Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- ___Samy___
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
4-5-1-ben is jók lehetnénk, de ebben a felállásban meg a munka büdös neki. Nem tudom mi lesz vele, de nem kéne ezt már erőltetnie szerintem sem.ravenite írta:A legnagyobb baj, hogy Bale miatt nem tudunk formációt sem váltani. Csatárnak nem tudjuk berakni, mert annak tragikus. Mindenki számára az lenne a legjobb, ha lelépne.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Tenyleg most lesz 2 szuperkupa, hat az inkabb a vedelmen es vedekezesen mehet el.MyStiQ írta:
Gondolom a két Szuperkupa.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Gondolom a két Szuperkupa.numberone1 írta:Melyik 2? Az ugynevezett B csapat fogja tolni a kupat, azzal nem lesz baj, csak bekell huzni bappet.nzooli93 írta:Az a baj,hogy bale benzema kezdo lesz a szezon elejen ez 100%. Szoval 2 kupa mar elmehet ezen...
- numberone1
Melyik 2? Az ugynevezett B csapat fogja tolni a kupat, azzal nem lesz baj, csak bekell huzni bappet.nzooli93 írta:Az a baj,hogy bale benzema kezdo lesz a szezon elejen ez 100%. Szoval 2 kupa mar elmehet ezen...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
--------Mbappe------Benzema
------------------Isco
--------Modric--------Kroos
---------------Casemiro
Marcelo---Ramos---Varane---Carvajal
-----------------Navas
Addig, amig CR nem ter vissza es lendul formaba.
Ideje az asztalra csapni, 2 csatar tavozott, az egyik elegge meghatarozo volt tavaly, Mayoral nem megoldas egyelore, szoval kell Mbappe.
------------------Isco
--------Modric--------Kroos
---------------Casemiro
Marcelo---Ramos---Varane---Carvajal
-----------------Navas
Addig, amig CR nem ter vissza es lendul formaba.
Ideje az asztalra csapni, 2 csatar tavozott, az egyik elegge meghatarozo volt tavaly, Mayoral nem megoldas egyelore, szoval kell Mbappe.
- ravenite
- Kedvenc játékosaid: Isco, Modric, Kovacic, Carvajal, Marcelo
A legnagyobb baj, hogy Bale miatt nem tudunk formációt sem váltani. Csatárnak nem tudjuk berakni, mert annak tragikus. Mindenki számára az lenne a legjobb, ha lelépne.
- nzooli93
Az a baj,hogy bale benzema kezdo lesz a szezon elejen ez 100%. Szoval 2 kupa mar elmehet ezen...
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ha nem jön M'Bappe akkor is padra lehetne ültetni mindkettőt. Ugye a középső 3mas alap, hozzájuk jönne Isco-Asensio előre meg CR. Aztán állhat a 16oson belül CR, mert olyan k.pálya lenne mögötte, hogy megtehetné. Mondjuk ilyen úgy sem lesz, de Bale nálam már annó hendikeppel indult (mert az a csúcs éve is csalóka), mára már vagy -20on van, Benzemat meg el kell engedni és nem reménykedni benne. Úgy látszik ő hamarabb ég ki. Vagy fejben vagy testben, nem tudom, de nála valami nagyon elment.dannen írta:igazából asensio már most hozza amit bale, simán ő lenne nálam a kezdő. benzema helyére egyelőre nincs emberünk, de ezen nagyon hamar változtatni kell.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Bale és LV* abszolút felesleges, tőlük meg kéne válni a nyáron, Mbappé pedig kell, még akkor is, ha rohadtul nem értek egyet azzal, amennyit elkérnek érte.
* - feleslegesen veszi el elöl a tehetségesebb emberektől a perceket, ha meg jobbhátvéd cserének lenne szánva, oda vagy vegyen valakit a vezetőség, vagy próbálkozzunk meg a Tejero-Achraf duó valamelyikével. Óriási sérüléshullám esetén meg lehozza Nacho.
Navas/Casilla
Marcelo/Theo
Ramos/Vallejo
Varane/Nacho
Carvajal/Tejero vagy Achraf
Casemiro/Llorente
Kroos/Ceballos
Modric/Kovacic
Isco/Asensio
Cé/Asensio/Mayoral
Mbappé/Benzema
Lehetne ezt a keretet úgy forgatni, illetve annyi lehetőség van benne, hogy az valami egészen hihetetlen, de ha Bale elvesz fixen egy helyet idén is, akkor borul minden. Messze ő a leggyengébb láncszem.
* - feleslegesen veszi el elöl a tehetségesebb emberektől a perceket, ha meg jobbhátvéd cserének lenne szánva, oda vagy vegyen valakit a vezetőség, vagy próbálkozzunk meg a Tejero-Achraf duó valamelyikével. Óriási sérüléshullám esetén meg lehozza Nacho.
Navas/Casilla
Marcelo/Theo
Ramos/Vallejo
Varane/Nacho
Carvajal/Tejero vagy Achraf
Casemiro/Llorente
Kroos/Ceballos
Modric/Kovacic
Isco/Asensio
Cé/Asensio/Mayoral
Mbappé/Benzema
Lehetne ezt a keretet úgy forgatni, illetve annyi lehetőség van benne, hogy az valami egészen hihetetlen, de ha Bale elvesz fixen egy helyet idén is, akkor borul minden. Messze ő a leggyengébb láncszem.
És CR-t is középen kell játszatni, nem pedig szélen. Iscot meg nem lehet padoztatni tovább.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Hát ha Béla kezdő lesz akkor ennyit erről. Teljes homály, főleg ha technikás játékosok veszik körül.
Remélem Bale és Benzema nagyon gyorsan kikerül a kezdőből, és átállunk 4312-re. Mert ez nagyon kevés lesz. Tanulni kell a tavalyi hibákból. Nem biztos, h megint kórházos lesz Bale...
- numberone1
En meg eljatszok azzal a gondolattal, h egyszerre lesz majd itt vmikor a jovoben Kova-Asensio-Bappe-Dembele es nalunk lesz a legdinamikusabb csapat veluk megtuningolva. En is megtartanam Kovat.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Lucas azért nem "számít" mert szerintem ő elvan minimális játékidővel is,
nem fiatal tehetség kategória, örül hogy a csapatnál van
ellenben a Kovacic Ceballos Llorente triónak kellenének a percek
valamelyiket kölcsön kell adni a 3-ból...
Ceballos nem menne a hírek szerint így ő kiesett
Llorente alternatíva Casemironak, ő kell szerintem
Kovacic Kroos helyettese alapesetben az érkezőket figyelembe véve, akit viszont nem kell minden 2. meccsen a padra tenni, mint lassan Modricot, így én őt küldeném kölcsönbe
nem fiatal tehetség kategória, örül hogy a csapatnál van
ellenben a Kovacic Ceballos Llorente triónak kellenének a percek
valamelyiket kölcsön kell adni a 3-ból...
Ceballos nem menne a hírek szerint így ő kiesett
Llorente alternatíva Casemironak, ő kell szerintem
Kovacic Kroos helyettese alapesetben az érkezőket figyelembe véve, akit viszont nem kell minden 2. meccsen a padra tenni, mint lassan Modricot, így én őt küldeném kölcsönbe
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Én is ezen a véleményen vagyok.
Soknak tűnik a felhozatal.
Mondjuk nálam Llorente nem jött volna és Kova mehetne Case/Kroos alternatívájaként.
Ceballos mondjuk Modric helyét veheti át, idővel.
Asensio, Lucas V. szerintem rendben lesz. Pláne hogy Lucasnak szava sincs.
Bale meg elöl kardoskodhat CR és Benz mellett.
Mayoralt pedig el kellene valamerre boltolni.
Egy épkézláb góllövőt/befejezőt pedig hozni.
Soknak tűnik a felhozatal.
Mondjuk nálam Llorente nem jött volna és Kova mehetne Case/Kroos alternatívájaként.
Ceballos mondjuk Modric helyét veheti át, idővel.
Asensio, Lucas V. szerintem rendben lesz. Pláne hogy Lucasnak szava sincs.
Bale meg elöl kardoskodhat CR és Benz mellett.
Mayoralt pedig el kellene valamerre boltolni.
Egy épkézláb góllövőt/befejezőt pedig hozni.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Én meg biztos nem engedném Kovat, mert tőle elvarhatunk egy biztos szintet. Ceballos meg Llorrente meg lehet Illarra defektes.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Sokan vagyunk,Bale, Lucas, Kova, Ceballos sorbol valakinek lepnie kellene szerintem
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
én Kovacic helyét nem látom a csapatban ha mindenképp marad Ceballos
kölcsönadnám az Internek opcióval
amit jövő nyáron megvétózhatunk
kölcsönadnám az Internek opcióval
amit jövő nyáron megvétózhatunk
Egyetlen nagy kérdés van csak amúgy, hogy marad-e elől a BBC vagy ketten lesznek mögöttük Iscoval.
Nem tudunk erre választ adni amúgy, mert szerencsére Bale sérült volt tavasszal így nem derült ki, hogy ő játszott volna-e. A döntő más téma, nem volt akkor még 100%-os.
Ez csak akkor fog kiderülni, ha mindenki egészséges és jön az első igazi tétmeccs augusztusban. Elvileg ugye a MU ellen még nem lesz Ronaldo, de a Barca ellen már biztosan. Ha ott jön a szokásos gálacsapat: elől a BBC-vel mögöttük Kroossal, Modriccal és Caseval, akkor a sok középpályás közül valaki valóban totál felesleges lesz.
Nálam is a leginkább Lucas lóg ki, ő egy butított Callejon.
Ha kiesik Bale és jobbszélső kell, akkor azt röhögve hozza Asensio is, mert tavasszal is jó párszor játszott ott, nem is szar csapatok ellen. De valószínűbb, hogy egy esetleges Bale sérüléssel maradunk a 4-3-1-2-nél, ahol a csatárok mögé ott lesz Isco vagy Asensio.
Persze nem azt mondom, hogy ki kell dobni Lucast, csak könyörgöm, ne legyen idén is benne minden meccsen a három csere egyikében, amikor lesz helyette 5 jobb opció a padon.
Nem tudunk erre választ adni amúgy, mert szerencsére Bale sérült volt tavasszal így nem derült ki, hogy ő játszott volna-e. A döntő más téma, nem volt akkor még 100%-os.
Ez csak akkor fog kiderülni, ha mindenki egészséges és jön az első igazi tétmeccs augusztusban. Elvileg ugye a MU ellen még nem lesz Ronaldo, de a Barca ellen már biztosan. Ha ott jön a szokásos gálacsapat: elől a BBC-vel mögöttük Kroossal, Modriccal és Caseval, akkor a sok középpályás közül valaki valóban totál felesleges lesz.
Nálam is a leginkább Lucas lóg ki, ő egy butított Callejon.
Ha kiesik Bale és jobbszélső kell, akkor azt röhögve hozza Asensio is, mert tavasszal is jó párszor játszott ott, nem is szar csapatok ellen. De valószínűbb, hogy egy esetleges Bale sérüléssel maradunk a 4-3-1-2-nél, ahol a csatárok mögé ott lesz Isco vagy Asensio.
Persze nem azt mondom, hogy ki kell dobni Lucast, csak könyörgöm, ne legyen idén is benne minden meccsen a három csere egyikében, amikor lesz helyette 5 jobb opció a padon.