HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 16., kedd 14:13
Szerintem Jesét, és minden egyéb más tehetséges fiatalt, akiben benne van, hogy később nagyobb szerep is lehessen az övé Real Madridnál, csak akkor szabad felhozni, ha tényleg rendszeresen játszik. Nem úgy értem, hogy állandóan kezdő, és 90 perceket pályán tölt, hanem - érdekes hasonlat lesz, mert nála pont nem így kellene eljárni, hanem alap kezdő kellene, hogy legyen, ami ilyen, meg olyan okokból nem történik meg - úgy, mint Modric. Esetek nagy százalékában csak csere, és a meccs végére áll be, mégis van jó pár meccs, ahol kezdő volt, persze előfordult az is, hogy nem is játszott. Egy Jesének pontosan így kellene adni a játékperceket, nem igaz ez Modricnál. Ez a szezon tökéletes lett volna. A bajnokságról kb a felénél lemondott már mindenki. Tonnaszámra kaphatta volna a lehetőségeket, játékperceket. És ez az, ami itt a Real Madridnál nagyon kevésszer van meg, hogy így megkapja a maga lehetőségét. Addig ne is jöjjön fel. Azért ne jöjjön fel, hogy minden harmadik meccsen kapjon 20 percet. Ha a vezetőség úgy látja, hogy nincs azon a szinten, hogy a fentebb vázolt szisztéma alapján játsszon, akkor tényleg jobb lenne, ha inkább opcióval eladná, minthogy itt üljön a padon, és megrekedjen a fejlődésben. De azt is egy olyan csapatnak kellene, ami stílusban hasonlít a Madridra, és szilárd nemzetközi kuparésztvevő. Akár BL is, de minimum EL, és onnan sem az ilyen alja, hanem aki eljut a kieséses szakaszig, sőt ott is sokáig él. Pl idén Malaga. Nem egy top csapat, mégis milyen jól meneteltek. És ha innen ki tud tűnni, az már az, amire azt lehet mondani, hogy na ez már valami, ez már teljesítmény. Eladáskor azt is kell nézni, hogy ne egy Bayernbe, vagy hasonló kaliberű csapatba kerüljön, ahol sanszos, hogy kb annyi lehetőséget kapna, mint nálunk. akkor inkább maradjon. Szóval elég sokváltozós függvény ez. Én is jobb szeretném, ha jövőre a nagyoknál lenne, és itt válna remek játékossá, vagy annál is többé. De ha a feltételek nem teljesülnek, inkább tényleg menjen, és ha úgy alakul hozzuk vissza.