Itt a pont. Tömören összefoglalva a lényeg.kodo írta:akkor is játszhat a Real után a PSG-ben, viszont egy psg-s bukó után soha nem kerül Madrid közelébe.
Kommentáld a híreket
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Merci Zizou!
Szépen összefoglaltad.MyStiQ írta:...
A harmadik ponthoz annyit, hogy ha valóban nem zseni, akkor is játszhat a Real után a PSG-ben, viszont egy psg-s bukó után soha nem kerül Madrid közelébe.
Képességileg kétségtelen, hogy különleges, a többi fejben dől el. Ez az első lépcsőfok.
ez hogy jött ki?RaúlCF írta:450% hogy a háttérben dolgoznak.
1, Ahogy írjátok is, nem halna éhen itt sem.
2, A Real Madrid más szint, mint a PSG.
3, Ha tényleg akkora kaliber és nem száll(t) el, akkor ha teljesít, akkor jönni fog a fizetésemelés, innentől kezdve pedig két út van:
-ha tényleg korszakos zseni, akkor a Real Madrid - Mbappe páros örökre halhatatlan lesz, a legnagyobbak között emlegethetik.
-ha meg nem zseni, hanem egy átlagos játékos, akkor a Real Madridból bár csúfosan távozik, de egyrészt elmondhatja magáról, hogy részese volt jelen ismereteink alapján a történelem legnagyobb klubjának, illetve a Real Madridból simán vezethetne számára az út egy adott ország közép/topcsapatába.
Ehhez képest bár több pénzt kereshetne már most Párizsban, de onnan csak akkor távozik, ha a PSG vezetősége úgy határoz, hogy leléphet.
Ha tényleg madridista, akkor a Real Madridban köt ki idén vagy jövőre, ha meg nem akkora madridista, akkor mehet nyugodtan a PSG-be.
2, A Real Madrid más szint, mint a PSG.
3, Ha tényleg akkora kaliber és nem száll(t) el, akkor ha teljesít, akkor jönni fog a fizetésemelés, innentől kezdve pedig két út van:
-ha tényleg korszakos zseni, akkor a Real Madrid - Mbappe páros örökre halhatatlan lesz, a legnagyobbak között emlegethetik.
-ha meg nem zseni, hanem egy átlagos játékos, akkor a Real Madridból bár csúfosan távozik, de egyrészt elmondhatja magáról, hogy részese volt jelen ismereteink alapján a történelem legnagyobb klubjának, illetve a Real Madridból simán vezethetne számára az út egy adott ország közép/topcsapatába.
Ehhez képest bár több pénzt kereshetne már most Párizsban, de onnan csak akkor távozik, ha a PSG vezetősége úgy határoz, hogy leléphet.
Ha tényleg madridista, akkor a Real Madridban köt ki idén vagy jövőre, ha meg nem akkora madridista, akkor mehet nyugodtan a PSG-be.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
in Perez we trust. tudja ő hogy mennyit kell adni neki. 450% hogy a háttérben dolgoznak.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én nettót olvastam valamelyik nap. Persze az újságírók is csak találgatnak, max részinformációkből következtetnek.Kerlon írta:Azt olvastam br18at.Realista24 írta:Továbbra is 7 millio körül adnánk Mbappenak, a PSG 18at. Lehet választani.
Nem vagyok Mbappé helyében, de a 7 millió nettós fizu is durva, madridistaként elfogadnám simán (mégha csábító is a háromszor akkor pénz). Így sem éhezne. Ha tényleg a Real az álmai klubja, és tényleg be akarja magát írni a futball történelemkönyvébe, nem kérdés, hogy hova igazol.
A Real Madrid magában durván sokat hozzátesz egy itt játszó játékos értékéhez, ezért is kell leadniuk a marketingbevételeik felét. Ha a Realba igazolsz, arra mindenki felkapja a fejét. Legyél Cristiano Ronaldo vagy Faubert.
Merci Zizou!
BBeno után a második kedvencem
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Olvass engem.Kerlon írta:Azt olvastam br18at.Realista24 írta:Továbbra is 7 millio körül adnánk Mbappenak, a PSG 18at. Lehet választani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azt olvastam br18at.Realista24 írta:Továbbra is 7 millio körül adnánk Mbappenak, a PSG 18at. Lehet választani.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Továbbra is 7 millio körül adnánk Mbappenak, a PSG 18at. Lehet választani.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
És,mivel Mbappé menni akar, a PSG lemondott róla, ezért mi benyögünk egy 80+15 milliós árat, 4-5 milliós fizuval, ami teljesítmény alapján nőhet. Ha nem jön,akkor maradhat a Monacoban, miután kijelentette,h idén távozni akarnaLadislao Suarez írta:Folytatódik az Mbappé saga. Most éppen a PSG lemondott róla és Fabinho felé kacsingat. Az első ajánlat érte 60 millió volt. Perez lehet hogy mégis ügyködik a háttérben?
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Folytatódik az Mbappé saga. Most éppen a PSG lemondott róla és Fabinho felé kacsingat. Az első ajánlat érte 60 millió volt. Perez lehet hogy mégis ügyködik a háttérben?
as szerint zidane 2020ig hosszabbit evi netto 8at fog kapni.
A Real Madrid megkezdte az egyeztetéseket a Juventus-szal Paulo Dybala átigazolásáról. (Don Balon)
don balon bedobta a csontot
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jól van, engedd el, én megteszem, mielőtt eldurran az agyamnumberone1 írta:Ki flegmazik?Realista24 írta: Karimnak is jobb lett volna, ha 19 éves Zahia, nem 17.
Ez a hasonlat....tenyleg ugyanaz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ki flegmazik?Realista24 írta: Karimnak is jobb lett volna, ha 19 éves Zahia, nem 17.
Ez a hasonlat....tenyleg ugyanaz.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nem biztosKarimnak is jobb lett volna, ha 19 éves Zahia, nem 17.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom mit flegmázol, amikor épületes hülyeséget írtál. Karimnak is jobb lett volna, ha 19 éves Zahia, nem 17.numberone1 írta:18+ tinedzserrol beszelunk ha ez jobban tetszik neked, attol meg eleg fiatal ahhoz, h donteskeptelen legyen es befolyasolhato, hulyeseg osszehasonlitani joval idosebb jatekosokkal.Realista24 írta: Mbappé 19 lesz pár hónap múlva, nem tudom milyen 17ről beszélsz....
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
18+ tinedzserrol beszelunk ha ez jobban tetszik neked, attol meg eleg fiatal ahhoz, h donteskeptelen legyen es befolyasolhato, hulyeseg osszehasonlitani joval idosebb jatekosokkal.Realista24 írta: Mbappé 19 lesz pár hónap múlva, nem tudom milyen 17ről beszélsz....
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mbappé 19 lesz pár hónap múlva, nem tudom milyen 17ről beszélsz....numberone1 írta:Mbappe meg csak 17 eves, meg tinedzser nem lehet osszehasonlitani Kroosal aki mar felnot emberkent jobban eltudta donteni mi az ami jo neki. Abban biztos vagyok, h sokan telebeszelik a fiatal francia fejet es probaljak kinek kenye szerint befojasolni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
gyenge jellemeket amúgy is elnyomnak másoknumberone1 írta:Mbappe meg csak 17 eves, meg tinedzser nem lehet osszehasonlitani Kroosal aki mar felnot emberkent jobban eltudta donteni mi az ami jo neki. Abban biztos vagyok, h sokan telebeszelik a fiatal francia fejet es probaljak kinek kenye szerint befojasolni.
K
K