Isten őrizz. De nem is jönne szerintem, meg szerintem nem is valós opció.P. Krisz írta:Barcás kollégák mit goldolnak arról, hogy esetleg Griezmann pótolhatja Neymart?
Messi miért középcsatár? Többet van már a középpályán egy meccsen mint a 16-osnál - hál istennek a góljai számán nem látszik ez még meg -, miatta aztán nem lenne gond Mbappé érkezése, gyerek beindulásait elnézve még tömni is tudná lasztikkal vakulásig.Kerlon írta:Szerintem hülye lenne odamenni, amikor Suárez és Messi is középcsatár meg ő is. Szélre fogják kirakni, aztán szabhatja. Nem túl csábító koncepció.
Én mondjuk nem hiszek ebben a transzferben, jelenleg nagyjából egy nagyobba se, talán Dybala - amit nem nagyon várnék -, úgyhogy a helyetekben nem aggódnék emiatt. 4 lap 4 nevet dobott be tegnap mint jelölt, kb ilyen fejetlenséget tudok elképzelni Robertéknél is..
Ezt a letétes sztorit ki írta? Nekem a legutóbbi amit olvastam, hogy 1 év múlva kapta volna meg miután aláírt, de az meg októberben lenne esedékes, szóval nem fogja megkapni a papa, ha elmennek.lesliejr írta:...