Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 10., csütörtök 22:08

Galacticos írta: Lehet perez es zizou egy picit jobban tudja hogy mit kellene mint te. :roll:
Legalabbis amig zsinorba nyerjuk a bleket engem total hidegen hagy hogy kikrol maradunk le.
Csak nehogy szarban legyünk, mikor viszont már égető szükségünk van egy friss támadóra. (Mondjuk szerintem már most is égető szükség van egyre). Nem Zidane-ban nem bízok (meg az eredmények nyilván őt igazolják, de bármikor fordulhat a kocka), hanem félek egy esetleges CR kieséstől hosszabb időre. Aztán izgulhatunk, hogy a porelánbaba nehogy szintén kiessen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 10., csütörtök 22:08

zidane jobban tudja azt alairom. perezt hagyjuk. de azert azzal csak nem vagyok egyedul hogy bappet akarom latni jovore a kezdoben...
es kivanom hogy tovabbra is zsebeljuk be a Bl cimeket. de ahhoz meg egy fullos Ronaldo kell meg mindig mert nelkule se bl se semmi nincs.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2017. augusztus 10., csütörtök 22:11-kor.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. augusztus 10., csütörtök 22:00

BBeno írta:semmit. bappet akarom. ha 180 akkor annyi. total nem erdekel. a jovot vesszuk meg. egy brandet lehetne ra felepiteni.
Lehet perez es zizou egy picit jobban tudja hogy mit kellene mint te. :roll:
Legalabbis amig zsinorba nyerjuk a bleket engem total hidegen hagy hogy kikrol maradunk le.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 10., csütörtök 22:00

semmit. bappet akarom. ha 180 akkor annyi. total nem erdekel. a jovot vesszuk meg. egy brandet lehetne ra felepiteni.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. augusztus 10., csütörtök 21:45

BBeno fel nem foghatom, hogy mit akarsz Pogbától meg Neymartól. :lol: Jól tettük, hogy nem vettük meg őket, mert akkor jött volna az évenkénti fizuemelés meg ügynöki díj. Ment ott volna a cigánykodás ezerrel. Az, hogy Bale annyiba került amennyibe, hát ez van. Levy egy zsidó. James meg Mendes embere.

Sztem Pérezék kivételesen jól csinálják most. Azért ne elgyünk már agymosottak hogy mondják 300 milla és mi ugrunk egyből.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 10., csütörtök 21:40

minden elozetes erdem nelkul? attol azert messze volt.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. augusztus 10., csütörtök 21:36

Azért poén, hogy mikor feljönnek itt a fizetések, meg az igazolás előtti eredmények, akkor mindenki elfelejti azt az embert, akivel felrúgtuk ezt az egész mesébe illő story-t. Bale minden előzetes érdem nélkül került ide egyesek szerint rekord összegért (mások szerint 1-2 millióval a rekord alatt) és kapott kiemelkedően magas fizut. A fizetése azóta is az egekben, a teljesítménye meg a béka segge alatt hárommal. Ezt csak úgy margóra.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. augusztus 10., csütörtök 21:23

Én örülök, hogy nem hozzuk a gyereket 500 milliókért.
Hagyjuk már.
Össze is roppanna itt ekkora számok után.

Nem is érdekel, a keret legyen jól menedzselve, az meg meglesz.

Még egy Dembelét is inkább hoztam volna akár 100ért is mint a srácot 180-ért.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 10., csütörtök 21:13

BBeno írta:igen. zidane tudja hogy ki kell. ezert dicserte bappet. csak nem kapja meg ennyi a tortenet.
azért pár kupát csak sikerült így is összeszednünk. és cserébe még csak 300 milliót sem vertünk el. akkor ez kit igazol?
igen. neymar es pogba legyen 250 milla. jott bale es james aki 180. nem mondtam hogy nem nyertunk semmit csal azt hogy perez garasoskodasa miatt masok jottek. james nem kellett senkinek csak pereznek. gareth neymar miatt jott. imadom garethet nem ellene beszelek.
Hogy te milyen korlátolt vagy :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 10., csütörtök 20:57

VanillaSky írta: Ne zavarjon össze, hogy "365 nap múlva" lesz jövőre Mbappénak vagy akárkinek! Ezt a jövőbeli üzletkötési modellt élő embereknél nem tudom milyen őrültség alapján számítjátok. B+ ez egy sporttoló, ha 2 hét múlva elszakad a térdszalagja kitörölheti a jövőbeni ígérettel a fenekét, ha most van pénzénél akkor tényleg hülye lenne várni, most az, hogy szebben cseng a Madrid név a pénztárcánál senkinél sem lehet döntő tényező 18 évesen, esetleg 30-kor majd ha nem nyert semmit elgondolkodik, addig meg a malacperselyt kell feltölteni!
ne aggódj nem zavar össze. a jövőbeli üzletkötési modellt hívják előszerződésnek ami ha nem teljesül akkor kárpótlási díj is jár a játékosnak. ha meg 18 évesen már a karrier végi pénztárcáját nézi akkor nem tudom sportolónak nézni. általában szeretnének díjakat trófeákat nyerni és utána amikor közeleg a vége akkor mennek el a legnagyobb fizetésért. nem 18 évesen kell a malacperselyt feltölteni hanem a trófea vitrint. remélem nem zavar össze.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 10., csütörtök 20:55

azért ez hogy perez garasoskodása

megvannak a fizetések itt a csapatnál.
a világ legjobbja kapja a legtöbb lóvét, nem érdemtelenül.
a többiek a trófeákért vannak itt, biztos, hogy vmi arab vagy orosz, kínai adna nekik többet, de nekik mégsem kell.

most idehozol egy neymart úgy, hogy akár börtönbe is kerülhetsz meg ki is zárhatják a csapatot az igazolásokból, aztán a hírnév csorbulásáról nem is beszélve.
vagy inkább fizetsz egy 18 éves gyereknek 1 jó év után olyan összeget, amit itt világbajnokok, többszörös bajnokok és béellgyőztesek kapnak, teljesen értem perecet hogy nem akarja felborítani a csapaton belüli egyensúlyt, most hogy eladta azokat, akik folyamat nyavalyogtak meg pofáztak a játékpercek miatt.

bappe akkor jön, ha itt akar játszani és béla el van adva.

úgyhogy sztem nem fog itt játszani soha.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. augusztus 10., csütörtök 20:45

Sergio Diaz Real Castilla ----> Lugo egy év kölcsön.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 10., csütörtök 20:32

BBeno írta:igen. zidane tudja hogy ki kell. ezert dicserte bappet. csak nem kapja meg ennyi a tortenet.
azért pár kupát csak sikerült így is összeszednünk. és cserébe még csak 300 milliót sem vertünk el. akkor ez kit igazol?
igen. neymar es pogba legyen 250 milla. jott bale es james aki 180. nem mondtam hogy nem nyertunk semmit csal azt hogy perez garasoskodasa miatt masok jottek. james nem kellett senkinek csak pereznek. gareth neymar miatt jott. imadom garethet nem ellene beszelek.
Bale érkezése óta BL címek Pogba +Neymar =1, Bale 3, James 2. Neymarnak kb most lenne helye, Pogbanak meg most se.

Es Zizou dicsér mindenkit kb
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 10., csütörtök 20:22

igen. zidane tudja hogy ki kell. ezert dicserte bappet. csak nem kapja meg ennyi a tortenet.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. augusztus 10., csütörtök 20:14

Még ha aranylabdásokról lenne szó, vagy olyanokról akik látványosan hiányoznak a csapatból, azt mondom oké. De jelenleg se Pogba, se Neymar nem hiányzik a keretünkből. Hülyére nyertük magunkat, behúztunk kb mindent, oda veri Perez a garast, ahova akarja, amíg ilyen keretünk van.
Igen, center kéne, igen M'bappé jó lenne, de szerintem ZZ tudja, hogy mit csinál, eddig legalábbis nagyon úgy néz ki. :ike:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. augusztus 10., csütörtök 20:14

BBeno írta:nem is az a lenyeg benne. persze lehet itt megjobbak lettek volna. neymart sok nagyon sok realos akarta es talan akarja ma is. de a lenyege mindharomnal ugyanaz. perez fogahoz verte a garast. es vegul nem itt kotottek ki. pogban nevet a fel vilag de a PL nem az o jatszotere abban is biztos vagyok.
Nem mintha megereznenk Pogba hianyat :lol: Barmennyire is szeretnem, ha Case helyett egy ugyesebb jatekos lenne a kezdoben, nem hiszem, hogy Pogba lenne a megfelelo ember Kroos es Modric melle.
Neymar mas teszta, de o sem biztos, hogy nalunk a jobboson annyira megelt volna.
Bappe jobban kellene, mint a masik ketto, ot tenyleg jo lenne hozni, de megertem, ha 180 korul nem hozzak Perezek.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. augusztus 10., csütörtök 20:13

BBeno írta:nem is az a lenyeg benne. persze lehet itt megjobbak lettek volna. neymart sok nagyon sok realos akarta es talan akarja ma is. de a lenyege mindharomnal ugyanaz. perez fogahoz verte a garast. es vegul nem itt kotottek ki. pogban nevet a fel vilag de a PL nem az o jatszotere abban is biztos vagyok.
Elotte meg azon ment a siras evekig h minek minden szezonban egy galaktikus igazolas akit az ara miatt muszaj a csapatba rakni.
Semmi se jo. Neymarral kapcsolatban szerintem igaza volt, foleg azok utan amik utolag kiderultek hogy apukanak mennyit kellett adni, jol tette hogy nem ment bele. Mondom ezt ugy hogy ketlem hogy tolunk kitudta volna vasarolni a psg.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. augusztus 10., csütörtök 20:13

tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. augusztus 10., csütörtök 20:12

senki ne gondolja hogy nem kommunikálnak egymással a felek. ha nem is idén max jövőre biztos jöhetne ide.
Ne zavarjon össze, hogy "365 nap múlva" lesz jövőre Mbappénak vagy akárkinek! Ezt a jövőbeli üzletkötési modellt élő embereknél nem tudom milyen őrültség alapján számítjátok. B+ ez egy sporttoló, ha 2 hét múlva elszakad a térdszalagja kitörölheti a jövőbeni ígérettel a fenekét, ha most van pénzénél akkor tényleg hülye lenne várni, most az, hogy szebben cseng a Madrid név a pénztárcánál senkinél sem lehet döntő tényező 18 évesen, esetleg 30-kor majd ha nem nyert semmit elgondolkodik, addig meg a malacperselyt kell feltölteni!

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 10., csütörtök 20:09

nem is az a lenyeg benne. persze lehet itt megjobbak lettek volna. neymart sok nagyon sok realos akarta es talan akarja ma is. de a lenyege mindharomnal ugyanaz. perez fogahoz verte a garast. es vegul nem itt kotottek ki. pogban nevet a fel vilag de a PL nem az o jatszotere abban is biztos vagyok.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Vissza: