Ne vedd sírásnak, mert ha nem fogunk idén semmit nyerni az nem emiatt a 2 meccs miatt lesz, de.... A City semmivel nincs előrébb felkészülésben mint mi, ők is játszottak egyet az Unitedel, azt annyi. Mégis lesimáztak, ráadásul lehetett volna ez csúnyább is. Nekem konkrétan az nem tetszett, hogy oké, hogy lötyögtek, de semmi fantázia nem volt a játékban, nem igazán tudták, hogy mit is kéne csinálni. Az United ellen legalább voltak szép összjátékok, ma reggel meg 1-2 szép megoldáson kívül az volt, hogy ívelés-les, ívelés-les, ívelés-les. Nyolcadikára nagyon remélem, hogy össze kapják magukat, mert ha ez a MU nyeri a szuperkupát én nem tudom mit csinálok. Utána meg be lehetne inteni Valverdének, mert jóval könnyebb dolga lesz, ha ők viszik a spanyol szuperkupát.Kerlon írta:A csapat 2 hete edz, nagyjából egy normális alapozásnak ez a vége, ilyenkor szokott jönni a taktikai felkészítés. A legjobbjaink játszottak eddig kb 90 percet ti meg itt sírtok, hogy még nem mennek a dolgok, mert kikaptunk két olyan csapattól, akik előrébb járnak a felkészülésben. Ráadásul a united egy kalapszart sem ért.
Kommentáld a híreket
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
A csapat 2 hete edz, nagyjából egy normális alapozásnak ez a vége, ilyenkor szokott jönni a taktikai felkészítés. A legjobbjaink játszottak eddig kb 90 percet ti meg itt sírtok, hogy még nem mennek a dolgok, mert kikaptunk két olyan csapattól, akik előrébb járnak a felkészülésben. Ráadásul a united egy kalapszart sem ért.TheBull6 írta:Ez szép és jó, csak ez egy évvégi statisztika. Jelen pillanatban sajnos a helyzet fenn áll, hiszen két meccsen helyzetünk is alig volt, nem hogy még gólunk.Kerlon írta: Tavaly csak Coentrao nem volt képes, szóval ez nem igaz, illetve játszottak 2 meccset, ami kb. átmozgatásnak volt jó, ebből biztos érdemes levonni bármit is.
Kevesebb mint két hét múlva ütni kellene a Manchestert, Ronaldo nélkül.
Meg hétvégén nem azt mondom, hogy meg kellene verni a Barcát, de azért jó lenne nem kapni tőlük is egy 4est, még ha hakni meccs akkor sem. Náluk azért Messi és Neymar egy félidő alatt is 100%-on pörög az új edző miatt, nálunk a csatárok kb 35%-on.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mocsok
és?Náluk azért Messi és Neymar egy félidő alatt is 100%-on pörög az új edző miatt, nálunk a csatárok kb 35%-on.
mi is fogunk pörögni 100%-on, amikor kelleni fog.
mourinhoékat viszont tényleg jól lenne megverni.
a lehető legtöbb kupát össze kéne gyűjteni idén.
meg hát mégiscsak josé.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Engem a nyár nem nagyon izgat a meccsek miatt. Játszanak jól a fiatalok, legyen meg a kondi a szezonra aztán kész. A MU-t nem lenne rossz megverni de ha mégse, nem fogok a kardomba dőlni.
Ez szép és jó, csak ez egy évvégi statisztika. Jelen pillanatban sajnos a helyzet fenn áll, hiszen két meccsen helyzetünk is alig volt, nem hogy még gólunk.Kerlon írta:Tavaly csak Coentrao nem volt képes, szóval ez nem igaz, illetve játszottak 2 meccset, ami kb. átmozgatásnak volt jó, ebből biztos érdemes levonni bármit is.Anthony írta:Zidane alapkezdőjéből csak CR képes gólt lőni
Kevesebb mint két hét múlva ütni kellene a Manchestert, Ronaldo nélkül.
Meg hétvégén nem azt mondom, hogy meg kellene verni a Barcát, de azért jó lenne nem kapni tőlük is egy 4est, még ha hakni meccs akkor sem. Náluk azért Messi és Neymar egy félidő alatt is 100%-on pörög az új edző miatt, nálunk a csatárok kb 35%-on.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én nem csak azért akarom h eligazoljon, mert akkor nekünk jobb, egyszerűen látni akarom a pályán azt az állatot akit leigazoltunk és botor módon Pérezék azt hitték itt is ugyan azt fogja nyújtani. Oda-vissza megsexualizálná az egész PL-t, már ha össze tudnák rakni egy egész szezonra
Plusz még rá lehet fogni, hogy kumma nagy klasszis ő, csak a sérülések miatt tavaly nem úgy jött össze. Ha idén elkerülik a kihagyások és hozza az itteni szintjét, akkor viszont jövőre leszünk nagy kakiban az eladásával.Realista24 írta:Attól mert a spanyol focival és a Real Madriddal nem kompatibilis, attól még Angliában újra nagy király lehetne.illgner írta:Azért látok némi ellentmondást abban, hogy szinte mindenki elzavarná Balét, de közben meg 100 körüli pénzeket vizionálunk érte. Legyünk már kicsit reálisabbak az értékét illetően, ember legyen a talpán, aki emlékszik, mikor játszott utoljára klasszis szinten. Szerintem Morata árában "eladni" már bombaüzlet lenne.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- nzooli93
Tavalyi eb n is latszott, hogy a sajat kozegeben tud o vezerbika lenni, de ez a real madridban nem eleg, se a szint,se a stilus. Unitedban tuti jo lenne szerintem. Ahol youngok meg kezdok tudnak lenni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Attól mert a spanyol focival és a Real Madriddal nem kompatibilis, attól még Angliában újra nagy király lehetne.illgner írta:Azért látok némi ellentmondást abban, hogy szinte mindenki elzavarná Balét, de közben meg 100 körüli pénzeket vizionálunk érte. Legyünk már kicsit reálisabbak az értékét illetően, ember legyen a talpán, aki emlékszik, mikor játszott utoljára klasszis szinten. Szerintem Morata árában "eladni" már bombaüzlet lenne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azért Bale hiába játszott keveset vagy szarul, de ő nem Morata kaliber. 80-at szerintem lazán kifizetné a MU érte.illgner írta:Azért látok némi ellentmondást abban, hogy szinte mindenki elzavarná Balét, de közben meg 100 körüli pénzeket vizionálunk érte. Legyünk már kicsit reálisabbak az értékét illetően, ember legyen a talpán, aki emlékszik, mikor játszott utoljára klasszis szinten. Szerintem Morata árában "eladni" már bombaüzlet lenne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Azért látok némi ellentmondást abban, hogy szinte mindenki elzavarná Balét, de közben meg 100 körüli pénzeket vizionálunk érte. Legyünk már kicsit reálisabbak az értékét illetően, ember legyen a talpán, aki emlékszik, mikor játszott utoljára klasszis szinten. Szerintem Morata árában "eladni" már bombaüzlet lenne.
- nzooli93
Remelem tenyleg jon mostmar a francia. Bale meg vagy menjen el vagy rakjak padra mint jamest, azt majd eszhez ter, hogy a neve meg az ara alapjan nem vilagklasszis, legalabbis nalunk nem. Nem a tavalyi szezon volt az elso, mikor senki se varta vissza a serulesbol ,mert nelkule egyszeruen minden sokkalta jobb volt a csapatban. Menjen bale 110 korul azt senkit se erdekel mbappe ara,helye is lenne.
Tavaly csak Coentrao nem volt képes, szóval ez nem igaz, illetve játszottak 2 meccset, ami kb. átmozgatásnak volt jó, ebből biztos érdemes levonni bármit is.Anthony írta:Zidane alapkezdőjéből csak CR képes gólt lőni
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Zidane alapkezdőjéből csak CR képes gólt lőni
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ráadásul kérő is volt bőven, SAF is szívesen látta volna. Ott szerintem Perez-Aulas barátság volt a fő faktor.Realista24 írta:Ez azért is volt érdekes egyébként, mert akkor 100 milliós kivásárlási ára volt, ehhez képest a harmadáért megvettük.R24 kijavít, ehhez képest potom össszegért vettük meg, aki akkor tájt a francia foci nagy ígérete volt, akárcsak MBappé, így számomra még érthetetlenebb ez az üzlet.
Nem lesz 180, remélem. Amúgy szerintem nem lenne egy őrült, kockázatos befektetés. Ha elkerülik a komolyabb sérülések, és még ha nem is robban akkorát, mint várnánk, 4-5 év múlva még mindig fiatal lesz, és még mindig lesznek kérők. Ha pedig beválik...besteve7 írta:Kell Mbappé, de azért 180 ért....Ne vicceljünk már. Ha azt nézzük Bale és CR ketten kerültek kicsivel többe mint ő, az eredményeiket nem kell ecsetelnem. Mig ez a srác max egy jó fél évvel a háta mögött érkezne ekkora áron. Tehetséges meg minden, de túl sok a kérdőjel ahhoz, hogy megérjen ekkora befektetést.
Egyszerűen kevesek vagyunk elöl. Ha Ronaldo, Zidane es Pintus nem eszelik ki együtt a tavaszt, lehet kupa nélkül zárjuk azt. Semmi sem garantálja, hogy ez ismét összejön. Erősíteni kell, és az egyetlen elérhető erősítés az ő.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez azért is volt érdekes egyébként, mert akkor 100 milliós kivásárlási ára volt, ehhez képest a harmadáért megvettük.R24 kijavít, ehhez képest potom össszegért vettük meg, aki akkor tájt a francia foci nagy ígérete volt, akárcsak MBappé, így számomra még érthetetlenebb ez az üzlet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Kell Mbappé, de azért 180 ért....Ne vicceljünk már. Ha azt nézzük Bale és CR ketten kerültek kicsivel többe mint ő, az eredményeiket nem kell ecsetelnem. Mig ez a srác max egy jó fél évvel a háta mögött érkezne ekkora áron. Tehetséges meg minden, de túl sok a kérdőjel ahhoz, hogy megérjen ekkora befektetést.ericco írta:Akik szerint nem kell minden áron Mbappé (a 180 milliós híreket továbbra sem veném biztosra), azoktól azért megkérdezném, hogy mit szólnak a támadóink mostani teljesítményéhez, vagy a tavalyihoz, mikor a szezon első felében inkább a kp és Ramos szálította a fontos gólokat, tavaszra Ronaldo. Az is érdekelne, ha nem Mbappéval, akkor kivel erősítenék meg a támadósort?
Mondjuk érdekes öszehasonlítás, h anno Benzemát, aki emlékeim szerint francia gólkirály is volt, ha tévedek R24 kijavít, ehhez képest potom össszegért vettük meg, aki akkor tájt a francia foci nagy ígérete volt, akárcsak MBappé, így számomra még érthetetlenebb ez az üzlet.
H kivel erősíteném meg a támadósort, nehéz megmondani, ahhoz ZZ fejébe kellene látni, h egyáltalán idén majd mit akar, 433, 442., h milyen típusú játékosra lesz szükség.
-
Ezt mondjuk nem is értem, hogy. CR-t jobban kikezdték tavaly amikor nem ment neki.ericco írta:Két év, és nem lesz akkora szám. Viszont ismétlem, ennyibe szerintem nem fog kerülni.rashidm írta:Azért ez a 180 (már ha igaz) olyan szám, hogy az valami hihetetlen.
Balet sem kezdték ki annyira durván Madridban, pedig ő is drága volt, és a teljesítménye is hagy kivánnivalót maga után.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Két év, és nem lesz akkora szám. Viszont ismétlem, ennyibe szerintem nem fog kerülni.rashidm írta:Azért ez a 180 (már ha igaz) olyan szám, hogy az valami hihetetlen.
Balet sem kezdték ki annyira durván Madridban, pedig ő is drága volt, és a teljesítménye is hagy kivánnivalót maga után.
Merci Zizou!
-
Azért ez a 180 (már ha igaz) olyan szám, hogy az valami hihetetlen. Ennyi pénzért aranylabdás teljesítmény kell tőle. Én attól félek, hogy ha ez a teljesítmény nem lesz meg, akkor meg kikezdik.ericco írta:Akik szerint nem kell minden áron Mbappé (a 180 milliós híreket továbbra sem veném biztosra), azoktól azért megkérdezném, hogy mit szólnak a támadóink mostani teljesítményéhez, vagy a tavalyihoz, mikor a szezon első felében inkább a kp és Ramos szálította a fontos gólokat, tavaszra Ronaldo. Az is érdekelne, ha nem Mbappéval, akkor kivel erősítenék meg a támadósort?
Ha ilyen 100-130 körül hozható lenne, legyen. Ebben az esetben viszont Bale-nek mindenképp mennie kell.