Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Továbbra is 7 millio körül adnánk Mbappenak, a PSG 18at. Lehet választani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
És,mivel Mbappé menni akar, a PSG lemondott róla, ezért mi benyögünk egy 80+15 milliós árat, 4-5 milliós fizuval, ami teljesítmény alapján nőhet. Ha nem jön,akkor maradhat a Monacoban, miután kijelentette,h idén távozni akarnaLadislao Suarez írta:Folytatódik az Mbappé saga. Most éppen a PSG lemondott róla és Fabinho felé kacsingat. Az első ajánlat érte 60 millió volt. Perez lehet hogy mégis ügyködik a háttérben?
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Folytatódik az Mbappé saga. Most éppen a PSG lemondott róla és Fabinho felé kacsingat. Az első ajánlat érte 60 millió volt. Perez lehet hogy mégis ügyködik a háttérben?
as szerint zidane 2020ig hosszabbit evi netto 8at fog kapni.
A Real Madrid megkezdte az egyeztetéseket a Juventus-szal Paulo Dybala átigazolásáról. (Don Balon)
don balon bedobta a csontot
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jól van, engedd el, én megteszem, mielőtt eldurran az agyamnumberone1 írta:Ki flegmazik?Realista24 írta: Karimnak is jobb lett volna, ha 19 éves Zahia, nem 17.
Ez a hasonlat....tenyleg ugyanaz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ki flegmazik?Realista24 írta: Karimnak is jobb lett volna, ha 19 éves Zahia, nem 17.
Ez a hasonlat....tenyleg ugyanaz.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nem biztosKarimnak is jobb lett volna, ha 19 éves Zahia, nem 17.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom mit flegmázol, amikor épületes hülyeséget írtál. Karimnak is jobb lett volna, ha 19 éves Zahia, nem 17.numberone1 írta:18+ tinedzserrol beszelunk ha ez jobban tetszik neked, attol meg eleg fiatal ahhoz, h donteskeptelen legyen es befolyasolhato, hulyeseg osszehasonlitani joval idosebb jatekosokkal.Realista24 írta: Mbappé 19 lesz pár hónap múlva, nem tudom milyen 17ről beszélsz....
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
18+ tinedzserrol beszelunk ha ez jobban tetszik neked, attol meg eleg fiatal ahhoz, h donteskeptelen legyen es befolyasolhato, hulyeseg osszehasonlitani joval idosebb jatekosokkal.Realista24 írta: Mbappé 19 lesz pár hónap múlva, nem tudom milyen 17ről beszélsz....
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mbappé 19 lesz pár hónap múlva, nem tudom milyen 17ről beszélsz....numberone1 írta:Mbappe meg csak 17 eves, meg tinedzser nem lehet osszehasonlitani Kroosal aki mar felnot emberkent jobban eltudta donteni mi az ami jo neki. Abban biztos vagyok, h sokan telebeszelik a fiatal francia fejet es probaljak kinek kenye szerint befojasolni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
gyenge jellemeket amúgy is elnyomnak másoknumberone1 írta:Mbappe meg csak 17 eves, meg tinedzser nem lehet osszehasonlitani Kroosal aki mar felnot emberkent jobban eltudta donteni mi az ami jo neki. Abban biztos vagyok, h sokan telebeszelik a fiatal francia fejet es probaljak kinek kenye szerint befojasolni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
Mbappe meg csak 17 eves, meg tinedzser nem lehet osszehasonlitani Kroosal aki mar felnot emberkent jobban eltudta donteni mi az ami jo neki. Abban biztos vagyok, h sokan telebeszelik a fiatal francia fejet es probaljak kinek kenye szerint befojasolni.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A tendenica nekem azt mutatja, hogy egyre kevesebb lesz az ilyen játékos. De lehet tényleg el vagyok tévedve, az a jobbik eset.
Merci Zizou!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nála azért a MU-s sztoriknál sanszosan a fizuemelésről szólt a dolog.Realista24 írta:Ramos
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak a Realból, Varane, Ramos, Cé, Kroos, Modric, Isco, Karim (igen, ő is ), Bale, korábban Pepe, hogy ne menjünk nagyon messzire.Kerlon írta:Szerintem is el van tévedve ericco. Először lássuk Mbappe-t PSG mezben, mert még az sem biztos, hogy ez áll a háttérben. Másodszor van azért bőven még olyan játékos, akit nem csak a pénz érdekel. Kroos, Modric, Isco mind egy-egy példa, akik sokkal többet is kaphatnának máshol és valószínűleg volt is ajánlatuk. De talán még Varane is.
Aztán ott voltak az olyan "selejtek", mint Özil, DM, akik a pénzt választották, aztán most hol vannak?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Furcsa is, hogy nincs olyan játékos, aki pénzért sírna. Mondjuk Peréz jól megoldotta, ugye a tökéletes példa Özil. Ott van Marcelo is. Már egy évtizede a csapattal van, 2. számú CSK, vitán felül a világ legjobb balhátvédje és nézzétek meg, még egy olyan hír sem szólt róla, hogy elégedetlen lenne a fizetésével.Kerlon írta:Kroos, Modric, Isco mind egy-egy példa, akik sokkal többet is kaphatnának máshol és valószínűleg volt is ajánlatuk. De talán még Varane is.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Szerintem is el van tévedve ericco. Először lássuk Mbappe-t PSG mezben, mert még az sem biztos, hogy ez áll a háttérben. Másodszor van azért bőven még olyan játékos, akit nem csak a pénz érdekel. Kroos, Modric, Isco mind egy-egy példa, akik sokkal többet is kaphatnának máshol és valószínűleg volt is ajánlatuk. De talán még Varane is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem értek egyet. Azok győzhetőek meg, akik kishitűek és/vagy agyilag nincsenek rendben.A potenciális igazolásokra gondoltam, és a közelmúlt eseményei azt mutatják, hogy mindneki meggyőzhető elég magas fizetéssel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A potenciális igazolásokra gondoltam, és a közelmúlt eseményei azt mutatják, hogy mindneki meggyőzhető elég magas fizetéssel.Realista24 írta:Miért maradtunk védtelenek? A játékos beleegyezése is kell ahhoz, hogy elmenjen. Az én kivásárlási áram lehetne pont 1 eurócent is, ha nem akarnék eligazolni adott csapatba, aki kifizeti értem.
Azokra gondoltam, akiket egyszerre szemelunk ki. Tavaly a MU, idén a PSG ígért ránk, azelőtt pár évvel a Barca. Alapból ezzel nincs gond, ne jöjjön ide olyan, aki inkább a pénzt választja. Viszont néha azért jó lenne egy nagyobb fogás is, aki tényleg klasszis vagy benne a potenciál.Mer? Rájuk nem tudsz kötni fél milliárdos kiv árat?
Ha nem lett volna a PSG ajánlata, nem kért volna ennyit.Az ő esetében sem az árral van a gond, hanem azzal, hogy 12 milliós fizetést kér.
Merci Zizou!