Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 30., péntek 9:45

Honnan fogod megtudni, h igaz-e?
Levy nyilatkozatait olvastam, és ott benne volt, hogy tárgyaltak, közel voltak, de nem jött össze az ár miatt.
Tudom hogy kicsit off de Balotelli megint bekeményített. Megkérdezték tőle hogy mi a véleménye amikor összehasonlítják Ibra-val.
Balotelli-interjú, részlet (Sky Sport Italia):
Csak viccelt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 30., péntek 9:32

Mythos90 írta:
de én még mindig nem értem.
ki messi ahhoz hogy a félidőben több percig magyarázzon a bírónak és mutogassa a lábát hogy őt hogy rugdossák? hogy jön ehhez?
Én mondjuk csak az első félidőt láttam, de az Atleticot nem kell félteni, szerintem Costa mindenkit feltüzelt a játékoskijáróban, hogy csak a combját hátulról srácok. :D
Egyébként én vagyok az egyedüli a fórumon, aki bírja Costát? :mrgreen: Persze a kupadöntőn én is szidtam keményen, de ha a liga védőit megszavaztatnák, hogy ki az a támadó, aki ellen a legjobban utálnak játszani, akkor a brazil biztosan a top3-ban lenne. :mrgreen: Mondjuk én valamiért amúgy is csípem az ilyen defektes támadókat, mint Ibra, vagy Balo.

Tudom hogy kicsit off de Balotelli megint bekeményített. Megkérdezték tőle hogy mi a véleménye amikor összehasonlítják Ibra-val.
Balotelli-interjú, részlet (Sky Sport Italia):

– Mario, mondd, megtisztelő lenne, ha Ibrával hasonlítanának össze?
– Nekem nem feltétlenül, de Ibrának az lenne...

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. augusztus 30., péntek 8:39

Realista24 írta:A dolog szépséghibája, hogy a hír 1 éves, viszont ha igaz, akkor mínusz kettőről indul nálam a walesi.
Honnan fogod megtudni, h igaz-e?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 30., péntek 8:30

Értem, de tudjuk hogy egy gyökér, aki szot sem érdemel. A hulyesegeinel csak a tudatlansaga nagyobb.

A szörnyű inkább az, hogy ennek ellenére teret kap.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. augusztus 30., péntek 3:38

Realista24 írta:Mit kell foglalkozni Hortival?
Mert utáljuk a kétszínű pöcsöket. Leírják, hogy így meg úgy tisztelet, közben igazi vadparaszt módjára nyilvánulnak meg. Én nem szeretem a Barcelonát, de Hortival ellentétben tényleg tisztelem az ellenfelem. Pont ezért a lehető legritkább esetben szólalok meg Barca-ügyben.

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. augusztus 29., csütörtök 18:56

Ajánlom ezt a cikket mindenkinek:

Szerintem minden szava igaz. Idézem:
Mit művelsz? Új vagy, egy senki, inkább nekem passzolj. Ezért vagy itt, ez a feladatod.”
Elhiszem. :lol:

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 29., csütörtök 18:11

El Flaco írta:Ön culé? :mrgreen:

Barcás, de én nagyon nevettem. :lol:
Ez nagyon nagy. Jót röhögtem :lol: :lol: :lol:
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 29., csütörtök 18:01

:lol: :lol: :lol:

istenem mekkora

:lol: :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 29., csütörtök 17:27

ismerem, aki készítette, és az benne az érdekes, hogy kis poénnak szánta egy barcás facebook klubba, és nincs is listázva a videó, tehát csak az nézheti meg, akinek van link hozzá.
ehhez képest 20500-as nézettség. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 29., csütörtök 14:59

Barca: megegyeztek Bale-lel, öt év alatt 25 millió eurót kap - lapértesülés. A két klub között viszont még nincs megállapodás. A katalánok 40 millió eurót áldoznának kiszemeltjükre, s ezzel az ajánlatukkal jelenleg lépéselőnyben vannak a riválisokkal, a Manchester Cityvel és a Chelsea-vel szemben.

A dolog szépséghibája, hogy a hír 1 éves, viszont ha igaz, akkor mínusz kettőről indul nálam a walesi.
Való igaz, Bale ügyében megszakadtak a tárgyalások a Barcelonával – nyilatkozta Daniel Levy, a Tottenham Hotspur elnöke. – Viszont a Chelsea és a Manchester City továbbra is vételkész, ezért bizonyosra vehető, hogy walesi kiválóságunk jövő januárban távozik.
Ekkor még 40 millió fontot kértek érte, ez 2012. novembere.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:54

ateeemadrid írta:Most nem azért, de nekem nagyon nem tűnt fel az a nagy Barca-akarás és hajtás, helyzetetek sem nagyon volt, a 11-est leszámítva.
Nem (Filipe Luis nagyot mentett többször is), de a nyomás folyamatos volt, ha nálunk volt a labda, mentünk előre, ahogy kell, nem az volt, hogy Piquéék leálltak passzolgatni hátul (pedig megtehették volna, mert a 0-0 nekünk volt ugyebár kedvezőbb), amint elvesztettük a labdát, ment azonnal a letámadás. :)
Lehet, hogy nézőpont kérdése, de én sokkal több motivációt láttam a csapatban, mint Tito alatt.
ateeemadrid írta:Tény, hogy undorítóak, de azért egy ilyen meccs után én nem mutogatnék a másik csapatra. Színészkedés, csoportos reklamálás, provokálás, volt itt minden katalán részről is.
Ez így igaz, a csoportos reklamálást azért nem emelném ki, mert ez szinte minden csapatnál előfordul, ha nem is olyan gyakorisággal, mint nálunk (sajnos), a színészkedés Albáék körében legnagyobb sajnálatomra szintén igen megszokott jelenség (mondjuk Jordi most pont nem annyira járt ebben élen, ha jól emlékszem), viszont ilyen mértékű faragást, mit Az Atlético művelt, rég láttam, pedig általában nem kímélnek minket az ellenfél játékosai. :D

A legszebb az volt, amikor Costa rálépett Alves hátára ( :agree: ), aztán Alves két másodperces fáziskéséssel kezdett el ordítva gurulni a földön. :lol:

Guti.HaZ.
Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:37

Hát én beszarok ezen :lol: .
Kevés ilyen van, amit jól megcsinálnak, de ez tényleg fasza lett.
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)

https://www.facebook.com/fogadoblog/ :coffee:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:31

Mit kell foglalkozni Hortival? Amúgy is behúztuk már a Bernabéu kupát, és ma este is nyerhetünk egyet.

:mrgreen:
Három dolog számít: BL, bajnokság, Király-kupa, a többi csak kiegészítés. A Szuperkupa nálam akkor számít, ha a Barca ellen játsszuk. Szép dolog ha más esetben is megnyerjük, de nem verem rá a mellem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:30

TéOeM írta:Nézegettem ennek a "kommentátor" Horti Gábornak a FB oldalát és csak így simán lemargitozni a Realt, hát, gyönyörű mint ne mondjak. :agree: Idióta. Remélem, hogy "meccs közvetítés" közben is így beszél.
Horti Gábor - SportKlub (9 hours ago): "Irénkét kipihenve: MEG VAN AZ ELSŐ IDEI TRÓFEA! Madridban szerintem lassan összeülhet a válságstáb - MEGINT nagyon jók leszünk Holnap is várlak Titeket Lelkeim, ezt is megbeszéljük. Madridisták: SZÓLJATOK MÁR BE VÉGRE! "

egy kommentelo: Németh Márk Gábor: "bírom a közvetítéseidet, de muszáj állandóan a Madridot aláznod? Megértem, hogy Barca-szurkoló vagy, el is fogadom, de ebből szerintem kicsit sok, csak magadat égeted vele. Mellesleg meg nem lennék büszke ha a csapatom ilyen húgy játékkal nyerne Szuperkupát, de ez már csak saját szerény véleményem..."

Horti Gábor - SportKlub: "Márk, majd ha nyertek trófeát, akkor beszélünk erről, megígérem Nem alázom, csak a véleményem fejtem ki, lehet, hogy nem mindig látszik, de én tisztelem a Madridot, de ami ott folyik az elmúlt években, az a Barcás Gaspart-éra legsötétebb napjait idézi, és eléggé nehezemre esne nem rajtuk élcelődni."

tiszteli a Madridot, de egy hettel elotte meg lemargitozta oket.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:28

Kicsit OFF, de Diego Costáról nekem mindig ez jut eszembe. Nemtom volt-e valamikor anno, de nézzétek végig (mert ott a lényeg igazából a videó végén, de csak akkor van értelme, ha megnézed az egészet).

http://www.youtube.com/watch?v=jTeVf0I_JmA

Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:15

de én még mindig nem értem.
ki messi ahhoz hogy a félidőben több percig magyarázzon a bírónak és mutogassa a lábát hogy őt hogy rugdossák? hogy jön ehhez?
Én mondjuk csak az első félidőt láttam, de az Atleticot nem kell félteni, szerintem Costa mindenkit feltüzelt a játékoskijáróban, hogy csak a combját hátulról srácok. :D
Egyébként én vagyok az egyedüli a fórumon, aki bírja Costát? :mrgreen: Persze a kupadöntőn én is szidtam keményen, de ha a liga védőit megszavaztatnák, hogy ki az a támadó, aki ellen a legjobban utálnak játszani, akkor a brazil biztosan a top3-ban lenne. :mrgreen: Mondjuk én valamiért amúgy is csípem az ilyen defektes támadókat, mint Ibra, vagy Balo.

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. augusztus 29., csütörtök 9:56

Nézegettem ennek a "kommentátor" Horti Gábornak a FB oldalát és csak így simán lemargitozni a Realt, hát, gyönyörű mint ne mondjak. :agree: Idióta. Remélem, hogy "meccs közvetítés" közben is így beszél.

El Flaco
Tiszteletbeli Szerkesztő
Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF

HozzászólásSzerző: El Flaco » 2013. augusztus 29., csütörtök 9:56

Ön culé? :mrgreen:

"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. augusztus 29., csütörtök 9:09

Valószínű korai még ezt mondanom,de mégis az az érzésem,hogy nem Neymarnak való a Barca. Egyszerűen,ahogy néztem az eddigi meccseket nekem valahogy az jött le,hogy nem passzol a katalánok játékába. Oké még nyilván keresik és ő maga is keresi a helyét szóval ez még változhat,de szerintem nem lesz belőle a világ 3. legjobbja,ahogy sokan beharangozták, legalábbis a Barcában nem.
Sőt szerintem a pályán kívül sem fog feküdni neki,bárhol máshol ő lett volna az első számú sztár(minket és a Barcát) kivéve) itt meg már tisztán látszik,hogy szép lassan egy szürke kisegér lesz Messi mellett,lásd például a sablon nyilatkozatokat,amivel fényesre nyalta a "világlegjobbját".
Kb, két szezont adok Neymarnak és elmegy valahova,ahol ő lesz a kiskirály,mert szerintem neki annál nagyobb egója van,hogy ennyire beálljon a sorba és Messi mögött csak egy legyen a sok közül a katalán csapatban.
Aztán majd két év múlva visszaolvasom ezt és meglátom,hogy bevált-e a jóslatom vagy nem. :D :lol:

ozil91
Kedvenc játékosaid: Robben, vdV, Torres
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Netherlands, Germany

HozzászólásSzerző: ozil91 » 2013. augusztus 29., csütörtök 1:13

realbeckham írta:Amúgy ez a hét szépen Ribery felé hajtja a vizet....
Ronci 2hete flop és impotens, Lionel meg le van amortizálódva
nem hiszem hogy ezek a mostani események annyira szerepet játszanának még a választásban. :hmmm: :hmmm:
These battle scars don't look like they're fading
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...

Vissza: