És mért ne vinné el ha befér a keretbe? Magyarázd el nekem is. Ha van esély, hogy nyerjen egy érmet CR az aki mindenképpen megérdemli.
miről beszélsz?
hát persze, hogy tegyék a keretbe, még ha nem is játszik, nem is kérdés.
csak azon csodálkoztam, hogy vki csodálkozott, hogy benne van a keretben.
nyilván nem tudjuk, nem látjuk, hogy mi volt az előszezon során, én igyekeztem majdnem minden nap követni az UCLA egyetemi edzéseket, az alapozást, már amit mutattak belőle.
nyilván nincs összehasonlítási alap, csak reménykedni tudok, hogy a tavalyi erőnlétet legalább szinten tartjuk és egy közepesen erős ősz után tavaszra marad a kakaó nagy része.
ráadásul vébé is lesz a keret nagy részének, tehát kiemelten fontos, hogy hogy megy az alapozás.
pont emiatt mondom, hogy egyik kupában sem látom magam esélyesnek, nem fogunk béelldöntős csúcsfutballt játszani, míg mind a mu, mind a barca tíz körömmel akarja majd a győzelmet ellenünk.
nyilván kurva nagy dolog lenne mindent mindig megnyerni, de már a béell címvédés is akkora kuriózum és tett, hogy én elégedett vagyok.
hogy lehet mégis győzni?
sztem egyértelmű, hogy a pihentebb lábakat kell nyomatni, modrics kezd nekem egyre öregedni és fáradni, hónapról hónapra rosszabb teljesítményt ad le, ami még persze mindig nagyon magas, de lassan kovacsics utolérheti.
ceballost se jegelném fél évig, isco nagyon lófasz volt az előszezonban, valszeg az edzések terhelése miatt, de őt is sokat játszatnám, asensio fiatal és tele van energiával, nálam ő kezdő jelenleg.
továbbra is bajom, hogy carvajal nem életbiztosítás, gyakran vannak helyezkedési hibái, és sérülékeny is, és eladtuk a végére már-már stabil cseréjét is.
egy jobbhátvéd és egy csatár kéne kurvára, utóbbi nyilván tudjuk ki, de nekivágni egy céronaldoval és benzemával, akik közül csak az előbbi a befejező, utóbbi meg max papíron csatár, az úgy gecinecces lesz.