El hát. Csak nyilván annyi pénzt lehúznak a katalánokról, amennyit csak lehet.peto.isti írta:Van egy olyan érzésem, hogy augusztus végén csak elengedi a Dortmund 100 millió fölött.
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... ad-2586255
Bundesliga
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Bundesliga
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Van egy olyan érzésem, hogy augusztus végén csak elengedi a Dortmund 100 millió fölött.
Mia san mia
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Igen, a legtöbb fronton komoly gondok vannak a sporikkal. Lehet itt arról vitázni, hogy egy semmi meccsen mennyire tekintély romboló az ami történt, de szerintem sokkal nagyobb gond az amikor komoly téttel bíró meccseken a bírón kívül mindenki látta a gól szabályosságát/szabálytalanságát, a lest, a műesést vagy épp az elmaradt és jogos 11-est, konkrétan felrobban az egész stadion meg fél perccel később ott a visszajátszás (amiket az utóbbi időben vagy nagyon későn vagy soha nem kapunk meg a meccs alatt) és mindenki pontosan látja, hogy a bírói csapat hibázott. Nagyon kíváncsi leszek a PL-ben hogy működnek majd az új szabályok
Ja, nem pörög az agyam, a mostani állapotra értette en bloc. Úgy már világos.
arra gondol sztem hogy a legtobb spori teljesen alkalmatlan elvegezni a munkajat. es ez igaz is. mondjuk pont nen a bundesligaban mert ott eleg jol vezetik a birok a meccset. a laliga a legalja mindennek.
És ezt mi alapján állapítottad meg?wZoLee7 írta: Hát ha a szigorú kiválasztás eredménye, hogy a többségük teljesen fogalmatlan akkor az a kiválasztás nálam már most kuka
- wZoLee7
Hát ha a szigorú kiválasztás eredménye, hogy a többségük teljesen fogalmatlan akkor az a kiválasztás nálam már most kukakodo írta: Lenyeg a lenyeg, egy no lehet jatekvezeto, de legalább olyan szigoru kivalasztason kell atesnie mint egy ferfinek.
Hagyjuk már, annyi a lényeg hogy amikor Ribery gyerek jopofizott jol ki kellett volna osztani neki egy sargat, aztan csinalja meg a blben legkozelebb, ha oda eljut. Nem érdekel engem ha ferfi vagy no a jatekvezeto, az a lenyeg legyen tekintélye, de ha nincs is meg alapbol, akkor érdemelje ki. Ez a csaj nem érdemelné ki nálam ez alapjan, mert tul engedekeny. Oke, hogy női biraskodas, de nőknél is lehetne szigoru a merce. Sőt én direkt elkaszalnam az elso lepcsofoknal aki ilyen "lagyszivu", mert ebbol kesobb jo nem szarmazik.
Lenyeg a lenyeg, egy no lehet jatekvezeto, de legalább olyan szigoru kivalasztason kell atesnie mint egy ferfinek.
Lenyeg a lenyeg, egy no lehet jatekvezeto, de legalább olyan szigoru kivalasztason kell atesnie mint egy ferfinek.
- ravenite
- Kedvenc játékosaid: Isco, Modric, Kovacic, Carvajal, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mélységesen szégyellje el magát mindenki, aki szerint egy nőnek semmi helye a bíróskodásban.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Na vajon hogyan?peto.isti írta:Mert nő. Hogyan lehetne toppon fizikálisan a férfiak között??dannen írta:
miért ne bírná?
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- wZoLee7
Velkám in 2017
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jóságos égpeto.isti írta:Mert nő. Hogyan lehetne toppon fizikálisan a férfiak között??dannen írta:
miért ne bírná?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ez oltári fasság, nem versenysportról van szó, hanem bíróskodásról.peto.isti írta:Mert nő. Hogyan lehetne toppon fizikálisan a férfiak között??dannen írta:
miért ne bírná?
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
-
Mert nő. Hogyan lehetne toppon fizikálisan a férfiak között??dannen írta:
miért ne bírná?
Mia san mia
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Itt kezdődik a baj hogy nőként néznek ra, nem játékvezetőként.dannen írta:miért ne bírná?peto.isti írta:Mondjuk hosszútávon azért ennek nem lehet jövője, hisz egy lüktető meccset egyszerűen nem bírna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Szerintem itt nem fontos a bíró neme. Egy félig meddig barátságos meccs volt, hisz nyilván a kis csapat tök esélytelen volt a szenzációra. A továbbjutás már eldőlt, ekkor, baromkokott egyet Ribéry, ezen röhögött ő is, meg a játékvezető is. Egyébként nem volt a nővel semmi gond a meccs folyamán, jól vezette a meccset.illgner írta:http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... al-2586151
Viccesnek vicces, de azért ez jól jelzi, hogy milyen hatalmas tekintélye van egy női játékvezetőnek. Megnézném, hogy ezt egy férfival mikor csinálta volna meg poénból.
Mondjuk hosszútávon azért ennek nem lehet jövője, hisz egy lüktető meccset egyszerűen nem bírna. Vezessen csak a saját nemének.
Mia san mia
es mitol reagalnanak ra jobban mint egy tini?
nem lehet mindenkit eltiltani mert akkor ugyanezt a ferfinel is be kellett volna mar vezetni. jatekosok nagyon jol tudjak hogy melyik bironal meddig lehet elmenni. szerintem egy not sokkal konnyebben kibillentenek a normal kerekvagasbol. de ezt en gondolom csak. aztan lehet sokkal jobban vezetnek meccset.
nem lehet mindenkit eltiltani mert akkor ugyanezt a ferfinel is be kellett volna mar vezetni. jatekosok nagyon jol tudjak hogy melyik bironal meddig lehet elmenni. szerintem egy not sokkal konnyebben kibillentenek a normal kerekvagasbol. de ezt en gondolom csak. aztan lehet sokkal jobban vezetnek meccset.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Amíg úgy reagàlnak rá a játékosok, mint egy serdülő tini, addig valóban nem. De ez meg nem a nő hibájaBBeno írta:szerintem nem jo otlet.
Igen, de ha megnézitek, a nő is elviccelte (gondolom kínjában). Azért határozottabban is reagálhatott volna rá, mert így jelezte, hogy mehet a móka.