ateeemadrid írta:Most nem azért, de nekem nagyon nem tűnt fel az a nagy Barca-akarás és hajtás, helyzetetek sem nagyon volt, a 11-est leszámítva.
Nem (Filipe Luis nagyot mentett többször is), de a nyomás folyamatos volt, ha nálunk volt a labda, mentünk előre, ahogy kell, nem az volt, hogy Piquéék leálltak passzolgatni hátul (pedig megtehették volna, mert a 0-0 nekünk volt ugyebár kedvezőbb), amint elvesztettük a labdát, ment azonnal a letámadás.
Lehet, hogy nézőpont kérdése, de én sokkal több motivációt láttam a csapatban, mint Tito alatt.
ateeemadrid írta:Tény, hogy undorítóak, de azért egy ilyen meccs után én nem mutogatnék a másik csapatra. Színészkedés, csoportos reklamálás, provokálás, volt itt minden katalán részről is.
Ez így igaz, a csoportos reklamálást azért nem emelném ki, mert ez szinte minden csapatnál előfordul, ha nem is olyan gyakorisággal, mint nálunk (sajnos), a színészkedés Albáék körében legnagyobb sajnálatomra szintén igen megszokott jelenség (mondjuk Jordi most pont nem annyira járt ebben élen, ha jól emlékszem), viszont ilyen mértékű faragást, mit Az Atlético művelt, rég láttam, pedig általában nem kímélnek minket az ellenfél játékosai.
A legszebb az volt, amikor Costa rálépett Alves hátára (
), aztán Alves két másodperces fáziskéséssel kezdett el ordítva gurulni a földön.