy MBappe) sort kezdőként.
- miVida
gyerekek...
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tényleg nem hiszem el az ilyeneket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Vallejot már bemutattak benne.miVida írta:
A 3assal pedig mi lesz, Vallejo rögtön belebújik? Vagy Theo?
- miVida
Értem és megértem. A 10es szám amúgy is el van átkozva azokon akik kapják mostanában (főleg ha előléptetve, lásd: özil, lass, sneijder) mondjuk robinho meg james se váltotta meg a világot... :PRealista24 írta:A francia lesz a tízes szerintem.miVida írta:mezekkel hogy leszunk? Mbappe kapja Morata-et, Isco pedig James-et?
A 3assal pedig mi lesz, Vallejo rögtön belebújik? Vagy Theo?
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Benzemanak a 10-es? na ne. O kilences, verbeli kilences, amig itt van, az is marad.M1Ö írta:Pedig jobban passzolna Benzema-nak a 10es. M'bappén nem tudom elképzelni.Realista24 írta:Karim a kilences. Ez fix.
- ___Samy___
Tehát akkor úgy állunk, hogy jelenleg van egy ilyen keretünk:
Keylor, Kiko, Yanez
Carvajal, Danilo, Vallejo, Varane, Ramos, Nacho, Marcelo, Theo
Casemiro, Llorente, Ceballos, Modric, Kovacic, Kroos, James, Isco, Asensio, Lucas
Benzema, Morata, CR, Bale, Mayoral
Yanez, Danilo, James, Morata, ők valószínűleg távoznak, Ceballos és Llorente sorsa meg még ismeretlen. Ha leszedjük a felesleget, akkor meg marad egy ilyen:
Keylor, Kiko
Carvajal, Vallejo, Varane, Ramos, Nacho, Marcelo, Theo
Casemiro, (Llorente, Ceballos), Modric, Kovacic, Kroos, Isco, Asensio, Lucas
Benzema, CR, Bale, Mayoral
Ugye Yanez helyére Zidane fiát cikkezik, tiszta sor. Morata helyett jönne Mbappé, James helyét átvenné Ceballos/Llorente, Danilo helyére meg lehet Hakimi lesz felhozva. Egy a lényeg szerintem, hogy egyszerre ne legyen itt a Ceballlos-Llorente-Kovacic sor. Nálam Kova meg Llorente maradna, a horvátot nem kell részletezni, Llorente meg a posztja miatt. Ceballos meg mehetne kölcsönbe. Így maradna:
Kelyor, Kiko, Luca
Carvajal, Hakimi, Varane, Valllejo, Ramos, Nacho, Marcelo, Theo
Casemiro, Llorente, Modric, Kovacic, Kroos, Isco, Asensio, Lucas
Benzema, Mbappé, CR, Bale, Mayoral
Ennek elégnek kell lennie, és pénzügyileg is egész jól állnánk. Sikerre éhes, fiatal brigád, lyukak betömve, selejt eladva, több nem is kell.
Keylor, Kiko, Yanez
Carvajal, Danilo, Vallejo, Varane, Ramos, Nacho, Marcelo, Theo
Casemiro, Llorente, Ceballos, Modric, Kovacic, Kroos, James, Isco, Asensio, Lucas
Benzema, Morata, CR, Bale, Mayoral
Yanez, Danilo, James, Morata, ők valószínűleg távoznak, Ceballos és Llorente sorsa meg még ismeretlen. Ha leszedjük a felesleget, akkor meg marad egy ilyen:
Keylor, Kiko
Carvajal, Vallejo, Varane, Ramos, Nacho, Marcelo, Theo
Casemiro, (Llorente, Ceballos), Modric, Kovacic, Kroos, Isco, Asensio, Lucas
Benzema, CR, Bale, Mayoral
Ugye Yanez helyére Zidane fiát cikkezik, tiszta sor. Morata helyett jönne Mbappé, James helyét átvenné Ceballos/Llorente, Danilo helyére meg lehet Hakimi lesz felhozva. Egy a lényeg szerintem, hogy egyszerre ne legyen itt a Ceballlos-Llorente-Kovacic sor. Nálam Kova meg Llorente maradna, a horvátot nem kell részletezni, Llorente meg a posztja miatt. Ceballos meg mehetne kölcsönbe. Így maradna:
Kelyor, Kiko, Luca
Carvajal, Hakimi, Varane, Valllejo, Ramos, Nacho, Marcelo, Theo
Casemiro, Llorente, Modric, Kovacic, Kroos, Isco, Asensio, Lucas
Benzema, Mbappé, CR, Bale, Mayoral
Ennek elégnek kell lennie, és pénzügyileg is egész jól állnánk. Sikerre éhes, fiatal brigád, lyukak betömve, selejt eladva, több nem is kell.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Nagyon jól fest.Realista24 írta:Én csak ennyit teszek ide be.
https://pbs.twimg.com/media/DEN7JbcXsAAP9dH.jpg
De Jamest kihagytad.....meg L.Vasq. is ot van még.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én csak ennyit teszek ide be.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nehogy aztan hoppon maradjon perez.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Eddig igazolások szempontjából elég jó a nyár. Elhoz(t)unk két fiatal tehetséget, akiket a Barca is akart, és Mbappéért is versenyben vagyunk. Szerintem amint sikerül elpasszolni Moratát (vagy Bale-t), akkor azonnal rászállnánk a franciára. Moratának szinte csak a Chelsea maradt, de szerintem el is fogják vinni 75 körüli összegért. Jamesről viszonylag kevesebb a hír, de szerintem előbb-utóbb a PSG elviszi 70-ért. Kettőjükből már kijön Mbappé ára.
Theo, Ceballos, Mbappé hoznák számomra a tökéletes nyarat.
Theo, Ceballos, Mbappé hoznák számomra a tökéletes nyarat.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.