Haver már asszondja vodkát hoz a kannába, annak literén több a haszonikarus93 írta:Szabolcsba nagy üzlet még az Ukrán benzinezés ?
OFF
Re: OFF
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Cukik vagytok.csabi* írta:én meg téged imádlak, hogy mindig jössz és idézel minden topikbansebydani írta: Imádom ahonnan jövünk Csabikám
Lávcsi van.
Ha a munkahelyem csődbe megy, örülni fogok. Jobban utálom a tulajdonost, mint amennyire szeretem a munkám.___Samy___ írta:A jó öreg komcsi mondás, a munkahelybol kell megélni. Aztán mikor emiatt meg csődbe megy a cég, akkor meg mindenki haborog.Én is feketén árulom ha van rá lehetőségem a cégemtől való értékeket. Nem részletezném mikről van szó. Miért? Mert mindenki a munkahelyéből él... és a fizetés nem elég rá. Jah persze tovább kellett volna tanulni... tudom.
Persze általánosításban ez lehet igaz.
Ez egyébként egy 400-500 főt foglalkoztató cég ami kb. 90%-ban a jelenlegi kormányunk pénzéből él illetve a sok eu-s pénzből, kb általános vélemény itt , hogy amíg nincs abban váltás a cégnek fényes jövője van. Ezen én ha 100x annyit tudnék lenyúlni se lenne másképp. Hogy a másik pár száz ember, hogy csinálja és mit csinál a cégnél az másik dolog...
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
én meg téged imádlak, hogy mindig jössz és idézel minden topikbansebydani írta:Imádom ahonnan jövünk Csabikámcsabi* írta:előző témához hozzátenném még, hogy itt mifelénk az ügyesebb vámosok is megkeresik az 1 milliót. naponta
- ___Samy___
Nem akartam én megbántani senkit, de felhígult a mezőny az elmúlt években a korábbi évekhez képest. Akkoriban még egy rendőrnek volt tekintélye, most meg többnyire azok mennek rendornek, akik nem tudnak magukkal mit kezdeni az életben.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
Az, hogy manapság a rendőrség nem bűnüldözésre van használva elsősorban, hanem inkább penzbehajtasra, arról nem ők tehetnek. És itt most nem védeni akarom őket.
Viszont a viselkedésük hagy kivetni valót, amiről csakis ők tehetnek. De nézzük már meg, hogy kik mennek rendornek, tisztelet a kivételnek. Egyre inkább adja magát a mondás, hogy mindenki rendőrnek születik, csak van aki továbbtanul.
Sajnos tudnék én is sztorizni, de ezt nem itt kéne, meg nem nekem.
Viszont a viselkedésük hagy kivetni valót, amiről csakis ők tehetnek. De nézzük már meg, hogy kik mennek rendornek, tisztelet a kivételnek. Egyre inkább adja magát a mondás, hogy mindenki rendőrnek születik, csak van aki továbbtanul.
Sajnos tudnék én is sztorizni, de ezt nem itt kéne, meg nem nekem.
A jó öreg komcsi mondás, a munkahelybol kell megélni. Aztán mikor emiatt meg csődbe megy a cég, akkor meg mindenki haborog.Én is feketén árulom ha van rá lehetőségem a cégemtől való értékeket. Nem részletezném mikről van szó. Miért? Mert mindenki a munkahelyéből él... és a fizetés nem elég rá. Jah persze tovább kellett volna tanulni... tudom.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
+1..Solari írta:Felesleges altalanositani. Legalabb annyira mint csabi kommentjeit olvasni.
Nincs olyan munkakor amelyen emberek altal valamilyen ertek atmegy ami ne lenne korrupt. Nem kell ehhez rendornek lenni csak embernek.
Bár a kékek a korruptság mellett is kiemelkedően bunkók, de ez nem csak rájuk vagy a vámosokra vonatkozik...
Én is feketén árulom ha van rá lehetőségem a cégemtől való értékeket. Nem részletezném mikről van szó. Miért? Mert mindenki a munkahelyéből él... és a fizetés nem elég rá. Jah persze tovább kellett volna tanulni... tudom.
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Felesleges altalanositani. Legalabb annyira mint csabi kommentjeit olvasni.
Nincs olyan munkakor amelyen emberek altal valamilyen ertek atmegy ami ne lenne korrupt. Nem kell ehhez rendornek lenni csak embernek.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Imádom ahonnan jövünk Csabikámcsabi* írta:előző témához hozzátenném még, hogy itt mifelénk az ügyesebb vámosok is megkeresik az 1 milliót. naponta
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nagyjából pont ezt akartam most leírni mint Donor, így felesleges lenne uazt újra.
A magam részéről még annyit tennék hozzá hogy:
Általánosítani és ez által egy csoportra, közösségre, eleve több emberre ráhúzni egy jelzőt nyilván mindig túlzás.
Viszont nyilván van oka annak ahogy a kékek meg vannak ítélve és biztosan sokan közülük máshogy viselkednének, de amikor sokan közülük ők maguk a legnagyobb gengszterek és pénzbegyűjtésre vannak csak használva, miközben az emberek védelmezése és a bűn megelőzése lenne a cél akkor sajnos nehéz mást mondani.
Tisztelet a kivételnek és jó lenne ha ez egyáltalán nem lenne téma, de amíg emberek tucatjával tudnak egatív példát hozni, addig gond van. Ha valamivel gond van akkor arról beszélni lehet/kell.
Azt gondolom a becsületes kékeknek ez a jelenség sokkal jobban fáj mint az átlag embernek, mert ők kapnak hasonló kollégákat, nem végezhetik a munkájukat becsületesen és még elnos vannak ítélve.Gondolom a normálisabbjának ez elég nagy probléma.
A magam részéről még annyit tennék hozzá hogy:
Általánosítani és ez által egy csoportra, közösségre, eleve több emberre ráhúzni egy jelzőt nyilván mindig túlzás.
Viszont nyilván van oka annak ahogy a kékek meg vannak ítélve és biztosan sokan közülük máshogy viselkednének, de amikor sokan közülük ők maguk a legnagyobb gengszterek és pénzbegyűjtésre vannak csak használva, miközben az emberek védelmezése és a bűn megelőzése lenne a cél akkor sajnos nehéz mást mondani.
Tisztelet a kivételnek és jó lenne ha ez egyáltalán nem lenne téma, de amíg emberek tucatjával tudnak egatív példát hozni, addig gond van. Ha valamivel gond van akkor arról beszélni lehet/kell.
Azt gondolom a becsületes kékeknek ez a jelenség sokkal jobban fáj mint az átlag embernek, mert ők kapnak hasonló kollégákat, nem végezhetik a munkájukat becsületesen és még elnos vannak ítélve.Gondolom a normálisabbjának ez elég nagy probléma.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2017. július 25., kedd 21:26-kor.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Köpd szemen nyugodtan, meg is érdemli.DE! Ne bacca már meg a kutya, hogy ne köpjem szemen azt, aki felesküdött a bűn üldözésére és ő a legnagyobb gengszter.
De csak okosban, hogy ne járj rosszul. Manapság már mindent figyelnek.
Ja igen, nem mindenki beszélhet ám mindenről.
Az álláspontom pedig változatlan.
A rendvédelem vagy közrend védelem ( kékek ) létjogosultságának megkérdőjelezése, részemről elfogadhatatlan.
De ehhez én kevés vagyok, hogy ezt itt bizonygassam, mármint az ellenkezőjét. Illetve ahhoz is hogy bárkinek az álláspontján, ideológiáján változtassak.
Talán ez is egy vélemény, nem Zsombi?
( még ha nem is tetszik )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2017. július 25., kedd 21:27-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Nem kell vitázni, beszélgetni viszont lehetMickey írta:Te sem gondolod komolyan, hogy ilyen fajta témában, bármi értelme is lenne vitázni.
Részemről:
Alapvető probléma az, ha erről vitázni kell.
Szíved joga.csabi*
Véleményem szerint a "kékek" több mindennek köszönhetik, hogy ilyen a megítélésük hazánkban. Önhibájukból lettek pénzbehajtók (legalább is itt Borsodban), akiknek a legnagyobb gondjuk a közlekedők ellenőrzése. Sajnos ez egyrészt felsőbb utasítás, másrészt belefáradtak a bűn üldözésébe. Millió példát tudok mondani, hogy a rendőrség forró nyomon elfogott egy elkövetőt, majd a mélyen tisztelt bíróság szépen hazaküldte, vagy 1-2 nap közmunkára, akarom mondani közfekvésre ítélte az elkövetőt. A másik oldala az éremnek, viszont a viselkedésük. Már már kezd kikopni, de ez a "mindenki fölöttinek érzem magam kékben" és "vigyázzatok, mert úgy is megbüntetlek" életérzés sem teszi őket a magyar ember kedvenceivé. A szolgálunk és védünk meg közröhej.
És amiről előkerültek, hogy vannak, akik ügyeskednek. Igen, vannak. Mint mindenhol. DE! Ne bacca már meg a kutya, hogy ne köpjem szemen azt, aki felesküdött a bűn üldözésére és ő a legnagyobb gengszter.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- h3x0r
En is "hallottam" olyan ugyes benzinkutasrol, akinek az ismerose szerzett neki egy jol fizeto irodai allast, ahol annyi dolga volt, hogy tobbnyire reggel elment bevasarolni, majd a nap tobbi reszeben az irodajan belul azt csinalt, amit akart. Masfel honap utan inkabb otthagyta es visszament a benzinkutra. Biztos a hatar mellett nagyobb jattot adnak az ablakmosasert.Realista24 írta:Na meg az ügyes benzinkutas
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
talán itt az offban nem baj, ha leírom, hogy eddig is átugrottam javarészt a kommentjeid és ezzel most szépen megerősítettél benne, hogy nem hibáztam és ezentúl sem lesz másként.
- Mickey
Te sem gondolod komolyan, hogy ilyen fajta témában, bármi értelme is lenne vitázni.
Részemről:
Részemről:
Szíved joga.csabi*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2017. július 25., kedd 21:04-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Akkor miért forumozol még mindig ha ez a véleményed?
Ez a passzív aggressziv duma sem a legjobb megoldás szerintem. Ha bele akarsz állni egy vitába akkor tedd azt, de ez a visszakozas teljesen értelmetlen. Vagy akkor eleve felesleges volt beleszólni abba az eszmecserebe.
Ez a passzív aggressziv duma sem a legjobb megoldás szerintem. Ha bele akarsz állni egy vitába akkor tedd azt, de ez a visszakozas teljesen értelmetlen. Vagy akkor eleve felesleges volt beleszólni abba az eszmecserebe.
- Mickey
Nem nem.Elkezdheted, foci után elolvasom.
A rendőrségnek semmi értelme és a kékek semmire nem jók.
Nekem nem tisztem senkit győzni, vagy bármi mellett érvelni.
( ki volnék én, olyan senki mint bárki más, "némi" rálátással )
Alapvető gondolkodás, látásmód kérdése az egész.
Ezt meg nem egy fórumon fogja bárki is megváltoztatni. Túlságosan közönséges hely ez ahhoz és képmutató.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elkezdheted, foci után elolvasom.Mickey írta:Ha most elkezdeném bizonygatni az ellenkezőjét, sosem érnék a végére.
De még akkor sem lenne értelme.
Ez idehaza, a világ rendje.
Bizonyos emberek szemléletében.
Nem kell egyet érteni, Isten őrizz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema