Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 3., csütörtök 22:21

eReMA írta:Ez ok, de szerintem Zidane nyilatkozatait felesleges számításba venni Bale-lel (és a keret tagjaival) kapcsolatban. Egész egyszerűen nem is mondhatna mást, mint hogy elégedett a rendelkezésére álló játékosállománnyal.
Reméljük a Neymar hype után nálunk is (Mbappé) és Manchesterben is (Bale ) robban a tüzijáték.
Csak a tettei is azt bizonyítják, hogy kedveli. Pl a fejem teszem rá, hogy a MU ellen is ő meg Karim fog kezdeni, mögöttük meg Case-Modric-Kroos-Kovacic. Legalábbis az eddigi tapasztalatok alapján meg az MLS meccs után. Ők pihentek a legtöbbet, Isco meg Asensio meg lenyomtak egy órát. Na mindegy, én nem látom azt, hogy ne lenne továbbra is kulcsember nála, de tudnám élvezni azt a transzfer "lavinát" amit Neymar elindított.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. augusztus 3., csütörtök 22:14

ZZ amúgy alapjáraton szereti bale-t ,nem ? Most eddig minden azt mutatja ,hogy teljesen ZZ dönt, Jamest is lerakta a padra simán, bale-t pedig mindig kezdőbe rakta,ha épp lábra bírt állni,kivéve a bl döntő ,de ahhoz már örültség kellett volna nem elfogultság. Meg nekem úgy rémlik,hogy mikor nem volt ZZ edző , akkor is folyton dícsérte minden interjúban garethet. Volt annyira rossz formában ,hogy simán padra kellett volna rakni, de elclasicora is berakták kezdőbe. Szerintem ZZ sajnos fullra kezdőbe képzeli el a welszit :(

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 3., csütörtök 22:12

Chris írta:Bale helyében sem lennék, ha miatta menne (esetleg a Barcába) Mbappé. Miközben a kutya nem akarja őt a kezdőbe. Eleve úgy lenni egy csapatnál, hogy nem tudsz teljesíteni normálisan, a szurkolók nem bíznak benned, nem fekszik a csapat stílusa nem tudom mennyire poén. Még ha a Realról van szó akkor is.
szted felfogja, érzékeli ezt?
szépen jönnek az utalások a számlára, usában is a legnagyobb üdvrivalgást kapta, mindenki nyalja a seggét, mert real játékos, és simán foghatja az agyában hogy szarul játszik arra, hogy sérülésekkel küzdött, nem pedig az a probléma, hogy focistaként kevés ide.
teljes ferde álomvilágban él, de nem meglepő, ezen a szinten ekkora nyomás és bazári majom média mellett, pont úgy mint a játékosok 98%-a.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2017. augusztus 3., csütörtök 22:11

M1Ö írta:Persze, írtam én is, hogy minden arra mutat, hogy mi vagyunk a befutók. Csak egy feltételezés volt, hogy ha a végén csak nem jön, akkor az inkább Zidane miatt lesz és nem Peréz miatt, mert neki elég nagy pofon lenne egy 2. "égés" is a Barcával szemben. Zidane meg tökéletesen el van Bale-lel is nyilatkozatok alapján.
Ez ok, de szerintem Zidane nyilatkozatait felesleges számításba venni Bale-lel (és a keret tagjaival) kapcsolatban. Egész egyszerűen nem is mondhatna mást, mint hogy elégedett a rendelkezésére álló játékosállománnyal.
Reméljük a Neymar hype után nálunk is (Mbappé) és Manchesterben is (Bale :mrgreen: ) robban a tüzijáték. :shifty:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eReMA 2017. augusztus 3., csütörtök 22:12-kor.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 3., csütörtök 21:59

eReMA írta:Igazak, vagy sem, de:
Arról olvastam, hogy Mbappe ide jönne.
Arról olvastam, hogy Zidane akarja.
Arról is olvastam, hogy a monakó beárazta, tehát elméletben eladná.

A kérdés az, hogy Perez akarja-e? Volt ilyen hír? Mert (sajnos) ilyenbe nem futottam bele.
Persze, írtam én is, hogy minden arra mutat, hogy mi vagyunk a befutók. Csak egy feltételezés volt, hogy ha a végén csak nem jön, akkor az inkább Zidane miatt lesz és nem Peréz miatt, mert neki elég nagy pofon lenne egy 2. "égés" is a Barcával szemben. Zidane meg tökéletesen el van Bale-lel is nyilatkozatok alapján.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

eReMA

HozzászólásSzerző: eReMA » 2017. augusztus 3., csütörtök 21:59

Erre voltam kíváncsi.Köszi!

Mondjuk remélem jobban oda van érte, mint Dinhoért, Suarezért, Pogbáért, Neymarért, Ribéryért és mondjuk Essienért. Nem kéne megint valami "zs" alternatíva bio-bólyába beleszaladni helyette. :mrgreen:

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2017. augusztus 3., csütörtök 21:57

Bale helyében sem lennék, ha miatta menne (esetleg a Barcába) Mbappé. Miközben a kutya nem akarja őt a kezdőbe. Eleve úgy lenni egy csapatnál, hogy nem tudsz teljesíteni normálisan, a szurkolók nem bíznak benned, nem fekszik a csapat stílusa nem tudom mennyire poén. Még ha a Realról van szó akkor is.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. augusztus 3., csütörtök 21:53

ha Bale miatt elszalasszuk Mbappét (és Iscot is??)
óriási barmok vagyunk...
ennyire nem lehet vak Zidaen és Perez sem :hmmm:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 3., csütörtök 21:51

eReMA írta:
M1Ö írta:Elvileg tüzelhetné az is, hogy ha nem lép, akkor megint pont a Barca viszi el előlünk a sztárigazolásunk. Ha nem lépnek, akkor bebizonyosodik, hogy Zidane szabad kezet kap, mert szerintem ha csak Perezen múlna a dolog, akkor már jó ideje aláírt volna. Csak sajnos az is, hogy akkor kell neki Bale, ráadásul kezdőként.
Igazak, vagy sem, de:

A kérdés az, hogy Perez akarja-e? Volt ilyen hír? Mert (sajnos) ilyenbe nem futottam bele.
Odavan érte, totál pozitív vele kapcsolatban. Ez tőle már rajongás :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

eReMA

HozzászólásSzerző: eReMA » 2017. augusztus 3., csütörtök 21:50

M1Ö írta:Elvileg tüzelhetné az is, hogy ha nem lép, akkor megint pont a Barca viszi el előlünk a sztárigazolásunk. Ha nem lépnek, akkor bebizonyosodik, hogy Zidane szabad kezet kap, mert szerintem ha csak Perezen múlna a dolog, akkor már jó ideje aláírt volna. Csak sajnos az is, hogy akkor kell neki Bale, ráadásul kezdőként.
Igazak, vagy sem, de:

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 3., csütörtök 21:25

Realista24 írta:Továbbra is azt mondom hogy mar megvan az egyezség. Bevartak a 222 milliót, aztán a 130-180 mar nem is sok.
Mondjuk ez Pogba óta nem jó ómen. :mrgreen: Egyébként szerintem is mi vagyunk a befutók, minden amellett szól. Jöhet akár a pofon a végén, de inkább magunkra fogadnék. :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 3., csütörtök 21:20

Továbbra is azt mondom hogy mar megvan az egyezség. Bevartak a 222 milliót, aztán a 130-180 mar nem is sok.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 3., csütörtök 21:17

VanillaSky írta:Igazából Perezt kéne "feltüzelni" vagy nem tudom mi a jó kifejezés.
Elvileg tüzelhetné az is, hogy ha nem lép, akkor megint pont a Barca viszi el előlünk a sztárigazolásunk. Ha nem lépnek, akkor bebizonyosodik, hogy Zidane szabad kezet kap, mert szerintem ha csak Perezen múlna a dolog, akkor már jó ideje aláírt volna. Csak sajnos az is, hogy akkor kell neki Bale, ráadásul kezdőként.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. augusztus 3., csütörtök 20:48

Igazából Perezt kéne "feltüzelni" vagy nem tudom mi a jó kifejezés. Egyáltalán tisztázni kéne, hogy Bale (Benzema?) valójában mennyire érezheti biztosan a bizalmat, ha ez teljes akkor nincs vita Mpabbé valószínűleg megy a katalánokhoz vagy angol földre, lényegtelen. A jobbik esetben a CR-Kaka-Alonso-Benzema költekezés már kellőképp rég volt ahhoz, hogy ismét mélyen a zsebébe nyúljon, aztán akkor kiderül, hogy maga a játékos szavakban erős csak vagy tettekben is.

Másrészről szerintem rövid távon (1-2 év) még akkor is vesztett a Barca Neymar elmenésével, ha a francia hozzájuk megy.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 3., csütörtök 20:45

mert kit raksz le a padra?
A franciát, és akkor diplomatikus voltam :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 3., csütörtök 20:43

Realista24 írta:
H.E.H.E. írta:most van épp az, hogy lecsúszunk bappéról.

de ha ez így, akkor végleg.
Mire alapozod?
mert kit raksz le a padra?
lehet bízni béla sérüléseiben, de erre bappe nem fog alapozni.

nem számít, hogy mennyi pénze van a barcának vagy másnak rá, ha ide akar jönni és sehova máshova, akkor ide fog jönni.
de teljesen megértem, hogy béla és benzema mellé nem akar idejönni egy vébé előtt.
nyilván annyi pénzért alapembernek kell lennie, de azt még mi sem engedhetjük meg, hogy 100 millió üljön a padon.
és akkor még isco, asensio szóba se került. (utóbbi pl jobb játékos bélánál)

csak akkor fog jönni bappe magyarul, ha béla vagy benzema lelép.
ez nem fog megtörténni.
vagy eligazol bappe tehát idén, akkor soha nem látjuk madrid mezben.
ha marad a vébé utánig monakóban, akkor talán jöhet jövőre, de azt garantálom, hogy megtorpan a fejlődése, és ennél többe nem fog kerülni, mint amennyi most.
összegezve tehát, ez a botlábú szerencsétlen akaratgyenge északi jól megbaszott minket megint, 10 évente úgy látszik van vmi balfasz, aki miatt elbasszuk a lehetőséget, hogy normális, számomra megfelelő focit lássak.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. augusztus 3., csütörtök 20:23

BBeno írta: :lol:

persze. juniusban james az oka hogy bappe nem jon
juliusban morata. aug bale hava lett. gg marca.
Remélem a Bale ügy is olyan gyorsan le lesz zavarva, mint az első kettő :D
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 3., csütörtök 20:10

H.E.H.E. írta:most van épp az, hogy lecsúszunk bappéról.

Mire alapozod?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. augusztus 3., csütörtök 20:10

Koszi a Neymaros kérdésemre a válaszokat! :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 3., csütörtök 20:07

most van épp az, hogy lecsúszunk bappéról.

patotomadrid2019jan

Vissza: