Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Lucas azért nem "számít" mert szerintem ő elvan minimális játékidővel is,
nem fiatal tehetség kategória, örül hogy a csapatnál van
ellenben a Kovacic Ceballos Llorente triónak kellenének a percek
valamelyiket kölcsön kell adni a 3-ból...
Ceballos nem menne a hírek szerint így ő kiesett
Llorente alternatíva Casemironak, ő kell szerintem
Kovacic Kroos helyettese alapesetben az érkezőket figyelembe véve, akit viszont nem kell minden 2. meccsen a padra tenni, mint lassan Modricot, így én őt küldeném kölcsönbe
nem fiatal tehetség kategória, örül hogy a csapatnál van
ellenben a Kovacic Ceballos Llorente triónak kellenének a percek
valamelyiket kölcsön kell adni a 3-ból...
Ceballos nem menne a hírek szerint így ő kiesett
Llorente alternatíva Casemironak, ő kell szerintem
Kovacic Kroos helyettese alapesetben az érkezőket figyelembe véve, akit viszont nem kell minden 2. meccsen a padra tenni, mint lassan Modricot, így én őt küldeném kölcsönbe
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Én is ezen a véleményen vagyok.
Soknak tűnik a felhozatal.
Mondjuk nálam Llorente nem jött volna és Kova mehetne Case/Kroos alternatívájaként.
Ceballos mondjuk Modric helyét veheti át, idővel.
Asensio, Lucas V. szerintem rendben lesz. Pláne hogy Lucasnak szava sincs.
Bale meg elöl kardoskodhat CR és Benz mellett.
Mayoralt pedig el kellene valamerre boltolni.
Egy épkézláb góllövőt/befejezőt pedig hozni.
Soknak tűnik a felhozatal.
Mondjuk nálam Llorente nem jött volna és Kova mehetne Case/Kroos alternatívájaként.
Ceballos mondjuk Modric helyét veheti át, idővel.
Asensio, Lucas V. szerintem rendben lesz. Pláne hogy Lucasnak szava sincs.
Bale meg elöl kardoskodhat CR és Benz mellett.
Mayoralt pedig el kellene valamerre boltolni.
Egy épkézláb góllövőt/befejezőt pedig hozni.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Én meg biztos nem engedném Kovat, mert tőle elvarhatunk egy biztos szintet. Ceballos meg Llorrente meg lehet Illarra defektes.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Sokan vagyunk,Bale, Lucas, Kova, Ceballos sorbol valakinek lepnie kellene szerintem
- Jim
én Kovacic helyét nem látom a csapatban ha mindenképp marad Ceballos
kölcsönadnám az Internek opcióval
amit jövő nyáron megvétózhatunk
kölcsönadnám az Internek opcióval
amit jövő nyáron megvétózhatunk
Egyetlen nagy kérdés van csak amúgy, hogy marad-e elől a BBC vagy ketten lesznek mögöttük Iscoval.
Nem tudunk erre választ adni amúgy, mert szerencsére Bale sérült volt tavasszal így nem derült ki, hogy ő játszott volna-e. A döntő más téma, nem volt akkor még 100%-os.
Ez csak akkor fog kiderülni, ha mindenki egészséges és jön az első igazi tétmeccs augusztusban. Elvileg ugye a MU ellen még nem lesz Ronaldo, de a Barca ellen már biztosan. Ha ott jön a szokásos gálacsapat: elől a BBC-vel mögöttük Kroossal, Modriccal és Caseval, akkor a sok középpályás közül valaki valóban totál felesleges lesz.
Nálam is a leginkább Lucas lóg ki, ő egy butított Callejon.
Ha kiesik Bale és jobbszélső kell, akkor azt röhögve hozza Asensio is, mert tavasszal is jó párszor játszott ott, nem is szar csapatok ellen. De valószínűbb, hogy egy esetleges Bale sérüléssel maradunk a 4-3-1-2-nél, ahol a csatárok mögé ott lesz Isco vagy Asensio.
Persze nem azt mondom, hogy ki kell dobni Lucast, csak könyörgöm, ne legyen idén is benne minden meccsen a három csere egyikében, amikor lesz helyette 5 jobb opció a padon.
Nem tudunk erre választ adni amúgy, mert szerencsére Bale sérült volt tavasszal így nem derült ki, hogy ő játszott volna-e. A döntő más téma, nem volt akkor még 100%-os.
Ez csak akkor fog kiderülni, ha mindenki egészséges és jön az első igazi tétmeccs augusztusban. Elvileg ugye a MU ellen még nem lesz Ronaldo, de a Barca ellen már biztosan. Ha ott jön a szokásos gálacsapat: elől a BBC-vel mögöttük Kroossal, Modriccal és Caseval, akkor a sok középpályás közül valaki valóban totál felesleges lesz.
Nálam is a leginkább Lucas lóg ki, ő egy butított Callejon.
Ha kiesik Bale és jobbszélső kell, akkor azt röhögve hozza Asensio is, mert tavasszal is jó párszor játszott ott, nem is szar csapatok ellen. De valószínűbb, hogy egy esetleges Bale sérüléssel maradunk a 4-3-1-2-nél, ahol a csatárok mögé ott lesz Isco vagy Asensio.
Persze nem azt mondom, hogy ki kell dobni Lucast, csak könyörgöm, ne legyen idén is benne minden meccsen a három csere egyikében, amikor lesz helyette 5 jobb opció a padon.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Meg lesz Lucasnak is azon a pár meccsen a helye, mert ezt a 4-4-2-t több meccsen nem 4-3-1-2-ben alkalmazta Zidane, hanem tényleg 4-4-2-ben és egy vonalban volt a középső sor is. Ugye főleg mikor Bale, Lucas meg Asensio játszott. Ő még elfér, bár én vele sem számolnék, bármilyen szimpatikus is. Minden egyes lehetséges percet az Isco-Asensio-Kovacic-Ceballos 4esbe kéne bele ölni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane (Nº1), Kroos, ISCO
- Kedvenc csapatod: Real Madrid... :)
Elnézve a középpályás kínálatot:kodo írta:A jobbhátvéd témát én is Nachora bíznám, de ha középen is bajban leszünk, amire volt példa idén, akkor pedig egy Castillás arcot hívnék, Tejero, vagy inkább Hakimi. Ezek úgyis bajnokikra vonatkoznak, azok közül se a rangadókra, szokják csak.
-------------------------------------Casemiro/M.Llorente---------------------------------
-------------Modrić/Kovačić------------------------------------Kroos/Ceballos----------
------------------------------------------Isco/Asensio---------------------------------------
Ebből kifolyólag én úgy gondolom, hogy végre felbomlik a "B-B-C" és alapvetően átállunk a szezon 2. felében látott FourFourTwo-ra. Legalábbis a keret jellege ezt indokolná. Ebben a felállásban a 4-4-2 első kettese a Ronaldo(Mbappé/Agüero?)-Bale(Benzema) kettős lenne. Ergo sajna nem lenne hely sehol sem Lucas Vázquez-nak és nem is igazán játszanánk szélsőkkel! Sajnos... Én semmiképpen nem engedném el, mert igazi madridista, akit bárhová teszünk küzd a címerért becsülettel!
Megoldás: A szezon során kényszerből játszott már szélső védőt, amikor Carvajal és Danilo sem volt bevethető. Danilo valószínű távozása esetén ő lehetne Carvajal mögött a biztos váltótárs. Sőt! HA több védekezés kell ott van még Nacho is! Szerintem ebben kellene gondolkodni és nem Meunier-t hozni Carvajal mögé. Achraf egy évre mehet kölcsönbe az Alavéshez, utána meglátjuk, hogy válik be ez a megoldás, illetve, hogy Vaskéz hajlandó-e egyáltalán erre a szerepre!? Szerintem igen, ezen felül pedig a keret igazi jolly jokere lenne, mivel több poszton is bevethető! Vele kapcsolatban ezt érzem az egyetlen megoldásnak! Ezzel valószínűleg ez lenne a vala volt legerősebb kerete a Real Madridnak ! De kell is egy remélhetőleg 6 kupás, 65 meccsből álló szezonhoz
2023: Kepa - Carvajal, Rüdiger, Alaba, Camavinga - Fede Valverde, Tchouaméni, Kroos - Bellingham - Rodrygo, Vini Jr.
https://lineupbuilder.com/football/?sk=tx60
2024: #Haaland #Endrick #A.Davies
A jobbhátvéd témát én is Nachora bíznám, de ha középen is bajban leszünk, amire volt példa idén, akkor pedig egy Castillás arcot hívnék, Tejero, vagy inkább Hakimi. Ezek úgyis bajnokikra vonatkoznak, azok közül se a rangadókra, szokják csak.
- Jim
jobbhátvéd nem kell
Nacho játszhat ott néha
(középen Vallejonak adnék meccseket inkább)
illetve vésztartaléknak az egyik castillás arc megteszi
Indoklás:
nem fogunk a középhátvéd csere mellé bal és jobbhátvédet is a padra ültetni a meccsek nagy részén
idén ezt Coentrao megoldotta a sérülésével (alig volt keretben)
jövőre viszont Theonak ott kell lennie a padon, és mivel Nacho bárhol eljátszik hátul
Danilo a meccsek felén keretben sem lett volna, ezért döntött a távozás mellett szerintem
Nacho játszhat ott néha
(középen Vallejonak adnék meccseket inkább)
illetve vésztartaléknak az egyik castillás arc megteszi
Indoklás:
nem fogunk a középhátvéd csere mellé bal és jobbhátvédet is a padra ültetni a meccsek nagy részén
idén ezt Coentrao megoldotta a sérülésével (alig volt keretben)
jövőre viszont Theonak ott kell lennie a padon, és mivel Nacho bárhol eljátszik hátul
Danilo a meccsek felén keretben sem lett volna, ezért döntött a távozás mellett szerintem
real zaradek sztem nincs benne de ha nem lesz meg a bl akkor 50ert barki viheti.ericco írta:Szeirntem Donnarumma új szerződésében ott a Real záradék.Sierra írta:Navasnak én is megadnám még a kövi szezont mindenképp, aztán jövőre lehet filózni. De Gea sem lesz fiatalabb, jövőre már 28 lesz, mondjuk kapusposzton nem olyan lényeges ez.
Ami viszont nem lesz alacsony. 40-50-re tippelnék.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Most számolgattam, és ez a keret egyre jobban a 442-re lesz alakítva. Cabellos ügyes fiú, de egyelőre nem látom a helyét a csapatban, a többi ok.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Szeirntem Donnarumma új szerződésében ott a Real záradék.Sierra írta:Navasnak én is megadnám még a kövi szezont mindenképp, aztán jövőre lehet filózni. De Gea sem lesz fiatalabb, jövőre már 28 lesz, mondjuk kapusposzton nem olyan lényeges ez.
Ami viszont nem lesz alacsony. 40-50-re tippelnék.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én mondjuk nem lennék meglepve, ha Bale-lel is csatárként számolna. Ha már nem akarják eladni.
Navasnak én is megadnám még a kövi szezont mindenképp, aztán jövőre lehet filózni. De Gea sem lesz fiatalabb, jövőre már 28 lesz, mondjuk kapusposzton nem olyan lényeges ez.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na akkor úgy fest hogy levekonyitottuk a keretet. Most kezdődik a neheze, mert eladni mindig könnyebb szerintem mint venni.
Jobbhátvéd es csatár. A középpálya olyan, hogy beszarsz, kapus kérdést rövidre zárta Zidane.
Tavaly sem volt könnyű dolga a csapat menedzselesevel, a következő nagy feladata Karim es CR "leépítése" lesz. Őszintén nagyon kiváncsi vagyok, hogy miképpen fogja meglepni. Feltéve ha jon Mbappe.
Jobbhátvéd es csatár. A középpálya olyan, hogy beszarsz, kapus kérdést rövidre zárta Zidane.
Tavaly sem volt könnyű dolga a csapat menedzselesevel, a következő nagy feladata Karim es CR "leépítése" lesz. Őszintén nagyon kiváncsi vagyok, hogy miképpen fogja meglepni. Feltéve ha jon Mbappe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane (Nº1), Kroos, ISCO
- Kedvenc csapatod: Real Madrid... :)
Pont ezen gondolkodtam én is a napokban, elnézve a középpályás kínálatot:ateeemadrid írta:Pont ezen gondolkoztam én is, ha Morata maradna, akkor végképp nem kapná meg a játéklehetőséget. Bírom nagyon meg minden, de azért messze ő a leggyengébb láncszem elől.Galacticos írta:En amugy elengednem lucast is.
Szep hogy hajt, kuzdd de benne nincs tobb ennel mar es igeretes fiatalok elol fogja elvenni a perceket.
-------------------------------------Casemiro/M.Llorente---------------------------------
-------------Modrić/Kovačić------------------------------------Kroos/Ceballos----------
------------------------------------------Isco/Asensio---------------------------------------
Ebből kifolyólag én úgy gondolom, hogy végre felbomlik a "B-B-C" és alapvetően átállunk a szezon 2. felében látott FourFourTwo-ra. Legalábbis a keret jellege ezt indokolná. Ebben a felállásban a 4-4-2 első kettese a Ronaldo(Morata)-Bale(Benzema) kettős lenne. Ergo sajna nem lenne hely sehol sem Lucas Vázquez-nak és nem is igazán játszanánk szélsőkkel! Sajnos... Én semmiképpen nem engedném el, mert igazi madridista, akit bárhová teszünk küzd a címerért becsülettel!
Megoldás: A szezon során kényszerből játszott már szélső védőt, amikor Carvajal és Danilo sem volt bevethető. Danilo valószínű távozása esetén ő lehetne Carvajal mögött a biztos váltótárs. Szerintem ebben kellene gondolkodni és nem Meunier-t hozni Carvajal mögé. Achraf egy évre mehet kölcsönbe az Alavéshez, utána meglátjuk, hogy válik be ez a megoldás, illetve, hogy Vaskéz hajlandó-e egyáltalán erre a szerepre!? Szerintem igen, ezen felül pedig a keret igazi jolly jokere lenne, mivel több poszton is bevethető! Vele kapcsolatban ezt érzem az egyetlen megoldásnak! Ezzel valószínűleg ez lenne a vala volt legerősebb kerete a Real Madridnak ! De kell is egy remélhetőleg 6 kupás, 65 meccsből álló szezonhoz
2023: Kepa - Carvajal, Rüdiger, Alaba, Camavinga - Fede Valverde, Tchouaméni, Kroos - Bellingham - Rodrygo, Vini Jr.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Nem hinném, hogy Marcos vagy Mayoral be lesz mutatva, hiszen csak kölcsönben voltak, de előtte már pályára léptek az első csapatban. Carvajal (vagy éppen Asensio) esete más volt.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Mondjuk Asensio nem saját nevelés amugy.
Meg az EurópaiSzuperKupa után es Jese eladása után volt a bemutatása. Akkor kapta meg a 20as mezt.
Gondolom miután eldőlt h marad a keretnel utána lett bemutatva. Lehet ez fog történni Marcossal is, de én valószínűbbnek érzem h mivel saját nevelés, majd max valamelyik meccs előtt kisétál előbb aztán annyi. Nem lesz neki külön parádé.
Meg az EurópaiSzuperKupa után es Jese eladása után volt a bemutatása. Akkor kapta meg a 20as mezt.
Gondolom miután eldőlt h marad a keretnel utána lett bemutatva. Lehet ez fog történni Marcossal is, de én valószínűbbnek érzem h mivel saját nevelés, majd max valamelyik meccs előtt kisétál előbb aztán annyi. Nem lesz neki külön parádé.
Carvajal mondjuk vételi opcióval távozott, de emlékeim szerint Asensio kölcsönből jött vissza és utána bemutattak.Mickey írta:Volt Carvajalnak is.
Asszem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K