Én anno 17 éves fiatal gyerekeket vettem szélsőnek, viszonylag jó szélsőjátékkal (pontosan nem emlékszem), tré játékszervezéssel, aztán jó sok idő alatt feledzettem a jsz-üket, és busás haszonnal eladtam őket.RealRaúl77 írta:Szeretnék egy kis segítséget.
Játékszervezést edzek, és a szélsőim nagyjából abba a korba érnek, amikor már el kellene adnom őket. Viszont tanácstalan vagyok, hogy milyen képességűeket vegyek helyettük. Ugye azon a poszton elég nagy hátrány, hogy 50%-os edzést kapnak csak, és így nagyon lassan fejlődnek. Valamit lehet elbasztam, de kettejükön 100-150 milliónál nem keresek majd az eladáskor többet. Nem tudom, hogyan érdemes nekiállni annak a posztnak, hogy jó legyen.
Szóval lehet belőlük profitálni, ha jól csinálod, de tény, hogy rövid idő alatt elég nehéz őket annyira felfejleszteni jsz-ből, hogy jó áron el tudd őket adni.
[/b][/quote]
Üdv itt is mindenkinek!
Én 2004 óta HT-zem, igaz volt közben egy pár éves megszakítás, de nem bírtam ki a játék nélkül:)
Én is kp-t edzem és szélre is hasonló olyan ifiket veszek, mint kp-ra. Kp-ra max 17 év 50 napos, min középszerű védekezés, min jó jszervezés és gyenge vagy jobb átadás. Szélre lehet idősebb vagy gyengébb is, lehet szélsőjáték is értékelhető szinten, a lényeg szerintem náluk is a játékszervezés képességén van, ami ne legyen alacsonyabb megfelelőnél, de úgy sem velük fogod kaszálni a nagy pénzt, mert csak 50%-os edzést kapnak és fele olyan gyorsan fejlődnek, mint a kp-k. De sok kicsi sokra megy és 4 szélsőt tudsz edzeni egyszerre hetente, az a kis pénz is jól jöhet. Ha tökéletes játékost akarsz venni, akinek minden képessége kielégít minden igényedet (multiskilles), akkor mélyen a pénztárcádba kell nyúlnod. 21-23 éves korukba érdemes túladni a játékosokon, akkor keresheted a legnagyobb hasznot rajtuk.
Az felhozott ifiknél pedig figyelni kell, h szinten belül hol tart, mert ha egy edzésre van a következő szinttől érdemes még egy edzésig magadnál tartani. Javaslom a hattrick-youthclub-ot az ifik figyelemmel követésre, ha még nem használod.