Az ő esetében sem az árral van a gond, hanem azzal, hogy 12 milliós fizetést kér. Isco, aki már bizonyított nálunk, illik ide, most hosszabbít, fog 6 milliót keresni. Nekem tetszik, hogy senki kedvéért nem rúgjuk fel a fizetési politikánkat, és ha egy srácnak nem elég az, hogy pár millát kereshet, a világ legjobb csapatában játszhat, a pályán a példaképe mellett, akkor ezzel nincs mit tenniericco írta:Ezzel csak az a baj, hogy csak a mostnai játékosainkat védjük meg. Viszont az újak igazolása esetén (lásd Mbappé) védtelenek maradtunk. De nem csak mi, szinte mindenki.Realista24 írta:gondolom nem véletlen egybeesés, hogy a kivásárlási árakat felnyomjuk alapból fél milliárdra.
Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
Mer? Rájuk nem tudsz kötni fél milliárdos kiv árat?ericco írta:Ezzel csak az a baj, hogy csak a mostnai játékosainkat védjük meg. Viszont az újak igazolása esetén (lásd Mbappé) védtelenek maradtunk. De nem csak mi, szinte mindenki.Realista24 írta:gondolom nem véletlen egybeesés, hogy a kivásárlási árakat felnyomjuk alapból fél milliárdra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Miért maradtunk védtelenek? A játékos beleegyezése is kell ahhoz, hogy elmenjen. Az én kivásárlási áram lehetne pont 1 eurócent is, ha nem akarnék eligazolni adott csapatba, aki kifizeti értem.ericco írta:Ezzel csak az a baj, hogy csak a mostnai játékosainkat védjük meg. Viszont az újak igazolása esetén (lásd Mbappé) védtelenek maradtunk. De nem csak mi, szinte mindenki.Realista24 írta:gondolom nem véletlen egybeesés, hogy a kivásárlási árakat felnyomjuk alapból fél milliárdra.
Aki meg a pénzt választja, menjen. Ott is csak 25en lehetnek egy keretben, 11-en meg a pályán.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ezzel csak az a baj, hogy csak a mostnai játékosainkat védjük meg. Viszont az újak igazolása esetén (lásd Mbappé) védtelenek maradtunk. De nem csak mi, szinte mindenki.Realista24 írta:gondolom nem véletlen egybeesés, hogy a kivásárlási árakat felnyomjuk alapból fél milliárdra.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezért írom, hogy nem hülyék dolgoznak ott. Vagy ha hülyék is, van hat teherhajónyi kp-juk a hátsó kertben, ami megmaradt miután megvették a vb-t Katarnak.CS0ki írta:
Papíron ki lehet hozni mindent, de elméletileg az FFP lényege az is volt, hogy nem papír szerint néznek csak dolgokat, hanem a józanságot is figyelembe veszik. TV-s és meccs pénzek alapján a PSG nem kaszálhat kiemelkedően sokat. Marad a marketing, ahol szépen megnézhetik, hogy mennyire reális az, hogy a quatari turisztikai hivatal vagy mi a tököm mondjuk éve 200 milliót ad azért, hogy a nevük kint legyen 16-os betűmérettel a stadion hátsó falán. Papíron minden fasza, csak az FFP szempontjából nézhetnék, hogy mennyire reális. Legalábbis régen ez volt az ígéret. Aztán azóta lehet, hogy megvettek mindenkit...
Én örülnék a legjobban, ha nem így lenne, mert akkor megálljt lehetne parancsolni az ilyen dolgoknak, de gondolom nem véletlen egybeesés, hogy a kivásárlási árakat felnyomjuk alapból fél milliárdra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sok játékos adóügyein se hülyék dolgoztak, csak aztán...
Papíron ki lehet hozni mindent, de elméletileg az FFP lényege az is volt, hogy nem papír szerint néznek csak dolgokat, hanem a józanságot is figyelembe veszik. TV-s és meccs pénzek alapján a PSG nem kaszálhat kiemelkedően sokat. Marad a marketing, ahol szépen megnézhetik, hogy mennyire reális az, hogy a quatari turisztikai hivatal vagy mi a tököm mondjuk éve 200 milliót ad azért, hogy a nevük kint legyen 16-os betűmérettel a stadion hátsó falán. Papíron minden fasza, csak az FFP szempontjából nézhetnék, hogy mennyire reális. Legalábbis régen ez volt az ígéret. Aztán azóta lehet, hogy megvettek mindenkit...
Feltétellel írja, hogy betarthatják még így is. Gyarkorlatilag majd kiderül, mert nem csak a 222 milliót, hanem az évi nettó 30-at is ki kell fizetni. Mondjuk elég nagy hypeja van a dolognak, ezért a marketing érték növekedéssel valószínűleg megéri nekik a biznisz. Mondjuk, ha szart se nyernek, akkor pofára esés lesz keményen.BBeno írta:szabalyolat betartva csinalja a psg. el kell olvasni az ffps cikket es tiszta lesz minden.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem kell elolvasni, nem hülyék dolgoznak ott, mint a Barcánál, hogy kiadjanak 2-300 milliót egy játékosért, hogy aztán megszopassák saját magukat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
szabalyolat betartva csinalja a psg. el kell olvasni az ffps cikket es tiszta lesz minden.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ha én lennék az FFP felelőse, nyílna a bicska a zsebemben, és akármilyen kis kihágásért meszelném el őket.Realista24 írta:Neymar ingyen volt.
Majd hagynám magam megvenni
Merci Zizou!
Legalább Balenek lenne edző partnere a rehabon, ha már Coentrao elment.rashidm írta:Draxlert én is elnézném de ő inkább szélső mint támadó. Auba meg Reus felejtős. Auba nem illene ide, Reus meg többet lenne sérült mint Bale.füst írta:Most így hirtelen Draxler vagy Auba lenne szimpatikus választás, Reust szinte leírni sem merem, nekem ő lenne a non plus ultra, de abból az álomból már nem lesz semmi.
Amúgy új az orvosi csapatunk, szóval reménykedjünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Draxlert én is elnézném de ő inkább szélső mint támadó. Auba meg Reus felejtős. Auba nem illene ide, Reus meg többet lenne sérült mint Bale.füst írta:Most így hirtelen Draxler vagy Auba lenne szimpatikus választás, Reust szinte leírni sem merem, nekem ő lenne a non plus ultra, de abból az álomból már nem lesz semmi.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Neymar ingyen volt.füst írta:Hát... én nem bánom ha Párizsba megy MBappe, viszont azt sem bánnám ha valahogy surranópályán elhoznánk Draxlert cserébe. Naivan azt hittem a PSG ellőtte a puskaport Neymarral és célegyenesben vagyunk Mbappénál, de úgy tűnik a PSG felülírta a szabályokat. Kiváncsi lennék hogyan tehetik meg, részletekben kifizetik és a következő 2 átig. szezonban koplalnak? Gondolom valami ilyesmi projekt lehet.
Eddig is úgy gondoltam hogy megleszünk Mbappe nélkül, és most is így látom. A létszám miatt viszont jó lenne még egy támadó... ha maradt volna Morata, akkor ilyen szempontból sem hiányozna Mbappe, viszont így már remélem sikerül leakasztani valakit. Most így hirtelen Draxler vagy Auba lenne szimpatikus választás, Reust szinte leírni sem merem, nekem ő lenne a non plus ultra, de abból az álomból már nem lesz semmi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Hát... én nem bánom ha Párizsba megy MBappe, viszont azt sem bánnám ha valahogy surranópályán elhoznánk Draxlert cserébe. Naivan azt hittem a PSG ellőtte a puskaport Neymarral és célegyenesben vagyunk Mbappénál, de úgy tűnik a PSG felülírta a szabályokat. Kiváncsi lennék hogyan tehetik meg, részletekben kifizetik és a következő 2 átig. szezonban koplalnak? Gondolom valami ilyesmi projekt lehet.
Eddig is úgy gondoltam hogy megleszünk Mbappe nélkül, és most is így látom. A létszám miatt viszont jó lenne még egy támadó... ha maradt volna Morata, akkor ilyen szempontból sem hiányozna Mbappe, viszont így már remélem sikerül leakasztani valakit. Most így hirtelen Draxler vagy Auba lenne szimpatikus választás, Reust szinte leírni sem merem, nekem ő lenne a non plus ultra, de abból az álomból már nem lesz semmi.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Nálam Llorente és Mayoral esne ki a keretből.Ceba érthető, hogy nem volt keretben sem, teljesen új, LV vérében meg ott van az elmúlt időszak, csukott szemmel ismeri a mester követelményeit. Ez még így lesz várhatóan a Barca ellen is, aztán kezdődhet a beépítés a bajnoki és kupameccseken
Őket kölcsönbe küldeném.
A többieknek sztm lesz elegendő lehetősége, biztos hogy nem mindig lesz ott egyik másik a cserepadon sem, de ezt sztm ZZ meg fogja oldani, eddig is rendben volt.
Türelem, és kivárás.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Abszolút. Csak ne legyen majd az, hogy nem kapnak elég időt. Mert ezt rohadt nehéz lesz Zidane-nak menedzselnie, úgy, hogy Lucas is a keretben van. Ő a leggyengébb képességű, csere szélsőnek ott lesz Bale!Realista24 írta:Ceba érthető, hogy nem volt keretben sem, teljesen új, LV vérében meg ott van az elmúlt időszak, csukott szemmel ismeri a mester követelményeit. Ez még így lesz várhatóan a Barca ellen is, aztán kezdődhet a beépítés a bajnoki és kupameccseken.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ceba érthető, hogy nem volt keretben sem, teljesen új, LV vérében meg ott van az elmúlt időszak, csukott szemmel ismeri a mester követelményeit. Ez még így lesz várhatóan a Barca ellen is, aztán kezdődhet a beépítés a bajnoki és kupameccseken.M1Ö írta:Nincs vele semmi gondom, csak nálam bőven létszám feletti, így hogy jött a két fiatala spanyol. Az ő perceit el kéne osztani, mert például Ceballos még a padon sem volt a MU ellen, Kovacic be sem lett cserélve. Jó doog ez, hogy ilyen k.pályánk van, de az nem buli ha nem használjuk ki.Mickey írta:Én L. Vasquezt is szívlelem.
Szerintem most is hasznosan szállt be a MANU ellen.
De, 40m ojró körül már lehet bepróbálnám az eladását, keretben vagyunk elegen, talán egy kicsit fel is lélegezne a "zsúfoltság".
Persze a játékos meg ZZ nem igen így gondolkodik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nincs vele semmi gondom, csak nálam bőven létszám feletti, így hogy jött a két fiatala spanyol. Az ő perceit el kéne osztani, mert például Ceballos még a padon sem volt a MU ellen, Kovacic be sem lett cserélve. Jó doog ez, hogy ilyen k.pályánk van, de az nem buli ha nem használjuk ki.Mickey írta:Én L. Vasquezt is szívlelem.
Szerintem most is hasznosan szállt be a MANU ellen.
De, 40m ojró körül már lehet bepróbálnám az eladását, keretben vagyunk elegen, talán egy kicsit fel is lélegezne a "zsúfoltság".
Persze a játékos meg ZZ nem igen így gondolkodik.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero