csak nem egy újabb földi?Steve írta: Cukik vagytok.
Lávcsi van.
meg ukráncigiresebydani írta: Ha valaki akar még a barink lenni van tagfelvétel, pü-ben várjuk az önéletrajzokat meg az ötezrest. Cefrére kéne.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. július 25., kedd 22:04
csak nem egy újabb földi?Steve írta: Cukik vagytok.
Lávcsi van.
meg ukráncigiresebydani írta: Ha valaki akar még a barink lenni van tagfelvétel, pü-ben várjuk az önéletrajzokat meg az ötezrest. Cefrére kéne.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. július 25., kedd 22:03
Ha valaki akar még a barink lenni van tagfelvétel, pü-ben várjuk az önéletrajzokat meg az ötezrest. Cefrére kéne.Steve írta: Cukik vagytok.
Lávcsi van.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. július 25., kedd 22:02
Haver már asszondja vodkát hoz a kannába, annak literén több a haszonikarus93 írta:Szabolcsba nagy üzlet még az Ukrán benzinezés ?
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. július 25., kedd 22:02
Cukik vagytok.csabi* írta:én meg téged imádlak, hogy mindig jössz és idézel minden topikbansebydani írta: Imádom ahonnan jövünk Csabikám
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. július 25., kedd 21:57
Ha a munkahelyem csődbe megy, örülni fogok. Jobban utálom a tulajdonost, mint amennyire szeretem a munkám.___Samy___ írta:A jó öreg komcsi mondás, a munkahelybol kell megélni. Aztán mikor emiatt meg csődbe megy a cég, akkor meg mindenki haborog.Én is feketén árulom ha van rá lehetőségem a cégemtől való értékeket. Nem részletezném mikről van szó. Miért? Mert mindenki a munkahelyéből él... és a fizetés nem elég rá. Jah persze tovább kellett volna tanulni... tudom.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. július 25., kedd 21:48
én meg téged imádlak, hogy mindig jössz és idézel minden topikbansebydani írta:Imádom ahonnan jövünk Csabikámcsabi* írta:előző témához hozzátenném még, hogy itt mifelénk az ügyesebb vámosok is megkeresik az 1 milliót. naponta
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. július 25., kedd 21:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. július 25., kedd 21:43
Ebből se lesz gracias Samy tetkó...___Samy___ írta: De nézzük már meg, hogy kik mennek rendornek, tisztelet a kivételnek.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. július 25., kedd 21:40
A jó öreg komcsi mondás, a munkahelybol kell megélni. Aztán mikor emiatt meg csődbe megy a cég, akkor meg mindenki haborog.Én is feketén árulom ha van rá lehetőségem a cégemtől való értékeket. Nem részletezném mikről van szó. Miért? Mert mindenki a munkahelyéből él... és a fizetés nem elég rá. Jah persze tovább kellett volna tanulni... tudom.
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. július 25., kedd 21:39
+1..Solari írta:Felesleges altalanositani. Legalabb annyira mint csabi kommentjeit olvasni.
Nincs olyan munkakor amelyen emberek altal valamilyen ertek atmegy ami ne lenne korrupt. Nem kell ehhez rendornek lenni csak embernek.
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. július 25., kedd 21:34
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. július 25., kedd 21:29
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. július 25., kedd 21:26
Imádom ahonnan jövünk Csabikámcsabi* írta:előző témához hozzátenném még, hogy itt mifelénk az ügyesebb vámosok is megkeresik az 1 milliót. naponta
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. július 25., kedd 21:25
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 25., kedd 21:24
Köpd szemen nyugodtan, meg is érdemli.DE! Ne bacca már meg a kutya, hogy ne köpjem szemen azt, aki felesküdött a bűn üldözésére és ő a legnagyobb gengszter.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. július 25., kedd 21:14
Nem kell vitázni, beszélgetni viszont lehetMickey írta:Te sem gondolod komolyan, hogy ilyen fajta témában, bármi értelme is lenne vitázni.
Részemről:
Alapvető probléma az, ha erről vitázni kell.
Szíved joga.csabi*
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 25., kedd 21:07
En is "hallottam" olyan ugyes benzinkutasrol, akinek az ismerose szerzett neki egy jol fizeto irodai allast, ahol annyi dolga volt, hogy tobbnyire reggel elment bevasarolni, majd a nap tobbi reszeben az irodajan belul azt csinalt, amit akart. Masfel honap utan inkabb otthagyta es visszament a benzinkutra. Biztos a hatar mellett nagyobb jattot adnak az ablakmosasert.Realista24 írta:Na meg az ügyes benzinkutas
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. július 25., kedd 21:03
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 25., kedd 21:02
Szíved joga.csabi*
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. július 25., kedd 21:00
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem