Kommentáld a híreket
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Amúgy attól félek, hogy már télen csatár után fogunk rohangálni, és valami elképesztő összeget fogunk kifizetni valamelyik B kategóiriás játékosért, amelyiknek összejött egy jó ősz az EL-ben. Ez a jelenséget el is neveztem: hód effektus
Merci Zizou!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez a baj, hogy én se. Tényleg MAriano az, aki tökéletes lett volna a padra. Rajta érződik, hogy éhezik a gólra. Abból áll a játéka, hogy addig kapar amíg gólt nem lő. Na, ilyen ember kéne nekünk, mert hál' Istennek művész már van bőven.KAG írta:Az a baj, hogy alig van ilyen csatár a piacon.
Most kit hoznál, ha nem Mbappe-t?
Costát vagy Agüerot? Ugyan már...
Jesus gyerek is érinthetetlen a cityből
Falcao már rég lefőtt, Suarez meg akkor se kéne, ha hozni lehetne.
Egyszerűen tényleg nem tudok mondani olyan támadót, aki elérhető és szívesen látnám Mbappen kívül.
szerk.: Marianot hiba volt addig elszórni, amíg nem vettünk senkit centerbe.
Én nem azt írtam, hogy ezért ne vegyük meg. Csak egy megjegyzés volt, mert engem mindig meglep az arckifejezése.KAG írta:Egyébként meg nehogymár azért ne vegyünk meg valakit, mert nem vigyorog.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Egyébként sztem a saját fizetési koncepciónk szép lassan el fog tűnni. Olyan emberek jönnek-mennek a piacon, akik semmit nem tettek le az asztalra, de már 4-5 millás fizujuk van. Ehhez képest nálunk (ha jól tudom) Marcelonak meg Carvajalnak lehet ennyi vagy még ennyi se.
Itt van Pogba pl ha már szóba jött. Mit tett le az asztalra, hogy 10-15 millás fizuja legyen? Semmit. Köszönheti az ügynökének aki összehozta. De jogos Bale ekézése is, hogy mi a francért keres 1x millát kb a semmire. Mert Cr amikor idejött, ő kapta a legtöbbet. Mert ő akkorra már világklasszis volt és aranylabdás. Nem csak az árak de a fizetések is el vannak szállva.
Itt van Pogba pl ha már szóba jött. Mit tett le az asztalra, hogy 10-15 millás fizuja legyen? Semmit. Köszönheti az ügynökének aki összehozta. De jogos Bale ekézése is, hogy mi a francért keres 1x millát kb a semmire. Mert Cr amikor idejött, ő kapta a legtöbbet. Mert ő akkorra már világklasszis volt és aranylabdás. Nem csak az árak de a fizetések is el vannak szállva.
kodo írta:Drágának drága lenne de Bale plusz az angolok adnak 15-20 millát es rendben lennénk.
Na nemár. Martialt leépítette José, nálunk meg Bale fixkezdő, aki az elmúlt 2 évben 2 BL-t nyert. Az, hogy ők mennyiért vették, az lényegtelen, az ő ára ennek köszönhetően lejjebb ment, Bale meg akármekkora balfasz, valamiért a világ egy komolyabb része szerelmes belé. Martial + 40-60 milla = Bale lenne nálam egy elfogadható üzlet, ha már így elkattant a piac.KAG írta:Simán bepróbálnám 1-1be elcserélni rá.
Bár ha mi valamilyen okból kifolyólag megválnánk Baletől, akkor nem kéne Martial, inkább rámennék Mbappéra.
...de a realitások talaján maradva: Jönni fog egy B kategóriás arc Benzema mögé, tapsolhatunk a BBC-nek még idén, amikor Gareth épp nem sérült. Sajnos/szerencsére Bale 4-6 hónapig harcképtelen lesz, ezalatt az idő alatt Isco és Asensio ismételten meghálálja a bizalmat, Madridban rájönnek, hogy Bale itt sosem hozza azt, ami miatt meg lett véve, így eladjuk. Eközben Mbappe marad a Monacoban, lehoz egy jó szezont, Benzema pedig rájön, hogy ideje egy szintet visszalépni, így a PSG megveszi Neymar mellé, miután jövőre is kizúgnak a 8 között. Mbappe a VB-re már Real Madrid játékosként érkezik. Ja és megnyerjük mind a 6 kupát.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Martialt én nem tartom sokra, de Bale-nél csak jobb lehet.
Azzal is nyerünk, ha nem sérült az ember a szezon 60-65%-ban.
Simán bepróbálnám 1-1be elcserélni rá.
Annyi a gond, hogy Ő sem konkrétan csatár, hanem inkább BSZ, mint ahogy írták is előttem.
Egyébként meg nehogymár azért ne vegyünk meg valakit, mert nem vigyorog.
Azzal is nyerünk, ha nem sérült az ember a szezon 60-65%-ban.
Simán bepróbálnám 1-1be elcserélni rá.
Annyi a gond, hogy Ő sem konkrétan csatár, hanem inkább BSZ, mint ahogy írták is előttem.
Egyébként meg nehogymár azért ne vegyünk meg valakit, mert nem vigyorog.
ZIDANE
A MUben en is ilyen fejet vágnek, foleg ha Martial képességű lennék.Szerintem is. Amúgy valami nagyon nincs rendben azzal az emberrel. Vagy depressziós, vagy nem tudom mi, de mindig olyan búval b****tt fejet vág mint akit megerőszakoltak... Még egyszer nem láttam mosolyogni. Nekünk nincs rá szükségünk, de bármilyen játszó csapatban nagyot tudna alakítani.
Szerintem csak jól járnánk ha Balere elboltolnank a gyereket. Tud szélén is játszani de alapból középső támadó, 433, 442 mind mehet. Nekünk ilyen kreatív gyerek kell akiben benne van a váratlan, Josénak meg egy robosztus, munkas szélső ami inkább Bale.
Drágának drága lenne de Bale plusz az angolok adnak 15-20 millát es rendben lennénk.
Es Mariano igy tényleg hiba volt.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az a baj, hogy alig van ilyen csatár a piacon.Ha jön M'Bappe ha nem, egy csatár akkor is kell. Nem Draxler meg mittom én ki, hanem egy igazi gólvágó.
Most kit hoznál, ha nem Mbappe-t?
Costát vagy Agüerot? Ugyan már...
Jesus gyerek is érinthetetlen a cityből
Falcao már rég lefőtt, Suarez meg akkor se kéne, ha hozni lehetne.
Egyszerűen tényleg nem tudok mondani olyan támadót, aki elérhető és szívesen látnám Mbappen kívül.
szerk.: Marianot hiba volt addig elszórni, amíg nem vettünk senkit centerbe.
ZIDANE
- M1Ö
Pontosan ugyanezt írtam korábban. Nem számolhatunk még egyszer azzal, hogy jön Ronaldo és eldönt mindent. Sarkítás egyébként, de mégis igaz. Ha ő nem alakít egy ilyen utolsó hónapot, akkor semmit nem nyertünk volna. Annyi biztos, hogy nem Bale-en meg Benzema-n múlt... Ha jön M'Bappe ha nem, egy csatár akkor is kell. Nem Draxler meg mittom én ki, hanem egy igazi gólvágó. A MU ellen is az volt az érzésem, mintha 4-6-0-ba álltunk volna fel, mert se Bale se Karim nem centert játszott. Ott is egy CR-rel minimum 3 lett volna közte, mert mezőnyben per pill magasan a legjobbak vagyunk, de ha nincs CR semmit nem érünk vele.ericco írta:Ha tavasszal valamilyen oknál fogva Ronaldo nem kapcsolt volna god mode-ba, akkor most itt lennénk kb kupa nélkül.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- nzooli93
Martialt en is beprobalnam.
Potencial megvan benne ugyanugy. Van par profi szezon mogotte. Mourinho meg nem szamol vele kezdokent, a hollandnal eleg jo szezont hozott, es talan o nem is lenne annyira draga,francia is ,es az arabol adodoan nem kellene mindig kezdobe eroszakolni, ha epp nem ad ra okot a teljesitmenye. Siman lehet meg belole is igazan jo jatekos, ez latszik rajta, de mourinho alatt lefog amortizalodni. O tul jo focista hogy mourinho alatt jatsszon. Es ugyanez rashford is. Evtized ota nem latott angol csatartehetseg es odavittek egy lukalut helyette ..
Potencial megvan benne ugyanugy. Van par profi szezon mogotte. Mourinho meg nem szamol vele kezdokent, a hollandnal eleg jo szezont hozott, es talan o nem is lenne annyira draga,francia is ,es az arabol adodoan nem kellene mindig kezdobe eroszakolni, ha epp nem ad ra okot a teljesitmenye. Siman lehet meg belole is igazan jo jatekos, ez latszik rajta, de mourinho alatt lefog amortizalodni. O tul jo focista hogy mourinho alatt jatsszon. Es ugyanez rashford is. Evtized ota nem latott angol csatartehetseg es odavittek egy lukalut helyette ..
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nemhogy megvesszük. Lehet az arab Perez haverja, de nehogy már mi segítsünk nekik valahogy átslusszanni a FFP-n. Reménykedem, hogy ez a 400!!! millió € elköltött összeg nem marad szakció nélkül, mert kb mindenki tudja, hogy a PSG ezt nem tudja kigazdálkodni. És ha ilyen mód legálisak lesznek a tőkeinjekciók, akkor rövid időn belül a nagy múltú klubok nehéz helyzetbe kerülhetnek.A PSG felajánlotta a Real Madridnak Meuniert. Az ára 15-20 millió euró között mozog.
Én is bánom picit, hogy Mbappé nem jön, de ha igazak ezek az összegek, amikről írnak (átigazolási díj, fizu), akkor Perezék jól tették, hogy lemondtak róla.
Viszont meg kellett volna tartani legalább Marianot, mert csúnya vége lehet ennek az impotens BBC-nek. Ha tavasszal valamilyen oknál fogva Ronaldo nem kapcsolt volna god mode-ba, akkor most itt lennénk kb kupa nélkül. Mondjuk akkor lehet Perez is elkattant volna, és Mbappé már fehérben lenne.
Merci Zizou!
- M1Ö
Szerintem is. Amúgy valami nagyon nincs rendben azzal az emberrel. Vagy depressziós, vagy nem tudom mi, de mindig olyan búval b****tt fejet vág mint akit megerőszakoltak... Még egyszer nem láttam mosolyogni. Nekünk nincs rá szükségünk, de bármilyen játszó csapatban nagyot tudna alakítani.Kerlon írta:Martialban szerintem rohadt nagy potenciál van még mindig, de egyszerűen nem illik a MU-ba, főleg nem Mourinho keze alá. Neki munkás szélsők kellenek, mint Lingaard, nem futballozni tudó. Amúgy ő sem tipikus szélső, Gaal rakta ki először.
Én Gabriel Jesusban nem látom az extrát. Ügyes a srác, de szerintem nincs akkora tehetség mint M'Bappe meg Rashford.kodo írta:Martial, Rashford, Gabriel Jesus mind jó alternatívák. Kb ilyen valószínűségi sorrendben mozdíthatók.
Martial, Rashford, Gabriel Jesus mind jó alternatívák. Kb ilyen valószínűségi sorrendben mozdíthatók.
Martialban szerintem rohadt nagy potenciál van még mindig, de egyszerűen nem illik a MU-ba, főleg nem Mourinho keze alá. Neki munkás szélsők kellenek, mint Lingaard, nem futballozni tudó. Amúgy ő sem tipikus szélső, Gaal rakta ki először.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
megmutatta carvajal ellen hogy mennyire nulla. nem sir nala a labda maradjunk annyiban. amugy ot isbszivesen latnam ha bappe biznisz ugrott. jose nem hasznalja martialt de nem azt jelenti hogy rossz jatekos. egy baj van vele hogy o tenyleg inkabb balszelso nem ugy mint bappe. igazabol ezzel sincs baj mert ronaldo akkor mehet be kozepre mint tavaly oly sokszor.cart írta:De hova hoznád 180 millióért 1 fél szezonnal a háta mögött? Lehet ugyan akkora nulla lesz mint az elődje Martial. Ő is került vagy 80 millióba aztán sokra mentek vele...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Azért itt eléggé elszaladtunk a végletek irányába.
Nem hiszem, hogy bárkinek is lenne joga megszólni se Perezt, sem pedig Zidanet.Nem is értem ezt a garasoskodó szöveget..Honnan a faxból tudja itt bárki is, hogy mi zajlik a háttérben?
Ezen kívül pedig fantasztikus szerintem, hogy Perezék úgy a toppon tartanak egy klubbot, hogy az csak "normális" üzlettel gazdálkodhat és nincs olajzsivány monopolyt játsszó arab pénztárcája a háttérben.
Erre b+ büszkének kellene lenni!!Nem megszólni Perezéket!
Ellenérvek között olvasgatva azt is erős túlzásnak tartom, hogy Balenek 3 bl címet és bajnokságot köszönhetünk. A dolgok nagy részéhez annyi köze volt mint nekem kb. Bár még lehet én jobban szurkoltam a tv előtt. A fontosabb meccseinken az utóbbi időkben nem volt ott, vagy inkább ne lett volna.
Ha valaki azt írja, hogy az előzző szezon CR-nek,Isconak, Ramosnak, Modricnak, Kroosnak köszönhető az helyes..Balenek semmit nem kell köszöngetni, számonkérni lassan van mit.Én eddig voltam türelmes vele.
Most a ManU elleni meccsen bizonyította mennyit ér, semmit. Most se sérülés, se nem kihagyott felkészülés nem volt mégis csak agyatlanul rohant leszegett fejjel bele a védőbe...El kell adni a francba hozni MBappet, de lassan már bárkit helyette.
Nem hiszem, hogy bárkinek is lenne joga megszólni se Perezt, sem pedig Zidanet.Nem is értem ezt a garasoskodó szöveget..Honnan a faxból tudja itt bárki is, hogy mi zajlik a háttérben?
Ezen kívül pedig fantasztikus szerintem, hogy Perezék úgy a toppon tartanak egy klubbot, hogy az csak "normális" üzlettel gazdálkodhat és nincs olajzsivány monopolyt játsszó arab pénztárcája a háttérben.
Erre b+ büszkének kellene lenni!!Nem megszólni Perezéket!
Ellenérvek között olvasgatva azt is erős túlzásnak tartom, hogy Balenek 3 bl címet és bajnokságot köszönhetünk. A dolgok nagy részéhez annyi köze volt mint nekem kb. Bár még lehet én jobban szurkoltam a tv előtt. A fontosabb meccseinken az utóbbi időkben nem volt ott, vagy inkább ne lett volna.
Ha valaki azt írja, hogy az előzző szezon CR-nek,Isconak, Ramosnak, Modricnak, Kroosnak köszönhető az helyes..Balenek semmit nem kell köszöngetni, számonkérni lassan van mit.Én eddig voltam türelmes vele.
Most a ManU elleni meccsen bizonyította mennyit ér, semmit. Most se sérülés, se nem kihagyott felkészülés nem volt mégis csak agyatlanul rohant leszegett fejjel bele a védőbe...El kell adni a francba hozni MBappet, de lassan már bárkit helyette.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ez mind igaz
de Zidane és Perez még bízik Bale és Benzema kettősében
mi meg nem
úgy néz ki jogosan
miután ez a két játékos kikerül a kezdőből, megjön számunkra a kánaán
de Zidane és Perez még bízik Bale és Benzema kettősében
mi meg nem
úgy néz ki jogosan
miután ez a két játékos kikerül a kezdőből, megjön számunkra a kánaán
- Galacticos
Anyazom en is de aztan rajovok hogy mindjart triplazunk a blbe, meg hogy masfel ev alatt minden nemzetkozi kupat megnyertunk es ez elhallgattat.numberone1 írta:Azert te is anyazod Zizout ha nem jatszatja Iscot Bale miatt....Galacticos írta: Lehet perez es zizou egy picit jobban tudja hogy mit kellene mint te.
Legalabbis amig zsinorba nyerjuk a bleket engem total hidegen hagy hogy kikrol maradunk le.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Persze, mert évente jönnek ilyen igéretes csatárok...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Azert te is anyazod Zizout ha nem jatszatja Iscot Bale miatt....Galacticos írta: Lehet perez es zizou egy picit jobban tudja hogy mit kellene mint te.
Legalabbis amig zsinorba nyerjuk a bleket engem total hidegen hagy hogy kikrol maradunk le.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
De hova hoznád 180 millióért 1 fél szezonnal a háta mögött? Lehet ugyan akkora nulla lesz mint az elődje Martial. Ő is került vagy 80 millióba aztán sokra mentek vele...