Gareth Bale - 18

Archívum

Neked Real Madrid legendának számít?

A szavazás 2022. június 4., szombat 9:45-kor befejeződött.

Igen
41
36%
Nem
74
64%

Szavazatok száma: 115

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: volt » 2017. augusztus 1., kedd 18:21

Realista24 írta:Here we go again. Gareth Bale has left the training session earlier, while feeling his right ankle. [@melchorcope]
Vicc. Nem tudom miért nem lehet eladni a fenébe. Mindig sérült, amikor pedig nem akkor meg gyengén teljesít.
Mások elől veszi el a lehetőséget és valamiért sosem kerül a padra.
El kellene adni 100 körül és hozni mBappét.(mondjuk ő kellene Akkor is ha Bale marad)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 1., kedd 18:13

Here we go again. Gareth Bale has left the training session earlier, while feeling his right ankle. [@melchorcope]
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 1., kedd 13:55

jobb oldali támadó mégis mindig a vonal mellett volt. akkor volt középen ha ment az ívelgetés. Ronaldo is a bal oldali támadó őt mégis centernek mondanám, Bale közel sem annyira. de igazából lényegtelen.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. augusztus 1., kedd 13:50

RaúlCF írta:150 meccs 67 gól egyáltalán nem rossz egy szélsőtől. ami a probléma ez bőven magasabb lenne ha nem lenne ennyit sérült és mindig formán kívül. ha Ronaldo fizikuma lenne szerintem meglenne a 150/100 de hát állandóan rokszi

4-3-3 ban volt Ő inkább a Jobb oldali támadónk és nem egy szélső.
ZIDANE

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 1., kedd 13:15

Írtam is a meccs után, hogy nagyon lassú lett, de aztán átgondolva az egészet, ki volt gyors? Előszezon, kőkemény felkészülés Pintussal. Kevesebb rajta az izom, konkréten ez a Bale elbújhatna a tavalyi Bale háta mögött és max a hosszabb haja lógna ki :mrgreen:
A szezonra szerintem vissza jön a sebesség, max megkérik Boltot, hogy ugorjon el Madridba és adjon tanácsokat :D

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 1., kedd 12:55

150 meccs 67 gól egyáltalán nem rossz egy szélsőtől. ami a probléma ez bőven magasabb lenne ha nem lenne ennyit sérült és mindig formán kívül. ha Ronaldo fizikuma lenne szerintem meglenne a 150/100 de hát állandóan rokszi

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. augusztus 1., kedd 12:32

Fuh, azért az a 2millió euro/gól egy támadótól nagyon ronda. :lol:
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 1., kedd 12:28

Bale for Real Madrid: 150 matches & 67 goals (which I think is great) / €927K per match / €12K per minute / €2M per goal [as]

:mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 31., hétfő 6:05

rashidm írta:
ToniKroos írta:Amúgy nagyon durva hogy belassult Bale. Régebben körbefutott bárkit, most meg úgy érzem, hogy még előnyből se képes lefutni a védőket. Neymar hozzá lépest 20x mozdulatgyorsabb. Az egyetlen dolog, amiben kiemelkedő volt a sebessége, már az sincs meg, így érthető hogy 0 az emberünk. Egy átlagos brit focista lett belőle, ahol van sok izom azt annyi. :(
Valószínű, hogy túl sok az izom rajta. Nem lennék meglepve, ha emiatt is sokat sérült.
Pedig most le van csupaszitba rendesen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. július 31., hétfő 0:30

ToniKroos írta:Amúgy nagyon durva hogy belassult Bale. Régebben körbefutott bárkit, most meg úgy érzem, hogy még előnyből se képes lefutni a védőket. Neymar hozzá lépest 20x mozdulatgyorsabb. Az egyetlen dolog, amiben kiemelkedő volt a sebessége, már az sincs meg, így érthető hogy 0 az emberünk. Egy átlagos brit focista lett belőle, ahol van sok izom azt annyi. :(
Valószínű, hogy túl sok az izom rajta. Nem lennék meglepve, ha emiatt is sokat sérült.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2017. július 30., vasárnap 23:10

Amúgy nagyon durva hogy belassult Bale. Régebben körbefutott bárkit, most meg úgy érzem, hogy még előnyből se képes lefutni a védőket. Neymar hozzá lépest 20x mozdulatgyorsabb. Az egyetlen dolog, amiben kiemelkedő volt a sebessége, már az sincs meg, így érthető hogy 0 az emberünk. Egy átlagos brit focista lett belőle, ahol van sok izom azt annyi. :(

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. július 30., vasárnap 15:24

Süti írta:
numberone1 írta:Mondjuk en sem most hoznam Dembelet, hanem BBC utan. A masik, h szerintem nem a legjobb ha csak egy fele taktikara gyurunk ra. Jobb ha ellenfeltol v jatekkepetol fugguen tudunk valtani.

Ebben nyilván van valami, de a keretünk sokféle taktikára alkalmas lenne jelenleg a 4-3-3-on kívül, viszont elől középen nagy a hiány.
Nalam is prioritas Bappe, aztan amig a BBC teljesen nem megy ki..legalabbis Bale es CR addig en sem hoznam Dembelet...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. július 30., vasárnap 15:15

numberone1 írta:Mondjuk en sem most hoznam Dembelet, hanem BBC utan. A masik, h szerintem nem a legjobb ha csak egy fele taktikara gyurunk ra. Jobb ha ellenfeltol v jatekkepetol fugguen tudunk valtani.

Ebben nyilván van valami, de a keretünk sokféle taktikára alkalmas lenne jelenleg a 4-3-3-on kívül, viszont elől középen nagy a hiány.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. július 30., vasárnap 15:13

Süti írta:De miért kéne egyáltalán 4-3-3-at használni? :hmmm:
Világ legjobb középpályája nálunk, tele kreatív játékosokkal. Tavaly a diamond 4-4-2 gyakorlatilag hozott nekünk egy duplát. Én sem értem minek kéne Dembele, 9-est kell hoznunk, de sürgősen. :ike:
Mondjuk en sem most hoznam Dembelet, hanem BBC utan. A masik, h szerintem nem a legjobb ha csak egy fele taktikara gyurunk ra. Jobb ha ellenfeltol v jatekkepetol fugguen tudunk valtani.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. július 30., vasárnap 15:01

Sosem fog itt kiteljesedni, minél hamarabb el kell adni.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. július 30., vasárnap 14:42

De miért kéne egyáltalán 4-3-3-at használni? :hmmm:
Világ legjobb középpályája nálunk, tele kreatív játékosokkal. Tavaly a diamond 4-4-2 gyakorlatilag hozott nekünk egy duplát. Én sem értem minek kéne Dembele, 9-est kell hoznunk, de sürgősen. :ike:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. július 30., vasárnap 14:09

Jim írta:úgy látom, hogy nagyon sokan -köztük én is - nem érjük miért kéne ide Dembele
mikor itt van Asensio (sőt még Bale is)
a spanyol jobb lehet simán, mint Dembele :salute:
:salute:
Ja ugy mint Kovanal nem ertetted, h miert kell amikor vannak itt spanyol tehetsegek, aztan lerakott egy "kis" teljesitmenyt a Barca Ellen.

A tegnapi meccs is megmutatta, h kell meg egy szelsotamado, mert a 433-t meg fogjuk hasznalni. Egyebkent akik Dembelet hoznak azok nem hinnem, h Asensio ele tennek...en legalabbis nem.

Meg egy dologra kivancsi lennek. Tenyleg ennyire hajpoljak Dembelet a mediaban? En csak azt latom, h jo par csapat akarja, mert a potencial meg van benne es o egy dortmundbol inkabb mozdithato, mint Asensio a realbol. :hmmm: :salute:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. július 30., vasárnap 13:31

Hihetetlen ez az ember. Egy eddig rendesnek mondhato alapozason van tul, es le tud hozni egy baratsagos meccset ket ertekelheto megoldassal, azokat is a felpalyan mutatta be. A kaput teljesen elfelejtette tamadni, mar a golok, golpasszok is elmaradnak.
Persze nem 3 baratsagos meccsbol kell kiindulni, de nem hiszem, hogy ket het mulva mar szarnyalni fog. Remelem csak azert nyomatja ZZ, hogy minel tobb penzt kapjunk erte a MU-tol. :roll:
BBC-t nagyon gyorsan meg kell bontani, az egyik B-vel, de jo lenne mindkettovel. Bale menjen, Benz kuzdjon Bappeval a kezdoert.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 29., szombat 13:32

Jim írta:úgy látom, hogy nagyon sokan -köztük én is - nem érjük miért kéne ide Dembele
mikor itt van Asensio (sőt még Bale is)
a spanyol jobb lehet simán, mint Dembele
Dembelé hatalmas császár. De azért tényleg furcsa, hogy itt van nekünk egy Asensio, aki bőven van akkora tehetség, sőt... Hát de a média furcsán dolgozik. :) Nekem pl érthetlen, hogy a médiának Pogba a top és nem Isco, meg Dembelé a jövő és nem Asensio.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. július 28., péntek 21:52

Dembele még most forrik ki, kell neki 1-2 év Dortmundban míg tényleg megállná a helyét a Real, Barca, Bayern trió valamelyikében.
Viszont az már most látszik, hogy több lesz, mint egy vonalszélső.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Vissza: