Bajnokok Ligája
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Bajnokok Ligája
ez is azért ment be neki, mert megpattant előtte.
amúgy kihagyta volna.
amúgy kihagyta volna.
- Galacticos
torres ezt azért eléggé berakta oda.
remélem még egy párat elraknak nekik, vesszen guardiola münchenje.
remélem még egy párat elraknak nekik, vesszen guardiola münchenje.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Szerintem se. Viszont el nem tudom képzelni, Rafinha milyen terhelő dolgokat tud Uliról, vagy Pepről, hogy ott lehet. Még az ETO is megforgatta.Fenomen írta:Nem hinném, ha Gustavo ott lenne, akkor játszana.
Közben Torres
hát én ezt a Torrest el nem hiszem bakker...
Nem hinném, ha Gustavo ott lenne, akkor játszana.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Pazar. De ha már Schweinsteiger és Thiago sincs, JM meg nem 100%-os, miért nem teszi oda Gustavot? Ja, hogy kirúgta...szívás.Fenomen írta:Közben az edzőguru betette Lahmot a középpálya közepére.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
most nagyjából hasonló színvonalat (nehézséget) képvisel szerintem a real és a barca csoportja.
bár a juve erősebb, mint a milan, de évről-évre megszenvedünk velük, a 4 pontot nevetve írnám alá ellenük.
a galata - ajax nálam nagyjából egál, a "török pokol" lehet itt még egy kis fűszer.
(az ajaxról egyébként valaki írhatna pár sort a bl teljesítményük tekintetében, mert csak néha kapom el őket a tévében, viszont ti elég sokszor nyomjátok velük a bl-ben, elég nagy sikerrel.)
a töltelékcsapat az nálunk húzósabb, ráadásul a celtic ellen tavaly 6-ból 1 pontot szereztünk, azt is valami last minute alba góllal.
ami még nálunk jó, hogy lehet egy kis körbeverés a másik 3 csapatnál, a celtic otthon akár a milant, akár az ajaxot megfoghatja, illetőleg az ajax is rabolhat pontokat a milantól.
nálatok simábbnak érzem, hogy ti és a juve lesztek az elsők, a galata simán, de lemaradva harmadik, a kobenhavn pofozógép.
a sorrend pedig a továbbjutó helyeken az egymás elleni eredménytől, és a törökországban szerzett pontoktól függ szerintem majd.
a többihez csoportot majd látjuk, de azért durva egymás alá írva, hogy :
arsenal, dortmund, napoli, marseille
psg, benfica, olympiacos, anderlecht
az egyik egy igazi bl halálcsoport, a másik meg egy combosabb euroliga csoportra hajaz.
bár a juve erősebb, mint a milan, de évről-évre megszenvedünk velük, a 4 pontot nevetve írnám alá ellenük.
a galata - ajax nálam nagyjából egál, a "török pokol" lehet itt még egy kis fűszer.
(az ajaxról egyébként valaki írhatna pár sort a bl teljesítményük tekintetében, mert csak néha kapom el őket a tévében, viszont ti elég sokszor nyomjátok velük a bl-ben, elég nagy sikerrel.)
a töltelékcsapat az nálunk húzósabb, ráadásul a celtic ellen tavaly 6-ból 1 pontot szereztünk, azt is valami last minute alba góllal.
ami még nálunk jó, hogy lehet egy kis körbeverés a másik 3 csapatnál, a celtic otthon akár a milant, akár az ajaxot megfoghatja, illetőleg az ajax is rabolhat pontokat a milantól.
nálatok simábbnak érzem, hogy ti és a juve lesztek az elsők, a galata simán, de lemaradva harmadik, a kobenhavn pofozógép.
a sorrend pedig a továbbjutó helyeken az egymás elleni eredménytől, és a törökországban szerzett pontoktól függ szerintem majd.
a többihez csoportot majd látjuk, de azért durva egymás alá írva, hogy :
arsenal, dortmund, napoli, marseille
psg, benfica, olympiacos, anderlecht
az egyik egy igazi bl halálcsoport, a másik meg egy combosabb euroliga csoportra hajaz.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
BAYERN MÜNCHEN: Neuer – Rafinha, Dante, J. Boateng, Alaba – Lahm – Robben, Kroos, T. Müller, Ribéry – Mandzukic. Vezetőedző: Josep Guardiola.
Kispad: Starke, Van Buyten, Contento, Javi Martínez, Shaqiri, Götze, Pizarro
CHELSEA: Cech – Ivanovics, G. Cahill, Luiz, A. Cole – Ramires, Lampard – Schürrle, Oscar, Hazard – Torres. Vezetőedző: José Mourinho.
Kispad: Schwarzer, Terry, Azpilicueta, Essien, Mikel, Mata, Lukaku
Sérültek: a németeknél Thiago Álcantara, Javi Martínez és Holger Badstuber, a londoniaknál Tomas Kalas maródi.
Kispad: Starke, Van Buyten, Contento, Javi Martínez, Shaqiri, Götze, Pizarro
CHELSEA: Cech – Ivanovics, G. Cahill, Luiz, A. Cole – Ramires, Lampard – Schürrle, Oscar, Hazard – Torres. Vezetőedző: José Mourinho.
Kispad: Schwarzer, Terry, Azpilicueta, Essien, Mikel, Mata, Lukaku
Sérültek: a németeknél Thiago Álcantara, Javi Martínez és Holger Badstuber, a londoniaknál Tomas Kalas maródi.
Lahm az eddigi meccseken is a kozeppalyan jatszott. Mondjuk egy veddekezo kozeppalyas elferne a Bayern kezdojebenFenomen írta:Közben az edzőguru betette Lahmot a középpálya közepére.
Közben az edzőguru betette Lahmot a középpálya közepére.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane , Raul , Roberto Carlos , CR7 , Casillas , Hierro
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
sander írta:Szerintem :nmate írta:Kösz. Nem rossz ez se, bár Galata otthonában izzadni fogunk az első meccsen, az 100%.
Köbenhavn-ot oda vissza verjük.
Galata ellen itthon nyerünk kint döntetlen lesz.
Juve ellen itthon nyerünk (vagy iksz) kint viszont szerintem kikapunk.
Bár még messze vannak a meccsek és sok minden változhat addig de nekem ez a megérzésem
Láttad te a Juvét mostanában játszani , az a csapat már rég nem Európai elit , kötelező győzelem lenne mind a 6 meccsen , max a Barca meccs előtti találkozó lehet x ha szétspórolják a keretet a katalánok ellen.A keret bomba erős , némi összeszokás még és akármi lehet a szezonból , ebből a csoportból magasan a legjobbak vagyunk képesség, játékerő , és minden szinten remélem ki is jön végre a csapatból amit igazán tudnak !!! HALA MADRID !!!!
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Szerintem :nmate írta:Kösz. Nem rossz ez se, bár Galata otthonában izzadni fogunk az első meccsen, az 100%.
Köbenhavn-ot oda vissza verjük.
Galata ellen itthon nyerünk kint döntetlen lesz.
Juve ellen itthon nyerünk (vagy iksz) kint viszont szerintem kikapunk.
Bár még messze vannak a meccsek és sok minden változhat addig de nekem ez a megérzésem
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kösz. Nem rossz ez se, bár Galata otthonában izzadni fogunk az első meccsen, az 100%.
Majdnem talált!Nekem nagyon tetszik a csoport, pont optimális. Legjobb lenne a Galata ellen kezdeni itthon, dánok idegenben, utána Juvéval fordulni, aztán törökök idegenben, majd a végén a dánok itthon. (nem tom megvan-e már a sorsolás?)
Ittvan a beosztás !
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nekem nagyon tetszik a csoport, pont optimális. Legjobb lenne a Galata ellen kezdeni itthon, dánok idegenben, utána Juvéval fordulni, aztán törökök idegenben, majd a végén a dánok itthon. (nem tom megvan-e már a sorsolás?)
Amúgy végre egy díj amit nem Messi kapott Ennek ellenére...
...sok buzeráns bájernes ahogyan el van ájulva magától, az ritka szánalmas Ribery a futball királya, meg ilyenek... meg hogy CR hogyan kapott 3 szavazatot, sokallják bzeg. Ezzel foglalkoznak, amikor megkapta az egyik játékosuk a díjat. Ha van szurkolótábor, meg csapat, akit utálok annyira, mint a hungarokatalánokat, az a sok bőrgatyás káposztazabáló.
Amúgy végre egy díj amit nem Messi kapott Ennek ellenére...
...sok buzeráns bájernes ahogyan el van ájulva magától, az ritka szánalmas Ribery a futball királya, meg ilyenek... meg hogy CR hogyan kapott 3 szavazatot, sokallják bzeg. Ezzel foglalkoznak, amikor megkapta az egyik játékosuk a díjat. Ha van szurkolótábor, meg csapat, akit utálok annyira, mint a hungarokatalánokat, az a sok bőrgatyás káposztazabáló.
Hát a Juventusnak csak azért örülök,mert így a nem kaphatjuk őket az egyenes kieséses szakaszban egy körig.
Amúgy ez szenvedős lesz szerintem.
Törökországban kezd a csapat,ott nem szabad hogy lázba jöjjenek majd a törökök mert akkor láttuk tavaly,hogy mi volt.Menni fognak mint a mérgezett egerek ebben biztos vagyok.
De ha komolyan fogják őket venni a játékosok,akkor nyerni fognak.Sőt kötelező a győzelem.
Amúgy ez szenvedős lesz szerintem.
Törökországban kezd a csapat,ott nem szabad hogy lázba jöjjenek majd a törökök mert akkor láttuk tavaly,hogy mi volt.Menni fognak mint a mérgezett egerek ebben biztos vagyok.
De ha komolyan fogják őket venni a játékosok,akkor nyerni fognak.Sőt kötelező a győzelem.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Hát nagyon kíváncsi leszek erre a csoportra. Hazai pályán mind a 9 pontot meg kell szerezni, nincs mese aztán még Koppenhágából is el kell hozni a 3 pontot és akkor nem lehet nagy gáz. A legjobban a török pokoltól félek ott könnyen lehet, hogy megégünk főleg, hogy az lesz az első meccsünk Carlo meg jól ismeri a zebrákat. Remélem kitalál valamit ellenük, de az tuti, hogy kemény dió lesz. Sose feküdtek nekünk ezek az olasz csapatok...
Bár ez egy jó erőfelmérő lesz, azért tartok attól a Juve-Barca sorozattól ami októberben lesz (23-án játszunk az olaszokkal, 26-án pedig a katalánokkal).
Bár ez egy jó erőfelmérő lesz, azért tartok attól a Juve-Barca sorozattól ami októberben lesz (23-án játszunk az olaszokkal, 26-án pedig a katalánokkal).
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
cr-nek 3 pont? Megszoktuk. Nagyon remélem,h a hirek igazak, és jön Bale, mert nincs kedvem egész évben Özil szerencsétlenkedését nézni a jobboldalon.
Elnéztem Nem követtem a díjátadást és a kommentekből azt hittem, hogy Messi kapja. ribery megérdemelteKerlon írta:Dehogy nem. Ribery meg maximálisan megérdemelte!Wertz írta:Az Arsenal kiesése elég esélyes
A díjon nem lepődök meg. Tavaly Iniesta sem érdemelte meg
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Messilabda úgy is messié lesz:D
na legalább ezt okosan csinálják és nem köpik szembe magukat.
ha tavaly Iniesta nyerte, akkor idén se volt helye ennek a díjnak Messinél.
viszont az Aranylabdánál meg már ha Ribéry kapja lesz nevetséges a Sneijder-es eset után...
ha tavaly Iniesta nyerte, akkor idén se volt helye ennek a díjnak Messinél.
viszont az Aranylabdánál meg már ha Ribéry kapja lesz nevetséges a Sneijder-es eset után...