Kommentáld a híreket
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
minek az a 30 millió? komolyan minek? ha évi 10 meccsen becserélik azzal többre megyünk. senki elől nem veszi el a perceket.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
szerintem marad még egy évet Lucas bár sokat nem fog játszani...
egyenlőre nem úgy néz ki, hogy dobjuk a 4-3-3-at...
egyenlőre nem úgy néz ki, hogy dobjuk a 4-3-3-at...
Én adnám, nagyon visszaesett. Amúgy is, ha dobjuk a (433-at és remélem így lesz) akkor nincs is helye. Jobb védőnek hülyeség tartani, mikor ott van Hakimi.Realista24 írta:30 millát adnának Lucasért, de a Real válasza, hogy nem eladó.
Innen már csak lefele fog menni a pályája, többet nem fogunk kapni érte.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én bírom, nagy madridista és nagy küzdő de roppant mód visszaesett, de ha hajlandó a váltásra ennyi pénzért tőlem is mehetne.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkor abból még lehet valami. Innestől imádkozzunk, hogy a Leicester emberelje meg magát.Realista24 írta:Elfelejtettem, Roma.
Jól is járna velük a Roma. Igaz Mahrez technikásabb, de Olaszországban kítűnne Lucas az akarásával meg ezzel a pörgésével.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Én gondolkozás nélkül eladnám Lucast. Tavasszal talán jó meccse sem volt, elmúlt edző meccseken meg szószerint katasztrófa. Legalább Asensionak is így több jutna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En eladnam mar 30-ert is. Egy Romaban kitudja mi lehetne belole, itt mar sokkal tobb nem igazan. Nyert kupakat, kezdo sosem lesz, neki is jo lenne
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elfelejtettem, Roma.M1Ö írta:A Newcastle vagy a Roma? Mert pont ma dumáltam haverral róla, hogy a Rómánál B opció, ha nem jön össze Mahrez. De az meg leállt, már vagy 2 hete húzódik. 40 milliót ajánlottak, de jóval többet kell, ha egy Salah is 43ért ment el. Szóval ha még kicsit tornásznának az áron, ez is nagy biznisz lenne, ha mondjuk 35ért lépne egy olyan játékos, aki sanszosan a szezon 70%ban a lelátón ülne.Realista24 írta:30 millát adnának Lucasért, de a Real válasza, hogy nem eladó.
Ha már biznisz. Conte: "We didn’t pay a lot for Alvaro — only £50-£60m. If you compare him to others, you can see the difference. For sure, he is a good young player, a good prospect for Chelsea."
Nem tudom, hogy tényleg lenyilatkozta-e, de ha igaz, akkor ez messze nem 80 millió euró.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
A Newcastle vagy a Roma? Mert pont ma dumáltam haverral róla, hogy a Rómánál B opció, ha nem jön össze Mahrez. De az meg leállt, már vagy 2 hete húzódik. 40 milliót ajánlottak, de jóval többet kell, ha egy Salah is 43ért ment el. Szóval ha még kicsit tornásznának az áron, ez is nagy biznisz lenne, ha mondjuk 35ért lépne egy olyan játékos, aki sanszosan a szezon 70%ban a lelátón ülne.Realista24 írta:30 millát adnának Lucasért, de a Real válasza, hogy nem eladó.
Ha már biznisz. Conte: "We didn’t pay a lot for Alvaro — only £50-£60m. If you compare him to others, you can see the difference. For sure, he is a good young player, a good prospect for Chelsea."
Nem tudom, hogy tényleg lenyilatkozta-e, de ha igaz, akkor ez messze nem 80 millió euró.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
30 millát adnának Lucasért, de a Real válasza, hogy nem eladó.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
Pedig ügyes gyerek. Egy jó szezon Monte Carloba, azt' őt is eladják 100+-ért.BBeno írta:viccnek is gyenge.
viccnek is gyenge.Ladislao Suarez írta:Amennyiben Mbappé távozik, úgy a Monaco az Ajaxos Kasper Dolberggel pótolná őt. Marca.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ha marad a 4-3-3 a BBC-vel lehet nem hosszabítVanillaSky írta:Isco szerződéséről nincs valami hír?
Balet igazán a padra tehetné Zidane
hátha akkor jövő nyáron maga kérné az eladását
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Amennyiben Mbappé távozik, úgy a Monaco az Ajaxos Kasper Dolberggel pótolná őt. Marca.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha visszatérnek Amerikából, akkor indulnak be a hosszabbítások.VanillaSky írta:Isco szerződéséről nincs valami hír? Azért már koránt sem a nyaralós időkben járnak és ilyen idióta árak mellett időszerű lenne a klubhoz láncolni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Isco szerződéséről nincs valami hír? Azért már koránt sem a nyaralós időkben járnak és ilyen idióta árak mellett időszerű lenne a klubhoz láncolni.
Korábbi évekkel ellentétben megfigyelhető mennyire kevés játékossal hoznak minket össze az átigazolási piacon. Kellett már ez a nyugalom a klubnak, illetve csatáron kívül más poszton nem is szorulunk erősítésre. Csatár poszton is csak Mbappe neve merül fel, bár vele kapcsolatban is elcsendesedtek egy hete a hírek.
- M1Ö
Az nagyon jó hír. Így marad a Smalling-Lindelöf duó. Az meg korántsem egy egetverő védő duó. Úgyhogy van 9 napja Balenek meg Benzemanak, hogy kapják össze maguk.Realista24 írta:Official: United's Phil Jones has been banned for two European matches after insulting a doping official. He'll miss the UEFA Super Cup.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Official: United's Phil Jones has been banned for two European matches after insulting a doping official. He'll miss the UEFA Super Cup.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Tavaly is Zidane volt az edző, Barca ellen mégis Bale kezdett Isco helyett, holott szar formábam volt, tudni lehetett, h isco sokkal hasznosabb a csapat számára és még sérült is volt.wZoLee7 írta:Az távozott akit ZZ akart, mert, hogy látta, ezeknek az embereknek menniük kell az biztos. Amiket nyilatkozik azokat tudjuk hogy kell kezelni. Olyanok jöttek akiket valószínűleg ő akart. Bajnokság+BL címvédés, szerintem bőven elég ahhoz hogy kijelentsem, ZZ irányít, az van amit akar. Kedvenc dokink aki eltávolíthatatlannak tűnt már szintén nincs. Világos, egy nyáron nem fog távozni Bale és James, de én várom, hogy ha Bale nem fog jól játszani akkor Asensio és a többiek átveszik a kezdő helyét.
Zidane jó edző, ő a legjobb a csapat számára, mégsem tudom elképzelni, hogy Balet a padra teszi. Szerintem nem véletlen hogy még Isco nem hosszabbított..