És mégis nézd meg, hogy hány nagy bombája van.RaúlCF írta:ügyes Coutinho meg hajt de messze nem olyan kiegyensúlyozott, sokszor ész nélkül lövöldözik nekem nagy hal kis pocsolyában esete egyenlőre
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 1., kedd 21:22
És mégis nézd meg, hogy hány nagy bombája van.RaúlCF írta:ügyes Coutinho meg hajt de messze nem olyan kiegyensúlyozott, sokszor ész nélkül lövöldözik nekem nagy hal kis pocsolyában esete egyenlőre
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 1., kedd 21:12
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 1., kedd 21:12
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 1., kedd 21:09
HozzászólásSzerző: torjack » 2017. augusztus 1., kedd 21:08
Felkészülési meccsekből kár kiindulni.RaúlCF írta:Bayern bekezdett a Pool ellen már hátrányban vannak. Carlo alatt rezegni fog az a pad
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 1., kedd 21:04
Coutinho rohadt ügyes, szerintem meg pont, hogy nem kap akkora hype-ot mint amilyen jó. Ráadásul még akarat is van benne, ami az ilyen "művészeknél" plusz extra. Posztra meg már annyira nem más. Coutinho is már inkább a középső hármasban játszik irányító féleséget és nem balszélső.RaúlCF írta:szerintem Coutinho nagyon túl van húzva. Thiago nálam sokkal jobb. de más poszt is
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 1., kedd 21:01
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 1., kedd 20:59
Nem is értek sok Barcást, hogy nekik ő lenne a fő álom és nem a Verratti, Coutinho féle vonal.RaúlCF írta:Thiagonak is annyi. borzalmas hogy úgy kontrázzák le őket mintha valami 4ed osztályú Barca klón lenne.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 1., kedd 20:55
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. augusztus 1., kedd 20:50
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 1., kedd 20:46
És csak Salahon múlt, hogy nincs már ott a 12. percben a 2.RaúlCF írta:Bayern bekezdett a Pool ellen már hátrányban vannak. Carlo alatt rezegni fog az a pad
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 1., kedd 20:42
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 1., kedd 17:51
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 1., kedd 15:41
Pont ez az. Hogy érjenek be, ha megint új edző van? Persze a keret maradt, csak lehet teljesen máshogy lesz felépítve, használva. Sima Bayern lesz az sajnos, pedig én is örülnék egy dortmundi bajnoki címnek.illgner írta:a Dortmund az idén beérhet, ha az új edzővel megtalálják az összhangot.
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. augusztus 1., kedd 15:35
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. július 27., csütörtök 16:13
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. július 27., csütörtök 14:56
Hakni v nem hakni, vannak dolgok amiket konnyu eszrevenni. Az biztos, h nalunk Kroos, Isco es Modric kozott mindig is megvolt a kemia, es nyugott szivvel Kovat is berakhatod vmelyik helyett, nem fog rosszabodni a jatek. De ha Bayernel Thiago kiesik akkor oda lesz kreativitas a kp-n, aztan majd megy az ivelgetesek Jamestol. Xabi lehet mar nem volt mar bayern szintu fizikuma, de a jatekinteligenciakat es a passzkeszseget nem fogja Tolisso potolni. Ehhez nem kell ismerni az atomfizikat, ezt lehet latni ha figyelmesen nezel egy-egy meccset.TheBull6 írta:Két napja meg leiskolázták a Chelseat. Ha a mi hakni meccsünkből nem kell levonni következtetést, akkor máséból se.numberone1 írta:Nezem a Bayern-Inter meccset, ha vki szenvedni akar annak ajanlom.
Tolisso is pl a kéken ellen az egyik legjobb volt, ahogy James is (annak ellenére, hogy elbaszott vagy 5 helyzetet). Müller meg kb 30-ról verte be Kurtoának.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 27., csütörtök 14:51
Nagyjából egyetértek, de lehet néha ez az egy kirakós hiányzott ahhoz, hogy ők legyenek Európa királyai.CS0ki írta:Nekem meg tetszik a bayern ilyen irányú hozzáállása. Ez volt mindig is jellemző rájuk, a problémájuk inkább az, hogy most az erős német mag hiányzik.
Anélkül, hogy elcseszett pénzeket adtak volna ki, évek óta ott vannak az élvonalban, a top 5ben. Aztán majd kiderül, hogy meddig lesz ez így, azért 40 milliót adtak egy kvázi noname francia középpályásért. Azért az nem volt kevés.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. július 27., csütörtök 14:27
Két napja meg leiskolázták a Chelseat. Ha a mi hakni meccsünkből nem kell levonni következtetést, akkor máséból se.numberone1 írta:Nezem a Bayern-Inter meccset, ha vki szenvedni akar annak ajanlom.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. július 27., csütörtök 14:14
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem