OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. július 25., kedd 23:25

Realista24 írta:En pl. semmi nem lopok a cégtől, semmit nem csalok/sikkasztok el. Pedig olyan pozícióban vagyok, amiben meg lehetne tenni elég komoly dolgokat. Biztos velem van a baj.
Büszke is lehetsz rá. Jó, hogy leírtad.

Jó az ilyen hozzászólásokat olvasni.

Remélem más is értékeli ezt, mert az sehova nem vezet ha egy Madridista fórumon mások büszkén felvázolt lopását kell olvasni és tapsolni is hozzá.

Ha már valaki csak így tud érvényesülni, tegye csenben. Nehogy már ez legyen a példa.

Én jól élek, de minden fillérért keményen és becsülettel megdolgoztam. Amire büszke is vagyok.
Soha nem a segítséget vagy a könnyebb útat kerestem, hanem megpróbáltam előre küzdeni magam.

Én hiszek a munkában és abban ha minden nap 110%-ot adok ki magamból akkor az előre visz. Ennek köszönhetően van egy fasza szakmám, jól kereső állásom, szép családom és ezért fogytam le 23kg-ot és tudtam magam kigyúrni.

Ezt csak azért írom le, hogy ha egy embernek is tudok ezzel jót tenni akkor már megérte koptatni az ujjaimat.l és talán kompenzálni tudom a mai hogyan lopjunk tanfolyamot. :kivagyhe:

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 25., kedd 23:22

Realista24

Van ilyen is.
Ahány ember, annyi fajta.

Meg van másmilyen is.
Aki mást csinál.

De összességében mind azt csinálja, amire utasítják, parancsolják.

Tetszhet ez , vagy nem, de így van.
Viszont ha nem lennének, nem lenne megfelelő társadalom.

A rendszer ellen pedig csak legfelsőbb körökben van értelme felszólalni, ha van elég rálátása az embernek.
Az utca emberét lehet köpködni, meg ahol elfogadják fikázni, de ettől még nem változik semmi, sajnos. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2017. július 25., kedd 23:25-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Solari
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. július 25., kedd 23:20

VanillaSky írta:
Gondolom egyikotok se torrentezik.
Miért is lenne releváns? Egyrészről a nemzetközi jognak sem sikerült szabályoznia, másrészről az üres adathordozóra fizeted az Artijus díját ami jogdíjátalány, éppen a torretezés káros hatásait hivatott kiváltani. Másrészről a saját felhasználásra (és nem további értékesítésre) folytatott torrent nemcsak hogy nem bűncselekmény, de még szabálysértés sem, mégha az erkölcsi aggályairól polemizálnak is időről-időre.

Másrészről az előző példában a továbbértékesítés, haszonszerzés végett apróbb különbség a magáncélú felhasználáshoz képest.
Mivel korabbi hszeid alapjan jobban ertesz a joghoz mint en biztos igazad van de en ugy tudom hogy a letoltes legalis a feltoltes nem, viszont senki se tolt le feltoltes nelkul torrenten.

Illetve valljuk be az artisjus matricaval se kompenzalja az ember azt amekkora kart okoz az eloadoknak, fejlesztoknek. A torrent elonye nem fedi le a piac egeszet. Rengetegen karosulnak.

En nem vetem meg azt ebben a kapitalista vilagban azt aki kiboviti a fizeteset egy undorito ceg cuccaival.
Raktarak felsovezetoi is szetlopjak a ceget, politikusok az orszagot, bankok az embereket. Innentol nekem se lenne lelkiismeret furdalasom. Persze mondom ezt ugy hogy sose loptam meg senkit.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 25., kedd 23:14

Mickey írta:Rendben.

De azért nem értünk egyet, ez gondolom nem baj. :)
Nekem aztán teljesen mindegy hogy kinek mi a véleménye a rendőrökrol. A saját tapasztalatom az, hogy semmire nem jók, fizetett zsoldosok, mindegy kitől jon a pénz, legyen az arab maffiózó vagy ügyvéd vagy a részeg sofőr. De amikor az ilyen korrupt rendor, akit le se köpnek, elenged majd egy ittas sofőrt, aztán elüti egy családtagodat, írj be ujra hogy szolgálunk es védünk.

De meg csak részegnek sem kell lennie, kamiont elengedi slick gumival, lejárt műszakival, biztosítás nelkul, stb. stb.

Vízágyúzni meg fustgranatot dobni a tömegbe indokolatlanul, na abban bajnokok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 25., kedd 23:11

Ladislao írta:
Solari írta:Felesleges altalanositani. Legalabb annyira mint csabi kommentjeit olvasni.

Nincs olyan munkakor amelyen emberek altal valamilyen ertek atmegy ami ne lenne korrupt. Nem kell ehhez rendornek lenni csak embernek.
+1..
Bár a kékek a korruptság mellett is kiemelkedően bunkók, de ez nem csak rájuk vagy a vámosokra vonatkozik...

Én is feketén árulom ha van rá lehetőségem a cégemtől való értékeket. Nem részletezném mikről van szó. Miért? Mert mindenki a munkahelyéből él... és a fizetés nem elég rá. Jah persze tovább kellett volna tanulni... tudom.

En pl. semmi nem lopok a cégtől, semmit nem csalok/sikkasztok el. Pedig olyan pozícióban vagyok, amiben meg lehetne tenni elég komoly dolgokat. Biztos velem van a baj.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mickey

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 25., kedd 23:05

Rendben.

De azért nem értünk egyet, ez gondolom nem baj. :)
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 25., kedd 23:03

Mickey írta:
Elkezdheted, foci után elolvasom.
Nem nem.
A rendőrségnek semmi értelme és a kékek semmire nem jók.

:agree:

Nekem nem tisztem senkit győzni, vagy bármi mellett érvelni.
( ki volnék én, olyan senki mint bárki más, "némi" rálátással )

Alapvető gondolkodás, látásmód kérdése az egész.
Ezt meg nem egy fórumon fogja bárki is megváltoztatni. Túlságosan közönséges hely ez ahhoz és képmutató. :)
Ezt a flegma lekezelő stílust hagyd meg a barataidnak. A rendőr meg egy dologra jo, hogy le lehet fizetni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. július 25., kedd 22:58

Miért is lenne releváns? Egyrészről a nemzetközi jognak sem sikerült szabályoznia, másrészről az üres adathordozóra fizeted az Artijus díját ami jogdíjátalány, éppen a torretezés káros hatásait hivatott kiváltani. Másrészről a saját felhasználásra (és nem további értékesítésre) folytatott torrent nemcsak hogy nem bűncselekmény, de még szabálysértés sem, mégha az erkölcsi aggályairól polemizálnak is időről-időre.

Másrészről az előző példában a továbbértékesítés, haszonszerzés végett apróbb különbség a magáncélú felhasználáshoz képest.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 25., kedd 22:56

Solari írta:Gondolom egyikotok se torrentezik.
Komolyan egy szint a torrentezés meg a "feketén árulom a cégem értékeit" cucc? :) Ladislao, legalább ne hírdesd büszkén, hogy konkrétan lopsz. Elnézést a személyeskedésért, de kurva gáz az ilyen. Mindenki lop, csal, hazudik de rohadjon meg az egész rendszer (mondjuk én is azt mondom, hogy igen, rohadjon meg) közbe minden 10. ember ezt csinálja csak kicsibe. :/
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Mickey

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 25., kedd 22:51

Egyébként is ki járna el, hivatalból?
A rendőrség nem csinál semmit.

Max. ha a munkaadója polgári úton megy perre.
Jobb híján.

De csak nem Real szurkoló, bár fene tudja. :hmmm:

Solari
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. július 25., kedd 22:48

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. július 25., kedd 22:44

VanillaSky írta:
Én is feketén árulom ha van rá lehetőségem a cégemtől való értékeket. Nem részletezném mikről van szó. Miért? Mert mindenki a munkahelyéből él... és a fizetés nem elég rá. Jah persze tovább kellett volna tanulni... tudom.
Csak egy javaslat, a helyedben nem reklámoznám, mivel kimerítheted a lopás alapesetét! Kell hozzá egy szabálysértési értékhatár (x<= 50 ezer ft) meg az üzletszerűség (ugyanolyan v hasonló jellegű bűncselekmények révén rendszeres haszonszerzésre törekvés) Ez 2 évig terjedő szabvesztéses vétség, ha meg 50 ezernél drágább dolgokat árulsz és valaha lebuksz minimum felfüggesztettet kapsz, az meg megy az erkölcsi bizonyítványba. Leírásod szerint az üzletszerűség áll, munkavállalóként a céged vagyontárgyainak árulása megvalósítja a birtokállapot változást, már csak az érték kérdéses, de tankönyvi eset kb.
Az pedig már csak mellékes, hogy büszke sem lennék rá és nem nyíltan újságolnám a dolgot egy fórumon példát mutatva az erre esetleg fogékony embereknek..

De ez már a legkevesebb.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. július 25., kedd 22:35

Csak egy javaslat, a helyedben nem reklámoznám, mivel kimerítheted a lopás alapesetét! Kell hozzá egy szabálysértési értékhatár (x<= 50 ezer ft) meg az üzletszerűség (ugyanolyan v hasonló jellegű bűncselekmények révén rendszeres haszonszerzésre törekvés) Ez 2 évig terjedő szabvesztéses vétség, ha meg 50 ezernél drágább dolgokat árulsz és valaha lebuksz minimum felfüggesztettet kapsz, az meg megy az erkölcsi bizonyítványba. Leírásod szerint az üzletszerűség áll, munkavállalóként a céged vagyontárgyainak árulása megvalósítja a birtokállapot változást, már csak az érték kérdéses, de tankönyvi eset kb.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. július 25., kedd 22:15

csabi* írta:
Steve írta: Cukik vagytok. :sziv: :mrgreen:

Lávcsi van. :sziv: :-*
csak nem egy újabb földi? :mrgreen: :sziv:
sebydani írta: Ha valaki akar még a barink lenni van tagfelvétel, pü-ben várjuk az önéletrajzokat meg az ötezrest. Cefrére kéne.
meg ukráncigire
Sajnos nem vagyok a földitek, de még lehetek. :mrgreen:

Küldöm természetesen a fényképes önéletrajzomat a tagfelvétel reményében. Az ötezrest majd valamelyik kék kollégától kérjétek. :D Lehetőleg attól amelyik lehúzott egyszer gyorshajtás miatt..bár a gyorshajtás tényéről lehetne beszélgetni.. :roll:

Mindenestre lávcsi. :sziv: :-*

kaptok egy ilyen szmájlit is ez passzol most :smile:

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. július 25., kedd 22:09

sebydani írta: Ha valaki akar még a barink lenni van tagfelvétel, pü-ben várjuk az önéletrajzokat meg az ötezrest. Cefrére kéne.
Vett cefréből pálinkát főzni, ki ne zavarjanak egy ilyen után a megyéből, mint Frodót. :mrgreen:
Ha nem te szedted fel a földről, nem is esik olyan jól. :shifty:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. július 25., kedd 22:08

Ahogy mondod. Nekem lesz legalább ilyen állásom eztán is...

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. július 25., kedd 22:05

Nem is az, hogy neked legyen már állásod, hanem a főnöknek legyen szar....Mondjuk sok állás van még a világon, de akkor is.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. július 25., kedd 22:04

csak nem egy újabb földi? :mrgreen: :sziv:
meg ukráncigire
Kép

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. július 25., kedd 22:03

Ha valaki akar még a barink lenni van tagfelvétel, pü-ben várjuk az önéletrajzokat meg az ötezrest. Cefrére kéne.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. július 25., kedd 22:02

ikarus93 írta:Szabolcsba nagy üzlet még az Ukrán benzinezés ? :mrgreen:
Haver már asszondja vodkát hoz a kannába, annak literén több a haszon :lol:

Vissza: