Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: volt » 2017. július 30., vasárnap 1:56

wZoLee7 írta:Az távozott akit ZZ akart, mert, hogy látta, ezeknek az embereknek menniük kell az biztos. Amiket nyilatkozik azokat tudjuk hogy kell kezelni. Olyanok jöttek akiket valószínűleg ő akart. Bajnokság+BL címvédés, szerintem bőven elég ahhoz hogy kijelentsem, ZZ irányít, az van amit akar. Kedvenc dokink aki eltávolíthatatlannak tűnt már szintén nincs. Világos, egy nyáron nem fog távozni Bale és James, de én várom, hogy ha Bale nem fog jól játszani akkor Asensio és a többiek átveszik a kezdő helyét.
Tavaly is Zidane volt az edző, Barca ellen mégis Bale kezdett Isco helyett, holott szar formábam volt, tudni lehetett, h isco sokkal hasznosabb a csapat számára és még sérült is volt.
Zidane jó edző, ő a legjobb a csapat számára, mégsem tudom elképzelni, hogy Balet a padra teszi. Szerintem nem véletlen hogy még Isco nem hosszabbított..

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 30., vasárnap 1:44

Az távozott akit ZZ akart, mert, hogy látta, ezeknek az embereknek menniük kell az biztos. Amiket nyilatkozik azokat tudjuk hogy kell kezelni. Olyanok jöttek akiket valószínűleg ő akart. Bajnokság+BL címvédés, szerintem bőven elég ahhoz hogy kijelentsem, ZZ irányít, az van amit akar. Kedvenc dokink aki eltávolíthatatlannak tűnt már szintén nincs. Világos, egy nyáron nem fog távozni Bale és James, de én várom, hogy ha Bale nem fog jól játszani akkor Asensio és a többiek átveszik a kezdő helyét.

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2017. július 30., vasárnap 1:30

wZoLee7 írta:
volt írta:Igaz, még csak barátságos meccsek vannak, de SZERINTEM maradunk a 4-3-3nál és Bale mindig kezdő lesz Isco kárára.

Remélem hosszabbít a spanyol :/
Aki így gondolja, az adjon egy jó indokot, hogy miért tennénk ezt.
ZZ kikukázta a fékeket, elment James is, szóval azzal ne gyertek, hogy Bale miatt, mert azt én ez alapján a nyár alapján kizártnak tartom.
Én pedig kizártnak tartom, hogy Bale a padra kerülne. Valamiért valaki a vezetőségből nagyon szeretheti őt.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 30., vasárnap 1:24

volt írta:Igaz, még csak barátságos meccsek vannak, de SZERINTEM maradunk a 4-3-3nál és Bale mindig kezdő lesz Isco kárára.

Aki így gondolja, az adjon egy jó indokot, hogy miért tennénk ezt.
ZZ kikukázta a fékeket, elment James is, szóval azzal ne gyertek, hogy Bale miatt, mert azt én ez alapján a nyár alapján kizártnak tartom.

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2017. július 30., vasárnap 1:02

Igaz, még csak barátságos meccsek vannak, de SZERINTEM maradunk a 4-3-3nál és Bale mindig kezdő lesz Isco kárára.

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2017. július 29., szombat 14:24

Lehet még ez az ár reális, ez Mbappé későbbi teljesítményétől függ. Viszont a piaci viszonyokat figyelembe véve nem az most. Ez egy befektetés.
Az az érdekes, hogy a 2000-es évek elején az olaszoknál hatalmas pénzek forogtak. Gyanítom, hogy maffiás-pénzmosásos történet is lehetett mögötte, de a fene tudja. Mindenesetre akkor a 40-50 milliós igazolások simán repkedtek. Az, hogy Buffon 2001-es átigazolása a mai napig top 3-as legdrágább igazolás Olaszországon belül az döbbenet. De ott volt Nedved, Crespo, Rui Costa, Vieri akik mind 40-50 körül váltottak. Ezek az akkori bevételek, az azóta bekövetkezett infláció mellett röhögve 100 millió körüli üzletek lennének ma. Lazio 50-ért vette ugye Mendietát stb.
Aztán visszacsúsztak az árak, de ez a nem igazi ez a foci óbégatás idegesítő tud lenni. Az olajpénzeknél még csak-csak megértem mert nem szerves fejlődés, de ugyan a Real, Barca, Bayern miért ne költhetne ha ennyire nőnek a bevételek? Kit zavar az, hogy most már nem csak egy szűk réteg nézi az El Clasicót, hanem most már a 10 éves lányok is? Most akkor nem örülünk, hogy a kedvenc sportunkat, csapatainkat más is ismeri, szereti?
Ha a Real kiadja a 150+ -ot Mbappéért már előre látom a sok károgót (persze más csapatnál normális az évi 200 milliós költekezés, de ugye a Real az aki mindig a legtöbbet költ, amikor 3 éve nem volt nagy kiadás és sok a bevétel is...). Pedig az értő focivilágnak ünnepelnie kéne egyre inkább, hogyha az olajklubbok elől viszik el a régi nagyok a játékosokat.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. július 29., szombat 13:57

M1Ö írta:
Abszolút jogos. Egyre nagyobb pénzek forognak a fociban. Tehát a 100 millás árak pár éven belül abszolút normálisak lesznek. Csak az a kemény, hogy milyen hirtelen ugrott meg a dolog. Lehetett volna ennek egy fokozata. Mert az azért k***a kemény, hogy 8 éve kb 90 milliót fizettünk egy aranylabdás, pl legjobbja játékosért, ma meg már kevés a duplája is egy tehetségért. Mert M'bappé potenciálisan a jövő aranylabdása, több mint valószínű, hogy az lesz, de 150-200 milla így hirtelen. Szóval kemény, hogy nem volt egy folyamat, hanem hirtelen óriásit ugrott a piac.
Volt azért szerintem ennek folyamata, csak felgyorsult. (Hogy meddig gyorsulhat így, az másik kérdés) A többit adom. 3-4 év múlva ezek a 150-200 millák fillérek lesznek ha így megy tovább. Bale is elképesztően drága volt, de top 5-be nem tenném, és akkor se volt, még tehetségnek se, mikor vettük. Ennek, és mondjuk Neymar rebesgetett 200 milliós párizsi transzferének fényében máris más ez a M'bappé ár.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. július 29., szombat 13:51

CS0ki írta:
Köszi. Nem kell. Ennyiért inkább stadionfelújítást :)
Csatakozom...Nagyon úgy néz ki, hogy tényleg Mbappe-n múlik a dolog, mert jó eséllyel lesz olyan olyan csapatg, aki többet adna nálunk. Neki kell bebizonyítania, hogy a magasabb fizu, jobban járó Monacoval szemben minket választ.
Így viszont Bale eladását sem fogjuk erőltetni...Max akkor, ha megvan a háttérben a megállapodás Mbappéval meg a Monacoval már.

Bale-t meg nem értem továbbra sem...Neki kéne leginkább erőltetnie a váltást.
Ez így van. Nagy tehetség, de ha a pénzt választja, akkor idővel felbukkan egy másik játékos, aki majd hozzánk igazol. Sokszor temették már a csapatok, mert nem igazoltuk le az aktuális szupertehetséget. Még nem szűntünk meg :)

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 29., szombat 13:42

Süti írta:Bár alapvetően nem értek egyet vele, azért ez is egy érdekes, és végiggondolandó álláspont.
Abszolút jogos. Egyre nagyobb pénzek forognak a fociban. Tehát a 100 millás árak pár éven belül abszolút normálisak lesznek. Csak az a kemény, hogy milyen hirtelen ugrott meg a dolog. Lehetett volna ennek egy fokozata. Mert az azért k***a kemény, hogy 8 éve kb 90 milliót fizettünk egy aranylabdás, pl legjobbja játékosért, ma meg már kevés a duplája is egy tehetségért. Mert M'bappé potenciálisan a jövő aranylabdása, több mint valószínű, hogy az lesz, de 150-200 milla így hirtelen. Szóval kemény, hogy nem volt egy folyamat, hanem hirtelen óriásit ugrott a piac.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. július 28., péntek 22:22

Köszönöm. :salute:
(Az eredetit is szívesen fogadom :) )
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 28., péntek 22:16

Süti írta:
Hugo Sanchez Mbappé áráról: "Mindez azért van, mert a piac itt tart. Nekem tetszik, mert azt jelenti, hogy fejlődünk."
Bár alapvetően nem értek egyet vele, azért ez is egy érdekes, és végiggondolandó álláspont. :hmmm:

(Nem tudom ki dobta twitterre, de egy forrást kaphatnék esetleg? Elérne ez az idézet a szakdolgozatomban. :mrgreen: )
Semmi kozom a tweethez, de itt van egy angol forras.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. július 28., péntek 22:09

Hugo Sanchez Mbappé áráról: "Mindez azért van, mert a piac itt tart. Nekem tetszik, mert azt jelenti, hogy fejlődünk."
Bár alapvetően nem értek egyet vele, azért ez is egy érdekes, és végiggondolandó álláspont. :hmmm:

(Nem tudom ki dobta twitterre, de egy forrást kaphatnék esetleg? Elérne ez az idézet a szakdolgozatomban. :mrgreen: )
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. július 28., péntek 16:41

M1Ö írta:
wxyz írta:Hol írtam, hogy szaladgálnak össze-vissza?
Végig arról írsz, hogy csak futnak, a sebességből áll a játékuk, meg amúgy egyszerű őket levédekezni. Tehát más kifejezéssel csak szaladgálnak össze-vissza. Közbe meg abszolút nem csak ennyi a történet.
Nem. Úgy tűnik arról van szó, hogy nem csak az a játékos buta, hanem az a csapat is amiben van atletikusság.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2017. július 28., péntek 16:24

M1Ö írta:
Végig arról írsz, hogy csak futnak, a sebességből áll a játékuk, meg amúgy egyszerű őket levédekezni. Tehát más kifejezéssel csak szaladgálnak össze-vissza. Közbe meg abszolút nem csak ennyi a történet.
Nézd el neki, a fociban minnél egyszerubben nezki valami annál nehezebb amugy végrehajtani. Ez zavarhatta össze.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 28., péntek 15:46

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. július 28., péntek 15:02

En is azt erzem, hogy keszitik fel a kozvelemnyt, es elhintettek szandekosan a 180 millas hireket. Igy majd talan nem fogadjak olyan rosszul az emberek amikor ideigazol 130ert. :D

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. július 28., péntek 14:57

ericco írta:
wxyz írta:a letámadás is csak megyeget.
Ennek a BBC az oka, mert kb csak Karim szokott néha hasznosan letámadni. Cr szinte egyáltalán, Bale csak lássék-tessék módon. Meg néha visszazár védkezni, de akkor az már nem letámdás.

Amúgy egyre több híres madridista nyilatkozza, hogy Mbappé minden pénzt megér. Tömegpszichózis lvl99 B-) :mrgreen:
Karim is evente max 3 szor, nem kell itt kiemelni senkit, egyik sem jobb a másiknál ilyen tekintetben. Ezért is kell váltani a a szezonban midenképp.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 28., péntek 14:57

dannen írta:
ericco írta:Amúgy egyre több híres madridista nyilatkozza, hogy Mbappé minden pénzt megér. Tömegpszichózis lvl99
sajnos pont, hogy így lesz az ára 200 millió és nem csodálkoznék ha annyiért nem jönne. :kivagyhe:
Ezt mondom én is. Készítik fel a közvéleményt és a szurkolókat. Viszont hála Neymarnak nem sokáig lesz ez rekord :mrgreen:
Merci Zizou!

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 28., péntek 14:49

wxyz írta:a letámadás is csak megyeget.
Ennek a BBC az oka, mert kb csak Karim szokott néha hasznosan letámadni. Cr szinte egyáltalán, Bale csak lássék-tessék módon. Meg néha visszazár védkezni, de akkor az már nem letámdás.

Amúgy egyre több híres madridista nyilatkozza, hogy Mbappé minden pénzt megér. Tömegpszichózis lvl99 B-) :mrgreen:
Merci Zizou!

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. július 28., péntek 14:40

ericco írta:
wxyz írta:Mi, miről tehet? Hogy jön ez ide?

Az a téma, hogy a Monaco stílusát a sok futás jellemzi.
A focihoz hozzátartozik a futás, séot alap. A Barca tiki-takájához annyi futás kellett bizonyos játékosoktól, hogy az embertelen. Amikor nekünk jól megy a letámadás, csapatvédekezés, ahhoz is sok futás kell.
Télen is olyankor szenvedtünk, és sok pontot veszítettünk, amikor jóval kevesebbet futottunk az ellenfélnél.
Ezek alapján, meg amiket te írsz, Mbappé tökéletesen illik a mi játékunkba.
Igen, a Barca nagyon jó példa, mert ott is kellett futni, nem csak végig álldogálni.
Zidane alatt soha nem ment jól a védekezés, a letámadás is csak megyeget.

Vissza: