Rohad*ak meg, de hogy tud a Spurs is ilyen jó játékosokat venni, mint Chririches, Paulinho, Soldado, Capoue, Lamela, Chadli. Míg ez a szerencsétlen Arsenal meg eddig Yaya Sanogót hozta meg talán leigazolják most Flaminit.GT37 írta:Még lerendezzük Eriksent, és mehet a buli.Realista24 írta:De ennek mi értelme? Mindenki tudja, hogy Bale Madridba igazol k*rvamagas áron.
Amúgy szerintem Danny Rose eddigi parádés teljesítménye miatt mondta végül azt Levy, hogy ne vonjuk bele az üzletbe Coentraót.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Még lerendezzük Eriksent, és mehet a buli.Realista24 írta:De ennek mi értelme? Mindenki tudja, hogy Bale Madridba igazol k*rvamagas áron.
Amúgy szerintem Danny Rose eddigi parádés teljesítménye miatt mondta végül azt Levy, hogy ne vonjuk bele az üzletbe Coentraót.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
az utóbbi idő alapján pont ő az akit nem fog befolyásolni a teljesítményében a fizetése...lehet rossz formája, bárkinek lehetpulci írta:Amúgy az feltűnt, hogy eto'o napokon belül aláír chelseahez v. interhez így ha CR7 aláírná új szerződését hivatalosan is ő lenne a világon legjobban kereső játékos
Ha már annyi hír volt arról, hogy ezt szeretné akkor jó lenne ezt is tisztázni és akkor ez a kívánsága is teljesülhet és akkor talán végre lehetne a pályán nyújtott teljesítményre koncentrálni!!!
eto'o egy vicc, minek kellene ő a chelseanek, nem értem
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ennek nagyon örülök, mert egy szimpatikus játékosról van szó, és hazai környezetben, a liga egyik legjobb csapatában akár még sokra is viheti. Az oké, hogy nem a legfiatalabb már, de még mindig benne van az hogy berobban és egy nagyon jó játékos válhat belőle. Remélem húzóembere lesz majd a csapatnak és a válogatottnak is.Az orosz sajtó szerint még a héten pont kerülhet Denis Cheryshev ügyére. A fiatal orosz játékos minden bizonnyal a Zenit csapatában fogja folytatni.
Hajrá Denis
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Amúgy az feltűnt, hogy eto'o napokon belül aláír chelseahez v. interhez így ha CR7 aláírná új szerződését hivatalosan is ő lenne a világon legjobban kereső játékos
Ha már annyi hír volt arról, hogy ezt szeretné akkor jó lenne ezt is tisztázni és akkor ez a kívánsága is teljesülhet és akkor talán végre lehetne a pályán nyújtott teljesítményre koncentrálni!!!
ja tényleg hazai drukkerek. elejét olvastam csak el és azt hittem a múltkori ismétlődik meg. attól függetlenül tényleg valaki nyilatkozhatna mert nem tesz jó ez egyiknek sem.Realista24 írta:Péreznek aztán k*rva nagy hatása van az ellenfél szurkolóira, jelen esetben a granadaiakra.ne hagyd magad. perez meg ahelyett hogy egy Bale portré előtt bájolog néha ránézhetne a klubjára hogy mi megy a meccseken és tehetne valami nyilatkozatot.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
jaaa? hát ha nem messi gála, akkor van esélye Ribéry-nek is... elvégre ez az UEFA legjobb játékosnak járó díjátadó ez tényleg a legjobban teljesítő játékosnak adja, nem az köznép és újságírók kedvencénekCS0ki írta:Szerintem Ribery fog nyerni egyébként.Gyerekek, azért az most már tényleg nevetséges lenne, ha Messi vinné ezt a díjat egy CR vagy Ribery előtt.
Coentrao-t jó lenne még elpasszolni legalább egy 20ért. Azért elég komoly védő ő ahhoz, hogy erősítést jelentsen a csapatok nagy részének.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Szerintem is Ribery nyer. Ezt a díjat azért találták ki, hogy ha Messinek nincs olyan kiemelkedő szezonja, akkor az arra érdemesek is elismerve legyenek valamilyen módon, ha már a bogyónál úgyis le van zsírozva minden (lásd Ini tavaly).
Özil nyilatkozata meg valóban sablon, de úgyis hamar kiderül, hogy mennyire gondolja komolyan ezeket a szavakat. Mellesleg én Casillas-tól is várnék már nagyon valami hasonlót, mert ez a média által generált bomlasztás már nagyon idegesítő, mellesleg a szurkolókat is erősen megosztja a szituáció...
Özil nyilatkozata meg valóban sablon, de úgyis hamar kiderül, hogy mennyire gondolja komolyan ezeket a szavakat. Mellesleg én Casillas-tól is várnék már nagyon valami hasonlót, mert ez a média által generált bomlasztás már nagyon idegesítő, mellesleg a szurkolókat is erősen megosztja a szituáció...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Péreznek aztán k*rva nagy hatása van az ellenfél szurkolóira, jelen esetben a granadaiakra.ne hagyd magad. perez meg ahelyett hogy egy Bale portré előtt bájolog néha ránézhetne a klubjára hogy mi megy a meccseken és tehetne valami nyilatkozatot.
Szerintem is Ribery nyeri, meg is érdemli.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem Ribery fog nyerni egyébként.Gyerekek, azért az most már tényleg nevetséges lenne, ha Messi vinné ezt a díjat egy CR vagy Ribery előtt.
Coentrao-t jó lenne még elpasszolni legalább egy 20ért. Azért elég komoly védő ő ahhoz, hogy erősítést jelentsen a csapatok nagy részének.
ettől meg még mindig hánynom kell. nevetségesek a spanyol big fat cunt drukkerek.Diego Lópeznek a Granada ellen nem csak a kapuját erő lövésekkel kellett megküzdenie, hanem saját idegeivel is. A hazai drukkerek több ízben is “Iker, Iker!” skandálással próbálták megzavarni a Real Madrid hálóőrét.
vamos diego. ne hagyd magad. perez meg ahelyett hogy egy Bale portré előtt bájolog néha ránézhetne a klubjára hogy mi megy a meccseken és tehetne valami nyilatkozatot.
Öziltől meg erre vártam. csapassad nekik. mesut
- hugo
- Kedvenc játékosaid: H.Sanchez ; CR7 ; Varane
- Kedvenc csapatod: RM
Remélem Özil utolsó két nyilatkozata azt jelenti, hogy Zidane falhoz csapta és mostantól nekiáll játszani!
"I doubt Barcelona will make an offer, but they can save it because I wouldn’t accept." H.S.
Géci írta:Látom előre, hogy nyilatkozik majd CR, és azt fogja mondani, hogy nem látta értelmét elmenni, mert ő úgy volt vele, hogy Ribery maximálisan megérdemli a triplázással és úgy gondolta, hogy inkább a csapattal tart...BBeno írta:majd délután kiderül milyen gála is ez. midenesetre nagyon adom hogy bojkottálta anno josé is az aranylasztit és most ronci is ezt az év játékosát.
Ez valahol szép gesztus Riberynek főleg akkor, ha Messi kapja . Mekkora fricska lenne :Đ
gyakorlatilag ezt mondta José is Ronciról hogy csak ő érdemelné az aranylasztit de mindenki tudja hogy ki kapja...
nem beszélve az edzői aranylasztiról. ezért is birom annyira a mestert.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Látom előre, hogy nyilatkozik majd CR, és azt fogja mondani, hogy nem látta értelmét elmenni, mert ő úgy volt vele, hogy Ribery maximálisan megérdemli a triplázással és úgy gondolta, hogy inkább a csapattal tart...BBeno írta:majd délután kiderül milyen gála is ez. midenesetre nagyon adom hogy bojkottálta anno josé is az aranylasztit és most ronci is ezt az év játékosát.
Ez valahol szép gesztus Riberynek főleg akkor, ha Messi kapja . Mekkora fricska lenne :Đ
-
Csodálom, hogy AVB nyilatkozata után, miszerint világrekord lesz(tovább se hiszem) Bale ,nem jelentek meg hírek, hogy Levy berágott rá, mert így többet kérhetnek a kiszemelt játékosokért.
Nyílt titok, hogy jön és kb mennyiért, tovább húzni hülyeség, így is úgy is meg kérik az árát aki iránt érdeklődnek.
Nyílt titok, hogy jön és kb mennyiért, tovább húzni hülyeség, így is úgy is meg kérik az árát aki iránt érdeklődnek.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
majd délután kiderül milyen gála is ez. midenesetre nagyon adom hogy bojkottálta anno josé is az aranylasztit és most ronci is ezt az év játékosát.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
>>Állítólag Ronci nem fog ma elutazni a messi gálára. inkább megy a többiekkel a depor elleni meccsre.
Illetve ez nem a Messi gála, ennyire nem kell nyomatni a hülyeséget.Cristiano nem utazik a díjátadóra
Realista24, 2013.08.28, 21:14
Az AS szerint Cristiano Ronaldo nem utazik el Zürichbe, az UEFA gálára. A portugál játékos a díjátadó helyett inkább a csapattal tart a Deportivo elleni mérkőzésre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Na látod ez egy jó kérdés; ezt csak Levy tudja (vélhetően az amíg nem hivatalos a miénk és bármi megtörténhet kártyát próbálja kijátszani), de abszolút értelek; nekem is ez volt az első gondolatom. :ĐDe ennek mi értelme? Mindenki tudja, hogy Bale Madridba igazol k*rvamagas áron.
Illetve ez sem rossz felvetés.Egyedül azt tudom elképzelni, hogy az árát nem akarják közölni, mert nem mindegy, hogy 80 milliód vagy 120 milliód van igazolni
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
Állítólag Ronci nem fog ma elutazni a messi gálára. inkább megy a többiekkel a depor elleni meccsre.
esküszöm erre valami kötbért kellene fizetnie a spursnek . naponta 2 millióval olcsóbb bale.
esküszöm erre valami kötbért kellene fizetnie a spursnek . naponta 2 millióval olcsóbb bale.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2013. augusztus 29., csütörtök 9:47-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyedül azt tudom elképzelni, hogy az árát nem akarják közölni, mert nem mindegy, hogy 80 milliód vagy 120 milliód van igazolni, de mivel AVB tegnap világrekordról beszélt, nagy mozgástér nincsen. Na mindegy. 31-én a meccs után hivatalos lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema