Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás Holnap, 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

sassdibandi
Kedvenc játékosaid: Varga Zoltán, Törőcsik András, Ronaldo, Ronaldinho, Guti
Kedvenc csapatod: FRADI, DABAS FC, RM

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2013. augusztus 30., péntek 21:47

már az AS címoldala is azt írja,hogy az angolok azt mondják, nem 91, hanem 101 m.euro

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 30., péntek 21:44

A Tottenham Hotspur ma hivatalosan is bejelentette Eric Lamela és Vlad Chiriches leigazolását. Eközben az AS a Real Madridtól származó forrásokra hivatkozva állítja, hogy Gareth Bale átigazolása is lezárult: 84 millió euró + 7 millió euróért cserébe csatlakozik a walesi a Királyi Gárdához, amelyhez 6 éves szerződés köti.
Az angol média ugyanakkor 86 millió fontról ~ 101 millió euróról beszél; az AS szerint a bejelentés már csak a játékos egyéni szerződésének részletei és a reklám jogok, bevételek megosztása miatt késlekedik.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 30., péntek 20:25

Jöjjön csak , ha CR7-el jól ki fognak jönni , akkor a bomba erős csapat leszünk , két góllövőgéppel a szélekről , ehhez ha még Benz is beköszön néha akkor no comment ! Az ára nekem mellékes nem az én zsebemből hiányzik , én csak a szép focit szeretném nézni és azt hogy végre újra leigázzuk EURÓPÁT , lehengerlő és eredményes támadó focival , ezekkel a játékosokkal ez pedig elvárható . HALA MADRID
ahhoz kéne egy jó edző is... asszem Ancelotti nem éppen a szép támadó futballt preferálja, hanem egy ilyen taknyos labdatartogatós, passzolgatás, tili-toli játékot, ami nem éppen Bale vagy CR stílusa... remélem jövőre jön valaki más Mr.CA helyett :kivagyhe:
(vagy nyugtassatok meg, ha nem így van, és megbízhatunk Ancsába)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 30., péntek 20:14

http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... -t-2274863

"A Porto augusztusi sikertelensége könnyen magyarázható a nyári – az elmúlt tíz évben 614 millió eurót hozó – kiárusításokkal, a Realnak és a Manchester Unitednak azonban csak az idény eleji forma és a májusi BL-győzelemtől túlzottan megnövesztett mellény lehet a magyarázat."

Most ezt miért kell már megint?? nem tom melyik barcas irta ezt a cikket, de most már... :vivo:

(boccs, nem tudtam meyik topikba fér el ez a sz.r...)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. augusztus 30., péntek 18:56

AS videó a két ügynökről az tényle komoly :D
Az a zene....sejtelmes kis kukucskálós lesikamerázás....eszem megáll :D
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

CRonika7
Kedvenc játékosaid: CR7,Varane,Isco,Ramos,Raúl

HozzászólásSzerző: CRonika7 » 2013. augusztus 30., péntek 18:46

pheco írta: beelőztek :(
Akkor az első "hivatalosnak tűnő" komment az enyém? Dejjóómárnekem! :)

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. augusztus 30., péntek 18:27

Éééés akkor most jön majd egy nyilatkozat Villas Boas-tól, hogy: "Bale velünk van és holnap már edzeni fog. Nincs semmilyen megállapodás, a játékos még a miénk." :mrgreen:
But he is a good boy...

mgabor87
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane , Raul , Roberto Carlos , CR7 , Casillas , Hierro
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: mgabor87 » 2013. augusztus 30., péntek 18:25

pheco írta:cikk
AS szerint 84+7millió opcióért érkezik Bale. Már ez is pozitívum, hogy nem ő lesz a legdrágább játékos.

beelőztek :(
Jöjjön csak , ha CR7-el jól ki fognak jönni , akkor a bomba erős csapat leszünk , két góllövőgéppel a szélekről , ehhez ha még Benz is beköszön néha akkor no comment ! Az ára nekem mellékes nem az én zsebemből hiányzik , én csak a szép focit szeretném nézni és azt hogy végre újra leigázzuk EURÓPÁT , lehengerlő és eredményes támadó focival , ezekkel a játékosokkal ez pedig elvárható . HALA MADRID

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 30., péntek 18:22

Van ez így; de inkább itt, mint máshol (ha érted ....)! :mrgreen: :lol: :lol: Egyébként a cikkben azért benne van, hogy az összeg és a transzfer még nem hivatalos! :shifty:

RealMadrid

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 30., péntek 18:17

cikk
AS szerint 84+7millió opcióért érkezik Bale. Már ez is pozitívum, hogy nem ő lesz a legdrágább játékos.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 30., péntek 18:17

madridronie írta:Az AS szerint lezárult a transzfer 84 +7 milla a végösszeg!
Euróban? Kevés.

:mrgreen:

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 30., péntek 18:16

Az AS szerint lezárult a transzfer 84 +7 (91) milla a végösszeg!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. augusztus 30., péntek 18:17-kor.

RealMadrid

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. augusztus 30., péntek 18:12

CRonika7 írta:
madridronie írta: talán a végén mégis látunk belőle valami pénzt is! :iszunk: :lilasalas: :-*
Nem hiszem h többet látnánk belőle 5 milliótól,bár ki tudja,a Mu-nak nagyon kell valaki :D
Én speciel már annak is örülök h a fizetését nem kell állni...

As.com-on 17:43 kor megjelent 1 cikk,azt valaki lefordíthatná mert ha a google-nak lehet hinni akkor már hivatalos a dolog,Bale érkezik! :)

(azért mondom,aki tud spanyolul mondja el h csak a szokásos,vagy tényleg hivatalos-e)
én nem tudok spanyolul, de a hivatalos oldalon még nincs semmi, szóval előbb azt várjuk meg. ha az as-en múlna, már 2 hónapja itt lenne... és bár tuti érkezik, én már csak a realmadrid.com kiírását várom.
But he is a good boy...

CRonika7
Kedvenc játékosaid: CR7,Varane,Isco,Ramos,Raúl

HozzászólásSzerző: CRonika7 » 2013. augusztus 30., péntek 18:10

madridronie írta: talán a végén mégis látunk belőle valami pénzt is! :iszunk: :lilasalas: :-*
Nem hiszem h többet látnánk belőle 5 milliótól,bár ki tudja,a Mu-nak nagyon kell valaki :D
Én speciel már annak is örülök h a fizetését nem kell állni...

As.com-on 17:43 kor megjelent 1 cikk,azt valaki lefordíthatná mert ha a google-nak lehet hinni akkor már hivatalos a dolog,Bale érkezik! :)

(azért mondom,aki tud spanyolul mondja el h csak a szokásos,vagy tényleg hivatalos-e)

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. augusztus 30., péntek 17:58

madridronie írta:
Bale ügyvédei Madridban.
Félelmetesek ezek a spanyolok; az AS vidije a 2 ügyvédről ezzel a muzsikával alatta ... :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: ez a zene... :mrgreen:
de ettől az egész ügytől herótom van már. hetek óta úgy kelek fel, hogy nah majd ma hivatalos lesz. tudom, hogy most már tényleg nem kell sok, de elképesztő, hogy mennyire elhúzták. remélem megéri a srác ezt a sok cécót.
But he is a good boy...

Tomixtrem
Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti, Figo, Ronaldo

HozzászólásSzerző: Tomixtrem » 2013. augusztus 30., péntek 17:57

pheco írta:
Gascoigne írta:Semmi folytatása a Pogba-hírnek? Elsőre is elég céltalanul ellőtt dolognak tűnt, pedig szívesen venném, ha lenne belőle valami.
Már az újságíróknak is unalmas volt a Bale-saga így kitalálták ezt. Örülnék én is Pogbának, de idén már nem kell senki a középpályára. Így is sokan vagyunk oda. Jövőre szerintem elmegy Xabi meg Khedira, akkor jöhet akár Pogba, akár Gündogan stb.
Én örülnék az érkezésének és sztem egyáltalán nem lenne a felesleges. Ha a 4-3-3-as felállás középpályáját nézzük akkor a klasszikus szerepek: destroyer, passer, creator (angolul szemléletesebb). Passerből (Xabi, Illara, Modric*) és creatorból (Isco, Özil, Modric*)eléggé el vagyunk eresztve és valószínűleg minőségileg a világ egyik legerősebb állománya áll itt rendelkezésre, nem mellesleg alacsony átlag életkorral, ami magában hordozza a fejlődés lehetőségét. Míg a klasszikus destroyer, azaz a tipikus magas,erős, ám gyors, hosszúlábú, erőtől duzzadó, nagy munkabírású feka fiú (no racism) nem igazán van, illetve ott van Sami, aki hát...nem tudom, sztem nem kell sokat koptatnom az ujjaim, hogy meggyőzzek itt sokakat, hogy nem igazán hozza ezt olyan jól. Legalábbis nem pattognak vissza róla támadások a középpályán. Ráadásul a legnagyobb erényeként emlegetett taktikai fegyelmezettségből se sokat láttam mostanában, nem tudom azért-e, mert szar taktikai utasításokat kapott vagy nem értette Carlo olasz akcentusát, de hogy olyan helyeken bóklászott, ahol nem hogy nem kéne neki, de nem is szabadna, mert egy berohanó seggpucér szurkoló előbb találja el a kaput átlövésből...
Illetve Casemiro, akiből talán lehet ilyesmi, de lehet merész lenne rá építkezni. Ezért én nagyon el tudnék képzelni egy jó Yaya féle formát még a keretben. (Emellett nekem még egy igazi befejezőcsatár is javítana az összképen, aki ha nem is segít ki a szélen annyit vagy megy vissza labdáért, de ha a kapu 16 méteres körzetében labda közelébe kerül, akkor minden ellenfél szurkoló belemarkoljon a fotel karfájába... Benz nem ilyen)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tomixtrem 2013. augusztus 30., péntek 17:59-kor.

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 30., péntek 17:49

Bale ügyvédei Madridban.
Félelmetesek ezek a spanyolok; az AS vidije a 2 ügyvédről ezzel a muzsikával alatta ... :lol: :lol: :lol:

RealMadrid

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 30., péntek 17:36

Hoppá-hoppá; az AS szerint a Milán mellett most már a MU. (már tavaly is vitték volna, de José megakadályozta a transzfert) és egy másik angol klub is élénken érdeklődik Kaká iránt; talán a végén mégis látunk belőle valami pénzt is! :iszunk: :lilasalas: :-*

RealMadrid

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 30., péntek 17:34

A BBC szerint már csak apróságok hiányoznak az üzlet hivatalossá tételéhez, ha a Tottenham eldönti melyik ajánlatot választja, ugyanis két ajánlatot tettünk, 100 millió euró több részletben fizetve vagy 80 millió euró egy összegben,
Bale-el már teljes a megállapodás, aki Londonban van az utolsó részletek tisztázása végett.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

pulci
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. augusztus 30., péntek 17:30

peti_madrid írta:Hivatalos

Nem úgy volt, hogy leigazolják Lamelát és akkor utána engedik is Bale-t hozzánk? Csak mert ha ezt így tartja is Levy (amit kétlek, elég kemény üzletember a kis kopasz), akkor még el is tudom képzelni ezt a "hozta a futár a Gareth cipőjét, valaki vegye át" képet. :D
Nana várjunk csak még Eriksent nem jelentették be majd a vasárnapi londoni rangadó után talán...

Vissza: