Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Amúgy szerintem Balenek a Chelsea lenne a legideálisabb. Lényeg a lényeg én is engedném már, most játszott 100 percet szabadon csatárként, de veszélyes sem volt. Igaz a csapat sem ment jól, de azért egy ekkora kalibernek ki kellene tűnnie pár megmozdulással is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Adná az Isten, hogy Bale menjen, Mbappe pedig jöjjön. Bale nem való ide.(szerintem sajnos maradni fog) 2 jó tulajdonsága van: 1, gyors (már lehet nem is annyira) 2, jól fejel (nem szeretnék ívelgetős focit látni).
Ha menne lehetne nyomni a 442-t és a sok kp-s elegendő lehetőséghez jutna. Isco is lehetne végre kezdő. Elől pedig 3(4) játékos között el lehetne osztani a perceket tökéletesen.
Ha menne lehetne nyomni a 442-t és a sok kp-s elegendő lehetőséghez jutna. Isco is lehetne végre kezdő. Elől pedig 3(4) játékos között el lehetne osztani a perceket tökéletesen.
Én úgy szoktam megfogalmazni, hogy a brit focistákon látszik, hogy megtanultak mindent a fociról. Ez a legmagasabb szinten (Real Madrid) kevés, pl Balen látni, hogy sokszor gondolkodik, hogy mi legyen a következő lépés. Ide olyan emberek kellenek, akik vagy előbbre járnak 4-5 lépéssel az ellenfélnél (Kroos, Modric), vagy egyszerűen csinálják azt, amit a vérük diktál (Isco, Karim). Ebbe a csoportba tartozik Mbappe is. Ösztönösen csinálja azt amit csinál és nem megerőltető neki.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Neki Milik az etalon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mármint a Tottenham a latin stílusúbb csapat? Vagy az angol válogatott?wxyz írta:Mondjuk a döntő része kontra, lerohanás, ami Bale terepe. Sokat nem használja a gyengébb lábát.Realista24 írta:
Gondoltam megosztom ezt veled,
https://www.youtube.com/watch?v=6gq41tFIEuQ
Persze "csak" egy youtube videó, de ha más nem is tűnik fel, akkor ez a gyerek élvezi a focit, Bale meg erőlködik, mint a hasfájós kisgyerek egy hét után. A másik meg hogy használja mind a két lábát.
Na, nem mintha ellene lennék, írtam is tegnapelőtt, hogy örülnék neki.
Kane játszik "latin" stílusúbb csapatban, pont a Monaco játéka épül a futásra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Köszi. Nem kell. Ennyiért inkább stadionfelújítástL'Equipe | Nettó 180 millió euró Mbappé ára. Ez azt jelenti, hogy legalább 200 millió eurót kell érte fizetni.
Mondjuk a döntő része kontra, lerohanás, ami Bale terepe. Sokat nem használja a gyengébb lábát.Realista24 írta:
Gondoltam megosztom ezt veled,
Persze "csak" egy youtube videó, de ha más nem is tűnik fel, akkor ez a gyerek élvezi a focit, Bale meg erőlködik, mint a hasfájós kisgyerek egy hét után. A másik meg hogy használja mind a két lábát.
Na, nem mintha ellene lennék, írtam is tegnapelőtt, hogy örülnék neki.
Kane játszik "latin" stílusúbb csapatban, pont a Monaco játéka épül a futásra.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk Mbappé is a baszd előre fociban villogott a Monacoban. Csak hát ő ugye francia.[/quote]wxyz írta:
Elég szépen tudsz az árral szemben úszni. Ha Bappéból neked ez jött le, akkor max néhány percet láttad játszani.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gondoltam megosztom ezt veled,wxyz írta:Mondjuk Mbappé is a baszd előre fociban villogott a Monacoban. Csak hát ő ugye francia.rashidm írta:
Brit játékos sose alkotott a spanyol bajnokságban. Újabb ékes példa erre Bale. Nekik a baszd előre, fuss utána taktika megy. Ha Kane akkor császár lenne, már nem ott lenne hanem Bayern/Barca/PSG/Real egyikében.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ramos akkor a Barca ellen gondolom kezdő és végig is nyomja, következmények nélkül hentelhet, ahogy dzsi kollega mondta tegnap reggel.
Eddig talán Bale-ben volt meg minden,hogy jó legyen egy spanyol bajnokságba,de lefőtt ő is, mint megannyi angol/brit játékos ő előtte.
Futni tud, MU-ban császár lenne, itt lassan közutálat, nem tudom miért nem érzi,hogy váltania kéne.
Nekünk a spanyol-délamerika-francia vonal kell, néha-néha egy két klasszis horvát és német.
Ide Britet többet ne.forrest6 írta:Harry Kane.
Eddig talán Bale-ben volt meg minden,hogy jó legyen egy spanyol bajnokságba,de lefőtt ő is, mint megannyi angol/brit játékos ő előtte.
Futni tud, MU-ban császár lenne, itt lassan közutálat, nem tudom miért nem érzi,hogy váltania kéne.
Nekünk a spanyol-délamerika-francia vonal kell, néha-néha egy két klasszis horvát és német.
Harry Kane legemlékezetesebb cselekedete eddig az volt, mikor lecsulta saját magát. Tipikusan csak angol földön jó játékos, akinek egyedül a mentalitása kiemelkedő. Remélem szóba se kerül velünk.
Tényleg 2-3 fiatal csatár van, akikbe szerintem érdemes lenne belefektetni. Mbappe, Jesus, Dybala. Ebből nekünk Dybala stílusára nincs szükségünk, tehát marad 2 abból a második fél éve van a csapatánál.
Tényleg 2-3 fiatal csatár van, akikbe szerintem érdemes lenne belefektetni. Mbappe, Jesus, Dybala. Ebből nekünk Dybala stílusára nincs szükségünk, tehát marad 2 abból a második fél éve van a csapatánál.
K
K
Mondjuk Mbappé is a baszd előre fociban villogott a Monacoban. Csak hát ő ugye francia.rashidm írta:
Brit játékos sose alkotott a spanyol bajnokságban. Újabb ékes példa erre Bale. Nekik a baszd előre, fuss utána taktika megy. Ha Kane akkor császár lenne, már nem ott lenne hanem Bayern/Barca/PSG/Real egyikében.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Guardiola: "Európa legjobbja ellen nyertünk. Nekik nem volt fontos a meccs. Nekünk még fejlődni kell és építkezni, a Real Madrid szinte kész van. Nem játszottak rosszul, mi voltunk jók."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hát ha választanom kellene, akkor 1000x inkább Mbappé. Kané maradjon csak a pl-ben. Brit játékos sose alkotott a spanyol bajnokságban. Újabb ékes példa erre Bale. Nekik a baszd előre, fuss utána taktika megy. Ha Kane akkor császár lenne, már nem ott lenne hanem Bayern/Barca/PSG/Real egyikében. Valószínű hogy mégse akkor spíler meg pluszban az a zsidó se engedné el 200 milla alatt.forrest6 írta:Számomra döbbenet, hogy senkinek nem jut eszébe még említés szintjén sem a tottenhames Harry Kane. Jelenleg TOP5-ös center, sőt valami Conte szerint , ha valaki megér 100 milliót az KANE. Kereken 24 éves, több éve bizonyít a PL-ben, mellesleg az utóbbi 2 év PL-gólkirálya is egyben! Benne miért nem gondolkodunk? Minden megvan benne! Tudom, a britek sosem jönnek be, meg ha Levy meghallja, hogy Real Madrid rögtön X2... De talán benne kellene gondolkodni, ha már 100 milliókkal dobálódznak és nem egy jó félszezonos Mbappéban, függetlenül attól, hogy lehet egy Henry szintű játékos belőle, de 18 évesen irdatlan nagy kockázat van benne, hogy ennyit fizessen bárki is érte! De pl. Bale-t simán kicserélném Kane-ra. Meggyőződésem, hogy sokkal jobban járnánk vele, mint a walesi "csodával"...CS0ki írta:Egyébként tényleg kell csatár, mert akárhogy is játszottak, a három támadójátékosunk távozásával vagy 35 gól elment. Mayoral nagyon nem pálya. CR játékában én további romlást várok, vagy mondjuk úgy, hogy egyszerűsödést. Csak a góllövés, azon kívül örülök, ha lesz pár jó passza.
Nagyon adja magát Bale eladása, mondjuk az már azelőtt is adta magát, mielőtt egyáltalán megvettük.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane (Nº1), Kroos, ISCO
- Kedvenc csapatod: Real Madrid... :)
Számomra döbbenet, hogy senkinek nem jut eszébe még említés szintjén sem a tottenhames Harry Kane. Jelenleg TOP5-ös center, sőt valami Conte szerint , ha valaki megér 100 milliót az KANE. Kereken 24 éves, több éve bizonyít a PL-ben, mellesleg az utóbbi 2 év PL-gólkirálya is egyben! Benne miért nem gondolkodunk? Minden megvan benne! Tudom, a britek sosem jönnek be, meg ha Levy meghallja, hogy Real Madrid rögtön X2... De talán benne kellene gondolkodni, ha már 100 milliókkal dobálódznak és nem egy jó félszezonos Mbappéban, függetlenül attól, hogy lehet egy Henry szintű játékos belőle, de 18 évesen irdatlan nagy kockázat van benne, hogy ennyit fizessen bárki is érte! De pl. Bale-t simán kicserélném Kane-ra. Meggyőződésem, hogy sokkal jobban járnánk vele, mint a walesi "csodával"...CS0ki írta:Egyébként tényleg kell csatár, mert akárhogy is játszottak, a három támadójátékosunk távozásával vagy 35 gól elment. Mayoral nagyon nem pálya. CR játékában én további romlást várok, vagy mondjuk úgy, hogy egyszerűsödést. Csak a góllövés, azon kívül örülök, ha lesz pár jó passza.
Nagyon adja magát Bale eladása, mondjuk az már azelőtt is adta magát, mielőtt egyáltalán megvettük.
2023: Kepa - Carvajal, Rüdiger, Alaba, Camavinga - Fede Valverde, Tchouaméni, Kroos - Bellingham - Rodrygo, Vini Jr.
https://lineupbuilder.com/football/?sk=tx60
2024: #Haaland #Endrick #A.Davies
https://lineupbuilder.com/football/?sk=tx60
2024: #Haaland #Endrick #A.Davies
egy egesz evet kidobott mayoral a wolfsburgnal. most kidobna egyet nalunk. semmi ertelme. meg gyenge is. marianotol egy percig nem feltem. ezt a mayoralt sosem ereztem elegnek.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Így valóban maradhatott volna Mariano, hogy Morata ment, de nekem elég nehezen hihető, hogy két csatár helyére egy sem jön. Nekem Mbappé érkezéséhez ez a legerősebb érv. Mayoral maradását meg el nem tudom képzelni, hogy komolyan gondolják.Én mondjuk Mayoral helyett Mariano-t meghagytam volna. Benne volt valami spiritusz.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Sok fog múlni megint a szélsőhátvédeken. Így hogy jött egy viszonylag értelmes balhátvéd meg elment Danilo, így azt mondom ott erősödtünk. Középpálya fel lett frissítve. Bale-t kéne valahogy elpasszolni meg Mbappé-t viszonylag olcsón megszerezni. Én mondjuk Mayoral helyett Mariano-t meghagytam volna. Benne volt valami spiritusz.
Mostani játékunkba nem is kéne kimondott szélső. A középpályának kellene több gólt lőnie.
Mostani játékunkba nem is kéne kimondott szélső. A középpályának kellene több gólt lőnie.
Egyébként tényleg kell csatár, mert akárhogy is játszottak, a három támadójátékosunk távozásával vagy 35 gól elment. Mayoral nagyon nem pálya. CR játékában én további romlást várok, vagy mondjuk úgy, hogy egyszerűsödést. Csak a góllövés, azon kívül örülök, ha lesz pár jó passza.