Hova? Ötödik számú védekező középpályásnak vagy harmadik számú támadó középpályásnak? Nagyon remélem, hogy ez is kacsa...Realista24 írta:Banegát is írják
Premier League
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Re: Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Banegát is írjákEzek már kacsák szerintem. Ha jön Eriksen, rendben leszünk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
Ezek már kacsák szerintem. Ha jön Eriksen, rendben leszünk.madridronie írta:De itt a londoniak nem állnak meg és mennek Chicharito-ért, illetve amennyiben hajlandó megválni a Wigan tőle, akkor James McCarthy-t is leigazolnák még! Szép (azért ez a Baldini még most is nagyon érti a dolgát ).......
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ismerhetnétek Levyt annyira, hogy nem költ csak úgy, bele a vakvilágba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Már csak az lenne szép,ha nem hoznánk Bale-t és anyagi és sportszakmai csődbe visszük ezzel a Spurstmohaola írta:most várni fogjuk hogy ezt a két játékost is leigazolják.
De jó is lenne
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Jaj ne, akkor Bale továbbra se lesz hivatalos,most várni fogjuk hogy ezt a két játékost is leigazolják.
Picit tényleg komédiába illő már, de valahol őket is megtudom érteni; azért csak a legnagyobb sztárjuktól válnak meg és ilyen igazolásokkal, csapattal a hátuk mögött egyszerűbb ezt a drukkerekkel elfogadtatni; arról nem beszélve, hogy tanultak a tavalyi hibából és meghallgatták AVB kérését, miszerint előbb legyen meg a helyettesítés, koncepció és csak aztán menjen aki akar (hogy ne nekik kelljen még kapkodni)! Emellett annyira mind1 már ilyenkor augusztus legvégén (nem oszt, nem szoroz 1-2 nap); a walesi biztosan érkezik a többi meg szerintem nem számít!persze mi meg várjuk meg míg kicserélik az egész keretet és akkor bejelenthetjük balet. nevetséges.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
-
Jaj ne, akkor Bale továbbra se lesz hivatalos,most várni fogjuk hogy ezt a két játékost is leigazolják.madridronie írta:Úgy néz ki Eriksen is a Spursé lesz. Frank de Boer lenyilatkozta, hogy meglepetés lenne, ha nem igazolna hozzájukOly annyira közel, hogy az Ajax-szal már meg is állapodtak, csupán a játékossal kell még megegyezni és hivatalos lesz a transzfer. De itt a londoniak nem állnak meg és mennek Chicharito-ért, illetve amennyiben hajlandó megválni a Wigan tőle, akkor James McCarthy-t is leigazolnák még! Szép (azért ez a Baldini még most is nagyon érti a dolgát ).......Ajax and Tottenham agree Eriksen fee
Ajax and Tottenham have reached an agreement over the transfer fee from Christian Eriksen. The Dane will leave Ajax for €12 million. Only the player's terms are yet to be finalised with the London club. by Goal.com
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- Galacticos
persze mi meg várjuk meg míg kicserélik az egész keretet és akkor bejelenthetjük balet. nevetséges.madridronie írta:De itt a londoniak nem állnak meg és mennek Chicharito-ért, illetve amennyiben hajlandó megválni a Wigan tőle, akkor James McCarthy-t is leigazolnák még!
Na az mondjuk egy teljesen reménytelen vállalkozás.De itt a londoniak nem állnak meg és mennek Chicharito-ért
United-drukkerségtől eltekintve, reálisan nézve is full esélytelen a dolog., szerintem érdemben nem is tesznek majd lépéseket.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Úgy néz ki Eriksen is a Spursé lesz. Frank de Boer lenyilatkozta, hogy meglepetés lenne, ha nem igazolna hozzájuk
Oly annyira közel, hogy az Ajax-szal már meg is állapodtak, csupán a játékossal kell még megegyezni és hivatalos lesz a transzfer. De itt a londoniak nem állnak meg és mennek Chicharito-ért, illetve amennyiben hajlandó megválni a Wigan tőle, akkor James McCarthy-t is leigazolnák még! Szép (azért ez a Baldini még most is nagyon érti a dolgát ).......Ajax and Tottenham agree Eriksen fee
Ajax and Tottenham have reached an agreement over the transfer fee from Christian Eriksen. The Dane will leave Ajax for €12 million. Only the player's terms are yet to be finalised with the London club. by Goal.com
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Uff, akkor marad Ryo. De ebben az esetben szerintem muszáj igazolni. Bár Wenger majd mondja ismét, hogy a csapat megoldja a helyettesítést, bla-bla-bla...
"And my heart will leave you never."
Ezt én is csak találtam valahol, de az Opta és a WhoScored szokott ilyen jellegű kimutatásokat készíteni például.pheco írta:Ilyen adatokat hol lehet találni? Bár hülyeségnek tartom, mert nem igazán lehet ezt statisztikába számon tartani, de azért kíváncsi lennék másokra is.legendary írta:(a cselei 50%-ban bejöttek tavaly, pl Reus hasonló mutatója 32%)
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Oxi?
Ő kidőlt kb 3 hónapra...
Ő kidőlt kb 3 hónapra...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ilyen adatokat hol lehet találni? Bár hülyeségnek tartom, mert nem igazán lehet ezt statisztikába számon tartani, de azért kíváncsi lennék másokra is.legendary írta:(a cselei 50%-ban bejöttek tavaly, pl Reus hasonló mutatója 32%)
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Közben Baines átigazolási kérelmet adott be, szétszedik az Evertont
Podolski 8-10 hét off :S Ox/Ryo remélem megoldja a helyettesítését, vagy jön VALAKI esetleg
Podolski 8-10 hét off :S Ox/Ryo remélem megoldja a helyettesítését, vagy jön VALAKI esetleg
"And my heart will leave you never."
Nagy vétel lehet. A Unitednek már jó ideje szüksége van egy Fellaini típusú, képességű KPralegendary írta:Az angol pletykalapok szerint közben a United megegyezett Fellainiről, aki 20 millió fontba fog fájni.
Az angol pletykalapok szerint közben a United megegyezett Fellainiről, aki 20 millió fontba fog fájni. Állítólag Baines is jönne, ezt közölte az Evertonnal is.
Mindenesetre az tény, hogy az eddigi heves cáfolatok után Martinez ma már nem jelentette ki, hogy maradnak a játékosok, egyszerűen nem akarta kommentálni a helyzetet.
Lamela érdekes, én jó játékosnak tartom, de szerintem a PL-be nem fog illeni. Maga a játékstílusa elegáns, nem erőszakos, habár remekül cselez (a cselei 50%-ban bejöttek tavaly, pl Reus hasonló mutatója 32%), fizikálisan mégse ideális, szerintem egyszerűen a játékstílusa nem a PL-be való. Inverted wingerként (tükörszélső) érdekes lesz a helye is.
Eriksen ellenben nagy vétel lehet, de ő szerintem szinte bárhol megállná a helyét. Nagy vétel lehet, őt nálunk is szívesen láttam volna.
Jó szezon lehet ez, na.
Mindenesetre az tény, hogy az eddigi heves cáfolatok után Martinez ma már nem jelentette ki, hogy maradnak a játékosok, egyszerűen nem akarta kommentálni a helyzetet.
Lamela érdekes, én jó játékosnak tartom, de szerintem a PL-be nem fog illeni. Maga a játékstílusa elegáns, nem erőszakos, habár remekül cselez (a cselei 50%-ban bejöttek tavaly, pl Reus hasonló mutatója 32%), fizikálisan mégse ideális, szerintem egyszerűen a játékstílusa nem a PL-be való. Inverted wingerként (tükörszélső) érdekes lesz a helye is.
Eriksen ellenben nagy vétel lehet, de ő szerintem szinte bárhol megállná a helyét. Nagy vétel lehet, őt nálunk is szívesen láttam volna.
Jó szezon lehet ez, na.
Úgy néz ki Eriksen is a Spursé lesz. Frank de Boer lenyilatkozta, hogy meglepetés lenne, ha nem igazolna hozzájuk
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
It's Champions League Draw day today, or as sp?rs fans like to call it, Thursday.
Flamini meg jó lesz cserének, szerintem ezzel le is zárták az átigazolásokat!
- GT37
"Yes, Levy was here and Eriksen has been given permission to speak to Tottenham," Ajax director of football Marc Overmars told De Telegraaf.
Nagyon örülnék neki, Vertonghen régi ajaxos haverként segíthetne neki a beilleszkedésben is.
http://www.youtube.com/watch?v=f7wzuLZjaL0
http://www.youtube.com/watch?v=jwZHQxa0Hck
Pure talent.
Nagyon örülnék neki, Vertonghen régi ajaxos haverként segíthetne neki a beilleszkedésben is.
A Besiktas vitte volna a nyár elején, aztán valamiért megszakadtak a tárgyalások, mostanában nem nagyon írtak semmit róla, de nem hiszem, hogy harmadik számú csatárnak (Robbie és JD mögött) maradni fog.torjack írta:Van érdemben kérője?
De, de.Casso írta:Ez nem az a srác aki 2-3 éve valamelyik ifjúsági tornán végig alázott mindenkit?
http://www.youtube.com/watch?v=f7wzuLZjaL0
http://www.youtube.com/watch?v=jwZHQxa0Hck
Pure talent.