Kommentáld a híreket
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Re: Kommentáld a híreket
bízunk benne. hogy marad Isco
most is gól lőtt
most is gól lőtt
Aztán le is lép.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ott is lesz egész évben, ne aggódjatok. Meg Benzema is.
Ezzel csak az a probléma, hogy pont Bale gyengíti a támadó harmadot. Bodorság azt hinni, hogy a legdrágább játékosunk (második legdrágább) majd a padon fog ücsörögni, ha nem megy neki. Bale játszani fog, ha kell, ha nem. Ezzel elég jól bukjuk a tavaly év végi szisztémánkat, mert nem tudja Isco játékát hozni. Be lehet tenni a kapu elé CR mellé, de láthattuk már milliószor, hogy ott egyszerűen impotens. Meg lehet még próbálni egy Isco-CR-Bale hármast is, de ugyan az lenne a lovacska, mint eddig, le az alapvonalra, majd onnan lehet beadni... Isco fejére...Pipita írta:Szerintem Mbappétól függetlenül idén hiba lenne Balet eladni, vesztettünk már eleget a James-Morata duó kidobásával, nem kéne tovább gyengíteni a támadó harmadot. Inkább pótolni kéne a távozókat végre ott is.
Minden szempont a felé mutat, hogy mennie kellene. Rajta meg Lucason kívül nincs is szélső a csapatban. A játékunk se igényli. Nem is értem, mit keres még itt egyáltalán (mondjuk ez már így van nálam 1-2 éve )
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
el kell kuldeni mayoralt es kesz. tokeletesen megvagyunk garethtel. iden sem fog 50%nal tobbet jatszani hozni kell bappet.
Az a baj a jelenlegi helyzet szerint nem lesz pótlás. Szóval jelenlegi helyzetben jobban járunk, ha eladjuk Bale-t és őt pótoljuk Mbappe-val.Pipita írta:Szerintem Mbappétól függetlenül idén hiba lenne Balet eladni, vesztettünk már eleget a James-Morata duó kidobásával, nem kéne tovább gyengíteni a támadó harmadot. Inkább pótolni kéne a távozókat végre ott is.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szerintem Mbappétól függetlenül idén hiba lenne Balet eladni, vesztettünk már eleget a James-Morata duó kidobásával, nem kéne tovább gyengíteni a támadó harmadot. Inkább pótolni kéne a távozókat végre ott is.
Nem realos hír, de BL téma, így érdekes.
http://www.csakfoci.hu/nemzetkozi-foci/ ... ett-video?
Kicsit érdekes.
http://www.csakfoci.hu/nemzetkozi-foci/ ... ett-video?
Kicsit érdekes.
Ez már július 1-én megtörtént.Kerlon írta:Mbappe levette a Twitterrol az as Monaco tagget.
Aztán lehet megvan a MU Bale, Real Mbappe deal, de a szuperkupa előtt nem akartuk megkotni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Kívancsi leszek az esti meccsre. Az eddigieknek nem sok jelentősége volt számomra, de a mait vajon komolyan veszik? Bale-t különösképp figyelni fogom és magamban kacagni.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Persze voltak ilyen idoszakok, es altalaban ilyenkor nem voltunk tenyezok Europaban. Bonyolult dolog ez, de hehe szokta mondani, amivel totalisan egyetertek, hogy mostanaban klasszis csatar nem jelenik meg minden evben. Nekunk epp kene egy, a jatekos szive is ide huz, be kene huzni.CS0ki írta:Régen, és mostanában is volt rengeteg olyan játékos, akiért nem fizettük ki a kért összeget, és elment máshova. Most mégis ott vagyunk, ahol...250-ért már a PSG sem venné meg. A határ mindig ott van, amit a kereslet-kínálat belő.
De megfordítom. Ha mostantól minden értelmesebb támadó 200-nál fog kezdődni, akkor soha ne igazoljunk senkit? Süllyedjünk vissza mondjuk egy AC Milan szintre? A piac megváltozott, aki nem alkalmazkodik, lemarad. Ezzel nem azt akarom írni, hogy két kézzel szórjuk a pénzt, mint a PSG, de anno Ronaldo ára is őrültségnek tűnt.
Az aranylabdás, már akkor is az egyik legnagyobb marketing értékkel bíró CR-t meg ne hasonlítsuk már MBappéhez...
Szerintem is nagyon nagy tehetség a francia, ezért támogatnám, hogy akár 100-120 milliót is fizessünk érte.
Az, hogy a piachoz alkalmazkodunk, az sok transzferen keresztül mérhető le, nem egy darab játékos áron felüli megszerzésén.
Merci Zizou!
csak nehogy a psg miatt.
Mbappe levette a Twitterrol az as Monaco tagget.
K
K
- BlancoMark
Ha marad Mbappe, akkor sajnos a 32-33 eves Ronaldon fog mulni az egesz szezon, hogy mennyi meccsen tud annyira toppon lenni mint tavasszal.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
sztem mindenki marad a seggén.Berti írta:Nekem innen már egyértelmű. Ha hozni fogjuk Mbappet, akkor csak az utolsó pillanatokban. Erre készül Perez.
Bale meg a nyakunkon fog maradni.
barca meg vesz vkit neymar helyére.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
Nekem innen már egyértelmű. Ha hozni fogjuk Mbappet, akkor csak az utolsó pillanatokban. Erre készül Perez.
van par napja elgondolkozni pereznek
munak nem szamit a penz. boven elkerhet garethert 100 felett is.
munak nem szamit a penz. boven elkerhet garethert 100 felett is.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
benzema is a tipikus fehér árjagyerek, az öreg zinedine-nel együttRealista24 írta:Vagy csak túl néger nekiH.E.H.E. írta:sztem nem az árával van a gond pereznél, hanem egyszerűen amíg béla vagy penzema itt van, addig nem hozzuk.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan