Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. augusztus 7., hétfő 14:02

H.E.H.E. írta:
És mért ne vinné el ha befér a keretbe? Magyarázd el nekem is. Ha van esély, hogy nyerjen egy érmet CR az aki mindenképpen megérdemli.

továbbra is bajom, hogy carvajal nem életbiztosítás, gyakran vannak helyezkedési hibái, és sérülékeny is, és eladtuk a végére már-már stabil cseréjét is.
egy jobbhátvéd és egy csatár kéne kurvára, utóbbi nyilván tudjuk ki, de nekivágni egy céronaldoval és benzemával, akik közül csak az előbbi a befejező, utóbbi meg max papíron csatár, az úgy gecinecces lesz.
Teljesen egyetértek, mindenben.
Jobb hátvéd kellene és egy csatár, semmi más, és kész minden.
Azzal is egyetértek, hogy Benz irány Monaco, onnan pedig jöhet a fiatalabb, tehetségesebb kiadás hozzánk.
De ez csak álom. Nyilván.
Szerintem jobb hátvéd nem fog érkezni, Mbappé meg max augusztus 31-én 23:59-kor, sérülten, majdnem rekordért, iszonyatosan lehúzva Pérezt.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 7., hétfő 14:00

Aki játszott az elmúlt bl/el szezonban az akkor is kap érmet ha nincs a keretben.Szóval Cé nem azért van ott,hogy megkapja az érmet hanem,hogy verjen egy gólt a 90ik percben miután beállt csereként béla helyett aki már eldöntötte a találkozót egy triplával :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 7., hétfő 13:56

kodo írta:
dzsi91 írta: Az előszezon tényleg fos volt de a holnapi címvédés az kell nekem.A spanyol szuperkupát lefosom de azért itt se volt még címvédés és Mourinhot is ütni kéne.
Ezt sose értettem, engedjük is át a katalánoknak a kupát, miért ne. Nekem minden trófea kell főleg amit tőlük szerezhetünk meg ne szorakozzunk már. Mind a 6 kupa, ha jön Mbappe akkor realis elvárás is.
Én nem azt írtam,hogy engedjük át,hanem hogy lefosom.Nekem újabb címvédés kell és Mourinho skalpja,a többi csak ráadás lenne.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 7., hétfő 13:47

És mért ne vinné el ha befér a keretbe? Magyarázd el nekem is. Ha van esély, hogy nyerjen egy érmet CR az aki mindenképpen megérdemli.
:lol:
miről beszélsz?

hát persze, hogy tegyék a keretbe, még ha nem is játszik, nem is kérdés.

csak azon csodálkoztam, hogy vki csodálkozott, hogy benne van a keretben.

nyilván nem tudjuk, nem látjuk, hogy mi volt az előszezon során, én igyekeztem majdnem minden nap követni az UCLA egyetemi edzéseket, az alapozást, már amit mutattak belőle.
nyilván nincs összehasonlítási alap, csak reménykedni tudok, hogy a tavalyi erőnlétet legalább szinten tartjuk és egy közepesen erős ősz után tavaszra marad a kakaó nagy része.
ráadásul vébé is lesz a keret nagy részének, tehát kiemelten fontos, hogy hogy megy az alapozás.

pont emiatt mondom, hogy egyik kupában sem látom magam esélyesnek, nem fogunk béelldöntős csúcsfutballt játszani, míg mind a mu, mind a barca tíz körömmel akarja majd a győzelmet ellenünk.
nyilván kurva nagy dolog lenne mindent mindig megnyerni, de már a béell címvédés is akkora kuriózum és tett, hogy én elégedett vagyok.

hogy lehet mégis győzni?
sztem egyértelmű, hogy a pihentebb lábakat kell nyomatni, modrics kezd nekem egyre öregedni és fáradni, hónapról hónapra rosszabb teljesítményt ad le, ami még persze mindig nagyon magas, de lassan kovacsics utolérheti.
ceballost se jegelném fél évig, isco nagyon lófasz volt az előszezonban, valszeg az edzések terhelése miatt, de őt is sokat játszatnám, asensio fiatal és tele van energiával, nálam ő kezdő jelenleg.

továbbra is bajom, hogy carvajal nem életbiztosítás, gyakran vannak helyezkedési hibái, és sérülékeny is, és eladtuk a végére már-már stabil cseréjét is.
egy jobbhátvéd és egy csatár kéne kurvára, utóbbi nyilván tudjuk ki, de nekivágni egy céronaldoval és benzemával, akik közül csak az előbbi a befejező, utóbbi meg max papíron csatár, az úgy gecinecces lesz.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 7., hétfő 13:09

Kerlon írta:Nem helyeseltem, de ez nem klub temetés. Amit ott műveltetek az már inkább az volt. Különbség, hogy év eleje van, senki nincs formában, évvégére meg gála lesz megint.
Akkor sem volt az, csak akkor nem értetted a lényeget. Akkor sem és most sem az év vége miatt aggódtam. De mivel a United-et gyűlölöm, a Barcát meg még jobban, nekem ez plusz 2 indok a 2 szuperkupára. :mrgreen: Alapból is "elvárnám", így meg pláne. Csak mint akkor is, most is azt tudom írni, hogy nem feltétlen fog ez összeállni 2 hét alatt. Mi vagyunk amúgy egyértelműen az esélyesek, mert tele vagyunk klasszisokkal, csak remélhetőleg nem lesznek teljesen ki holnap.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 7., hétfő 13:01

M1Ö írta:
El Unico írta:Mekkora lenne ha egne a haz, a nulla km-es CR meg beallna es eldontene a dolgokat...
Menne a duma megint a United szurkolóktól, hogy ezt amúgy nekik köszönhetjük, mert ők csináltak belőle játékost... :lol: Alapból nélküle sehol sem lenne a Real, meg Ronaldo is biztos valahol Kiskundorozsmán focizna Madrid helyett. :shifty:
Kerlon írta:Senki se temette, hehe leírta, hogy gyenge volt az előszezon, ezért tart a meccstől, csatárkérdés meg tényleg van, mert 1 szem gólt lőttek a csatáraink egy összeválogatott gála csapatnak.
Akkor hogy is van ez? :hmmm: Én leírtam a City meccs után, hogy ez nagyon kevés, felkészülés ide vagy oda és aggódok a 2 szuperkupa meccs miatt, mert kevés addig az idő, hogy igazán formába lendüljünk. Akkor jött tőled is a duma, hogy adjukelaklubot, most meg helyeselsz? :roll:
Nem helyeseltem, de ez nem klub temetés. Amit ott műveltetek az már inkább az volt. Különbség, hogy év eleje van, senki nincs formában, évvégére meg gála lesz megint.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 7., hétfő 12:56

El Unico írta:Mekkora lenne ha egne a haz, a nulla km-es CR meg beallna es eldontene a dolgokat...
Menne a duma megint a United szurkolóktól, hogy ezt amúgy nekik köszönhetjük, mert ők csináltak belőle játékost... :lol: Alapból nélküle sehol sem lenne a Real, meg Ronaldo is biztos valahol Kiskundorozsmán focizna Madrid helyett. :shifty:
Kerlon írta:Senki se temette, hehe leírta, hogy gyenge volt az előszezon, ezért tart a meccstől, csatárkérdés meg tényleg van, mert 1 szem gólt lőttek a csatáraink egy összeválogatott gála csapatnak.
Akkor hogy is van ez? :hmmm: Én leírtam a City meccs után, hogy ez nagyon kevés, felkészülés ide vagy oda és aggódok a 2 szuperkupa meccs miatt, mert kevés addig az idő, hogy igazán formába lendüljünk. Akkor jött tőled is a duma, hogy adjukelaklubot, most meg helyeselsz? :roll:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. augusztus 7., hétfő 12:45

Mind a 6 kupa, ha jön Mbappe akkor realis elvárás is.
a 6 kupa meg a reális elvárás egy mondatban is hülyeség. lehet, hogy nagyon egyben vagyunk most, és lehet hogy nekünk van a legjobb keretünk, de azért ennél ez összetettebb dolog.

aztán majd ne fuera zidaneozzunk év végén, ha teszem azt csak 1-2 címet zsebelünk be.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. augusztus 7., hétfő 12:41

dzsi91 írta: Az előszezon tényleg fos volt de a holnapi címvédés az kell nekem.A spanyol szuperkupát lefosom de azért itt se volt még címvédés és Mourinhot is ütni kéne.
Ezt sose értettem, engedjük is át a katalánoknak a kupát, miért ne. Nekem minden trófea kell főleg amit tőlük szerezhetünk meg ne szorakozzunk már. Mind a 6 kupa, ha jön Mbappe akkor realis elvárás is.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. augusztus 7., hétfő 12:37

M1Ö írta:CR csak ott van a MU elleni keretben. Kíváncsi vagyok, hogy fog-e játszani. Akármilyen gyenge Benzema meg Bale egyelőre, nem biztos, hogy egy 0 kilóméteres CRrel jobbak lennénk. Vagy akkor fel kell tenni mögé Iscot meg Asensiot, hogy tömjék labdával, aztán egyet csak bever. :mrgreen:
Mekkora lenne ha egne a haz, a nulla km-es CR meg beallna es eldontene a dolgokat... :lol: szerintem nem fog jatszani egy percet sem, de ott kell lennie a csapattal, ez nem kerdes.
:goat:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 7., hétfő 12:37

Cé tavaly a keretben sem volt,még is kapott érmet.Valószínüleg kap pár percet majd holnap ha már elutazott.

Az előszezon tényleg fos volt de a holnapi címvédés az kell nekem.A spanyol szuperkupát lefosom de azért itt se volt még címvédés és Mourinhot is ütni kéne.

Az meg eddig oké,hogy megszabadultunk a szeméttől,de igazolni is kéne már...Azért ha esetleg nem jönne Bappe akkor gyengültünk a padon és a kedzőben mindenki jóllakott lesz.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 7., hétfő 11:31

ikarus93 írta:Nem vagytok semmik.
Már temetitek a csapatot. :lol:

Ilyen keretet én még életembe nem láttam, mint ami most van nekünk, pedig volt már itt galaktikus érától kezdve minden.
Olyan szakmai munka folyik,ami bőven optimizmusra ad okot.
Senki se temette, hehe leírta, hogy gyenge volt az előszezon, ezért tart a meccstől, csatárkérdés meg tényleg van, mert 1 szem gólt lőttek a csatáraink egy összeválogatott gála csapatnak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2017. augusztus 7., hétfő 11:30

Naa. Azért ennél a MU-nál egy két szinttel feljebb vagyunk minőségben. Ha meg nem megy a játék küzdeni is tudunk, srácok tavaly megmutatták. Nem tartok a holnapi meccstől, valahogy behúzzuk.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 7., hétfő 11:28

Nem vagytok semmik.
Már temetitek a csapatot. :lol:

Ilyen keretet én még életembe nem láttam, mint ami most van nekünk, pedig volt már itt galaktikus érától kezdve minden.
Olyan szakmai munka folyik,ami bőven optimizmusra ad okot.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 7., hétfő 11:27

H.E.H.E. írta:persze hogy ott van, azt merné vki megtenni vele, hogy kihagyja és nem lenne a neve az esetleges győztesek közt :lol: :lol: :lol:

nem hiszem hogy játszani fog, akármennyire pörög.

amúgy sztem kikapunk, nem sikerült vmi jól ez az előszezon, a barca ellen sem számítok sok jóra.

Az előszezonban még mindenki ergya, ha nézted tegnap a Chelsea-Arsenalt ott is egyenlőek voltak a fa***mmal, a MU se lesz valami éles, de nem vagyunk valami nagy favoritok jah, mondom küzdelemre és döntetlen körüli eredményre számítok, 11-esek jöhetnek.

Egyértelműen arra van kihegyezve a nyár, hogy jön Bappé, egyelőre várunk :hmmm:

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 7., hétfő 11:23

CR csak ott van a MU elleni keretben.
persze hogy ott van, azt merné vki megtenni vele, hogy kihagyja és nem lenne a neve az esetleges győztesek közt :lol: :lol: :lol:

nem hiszem hogy játszani fog, akármennyire pörög.

amúgy sztem kikapunk, nem sikerült vmi jól ez az előszezon, a barca ellen sem számítok sok jóra.

ha sportszakma döntene és én lennék a főnök, akkor béla menne bappe jönne.
sőt, mondok jobbat, benzema menne, bappe jönne egyazegybe a helyére, míg nálam asensio a kezdő jobboson, aztán ha béla megrázza magát végre, akkor lehet róla szó, hogy játszik.
A L'Equipe szerint a PSG számára a középpályán játszó Danilo Pereira (Porto) az elsőszámú prioritás és nem Mbappé. Érzésem szerint lesz ebben még bőven fordulat augusztus 31-ig.
minap néztem végig a psg keretét, így is lesz legalább egy maréknyi játékos, aki máshol sima kezdő lenne, de itt ülnek a padon.
mi a fasznak nekik még játékos?
a temetőbe?
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 7., hétfő 11:21

A L'Equipe szerint a PSG számára a középpályán játszó Danilo Pereira (Porto) az elsőszámú prioritás és nem Mbappé. Érzésem szerint lesz ebben még bőven fordulat augusztus 31-ig.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 7., hétfő 11:21

Ha két csatáros játék lesz, akkor amúgy pont elegen vagyunk. C, Karim, Bale, Mayoral. Az más kérdés, hogy az utolsó 3 nem túl veszélyes. :(
K

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. augusztus 7., hétfő 11:18

Szerintem Mariano jövőre vissza fog térni hozzánk.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 7., hétfő 11:14

Lehet nem éppen 180+25 millióra gondoltak :hmmm:

Vissza: