Galacticos írta:barcásoktól kérdem, mert odaát olvasgattam hogy kiket akartok neymar helyett.
tényleg elhiszitek hogy ebből a 222millióból majd kijön coutinho, dembele meg még vagy 2 játékos? eddig sem nagyon tudtatok alkupozícióba kerülni száz millió alatti ajánlatokkal, akkor most hogy mindenki tudja hogy van pénz, majd most fogtok tudni?
abból a 222ből jó ha coutinho ki jön meg még egy gyengébb játékos, bár az megint mást hogy coutinho még mindig nem eladó.
Nem ebből, de Coutinhot Neymar előtt is le akartuk igazolni, lett volna rá pénz alapból is. Szóval a mostani költség+Neymar(+jövőbeni eladások) kombóból szerintem bőven lenne keret akár a Dembélé-Coutinho-Seri-Inigo pakkra. Azért őket mondom, mert ők a legfrissebbek.
Realista24 írta:Neymar búcsúvideója megvan?
Neymar says goodbye to Barcelona: I did the opposite of what my father wanted
Egy szavát nem hittem el, amit mondott benne. Barcások, vélemény?
Nyilván a közönségnek szólt, de nekem tetszett. Ha nem lett volna ez a hajcihő, azzal se lenne bajom hogy menni akart igazából, részben érthető. De ha eltekintek az egész hajcihőtől, ez a videó szép búcsú volt szerintem. Ha meg tényleg jól költjük el a pénzt, akkor meg egyáltalán nem fogom bánni, hogy a PSG-ben akar vezér lenni+degeszre tömni a zsebeit.
A Neymar ügyet először megíró újságíró szerint amúgy Coutinho zsebben.