Kommentáld a híreket
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
majd ha a bbc vagy a sky mondja akkor van miről beszélni. a sun még wc papírnak is gyenge
én már hulyet kapok ettől a mbappe saga-tól
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
belenéztem a napba
A The Sun tényként közli, hogy megszületett az egyezség Mbappé ügyében
A The Sun tényként közli, hogy megszületett az egyezség Mbappé ügyében
Merci Zizou!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
az árral kapcsolatban csak ez a vita alapja hogy egyenlőre potenciál meg lehetőség meg a többi szép jelző de a gyakorlatban egy jó fél év. amikor CR jött rekordért aranylabdás, többszörös bajnok, kupa győztes bl győztes volt és akkoriban Messi még csak kezdett beindulni és fixen Ronaldo volt a top. ehhez képest itt van Mbappé aki tehetséges, valószínű top csatár lesz de decemberig kb nem is játszott ergo van egy pazar fél szezonja ami tényleg kiváló volt de ennyi. amennyire lehet az új R9 annyira lehet az új Drenthe is. Perez jól tudja mennyiért jó üzlet megvenni de szerintem közelebb lesz a 100hoz mint a 150hez.ericco írta:A lényeg, hogy a BBC szavatossága kezd lejárni, és kell egy új klasszis támadó. Jelenlegi klasszisok (egyáltalán nincs sok) elérhetetlenek a Real Madrid számára, ezért potenciálisat kell igazolni. MBappéban pedig van lehetőség bőven, megszerezhető, CR pizsamában alszik, le kell rá csapni. Persze nem minden áron, de hogy kinél mennyi a felső határ, az egyéni. Jó lenne fehérben látni, mert nem biztos, hogy a közeljövőben feltűnik egy hozzá hasonló tehetség.
a BBCnek lejárt a szavatossága de egy BB vagy BC mögötte a jelenlegi kpval még van benne kakaó. Bale itt lesz 1 évet, jövő nyár már a mostaninál is érdekesebb lesz mert Ronaldo is 33 Benzema is 30 és Bale is 29 lesz és elfér fiatalítás de ez csak úgy megy ha valaki lép. az se lepne meg ha 2 menne.
- ericco
- Kapcsolat:
A lényeg, hogy a BBC szavatossága kezd lejárni, és kell egy új klasszis támadó. Jelenlegi klasszisok (egyáltalán nincs sok) elérhetetlenek a Real Madrid számára, ezért potenciálisat kell igazolni. MBappéban pedig van lehetőség bőven, megszerezhető, CR pizsamában alszik, le kell rá csapni. Persze nem minden áron, de hogy kinél mennyi a felső határ, az egyéni. Jó lenne fehérben látni, mert nem biztos, hogy a közeljövőben feltűnik egy hozzá hasonló tehetség.
Merci Zizou!
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Csak arra akartam rávilágítani, hogy Asensio mióta ér állítólag 150-et? Mondjuk kétlem, hogy igaz lenne a hír, viszont 70-80-at simán elkérhetnénk érte és akkor meg Mbappéért is reális a 120.Realista24 írta:Asensio nyert negy kupát, mindegyiken betalált, fontos szerepet játszott a győzelmekben. Van meg kerdes?Chris írta:Szerintem is simán reális a 120-130. Megkérdezem amúgy, hogy Asensio mit csinált az elmúlt évben, hogy nála is majdnem hasonló árakról beszélnek, de egy kiemelkedő szezon után egy fiatal azonnal 50-nél kezd. Ehhez képest Mbappé a legmagasabb szinten oktatta az ellenfelet. Nem is értem miért lenne ő ennél olcsóbb. Könnyen lehet hogy pár év múlva már aranylabda esélyes lesz.
Mennyien röhögtek CR ára miatt, hogy irreális és ebbe csak belebukni lehet, Ezzel most nincs ember aki egyetértene. Amúgy meg ha bejön Mbappé akkor a világ legjobb üzletét csináljuk jó 10 évre itt van az egyik legjobb a földön (mert benne van a srácban), ha meg nem annyira jön be, akkor 50-60-ért tovább lehet adni. És akkor már nagyon visszaesett a teljesítménye...
Nagyon jó szezont futott amúgy Asensio, de akkor is epizódszereplő volt a végjátékban, Mbappé sokkal meghatározóbb volt a BL-ben mint a spanyol, lehet egyszerűen csak azért, mert végig a pályán lehetett, de akkor is jobban meg tudta magát mutatni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Asensio nyert negy kupát, mindegyiken betalált, fontos szerepet játszott a győzelmekben. Van meg kerdes?Chris írta:Szerintem is simán reális a 120-130. Megkérdezem amúgy, hogy Asensio mit csinált az elmúlt évben, hogy nála is majdnem hasonló árakról beszélnek, de egy kiemelkedő szezon után egy fiatal azonnal 50-nél kezd. Ehhez képest Mbappé a legmagasabb szinten oktatta az ellenfelet. Nem is értem miért lenne ő ennél olcsóbb. Könnyen lehet hogy pár év múlva már aranylabda esélyes lesz.
Mennyien röhögtek CR ára miatt, hogy irreális és ebbe csak belebukni lehet, Ezzel most nincs ember aki egyetértene. Amúgy meg ha bejön Mbappé akkor a világ legjobb üzletét csináljuk jó 10 évre itt van az egyik legjobb a földön (mert benne van a srácban), ha meg nem annyira jön be, akkor 50-60-ért tovább lehet adni. És akkor már nagyon visszaesett a teljesítménye...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk CR 1-2 dolgot már lerakott az asztalra mielőtt idejött, nem csak 1 jó szezonja volt...
Amúgy meg megnézném azt, hogy melyik csapat ad majd ki 190 meg 220 milliókat egy játékosra.
Amúgy meg megnézném azt, hogy melyik csapat ad majd ki 190 meg 220 milliókat egy játékosra.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Szerintem is simán reális a 120-130. Megkérdezem amúgy, hogy Asensio mit csinált az elmúlt évben, hogy nála is majdnem hasonló árakról beszélnek, de egy kiemelkedő szezon után egy fiatal azonnal 50-nél kezd. Ehhez képest Mbappé a legmagasabb szinten oktatta az ellenfelet. Nem is értem miért lenne ő ennél olcsóbb. Könnyen lehet hogy pár év múlva már aranylabda esélyes lesz.
- ateeemadrid
Ezt a 18 éves dolgot úgy írjátok mintha ellenérv lenne, hát basszus, azt kell megfizetni, hogy valaki 18 évesen olyan teljesítményt hozott, amire nagyon kevés példa volt.
Azt ne mondjátok már, hogy a világon az egyik legjobban felhájpolt tehetségért, aki a BL-ben és Európában bizonyított hétről-hétre, azért irreális a 120 millió mai árak között.
Neymar is hasonló árért kelt el, évekkel ezelőtt, úgyhogy egy komolytalan szar bajnokságban játszott.
Baszki, Kyle Walkerekért fizetnek manapság 50 milliókat, meg mondjuk Naby Keitánál is alaphangon 80 milliókról cikkeznek. Higuaín 100 volt, Neymarért 222 milliókról írnak, és még sorolhatnám.
Durva belegondolni, de ilyenek lettek az árak, ezeknek tükrében szerintem bőven vállalható egy ilyen ár érte.
Azt ne mondjátok már, hogy a világon az egyik legjobban felhájpolt tehetségért, aki a BL-ben és Európában bizonyított hétről-hétre, azért irreális a 120 millió mai árak között.
Neymar is hasonló árért kelt el, évekkel ezelőtt, úgyhogy egy komolytalan szar bajnokságban játszott.
Baszki, Kyle Walkerekért fizetnek manapság 50 milliókat, meg mondjuk Naby Keitánál is alaphangon 80 milliókról cikkeznek. Higuaín 100 volt, Neymarért 222 milliókról írnak, és még sorolhatnám.
Durva belegondolni, de ilyenek lettek az árak, ezeknek tükrében szerintem bőven vállalható egy ilyen ár érte.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha reálisan akarjuk nézni a dolgokat, akkor Morata 130 millió, Mbappé 80. Morata bizonyított már a legmagasabb szinteken is, két bajnokságban is, annak ellenére, hogy sehol nem élvezte az edző 100%-os bizalmát. Ez pedig sokat elárul róla. Lehet, hogy be fog sülni fix kezdőként, ezt majd az idő eldönti, de a két játékos múltja alapján fordítva lenne reális az ár a mai viszonyokat tekintve, ahol Higuaín 100 millió.ericco írta:A piac diktálja az árakat. Eladunk két túlárazott játékost, helyette veszünk egyet. Ebben sehol nem látom a problémát.elmondom írta:Reális? Ugye most viccelsz?Nekem tökmindegy mennyiért vesszük meg de szerintem rohadt irreális a 130. Még a 100 körüli összeg is az. 18 éves, eddig azon kívül hogy ígéret semmit sem tett le.
A Bale-es dolog pedig csak álom, tisztában vagyok azzal, hogy idén nem reális. De ha rajtam múlna, és lenne rá mód, én emghúznám a cserét.
Dembele azért nem egy kalsszikus szélső, aki csak elfut és bead.RaúlCF írta:Dembelének aztán végképp nincs helye teljes mértékben felesleges igazolás se idén se jövőre se 2 év múlva. amilyen kp-k vannak itt nem a szélsőké a jövő
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
A piac diktálja az árakat. Eladunk két túlárazott játékost, helyette veszünk egyet. Ebben sehol nem látom a problémát.elmondom írta:Reális? Ugye most viccelsz?Nekem tökmindegy mennyiért vesszük meg de szerintem rohadt irreális a 130. Még a 100 körüli összeg is az. 18 éves, eddig azon kívül hogy ígéret semmit sem tett le.
A Bale-es dolog pedig csak álom, tisztában vagyok azzal, hogy idén nem reális. De ha rajtam múlna, és lenne rá mód, én emghúznám a cserét.
Dembele azért nem egy kalsszikus szélső, aki csak elfut és bead.RaúlCF írta:Dembelének aztán végképp nincs helye teljes mértékben felesleges igazolás se idén se jövőre se 2 év múlva. amilyen kp-k vannak itt nem a szélsőké a jövő
Merci Zizou!
Túl kellene ezen libbenni már, hogy kiért mennyi a reális. Van egy piac az diktálja az árakat, maximum mi mint a Real Madrid, ezt kicsit kontrollálhatjuk. 2009-ben a 24 éves aranylabdás, bl győztes, topformában lévő Cristiano Ronaldo került 90 millióba, tavaly pedig a korábban Madridban másodhegedűs, majd Napoliban jó szezont futó, gólkirály, de nemzetközi szinten semmit nem nyert, 28 éves Higuain. Ő is azért mert ennyi volt a kivásárlási ára, különben drágább lett volna. Érezhető merre haladunk. Azért kell most 100 felett perkálni Mbappe-ért, hogy jövőre ne tényleg 190-et kelljen, vagy ne az legyen, hogy egy City vagy Psg lerabolja, ahonnan lehetetlen mozdítani.
-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
Reális? Ugye most viccelsz?Nekem tökmindegy mennyiért vesszük meg de szerintem rohadt irreális a 130. Még a 100 körüli összeg is az. 18 éves, eddig azon kívül hogy ígéret semmit sem tett le.ericco írta:A Monaco tk haverklub, és nem akarják, hogy a PSG vigye el Mbappét. Nem lesz olcsó, 130 reálisnak tűnik, de jönni fog. Legkésőbb jövőre.
Én is, és hoznám Dembelét.wZoLee7 írta:En meg eladnam
- RaúlCF
ericco írta:A Monaco tk haverklub, és nem akarják, hogy a PSG vigye el Mbappét. Nem lesz olcsó, 130 reálisnak tűnik, de jönni fog. Legkésőbb jövőre.
Dembelének aztán végképp nincs helye teljes mértékben felesleges igazolás se idén se jövőre se 2 év múlva. amilyen kp-k vannak itt nem a szélsőké a jövő
- RaúlCF
szép mondogatni hogy le kell rakni ennyit meg ennyit de ha nemet mondanak mi meg bekaphatjuk attól még ugyanúgy elindul a szezon. majd a vezetők szépen kisakkozzák, de Mbappé nélkül is überbrutál a keretünkferni írta:Ha Mariano maradt volna még nyugodt is lennék, hogy Moratát pótolja majd Bale meg Mariano, de Mayoral nem tudom, hogy milyen szintet tud hozni.
Kell Mbappé, le kell rakni 135 milliót és kész, ha ennyi se elég kapják be.
ez a Bale eladás se ilyen egyszerű. nem akar elmenni, nem is nagyon kopogtattak érte nem mondhatod neki hogy márpedig mész ha ő nem akar. Mbappé se annyi hogy kap egy smst hogy jössz. Bale 98% hogy itt lesz év közben játszania is kell és amíg Bale itt van Mbappénak nincs helye meg ideje kivéve ha a szuper kp-ainkat szívatjuk meg elég erősen. ilyen kp állománnyal 4 kp-s rendszert kéne tolni mert mennyiségre és minőségre is megvan az egész éves rotálás.wZoLee7 írta: En meg eladnam, es akkor hoznam MBappet mind1 memnyibe kerul. Iden ha mindenki marad mar akkor csak akkor ha nem bir ott maradni meg rgy evet, es meg se mashol kosson ki
- ericco
- Kapcsolat:
A Monaco tk haverklub, és nem akarják, hogy a PSG vigye el Mbappét. Nem lesz olcsó, 130 reálisnak tűnik, de jönni fog. Legkésőbb jövőre.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De tudod, hogy nem ez a realitás, Bale egy szezont még biztosan itt fog maradni, a második évet már nem adom neki oda, ez függ az újaktól. Na meg Cé és Karimtól is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En meg eladnam, es akkor hoznam MBappet mind1 memnyibe kerul. Iden ha mindenki marad mar akkor csak akkor ha nem bir ott maradni meg rgy evet, es meg se mashol kosson kiRealista24 írta:Bale itt van öt? szezon óta, de eddig nem lehetett fix alapemberként számítani rá, főleg nem húzóemberként. Én ezért aggódom.RaúlCF írta:persze jó volt nem is azt mondom. de ha mondjuk marad 4kp és 2 csatár akkor Bale nem lenne rossz az első 2esbe. és Moratának fontos góljai voltak de az is igaz hogy Balenek meg a sérülései miatt kiestek a góljai elég képlékeny.
Ha Mariano maradt volna még nyugodt is lennék, hogy Moratát pótolja majd Bale meg Mariano, de Mayoral nem tudom, hogy milyen szintet tud hozni.