Büszke is lehetsz rá. Jó, hogy leírtad.Realista24 írta:En pl. semmi nem lopok a cégtől, semmit nem csalok/sikkasztok el. Pedig olyan pozícióban vagyok, amiben meg lehetne tenni elég komoly dolgokat. Biztos velem van a baj.
Jó az ilyen hozzászólásokat olvasni.
Remélem más is értékeli ezt, mert az sehova nem vezet ha egy Madridista fórumon mások büszkén felvázolt lopását kell olvasni és tapsolni is hozzá.
Ha már valaki csak így tud érvényesülni, tegye csenben. Nehogy már ez legyen a példa.
Én jól élek, de minden fillérért keményen és becsülettel megdolgoztam. Amire büszke is vagyok.
Soha nem a segítséget vagy a könnyebb útat kerestem, hanem megpróbáltam előre küzdeni magam.
Én hiszek a munkában és abban ha minden nap 110%-ot adok ki magamból akkor az előre visz. Ennek köszönhetően van egy fasza szakmám, jól kereső állásom, szép családom és ezért fogytam le 23kg-ot és tudtam magam kigyúrni.
Ezt csak azért írom le, hogy ha egy embernek is tudok ezzel jót tenni akkor már megérte koptatni az ujjaimat.l és talán kompenzálni tudom a mai hogyan lopjunk tanfolyamot.