Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Amikor JM-t tolmácsozzák,akkor mindig az jut eszembe,hogy ez a többire nézve mennyire gáz,az amit elért,amit megcsinált eddig,azt nem sok "tolmács" fogja utána csinálni.
Kár hogy annyira pimasz és önérzetes,ez lesz a veszte,ez volt nálunk is az egyik fő baja.
Kár hogy annyira pimasz és önérzetes,ez lesz a veszte,ez volt nálunk is az egyik fő baja.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mourinho is ott volt?Galacticos írta:csak izgult hogy a tolmács odafigyeljen a műsorvezető kérdésére.sassdibandi írta:vagy csak azt hitte seven up7 reklám forgatáson van?
- sassdibandi
- Kedvenc játékosaid: Varga Zoltán, Törőcsik András, Ronaldo, Ronaldinho, Guti
- Kedvenc csapatod: FRADI, DABAS FC, RM
igazad lehet...
- Galacticos
csak izgult hogy a tolmács odafigyeljen a műsorvezető kérdésére.sassdibandi írta:vagy csak azt hitte seven up7 reklám forgatáson van?
- sassdibandi
- Kedvenc játékosaid: Varga Zoltán, Törőcsik András, Ronaldo, Ronaldinho, Guti
- Kedvenc csapatod: FRADI, DABAS FC, RM
csalódhatott a nagynövésű,mert nagyon igazgatta az öltönye ujjait, az ingét a nyakán,a nyakkendőjét,hogy szépnek lássa a világ a titulus átvételekor,
vagy csak azt hitte seven up7 reklám forgatáson van?
vagy csak azt hitte seven up7 reklám forgatáson van?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Arról miért nem beszél Zubi, hogy a spanyol olimpiai bizottság két embert kért fel, hogy támogassák a madridi 2020-as olimpiai kampányt, és abból az egyik CR, a másik a nem túl magas fiú volt. Előbbi az arcát adja, a másik meg nem támogatja az országot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Varane, Guti, Casillas, Carlos, Raúl, Makelele, CR7, Persie, Ronaldinho, Iniesta, ...
A napokban túl sok negatívum merült fel Messivel kapcsolatban, s épp itt volt az ideje, hogy Ronaldót is megtalálják valamivel! Ez törvényszerű és említésre sem méltó.primrose írta:A tegnapi FIFA gálán a Barcelona sportigazgatója, Zubizarreta burkoltan bírálta Cristianot: “Az mi játékosaink legalább kifogás nélkül megjelennek a hivatalos eseményeken”. Ezt követően Michel Platini, az UEFA elnöke védte meg a portugált: “Tudjuk, hogy azért nincs itt, mert a kötelezettségeinek tesz eleget La Corunában. Azt beszélik nem jött el, mert tudta, hogy nem nyer de ez nem igaz.”
Már megint velünk foglalkoznak. Hihetetlen. A szurkolóikat nem zavarja ez a magatartás? Mi az, hogy kifogás nélkül megjelennek? Most is látom a végeredményt... hihetetlen, h a BL góllövőlistájának a győztese 3, azaz 3 pontot kapott. NEVETSÉGES.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
A tegnapi FIFA gálán a Barcelona sportigazgatója, Zubizarreta burkoltan bírálta Cristianot: “Az mi játékosaink legalább kifogás nélkül megjelennek a hivatalos eseményeken”. Ezt követően Michel Platini, az UEFA elnöke védte meg a portugált: “Tudjuk, hogy azért nincs itt, mert a kötelezettségeinek tesz eleget La Corunában. Azt beszélik nem jött el, mert tudta, hogy nem nyer de ez nem igaz.”
Már megint velünk foglalkoznak. Hihetetlen. A szurkolóikat nem zavarja ez a magatartás? Mi az, hogy kifogás nélkül megjelennek? Most is látom a végeredményt... hihetetlen, h a BL góllövőlistájának a győztese 3, azaz 3 pontot kapott. NEVETSÉGES.
But he is a good boy...
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Isconak is voltak nem Real párti megnyílvánulásai,még is megkedveltem, azt kell nézni a pályán mit nyújt,tőlem aludhat Barcás pizsamában, ha az előtte lévő este az ő góljával verjük katalánékat.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- h3x0r
Ibrahimovic konyvebol egy reszlet:
- Hogy mi a véleményem? //Ibra
- Igen. //Guardiola
- Az, hogy keményebben fogok dolgozni. Mindent bele fogok adni azért, hogy helyem legyen a csapatban. Meg foglak győzni arról, hogy jó vagyok.
Azelőtt soha egy edzővel szemben sem viselkedtem így. Micsoda hülye szöveg, hogy mindent bele fogok adni! Hiszen azért fizetnek, hogy mindent beleadjak.
- Hogy mi a véleményem? //Ibra
- Igen. //Guardiola
- Az, hogy keményebben fogok dolgozni. Mindent bele fogok adni azért, hogy helyem legyen a csapatban. Meg foglak győzni arról, hogy jó vagyok.
Azelőtt soha egy edzővel szemben sem viselkedtem így. Micsoda hülye szöveg, hogy mindent bele fogok adni! Hiszen azért fizetnek, hogy mindent beleadjak.
-
akkor viszont a mínusz pont inkább Pereznek járna, vagy Levynek. Mondjuk ezen 1 év alatt Bale továbbfejlődött, és nagy szezont hozott le, várható volt, hogy jóval drágábban adják, mint korábban. Ha sikerül 90 alatt tartani az üzletet, akkor szerintem reális árat fizetünk érte. Meglehet nézni, hogy idén 1-2 játékos milyen horribilis összegért váltott klubot. Egyik sem ért annyit, de ma már ilyen árak vannak és kész. Mi pedig mégis az angol bajnokság legjobbját vesszük meg. Ne mondja senki, h ez rossz ajánlólevél.ericco írta:Szerintem R24 inkább arra szerette volna helyezni a hangsúlyt, hogy 9 hónapja Levy a mostani ár feléért is eladta volna a walesit. Perezék túl agresszívan és nyilvánvalóan mentek rá Balere, ráadásul mi a Madrid vagyunk, így sikerült megduplázni az árát.
But he is a good boy...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Szerintem R24 inkább arra szerette volna helyezni a hangsúlyt, hogy 9 hónapja Levy a mostani ár feléért is eladta volna a walesit. Perezék túl agresszívan és nyilvánvalóan mentek rá Balere, ráadásul mi a Madrid vagyunk, így sikerült megduplázni az árát.
Merci Zizou!
- ___Samy___
szerintem nálad már amúgy is mínusz kettőről indulnaA dolog szépséghibája, hogy a hír 1 éves, viszont ha igaz, akkor mínusz kettőről indul nálam a walesi.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondtam, hogy úgy fog? Arra céloztam, hogy volt is -2 Modricnak, már visszahozta.
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Mondjuk szerintem Bale se csipőre tett kézzel fog álldogálni a pályán....Modric a belét kiteszi a csapatért amikor a pályán van, innentől tőlem égetve is lehet a Barca címer a bőrébe. Gondolom R24 sincs másként.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Modric a belét kiteszi a csapatért amikor a pályán van, innentől tőlem égetve is lehet a Barca címer a bőrébe. Gondolom R24 sincs másként.
-
Csak egy újabb kifogás, hogy ne lehessen szeretni.modric is mínusz kettőről indult nálad akkor? mert ugye állítólag barca mezzel is pózolt amikor közel állt a katalánokhoz. most meg látjuk, hogy úgy ugrik cr nyakába a gólörömöknél , mint egy kisgyerek + mindent megtesz a csapatért. ráadásul ugye volt ilyen iniestánál is gyerekkorában, hogy a real az álmai klubja stbstb.. nem hiszem, hogy ennek lenne jelentősége.
But he is a good boy...
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Lehet hogy egykor még volt jelentősége legalábbis a játékosnál. Lehet hogy eligazol a játékos egy csapatba és megváltozik a véleménye amikor már oda került és nem azért mert most épp ők igazolták le hanem egyszerűen a környezete ahogy látja a szurkolókat és még szerintem lehetne sorolni.dannen írta:Realista24 írta:A dolog szépséghibája, hogy a hír 1 éves, viszont ha igaz, akkor mínusz kettőről indul nálam a walesi.
modric is mínusz kettőről indult nálad akkor? mert ugye állítólag barca mezzel is pózolt amikor közel állt a katalánokhoz. most meg látjuk, hogy úgy ugrik cr nyakába a gólörömöknél , mint egy kisgyerek + mindent megtesz a csapatért. ráadásul ugye volt ilyen iniestánál is gyerekkorában, hogy a real az álmai klubja stbstb.. nem hiszem, hogy ennek lenne jelentősége.
Még sípol a tüdeje neki.Ön culé?
Barcás, de én nagyon nevettem.
De a műsorvezető is nagyon nagy.Az a séró befigyel nála...
Tegnap már láttam,de ahányszor megnézem mindig nevetek rajta... :Đ
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
ennek amúgy mi értelme van? mínusz kettőről..A dolog szépséghibája, hogy a hír 1 éves, viszont ha igaz, akkor mínusz kettőről indul nálam a walesi.
mert tárgyaltak vele?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91