Serie A
Re: Serie A
ugynoke ia nagyon mondta par napja
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Emre Mor nem volt ott a Dortmund csapatfotózáson. Nagyon valószínű, hogy az Interbe igazol.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Mirabelli a Milan ügyvezetője elmondta, hogy Aubameyangot szívesen leigazolnák a Dortmundtól. A BVB helyében inkább őt adnám el, mint Dembelét.
emre mor ugynoke szerint megvan a megallapodas az interrel. mar csak a ket klubnak kell megegyezni.
az nagyon komoly. de hat ahogy olvasom sokat nem tehet a milan. es ebbol kiindulva nem lesz itt mar semmilyen belotti vagy auba vagy akarki nagy nev. ennyire nincs penz. csak a latszat volt meg.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
A hír valóban igaz. A Milan az egyik szponzorát, a Banco BPM-t kereste meg, hogy garanciát kérjen az üzletekre, de elutasították őket. A probléma az, hogy a kínai befektetők, akik megvették a klubot, nem saját pénzből intézték az üzletet, hanem az amerikai Elliott Management cég finanszírozta nekik, gondolom hitel formájában, ahogy M1Ö is írja. Szinte nyílt titok, hogy ezért cserébe az Elliott Managementhez került az égiszük alatt megvásárolt játékosok összes arculati joga és minden egyéb trademarkkal védett tulajdona (emellett ők gazdálkodnak majd a 17/18-as szezonra kapott tévés pénzekkel, illetve megkapták a klub vállalati családjába tartozó Milan Entertainment S.r.l.nevű céget, ami profi és félprofi játékosoknak intéz promóciós rendezvényeket - de ezek a banki garancia szempontjából nem lényegesek). Szóval a lényeg, hogy a Banco BPM csak úgy vállalná a garanciát, ha Biglia és Bonucci arculati jogai hozzájuk kerülnének. Nem hinném, hogy ebbe bele fog menni a Milan vezetősége, Olaszországban viszont nincs már másik szóba jöhető bank, így kénytelenek lesznek nemzetközi vizekre evezni. Állítólag augusztus 11. a határidő...BBeno írta:veidt. ez wtf?
Biglia és Bonucci továbbra sem játszhat a Milanban tétmeccsen, ugyanis a milánóiaknak még mindig nincs bankgaranciájuk az üzletre, ami most már több, mint érdekes.
laziosok irtak. mit tudsz errol?
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Lehet benne valami. Tegnap volt téma többek közt a Milan is a sport 1 BL magazinjában, ahol a Kemenes Szabolcs (Kemenes?) mint nagy Milan fan, arról beszélt, hogy aggódott az gazolások miatt, mert az új, kínai tulajok akkora hitlt vettek fel, hogy havi (!!!) 20 millió eurót kell visszafizesenek. Most hogy ez igaz-e, vagy nem, azt nem tudom. De akkor ha már nem tudják regisztrálni Bonucciékat, akkor lehet benne valami.BBeno írta:veidt. ez wtf?
Biglia és Bonucci továbbra sem játszhat a Milanban tétmeccsen, ugyanis a milánóiaknak még mindig nincs bankgaranciájuk az üzletre, ami most már több, mint érdekes.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
veidt. ez wtf?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mindig is Top3 volt szabibol. Imádtam azt a válogatottat.gaborz1 írta:A 48 éves Sinisa Mihajlovic, az FC Torino edzője.
https://www.facebook.com/hatharom/video ... 502794056/
Azért ez így elég kemény azt hiszem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
A 48 éves Sinisa Mihajlovic, az FC Torino edzője.
Igen. Ha jók az emlékeim.Kerlon írta:Szerintem a Milant különösképpen nem fogja érdekelni az EL és a bajnokságban mennek majd rá a top2-re. Max. egy MU féle manővert tudok elképzelni, ha a bajnokságban nem mennének jól.
Vagy jövőre már fix 4 olasz BL résztvevő lesz?
Szerintem a Milant különösképpen nem fogja érdekelni az EL és a bajnokságban mennek majd rá a top2-re. Max. egy MU féle manővert tudok elképzelni, ha a bajnokságban nem mennének jól.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A Milan érdeklődik köcsög Costa iránt is. Azért ha elvinnék őt meg a Predatort is az úgy elég beteg nyár lenne, minden szempontból.
Igaz az EL selejtezőben nagy nehezen verrték 1 góllal a Craiovát, a fél kezdőt nem is ismerem, nem erőltették túl
Igaz az EL selejtezőben nagy nehezen verrték 1 góllal a Craiovát, a fél kezdőt nem is ismerem, nem erőltették túl
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Sztem igazi léhűtő ember. Mint nálunk a magyar focisták 99%-a. Dolgozni már lusta, de azért a pénz jöhet.h3x0r írta:"másfél év kihagyás után visszatér"
Eloszor arra gondoltam, hogy korabban visszavonult, de most latom, hogy tavaly a Sampdoria elnoke elmondta, hogy neki nem kell Cassano, ezert kirakta az elso csapatbol. Kapott ajanlatot tobb csapattol is, de nem akart tavozni, ezert januar vegeig inkabb az ifikkel edzett, amikor vegul felbontottak a szerzodeset. Mekkora arc.
- h3x0r
"másfél év kihagyás után visszatér"
Eloszor arra gondoltam, hogy korabban visszavonult, de most latom, hogy tavaly a Sampdoria elnoke elmondta, hogy neki nem kell Cassano, ezert kirakta az elso csapatbol. Kapott ajanlatot tobb csapattol is, de nem akart tavozni, ezert januar vegeig inkabb az ifikkel edzett, amikor vegul felbontottak a szerzodeset. Mekkora arc.
Cassano ismét beadta a kulcsot.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Khedira és 10 noname.sebydani írta:Bernardeschi Juve 40 millió. Kíváncsi vagyok, hogy fognak felállni jövőre.
Nem illik.
Gondolom ugyan úgy mint idén, csak nem Mandzukic fog bohóckodni a szélen...sebydani írta:Bernardeschi Juve 40 millió. Kíváncsi vagyok, hogy fognak felállni jövőre.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
az ár az tipikus idei roggyant de jó vétel. u21 ebn messze a legkreatívabb olasz volt