Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Egyébként tényleg kell csatár, mert akárhogy is játszottak, a három támadójátékosunk távozásával vagy 35 gól elment. Mayoral nagyon nem pálya. CR játékában én további romlást várok, vagy mondjuk úgy, hogy egyszerűsödést. Csak a góllövés, azon kívül örülök, ha lesz pár jó passza.
Nagyon adja magát Bale eladása, mondjuk az már azelőtt is adta magát, mielőtt egyáltalán megvettük.
Nagyon adja magát Bale eladása, mondjuk az már azelőtt is adta magát, mielőtt egyáltalán megvettük.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Az egész szezonban nyilvánvaló volt, hogy a támadósort frissíteni kell, mert nem elég harapósak. Ha CR nem hoz le olyan tavaszt, mint amit lehozott, lehet egy kupa sincs.El Unico írta:CR is csak tavasszal, elotte az osz meg a tel egy kalap szar volt, hebe hoba golok, jatekban nulla. Szoval kell Mbappe.
Merci Zizou!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
CR is csak tavasszal, elotte az osz meg a tel egy kalap szar volt, hebe hoba golok, jatekban nulla. Szoval kell Mbappe.chronic írta:Hagyjuk már, ezek ma reggel úgy játszottak,mintha az életük múlna rajta. Elég csak megnézni főleg Stones-t amikor kijött a fejese és Otamendi fél méterről berúgta, úgy örült mint aki 2 bl-t nyert egymás után, oh wait.
Azért kicsit gondolkodjunk el. Oké,hogy mindenki lenyilatkozta,hogy ugyanolyan motivált, meg éhes a sikerre, de ez mentálisan lehetetlen. Teljesen más lesz idén pályára lépni rangadókon, főleg a BL-ben.
Szerintem egy nagyon nehéz ősz előtt állunk, tele a naptár, tele a vitrin, motiváció alig-alig. Jönnie kell Mbappénak,hogy felkavarja az állóvízet, plusz Mayoral nem megoldás, mint láthattuk.
Kp-n Modric még mindig a legnagyobb tanár már itt a nyár közepén is, plusz van egy rakat fiatal tehetséges arc mögötte. Góllövő fronton állunk gyérül,csak Cé tudja hozni konstans a gól a mostaniak közül.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Szintén zenész.
Majd az éles MANU és Barca elleni meccsekre figyelek.
Bari meccsek nem izgatnak.
Majd az éles MANU és Barca elleni meccsekre figyelek.
Bari meccsek nem izgatnak.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
legutóbb barátságos meccsen mi vertük őket 4-1re
Aztán toltunk egy fájdalmasan sz.r őszt.
Engem nem érdekelnek ezek a meccsek, max a Barca ne verjen 4et 29-én.
Inkább a tétmeccseken nyerjünk.
Várom a szezont, jó lesz majd ez, viszont úgy érzem, hogy Bale kicsit mintha kilógna.
Na majd lesz valahogy.
Aztán toltunk egy fájdalmasan sz.r őszt.
Engem nem érdekelnek ezek a meccsek, max a Barca ne verjen 4et 29-én.
Inkább a tétmeccseken nyerjünk.
Várom a szezont, jó lesz majd ez, viszont úgy érzem, hogy Bale kicsit mintha kilógna.
Na majd lesz valahogy.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Hagyjuk már, ezek ma reggel úgy játszottak,mintha az életük múlna rajta. Elég csak megnézni főleg Stones-t amikor kijött a fejese és Otamendi fél méterről berúgta, úgy örült mint aki 2 bl-t nyert egymás után, oh wait.
Azért kicsit gondolkodjunk el. Oké,hogy mindenki lenyilatkozta,hogy ugyanolyan motivált, meg éhes a sikerre, de ez mentálisan lehetetlen. Teljesen más lesz idén pályára lépni rangadókon, főleg a BL-ben.
Szerintem egy nagyon nehéz ősz előtt állunk, tele a naptár, tele a vitrin, motiváció alig-alig. Jönnie kell Mbappénak,hogy felkavarja az állóvízet, plusz Mayoral nem megoldás, mint láthattuk.
Kp-n Modric még mindig a legnagyobb tanár már itt a nyár közepén is, plusz van egy rakat fiatal tehetséges arc mögötte. Góllövő fronton állunk gyérül,csak Cé tudja hozni konstans a gól a mostaniak közül.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Lehet volt már nem tudom: " Manchester City have finances to fight Real Madrid for Mbappe, says Pep. "
A kis Remélem van esze a kis franciának, hogy ide jön és nem a City-be.
A kis Remélem van esze a kis franciának, hogy ide jön és nem a City-be.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hogy a viharba ne? De mivel annyira szeretném ezt a két kupát is, had jegyezzem már meg a "kritikáimat". Én sem aggódnék, ha nem lenne ilyen közel. Addig még van 2 meccs, meg mittomén hány ezer kilóméter utazás. Akkor meg majd az lesz, hogy ezek miatt fáradtak? Úgyhogy ja, adjukelaklubot egy csomag szotyiért míg be nem zár a bolt...Chris írta:Ha majd ott is ezt látjuk, akkor majd más lesz a helyzet. De az elmúlt Zidane-féle másfél szezon nem érdemli meg a bizalmat?
Nekem teljesen az jött le, hogy tök hidegen hagyja a játékosokat a meccs. A MU és a City esetén meg mégis csak a BL győztes ellen bizonyíthattak. Az akaráson ez látszott is. Ha a szuperkupa döntőn lazázás meg arcoskodás megy, akkor el lehet kezdeni aggódni, de addig tök felesleges a felhajtás.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Ha majd ott is ezt látjuk, akkor majd más lesz a helyzet. De az elmúlt Zidane-féle másfél szezon nem érdemli meg a bizalmat?12 nap múlva már szuperkupa döntők jönnek, én nem értem
Nekem teljesen az jött le, hogy tök hidegen hagyja a játékosokat a meccs. A MU és a City esetén meg mégis csak a BL győztes ellen bizonyíthattak. Az akaráson ez látszott is. Ha a szuperkupa döntőn lazázás meg arcoskodás megy, akkor el lehet kezdeni aggódni, de addig tök felesleges a felhajtás.
- M1Ö
Engem sem a végeredmény érdekel, hanem a mutatott játék. Na, abban (azon kívül, hogy látszik, hogy bőven 2 szinttel technikásabbak a játékosaink másoknál) nem sok minden mutatkozott meg. Mert attól mert nem vagyunk formában, mindenki fáradt (főleg, hogy elvileg az ellen is), csak 50 %on pörög, attól még végig lehetett volna vinni pár szép akciót. Volt 1 a Mu ellen mikor egyérintőben játszották végig, de abból sem lett semmi, mert Bale-re rávert 5 métert Fosu Mensah. És kb ennyi, a többit a fiatalok kaparták össze.
#adjukelaklubotsemmiertelme
Így van, ez szimpatikusabb, mintha valaki kritizál.
Továbbra is úgy írtok, mintha csak Pintus dolgoztatná meg az embereit, csak nekünk lenne nyűg ez az egész amcsi túra, meg nekünk majd csak tavasszalfog beindulni a szezon. Hogy a 'csába lehettek ilyen nyugodtak, mikor egy City lesimázott minket és 12 nap múlva már szuperkupa döntők jönnek, én nem értem...
Így van, ez szimpatikusabb, mintha valaki kritizál.
Továbbra is úgy írtok, mintha csak Pintus dolgoztatná meg az embereit, csak nekünk lenne nyűg ez az egész amcsi túra, meg nekünk majd csak tavasszalfog beindulni a szezon. Hogy a 'csába lehettek ilyen nyugodtak, mikor egy City lesimázott minket és 12 nap múlva már szuperkupa döntők jönnek, én nem értem...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
#zárjonbeaboltKerlon írta:#adjukelaklubotsemmiertelme
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- BlancoMark
Milyen eredmenyeket es milyen frisseseget vartok a jatekosoktol, azutan a valoszinusithetoleg brutalis alapozas utan aminek koszonhettuk az elozo szezonban, hogy a 70.perctol kopni nyelni nem tudott ellenunk fizikalisan senki?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Zizu is megmondta ha jól tudom, hogy a szuperkupa kell, ott nagyobb intenzitással remélhetöleg ütjük a Mut. Engem nem izgat, hogy mi lesz a hakni meccsek vége (persze a Barca elleni kivétel, de ott is elég egy tisztes helytállás). Ezekböl a meccsekböl nem lehet túl sok mindent levonni. Arra jó, hogy szép lassan visszatérjenek a rutinba illetve 1-2 ifistának felmenjen az ára.
2014-ben is láttuk, hogy semmit nem számit az idény elött forma, ez nem ér kupát. A mögötte lévö munka már sokkal inkább.
2014-ben is láttuk, hogy semmit nem számit az idény elött forma, ez nem ér kupát. A mögötte lévö munka már sokkal inkább.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- M1Ö
Csak ez mind olyan kifogás szagú, hogy csak na. Miért kellene előrébb legyenek? 1,5 hét és európai kupadöntő. Rá pár napra már jönnek is a klasszikusok. Semmivel nincsenek előrébb. Legalábbis nem kellene. A Citynek semmiképp, a Unitednek igen, de őket meg 12 nap alatt utól kéne érni, mert remélhetőleg nem csak duma a csapattól, hogy minden kupára éhesek. És ezzel nem azt mondom, hogy bukunk mindent, mert tisztában vagyok én is vele, hogy normális esetben ott nem fog mindenki beleszarni, de ez egyelőre akkor is kevés.RaúlCF írta:minden csapat máshogy készül más ritmusban. angoloknál 11-12-13as hétvégén már bajnokik vannak persze hogy máshogy készülnek. spanyoloknak 18-19-20nál kezdődnek a bajnokik. ergo igenis előttünk vannak a felkészülésben de ez mindegy. haknizunk közben megy a felkészülés szépen simán. a tavalyi erőnlét és mutatott játékból kiindulva egy cseppet sem aggódom. persze nem szép az eredmény de baromira nem számít.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A City meg akarta nyerni a meccset, ahogy a ManU is. Mi nem, mi csak meccset akartunk játszani. Ez látszott a mozgáson, a felfogáson, a reakciókon.
Semmi köze ahhoz, hogy ők vagy mi mikor kezdtük a felkészülést.
A játékosok egy kémény alapozáson vannak túl, regenerálódniuk kell, nagy a sérülésveszély, de muszáj haknizni a pénzért és a marketing miatt. A következő szűk két hétben mindenkinek helyre kell jönnie fizikálisan a szkopjei meccsre.
Semmi köze ahhoz, hogy ők vagy mi mikor kezdtük a felkészülést.
A játékosok egy kémény alapozáson vannak túl, regenerálódniuk kell, nagy a sérülésveszély, de muszáj haknizni a pénzért és a marketing miatt. A következő szűk két hétben mindenkinek helyre kell jönnie fizikálisan a szkopjei meccsre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Minden évben ez van, ha nyáron nyerünk akkor az van hogy majd a szezonban kell jónak lenni nem most, ha kikapunk akkor meg temetés van. Igen is rohadt sokat számít, hogy ők hamarabb kezdik a bajnokságot, sem ZZ sem Pintus nem hülye, pontosan tudják mit hogy kell nyáron csinálni
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
minden csapat máshogy készül más ritmusban. angoloknál 11-12-13as hétvégén már bajnokik vannak persze hogy máshogy készülnek. spanyoloknak 18-19-20nál kezdődnek a bajnokik. ergo igenis előttünk vannak a felkészülésben de ez mindegy. haknizunk közben megy a felkészülés szépen simán. a tavalyi erőnlét és mutatott játékból kiindulva egy cseppet sem aggódom. persze nem szép az eredmény de baromira nem számít.M1Ö írta: Persze, hogy nincs ezzel baj, csak mindenki úgy ír, mintha csak nálunk lenne ez. A City sem edz régebb óta, nem játszottak többet és náluk is ugyanúgy játszanak az ifisták is.
- M1Ö
Már kettőt kapott a gálakezdőnk is, úgy, hogy minimum 1, de inkább 2 tizit nem kapott meg a City, kapufát is lőttek, Navasnak meg volt 2 bravúrja is. Agüero lövését pl nem semmi reflexxel fogta, olyan gyorsan felemelni a kezed a fejed főlé...RaúlCF írta:aztán meg megszórták az U-19 és Castillánkat meg fiatal friss érkezőket.
Persze, hogy nincs ezzel baj, csak mindenki úgy ír, mintha csak nálunk lenne ez. A City sem edz régebb óta, nem játszottak többet és náluk is ugyanúgy játszanak az ifisták is.RaúlCF írta:2 hete edzenek, alapoznak mindenkit szépen finoman építenek nincs ezzel baj.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem örülök az eredménynek de azért még nem ég a ház. érdemes megnézni mikor voltak a gólok. a gála csapat már kifulladt készültek a cserékre aztán meg megszórták az U-19 és Castillánkat meg fiatal friss érkezőket. 2 hete edzenek, alapoznak mindenkit szépen finoman építenek nincs ezzel baj. pl a Unitedben minden meccsen valakik végigtolják nálunk meg fixen megy a sorcsere. a kövi Barca elleni meccs is arról szól hogy építik magukat egy haknitúrán. senkinek ne legyen kétsége a United ellen meg a Barca elleni szuperkupa meccseken nem igazán így fog kinézni a dolog. pont letojom mit csinálnak amerikában, legyen Pintussal egy rendes tervszerű előszezon és készüljenek fel olyan szintre amit tavaly toltak ez semmi másról nem szól.