HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2017. augusztus 11., péntek 10:19
Öreg motoros Madridistaként már nem nagyon írok a fórumra, de most azért kifejteném a véleményem.
Mbappe nagyon tehetséges játékos, és értem én a megváltozott körülményeket, az olajpénzt, de azért álljunk meg egy pillanatra.
Semmi alapja nincs a 180 milliós vételárának, és a 10 millión felüli fizetésének. Nem szabad ilyesminek felülni. Figo, Zidane, Ronaldo mind-mind aranylabdás, világlegjobbja, pályájuk csúcsán lévő emberek voltak, akikért még lenyelte az ember a repülő árát. De nem egy 18 évesért.
Azt sem tudom megérteni, miért nem akarja a ranglétrát végigjárni, még a legnagyobbak is megtették, nemhogy ő. Az, hogy ilyen szegényes lett a foci, hogy egy 18 éves gyerek felüdülés a többiekhez képest nagyon nem azt jelenti, hogy a világ legnagyobb múltú és jelenű klubjának fel kell ülnie az araboknak, gyerekeknek, és belemenni olyan licitháborúba ami nem illik a klubhoz. Azt hiszem egyelőre még a Real Madrid a 12x bl győztes és nem az arabok. Ha valaki nem látja be, hogy 18 évesen odakerülhetek a legjobb helyre, épeszű fizetésért, akkor menjen nyugodtan máshová. Lehet itt mondani, hogy ott lesz helye, de már így is tele vannak támadóval, jó nem CR van csak Cavani, de létszámban sokan vannak, túl sokan is. Régebben Crespok, Vierik voltak a másodvonalas sztárcsatárok, most meg az oviból kell valakit hozni...
A Real Madrid nem vehet részt ilyesmikben, attól vagyunk a legnagyobbak, hogy mindig megtartottuk a méltóságunkat. Kivéve akkor mikor ész nélkül hoztuk ide az emberkéket a koncepció legkisebb jele nélkül.
Szóval ha van egy kis esze akkor ide fog jönni, ha nem akkor nyugodtan mehet PSG-be.