Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás Ma, 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

ArjenMagicRobben
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2013. augusztus 29., csütörtök 14:41

wZoLee7 írta: szerintem Rooney ha klasszikus csatárt játszana még jobb is lehetne mint RvP, a másik, hogy szerintem Sergio Agüero és Edin Džeko is jobb csatár a PL-ben...a válogatottban is egy huntelaar jobban teljesített csak rosszkor volt egy sérülése
Biztos azért lett gólkirály az elmúlt 2 szezonban, mert mindenki jobb csatár nála... :coffee:
Válogatott pedig teljesen más, ott nem rá van építve a csapat, és nem is nagyon illik bele a játékrendszerbe.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 29., csütörtök 14:07

Wertz írta:
MorataMartin írta:

RvP mellé max Rooney férne oda (ha csúcsformában van)
Rooney évek óta nagyon jó formában van. Csak a legtöbben azt nem veszik észre, hogy már jó ideje nem csatárt játszik
szerintem Rooney ha klasszikus csatárt játszana még jobb is lehetne mint RvP, a másik, hogy szerintem Sergio Agüero és Edin Džeko is jobb csatár a PL-ben...a válogatottban is egy huntelaar jobban teljesített csak rosszkor volt egy sérülése

kíváncsi leszek ma hányszor fogják elmondani, hogy Ronaldo mivel nem jelent meg biztos nem nyerheti meg :D és ha Messi nyer a jó öreg Frank arckifejezéséről egy közelit majd megnéznék...

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. augusztus 29., csütörtök 12:59

Annyira azert nem lesz lemaradva. Az egesz keret most tanulja az uj taktikot.. Eronlet mas kerdes, de az osszeszokassal nem lesz gond sztem.

Daffius
Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil

HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. augusztus 29., csütörtök 12:31

Ezzel az egész Levy huzavonával az a baj, hogy ebből csak rosszul jöhetünk ki. Nagyon emlékeztet a tavalyi esethez a kis horváttal, mikor utolsó pillanatban érkezett csak. Egész őszön próbálta találni a helyét a csapatban. Ráadásul erőnlétileg ki tudja milyen lesz Bale, de ami a nagyobb gond, nem edzett együtt a csapattal, nem ismeri a struktúrát, stb... Idő kell még a legjobbaknak is hogy belerázódjanak. Neymar szezon elején jött, de még mindíg építik be a csapatba a Barcánál.

Szóval egyáltalán nem mindegy mikor jön (ha jön) Bale. Ha holnap jönne már akkor is késő, mivel egy hónapot eleve buktunk. Nagy butaság lenne Szeptemberbe kezdőként bepakolni és várni a csodát... Perez helyébe, közölném hogy mivel veszítettünk 1 hónapot a 10-ből, így minusz €10m az árból is.

(ps: könnyen beszélek mert én nem dőlnék a kardomba ha nem jönne, továbbra is tartom hogy csak egy jó luxus de nem hiány poszt)

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. augusztus 29., csütörtök 12:16

Gondolom közvetlenül a sorsolás előtt....
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 29., csütörtök 12:11

Rooney évek óta nagyon jó formában van. Csak a legtöbben azt nem veszik észre, hogy már jó ideje nem csatárt játszik
A tavalyi szezonja azért nem úgy sikerült, sokat volt mellőzve is, de úgy néz ki marad végül a vörösöknél. Pedig ha megtalálná Moyes a helyét a csapatban RvP mellett, akkor az eléggé büntetne. Kicsit fura volt számomra, hogy megszerezték tavaly a hollandot úgy, hogy közben volt egy Kagawa-juk is, aki meg a legjobban a csatár mögött tud játszani, így Rooney-nak nem nagyon maradt helye a csapatban. Bár állítólag összerúgta már a port párszor az öreggel, szóval ez is lehetett a háttérben többek között, amikor odavitték a hollandot.
Más: Azt meg tudná nekem valaki mondani, hogy pontosan mikor van ez a díjátadó?

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 29., csütörtök 12:07

Wertz írta:
MorataMartin írta: Rohad*ak meg, de hogy tud a Spurs is ilyen jó játékosokat venni, mint Chririches, Paulinho, Soldado, Capoue, Lamela, Chadli. Míg ez a szerencsétlen Arsenal meg eddig Yaya Sanogót hozta meg talán leigazolják most Flaminit. :|
Erre egyszerű a válasz. A Tottenham anyagilag eléggé megerősödött és ott a pénzt visszaforgatják a csapat. Az Arsenalnál viszont a tulaj Kroenke, amit tud az elszedi a klubtól

Az Arsenalnak idén 70-80 millió euróért igazolhattak. Ez az összeg körülbelül megvolt tavaly is.
Az már más kérdés hogy Wenger egyszerűen nem tudja felfogni hogy változik a világ és egy közepes játékosért is ki kell fizetni 20 millákat :( .
Illetve már nem tudja azt megcsinálni mint régen hogy vesz egy fiatal játékost és beépíti a csapatba mert mire kiteljesedik a játékos addigra elviszi egy másik klub aki 2-3X akkora fizetést add neki.

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 29., csütörtök 12:00

MorataMartin írta: Rohad*ak meg, de hogy tud a Spurs is ilyen jó játékosokat venni, mint Chririches, Paulinho, Soldado, Capoue, Lamela, Chadli. Míg ez a szerencsétlen Arsenal meg eddig Yaya Sanogót hozta meg talán leigazolják most Flaminit. :|
Erre egyszerű a válasz. A Tottenham anyagilag eléggé megerősödött és ott a pénzt visszaforgatják a csapat. Az Arsenalnál viszont a tulaj Kroenke, amit tud az elszedi a klubtól
RvP mellé max Rooney férne oda (ha csúcsformában van)

Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:57

Torres :mrgreen:
Nem értem azt az embert. Még az Atleticoban a legnagyobb csatártehetség volt és a Poolban úgy nézett ki, be is váltja a hozzá fűzött reményeket. Számomra érhetetlen mi történt vele, ráadásul a legnagyobb poén, hogy egy vb, eb, bl még így is összejött neki. :mrgreen: Olvastam valamikor, hogy annyira elment már az önbizalma, hogy volt amikor a youtube-on nézte vissza a saját liverpooli góljait... Az a Chelsea nagyon nem jött össze neki és már nem hinném, hogy akár egy csapatváltás ki tudná húzni ebből a mélypontból. Kár érte, mert nekem nagy kedvencem volt annak idején.
RvP mellé max Rooney férne oda (ha csúcsformában van), de valamiért idén Suarez a nagy sláger itt az emberek 90%-nál.
A Bale üzlet pedig nem úgy volt, hogy már nyélbe ütötték, csak várnak a bejelentéssel, amíg ez a kedves londoni alakulat hivatalosan is gondoskodik a pótlásáról?

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:55

Ami Bale árát illeti, az angolok azért mondogatják a 100 millió eurót, mert a Tottenham nagyjából ennyit költött játékosokra, ezt az árat akarja viszont látni Levy Bale eladásából, én még mindig azt mondom, hogy nem lesz rekord az ára.

Coentrao-t nagyon áron alul fogjuk eladni, senki nem tolong érte, mindenki tisztában van vele, hogy távozni akar és emiatt az utolsó pillanatig ki fognak várni és elviszik olcsón.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:52

mocsok írta:
wZoLee7 írta:RvP meg a másik nagy vicc...góljai felét lesről szerzi. A PL-ben van jobb csatár is rajtuk kívül
rvp vicc?
életveszély az az ember.

kiváncsi lennék kik a jobb csatárok a pl-ben.
Torres :mrgreen:

(hozzateszem, mindig is birtam a spanyolt.. remelem egyszer meg olyan lehet mint regen)

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:47

wZoLee7 írta:RvP meg a másik nagy vicc...góljai felét lesről szerzi. A PL-ben van jobb csatár is rajtuk kívül
rvp vicc?
életveszély az az ember.

kiváncsi lennék kik a jobb csatárok a pl-ben.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:43

nekünk is vert majdnem kettőt a bl-ben, nem sokon múlt
Higu is majdnem továbblőtt minket a Lyon ellen :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:38

MorataMartin írta: Hajjaj Ramsey a legmegosztóbb személyiség Wenger után az Arsenal szurkolók között :D
Viszont most tényleg úgy néz ki, hogy elkapta a fonalat. A felkészülések alatt is jól tolta és most a selejtezőben is a csapata legjobbja volt. Érdekes, mert tavaly világ flop volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:37

CS0ki írta:
eto'o egy vicc, minek kellene ő a chelseanek, nem értem
?? Eto'o 32 évesen kb a legjobb csatár lesz a PL-ben RvP mellett...
RvP meg a másik nagy vicc...góljai felét lesről szerzi. A PL-ben van jobb csatár is rajtuk kívül :)

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:35

ozil91 írta:
Remy írta:Mert Levy tudja, hogy nincs normális ár már manapság a piacon, míg Wenger ott él, hogy 5-10 milliókért tud venni minőségi embert. Ha jól tudom az Arsenal csúcsigazolása 20 milliós volt... :roll:

Amíg Wengert szemberöhögik, addig a többi csapat megfizeti a játékost.
Azért ha hinni lehet Wenger ajánlatainak, amiket az újságok lehoztak, akkor idén ő is áldozott volna elég "komoly" összegeket, szóval nem hiszem hogy itt erről lenne szó azért csak.
Múltkor egyik Arsenal meccs után nyilatkozta, hogy azért nem fog játékost igazolni, hogy elmondhassa, hogy igazolt, meg hogy nőjön a kispad. Csak olyan játékosra fog pénzt áldozni, ha áldoz, akire szüksége van. És sztem azért próbálkozik rendesen, csak lehet h az a gond, hogy mozdíthatatlan játékosoknál próbálkozik. :hmmm: Nem tudom...Én személyszerint csípem az öreget, meg sztem a csapata is egész jó. Ramsey sztem nagyon nagy pléjert lett, annak ellenére ami történt szegénnyel ugyebár.. :( :) Nagyon csípem a mostani játékát. Simán elnézném itt is, Modric mellett. :) :)
Hajjaj Ramsey a legmegosztóbb személyiség Wenger után az Arsenal szurkolók között :D

ozil91
Kedvenc játékosaid: Robben, vdV, Torres
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Netherlands, Germany

HozzászólásSzerző: ozil91 » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:30

Remy írta:Mert Levy tudja, hogy nincs normális ár már manapság a piacon, míg Wenger ott él, hogy 5-10 milliókért tud venni minőségi embert. Ha jól tudom az Arsenal csúcsigazolása 20 milliós volt... :roll:

Azért ha hinni lehet Wenger ajánlatainak, amiket az újságok lehoztak, akkor idén ő is áldozott volna elég "komoly" összegeket, szóval nem hiszem hogy itt erről lenne szó azért csak.
Múltkor egyik Arsenal meccs után nyilatkozta, hogy azért nem fog játékost igazolni, hogy elmondhassa, hogy igazolt, meg hogy nőjön a kispad. Csak olyan játékosra fog pénzt áldozni, ha áldoz, akire szüksége van. És sztem azért próbálkozik rendesen, csak lehet h az a gond, hogy mozdíthatatlan játékosoknál próbálkozik. :hmmm: Nem tudom...Én személyszerint csípem az öreget, meg sztem a csapata is egész jó. Ramsey sztem nagyon nagy pléjert lett, annak ellenére ami történt szegénnyel ugyebár.. :( :) Nagyon csípem a mostani játékát. Simán elnézném itt is, Modric mellett. :) :)
These battle scars don't look like they're fading
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:27

Egy Arsenal-os fórumon olvastam, hogy nekik még mindig Di Maria a fő célpont, aki nem egyszer kijelentette, nem akar távozni Madrid-ból, ők mindig olyan játékosokra hajtanak akik vagy megfizethetetlenek vagy nem akarnak távozni az adott klubjukból.

Mindenesetre nehéz dolga lesz Ancelotti-nak rendszeres játéklehetőséget biztosítani a játékosoknak, csak ne legyen ebből majd gond a későbbiekben,
ha ma vagy legkésőbb holnapig nem jelentik be Bale-t akkor le kell bontani a pódiumot amit építettek, mivel hétvégén hazai meccs, ezért legkésőbb hétfőn lehet bemutatni.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:27

eto'o egy vicc, minek kellene ő a chelseanek, nem értem
?? Eto'o 32 évesen kb a legjobb csatár lesz a PL-ben RvP mellett...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:21

MorataMartin írta:
Rohad*ak meg, de hogy tud a Spurs is ilyen jó játékosokat venni, mint Chririches, Paulinho, Soldado, Capoue, Lamela, Chadli. Míg ez a szerencsétlen Arsenal meg eddig Yaya Sanogót hozta meg talán leigazolják most Flaminit. :|
Mert Levy tudja, hogy nincs normális ár már manapság a piacon, míg Wenger ott él, hogy 5-10 milliókért tud venni minőségi embert. Ha jól tudom az Arsenal csúcsigazolása 20 milliós volt... :roll:

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: