Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
Eléggé egyértelmű, hogy nekünk Dembele véletlenül se kell, kicsit felverjük az árat talán...mehet a Barcához, kíváncsi leszek mit alkotnak, így hogy eléggé esélytelenek Coutinhora még mindig
Remélem legigazolják 120ért, aztán Perezben elkattan valami és neki is ki kell adni hirtelen egy nagyobb összeget.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A madridi sajtó fel sem hozta Dembelét, a katalánok próbálják úgy beállítani, hogy majd a Real helyett őket választotta.miVida írta:Na Mbappe hír ha igaz akkor az szupi és akkor ennek a következő hírnek nagy súlya nincs:
https://en.as.com/en/2017/08/10/footbal ... 0.amp.html
De érdekes h csak meg kellett említeni tegnap és rögtön lehozták ma
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Mbappé edzésben: https://www.instagram.com/p/BXm9D4cBnVY ... k.mbappe29
Ezek szerint már semmi komolyabb baja nincs.
Ezek szerint már semmi komolyabb baja nincs.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Na Mbappe hír ha igaz akkor az szupi és akkor ennek a következő hírnek nagy súlya nincs:
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
AS szerint 2022-ig hosszabbított.Kerlon írta:Ezekután szerintem nekünk maradt reális esélyünk. A legtöbb angol vagy vett csatárt vagy már az FFP-t is túllépné.Telegraph | A PSG kiszáll az Mbappé bizniszből, mivel nem hajlandóak 140 millió fontot áldozni rá Neymar érkezése után.
Bale idősebb is meg szarabb is és tavaly kapott 6 éves szerződést, vele is hosszabbat kötöttem volna.MARCA | Az elkövetkezendő napokban hivatalos lesz Isco szerződéshosszabbítása, ami 2021-ig fog majd szólni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
kosz haxor es anthony. statgalambot amugy is csipom. egy kis olvasnivalo.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
tessék a helyén kezelniBreaking: Real Madrid have closed the signing of Mbappé for €130m + €20m.It will be announced in the end of August. [@soymadridista]
Merci Zizou!
- h3x0r
Errol van szo:BBeno írta:hova linkelted? engem erdekelne hogyan mukodik is ez pontosan. annyit tudok hogy szetoztjak annyi reszre ahany evre irt ala.
Anthony írta:Találtam egy szösszenetet az FFP-ről és a PSG pénzügyi helyzetéről ha esetleg valakit érdekelne:
http://statgalamb.blog.hu/2017/08/03/ne ... _egy_miset
hova linkelted? engem erdekelne hogyan mukodik is ez pontosan. annyit tudok hogy szetoztjak annyi reszre ahany evre irt ala.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem megy az olyan egyszerűen, tegnap linkeltem is írást róla, bár a PSG kapcsán, de az angoloknak sem kell idegeskedni ez miatt.Kerlon írta:A legtöbb angol vagy vett csatárt vagy már az FFP-t is túllépné.
Bappé: minden nap más hír
Ja és a Barcának is van esélye megvenni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nagy hír!BBeno írta:
cuatro: isco meghosszabbitotta szerzodeset. hamarosan hivatalos lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezekután szerintem nekünk maradt reális esélyünk. A legtöbb angol vagy vett csatárt vagy már az FFP-t is túllépné.Telegraph | A PSG kiszáll az Mbappé bizniszből, mivel nem hajlandóak 140 millió fontot áldozni rá Neymar érkezése után.
Bale idősebb is meg szarabb is és tavaly kapott 6 éves szerződést, vele is hosszabbat kötöttem volna.MARCA | Az elkövetkezendő napokban hivatalos lesz Isco szerződéshosszabbítása, ami 2021-ig fog majd szólni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Asensionak mar feltavnal meg lesz a 10 golja. Ez biztos!miVida írta:Pontosan! Ha nem jön Mbappé akkor helyette muszáj egy más gólvágó (ha marad Bale ha nem)
Ronaldo nem fog megint garantáltan termelni, úgy néz ki Benzema is csak összjátszani és kiszolgálni akar, Isco esetleg lő egyet minden második meccsén, Asensio se fog 10 fölé menni egy soká, a többiek meg nem mérvadók gólszerzés szempontjából...
Mbappé lenne a legjobb megoldás de ha nem akkor Aubameyangba látnám a logikát de ő már régóta nem merült fel...
cuatro: isco meghosszabbitotta szerzodeset. hamarosan hivatalos lesz.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Esetleg kölcsönbe hozni valamilyen tapasztaltabb gólvágót.rashidm írta:Jelenleg Mbappe-n kívül nincs olyan akiért én kifizetnék egy halom suskát. Ha nem jönne, akkor valahogy meg kell oldani a mostani kerettel.
Ibra ingyen?
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Azt már minek? 100 milla egy 28 éves játékosért? Ő Bale 2.0 csak jobb lábbal, meg egy fokkal jobb talán. Ha nincs területe akkor csókolom. Ha még 23-24 éves lenne, még azt mondanám talán jó.miVida írta:Pontosan! Ha nem jön Mbappé akkor helyette muszáj egy más gólvágó (ha marad Bale ha nem)
Ronaldo nem fog megint garantáltan termelni, úgy néz ki Benzema is csak összjátszani és kiszolgálni akar, Isco esetleg lő egyet minden második meccsén, Asensio se fog 10 fölé menni egy soká, a többiek meg nem mérvadók gólszerzés szempontjából...
Mbappé lenne a legjobb megoldás de ha nem akkor Aubameyangba látnám a logikát de ő már régóta nem merült fel...
Jelenleg Mbappe-n kívül nincs olyan akiért én kifizetnék egy halom suskát. Ha nem jönne, akkor valahogy meg kell oldani a mostani kerettel.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
ha golvago kell, jojjon nikolic.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát, Béla helyett lehet jobb lenne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Süti
Maximálisan egyetértek. Ha Bappé nem hozható, én is rárepülnék a gabonira.miVida írta:Pontosan! Ha nem jön Mbappé akkor helyette muszáj egy más gólvágó (ha marad Bale ha nem)
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.