Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

kodo

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. augusztus 7., hétfő 12:41

dzsi91 írta: Az előszezon tényleg fos volt de a holnapi címvédés az kell nekem.A spanyol szuperkupát lefosom de azért itt se volt még címvédés és Mourinhot is ütni kéne.
Ezt sose értettem, engedjük is át a katalánoknak a kupát, miért ne. Nekem minden trófea kell főleg amit tőlük szerezhetünk meg ne szorakozzunk már. Mind a 6 kupa, ha jön Mbappe akkor realis elvárás is.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. augusztus 7., hétfő 12:37

M1Ö írta:CR csak ott van a MU elleni keretben. Kíváncsi vagyok, hogy fog-e játszani. Akármilyen gyenge Benzema meg Bale egyelőre, nem biztos, hogy egy 0 kilóméteres CRrel jobbak lennénk. Vagy akkor fel kell tenni mögé Iscot meg Asensiot, hogy tömjék labdával, aztán egyet csak bever. :mrgreen:
Mekkora lenne ha egne a haz, a nulla km-es CR meg beallna es eldontene a dolgokat... :lol: szerintem nem fog jatszani egy percet sem, de ott kell lennie a csapattal, ez nem kerdes.
:goat:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 7., hétfő 12:37

Cé tavaly a keretben sem volt,még is kapott érmet.Valószínüleg kap pár percet majd holnap ha már elutazott.

Az előszezon tényleg fos volt de a holnapi címvédés az kell nekem.A spanyol szuperkupát lefosom de azért itt se volt még címvédés és Mourinhot is ütni kéne.

Az meg eddig oké,hogy megszabadultunk a szeméttől,de igazolni is kéne már...Azért ha esetleg nem jönne Bappe akkor gyengültünk a padon és a kedzőben mindenki jóllakott lesz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 7., hétfő 11:31

ikarus93 írta:Nem vagytok semmik.
Már temetitek a csapatot. :lol:

Ilyen keretet én még életembe nem láttam, mint ami most van nekünk, pedig volt már itt galaktikus érától kezdve minden.
Olyan szakmai munka folyik,ami bőven optimizmusra ad okot.
Senki se temette, hehe leírta, hogy gyenge volt az előszezon, ezért tart a meccstől, csatárkérdés meg tényleg van, mert 1 szem gólt lőttek a csatáraink egy összeválogatott gála csapatnak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2017. augusztus 7., hétfő 11:30

Naa. Azért ennél a MU-nál egy két szinttel feljebb vagyunk minőségben. Ha meg nem megy a játék küzdeni is tudunk, srácok tavaly megmutatták. Nem tartok a holnapi meccstől, valahogy behúzzuk.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 7., hétfő 11:28

Nem vagytok semmik.
Már temetitek a csapatot. :lol:

Ilyen keretet én még életembe nem láttam, mint ami most van nekünk, pedig volt már itt galaktikus érától kezdve minden.
Olyan szakmai munka folyik,ami bőven optimizmusra ad okot.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 7., hétfő 11:27

H.E.H.E. írta:persze hogy ott van, azt merné vki megtenni vele, hogy kihagyja és nem lenne a neve az esetleges győztesek közt :lol: :lol: :lol:

nem hiszem hogy játszani fog, akármennyire pörög.

amúgy sztem kikapunk, nem sikerült vmi jól ez az előszezon, a barca ellen sem számítok sok jóra.
És mért ne vinné el ha befér a keretbe? Magyarázd el nekem is. Ha van esély, hogy nyerjen egy érmet CR az aki mindenképpen megérdemli.

Az előszezonban még mindenki ergya, ha nézted tegnap a Chelsea-Arsenalt ott is egyenlőek voltak a fa***mmal, a MU se lesz valami éles, de nem vagyunk valami nagy favoritok jah, mondom küzdelemre és döntetlen körüli eredményre számítok, 11-esek jöhetnek.

Egyértelműen arra van kihegyezve a nyár, hogy jön Bappé, egyelőre várunk :hmmm:

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 7., hétfő 11:23

CR csak ott van a MU elleni keretben.
persze hogy ott van, azt merné vki megtenni vele, hogy kihagyja és nem lenne a neve az esetleges győztesek közt :lol: :lol: :lol:

nem hiszem hogy játszani fog, akármennyire pörög.

amúgy sztem kikapunk, nem sikerült vmi jól ez az előszezon, a barca ellen sem számítok sok jóra.

ha sportszakma döntene és én lennék a főnök, akkor béla menne bappe jönne.
sőt, mondok jobbat, benzema menne, bappe jönne egyazegybe a helyére, míg nálam asensio a kezdő jobboson, aztán ha béla megrázza magát végre, akkor lehet róla szó, hogy játszik.
A L'Equipe szerint a PSG számára a középpályán játszó Danilo Pereira (Porto) az elsőszámú prioritás és nem Mbappé. Érzésem szerint lesz ebben még bőven fordulat augusztus 31-ig.
minap néztem végig a psg keretét, így is lesz legalább egy maréknyi játékos, aki máshol sima kezdő lenne, de itt ülnek a padon.
mi a fasznak nekik még játékos?
a temetőbe?
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 7., hétfő 11:21

A L'Equipe szerint a PSG számára a középpályán játszó Danilo Pereira (Porto) az elsőszámú prioritás és nem Mbappé. Érzésem szerint lesz ebben még bőven fordulat augusztus 31-ig.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 7., hétfő 11:21

Ha két csatáros játék lesz, akkor amúgy pont elegen vagyunk. C, Karim, Bale, Mayoral. Az más kérdés, hogy az utolsó 3 nem túl veszélyes. :(
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. augusztus 7., hétfő 11:18

Szerintem Mariano jövőre vissza fog térni hozzánk.

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 7., hétfő 11:14

Lehet nem éppen 180+25 millióra gondoltak :hmmm:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 7., hétfő 11:11

Ezt nem értem én sem. Oké, Morata elvágyódott, egy rakat pénzt adtunk érte, de Marianot akkor miért kellett eladni, ha nem érkezik előre, csak egy Mayoral? Remélem, végül be lesz húzva a fiatal francia, mert ha nem, komoly gondojaink akadhatnak a BBC-vel.
Merci Zizou!

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. augusztus 7., hétfő 10:59

Mayoral nem szint, Morata és Mariano is 3x jobb játékos volt nála.
Valaki kell előre, mert kevesen vagyunk.
ZIDANE

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 7., hétfő 10:40

ericco írta: Nem értem a vezetőséget. Mikor középszerű játékosokat kell leigazolni horror összegekért (James, Bale), akkor probléma nélkül belenyúlnak a zsebükbe, MBpappén meg megy a huzavona.
Az (is) baj, hogy a PSG 2-szer akkora fizut ajánl, mi meg nem akarjuk megváltoztatni a fizetési struktúrát, mert akkor meg kell emelni a fél keret fizuját.
+ ahogy Neymarnal itt is apucival kell bizniszelni, ami nem jó
KAG írta: Ha Neymar után gond nélkü le tudják igazolni, akkor az FFP-ért felelős emberek beállhatnak a tükör elé és szembeköphetik magukat.
Az FFP valami 3 éves periódussal számol, valahol azt olvastam 2019-ben nézik majd az egyenleget, addig kibalanszolhatják, illetve ugye kifizethetnek egy olyan 100 millás büntit, azt hello. Eladják Di Mariát, és még valakit, az azért segíthet.

Hmm, legalább akkor vegyük meg a Timo Wernert, ő azért szimpi lenne nekem, mert Mayorallal nincs mit kezdjünk az tuti.

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. augusztus 7., hétfő 10:26

Szuperkupa kezdőjében remélem ott lesz Asensio és kovacic is.
Két legjobb formában lévő játékosunk.
ZIDANE

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 7., hétfő 9:55

CR csak ott van a MU elleni keretben. Kíváncsi vagyok, hogy fog-e játszani. Akármilyen gyenge Benzema meg Bale egyelőre, nem biztos, hogy egy 0 kilóméteres CRrel jobbak lennénk. Vagy akkor fel kell tenni mögé Iscot meg Asensiot, hogy tömjék labdával, aztán egyet csak bever. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. augusztus 7., hétfő 9:50

Elvileg a PSG most nagyon ráment.
Ha Neymar után gond nélkü le tudják igazolni, akkor az FFP-ért felelős emberek beállhatnak a tükör elé és szembeköphetik magukat.
ZIDANE

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 7., hétfő 9:46

Nem értem a vezetőséget. Mikor középszerű játékosokat kell leigazolni horror összegekért (James, Bale), akkor probléma nélkül belenyúlnak a zsebükbe, MBpappén meg megy a huzavona. Pedig kell előre az ember, mint egy falat kenyér. Van egy olyan érzésem, hogy nem nálunk fog kikötni a francia.
Merci Zizou!

Tibi09

HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2017. augusztus 7., hétfő 9:11

volt írta:Ha igaz is, hogy iden nem akarjuk a franciát, akkor sem hiszem, hogy ezt pont Balenek kell bejelenteni. Mi köze lenne hozzá?
Akkor menne a MU-ba és abból fizetnénk(részben) a franciát.

Vissza: