Nem is értem, hogy miért nem ezt lépte meg ahelyett, hogy beszáll 140 millával a mostani transzferbe, hogy majd 2 év múlva hozzánk jöjjön...P. Krisz írta:Perez azért nagy gengszter, kifizetette volna az Adidassal.
Real Madrid vs. Barcelona
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- P. Krisz
Perez azért nagy gengszter, kifizetette volna az Adidassal.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Anno azt mondta, hogy túl sokba került volna Neymar, akkor 150 millióra saccolták. Úgyhogy nem.tibi18 írta:Perez előéletét ismerve, szerintetek megfordult a fejében, hogy a PSG mellett, mi is letesszük a kivásárlási árat? Én örülök, hogy Zizu szája íze szerint alakul a keret, de azért mégis Perezről beszélünk..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Perez előéletét ismerve, szerintetek megfordult a fejében, hogy a PSG mellett, mi is letesszük a kivásárlási árat? Én örülök, hogy Zizu szája íze szerint alakul a keret, de azért mégis Perezről beszélünk..
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Most oké,hogy volt az a 6-1,de az egy abszurd idióta elcsalt meccs volt.A pancserség csúcsa.De volt ott egy 4-0 is.
Én nem írnám még le ezt a váltást.
Én nem írnám még le ezt a váltást.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem azzal lenne baj, hogy nem élne meg, mert nyilván kiemelkedne, de hétről hétre belekerülne egy darálóba. Nem biztos, hogy hosszútávon jó megoldás. Így is rettentő sokat fekszik a földön, a sok buta angol között pedig szarrá lenne rúgva.csabi* írta:dehogy ennék ott meg, abban a hígfos közegben simán kiemelkedne az ő képességeivelRemy írta:Angliában megették volna fizikálisan. Egész évben ott lett volna a darálóban. Minek? A siker és a csillogás így is meglehet neki. Szerintem jól döntött, hogy nem a PL-be ment.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha jól tudom, nem akarták kifizetni a 40 milliós kivásárlási árat, azalatt meg nem adják oda.Csabi írta:érdekes hogy onnantól hogy komolyak lettek a hírek a psg-neymar kapocsról teljesen elhaltak a kínai brazil csákó átigazolásáról szóló pletykák. úgy néz ki őt tényleg csak azért vették volna, hogy pajti legyen neymarnak és ne legyen szomorú.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
dehogy ennék ott meg, abban a hígfos közegben simán kiemelkedne az ő képességeivelRemy írta:Angliában megették volna fizikálisan. Egész évben ott lett volna a darálóban. Minek? A siker és a csillogás így is meglehet neki. Szerintem jól döntött, hogy nem a PL-be ment.
- M1Ö
Elvileg még mindig opció, ha az elsőszámú kiszemeltek nem jönnek össze. Mondjuk azt tudnám élvezni, ha ennyire telne nekik a nagy Neymar transzfer után.Csabi írta:érdekes hogy onnantól hogy komolyak lettek a hírek a psg-neymar kapocsról teljesen elhaltak a kínai brazil csákó átigazolásáról szóló pletykák. úgy néz ki őt tényleg csak azért vették volna, hogy pajti legyen neymarnak és ne legyen szomorú.
Bárhova ment volna, vezér lett volna. Nem szó szerint, mert nem egy vezér típus, de mindenhol alakított volna, mert szerintem is ott van Messi meg Cr mögött. De egy klub sem kereste meg (legalábbis nem tették le a 220at), úgyhogy igazából választási lehetősége sem volt.pheco írta:Tobbre tartanam, ha egy Chelsea, City, Manuba megy es azt a csapatot viszi a hatan. Az a bajnoksag kihivas lett volna a franciaval ellenetben. De megertem, hogy a sok penz es a vezer szerep elcsabitotta.
Miért ették volna meg? Silva-t megették? Agüerot, Sanchezt, Fabregast vagy bármelyik latinos játékost. Kb ugyanaz mint Hazard. Róla is meccsenként vagy 3 embert sárgáznak be.Angliában megették volna fizikálisan.
Nem akkora cimborák ők azért, hogy csak Neymar miatt igazoljon a Barcába.kerdes hogy coutinho akar e haver nelkul a barcaba menni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Jaja, Atma, bocsi.
Paulinho meg azóta is szóba jött, sőt úgy, hogy így már a 40-es kivásárlási árat is ki lehet fizetni érte.. De mai hírek szerint Valverde megvétózta, mert Serit akarja. Hosszú lesz ez a hónap még..
Paulinho meg azóta is szóba jött, sőt úgy, hogy így már a 40-es kivásárlási árat is ki lehet fizetni érte.. De mai hírek szerint Valverde megvétózta, mert Serit akarja. Hosszú lesz ez a hónap még..
Suárezzel állítom jobba van, volt valami hír, hogy csak azért meglátogatta amikor a City ellen játszottunk(?), hogy bemutassa neki az újszülött kislányát, Luis év közben volt hogy meglátogatta Liverpoolban, lenne haver ugyanúgy. Szerintem itt azzal lesz a bibi, hogy szimplán nem engedik el..BBeno írta:kerdes hogy coutinho akar e haver nelkul a barcaba menni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Angliában megették volna fizikálisan. Egész évben ott lett volna a darálóban. Minek? A siker és a csillogás így is meglehet neki. Szerintem jól döntött, hogy nem a PL-be ment.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
kerdes hogy coutinho akar e haver nelkul a barcaba menni.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tobbre tartanam, ha egy Chelsea, City, Manuba megy es azt a csapatot viszi a hatan. Az a bajnoksag kihivas lett volna a franciaval ellenetben. De megertem, hogy a sok penz es a vezer szerep elcsabitotta.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
érdekes hogy onnantól hogy komolyak lettek a hírek a psg-neymar kapocsról teljesen elhaltak a kínai brazil csákó átigazolásáról szóló pletykák. úgy néz ki őt tényleg csak azért vették volna, hogy pajti legyen neymarnak és ne legyen szomorú.
- M1Ö
Dehogy azok. Attól mert elcsesztek egy meccset? Igaz az annyira el volt cseszve, hogy sok-sok évig nem lesz elfelejtve... De megmutatták már az odavágón, hogy számolni kell velük. Mi is "le voltunk focizva" még pár éve a csoportkörben. Bőven van bennük potenciál, simán lehetnek Bl győztesek. Azt meg nem írtam, hogy valaha is a Reallal említsék egy lapon őket. De amíg Neymar toppon lesz, addig minden évben ott lesz bennük a lehetőség a győzelemre. Nem egy Granadába igazolt el, ennyi a lényeg. Pedig nagyon úgy van beállítva.rashidm írta:Mert azok is. Nálam ott ásták el magukat, hogy 4-0-ról kikaptak 6-1-re... azt a dilettantizmust egyetemeket kellene tanítani. A történelem legnagyobb amatőr játéka volt. Persze ők is nyerhetnek bl-t, de sose fogják egy lapon emlegetni őket a Reallal, Barcaval, Bayern-nel.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Marmint az Atletico ellen.palesz77 írta: Dembélé a fő célpont elméletileg, gyorsan le akarja zavarni Robert a dolgot.
Dybala nem került nagyon szóba komolyabban, a lapok viszont beindultak most, mert Coutinho nincs a München elleni keretbe sem. Más kérdés, hogy Salah és Moreno sem..
Hat remelem senki ertelemeset nem adnak nektek..
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
Ne izgulj Palesz, valami biztos lesz! Ha más nem az eddigi 40 millióra beárazott Paulinhot elhozzátok 85+ért a legközelebbi Barcás meccsnézéseteken meg Csernus lesz a sztárvendég.Más kérdés, hogy Salah és Moreno sem..
Pont ez a gond! A konkrét esetet nézd, néhány hónapja taknyosra lettek szopatva, a Barca 3 éve triplázott a franciák meg egymilliárd euro elköltése után az ifi Monacot nem bírták legyűrni. Szóval a Liverpool meg a Milant dőreség a Barcához hasonlítani.de nézzük meg mostanság a Milant, az Intert, a Liverpoolt. Múltjuk van, jelenük nem igazán, a jövőjük meg elég képlékeny.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VanillaSky 2017. augusztus 2., szerda 20:14-kor.
rashidm írta:Persze ők is nyerhetnek bl-t, de sose fogják egy lapon emlegetni őket a Reallal, Barcaval, Bayern-nel.
Sose? Ha zsinórban nyernének nyolcat, akkor azért asszem odakerülnének... Ha meg mégsem emlegetnék őket ott, szerintem az is hidegen hagyná a párizsiakat.
Délután már írtam, hogy szép dolog a múlt, de egy csapatnak inkább jelene és jövője legyen, semmint múltja. Persze vannak a szerencsésebb csapatok, mint a Real Madrid, ahol mindhárom megvan, de nézzük meg mostanság a Milant, az Intert, a Liverpoolt. Múltjuk van, jelenük nem igazán, a jövőjük meg elég képlékeny.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Dembélé a fő célpont elméletileg, gyorsan le akarja zavarni Robert a dolgot.Csabi írta:barcanal egyelore nincs szó nagyon pappirol. dybal meg kutinnyo a slager. termessetesen mibdketto boven 100 felett.
Dybala nem került nagyon szóba komolyabban, a lapok viszont beindultak most, mert Coutinho nincs a München elleni keretbe sem. Más kérdés, hogy Salah és Moreno sem..
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ez edzo sra volt.Ha csak tortenelmet nezzuk akkor tenyleg nem, a jatekos allomanyuk jo es elnezve a Bayern gyengelkedeset akar beferkozhetnek a 2 nagy spanyol utan.rashidm írta:Mert azok is. Nálam ott ásták el magukat, hogy 4-0-ról kikaptak 6-1-re... azt a dilettantizmust egyetemeket kellene tanítani. A történelem legnagyobb amatőr játéka volt. Persze ők is nyerhetnek bl-t, de sose fogják egy lapon emlegetni őket a Reallal, Barcaval, Bayern-nel.M1Ö írta: De mindeki úgy beszél erről a PSGről, mintha tényleg valami teljesen komolytalan klub lenne.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK