Pont errő papolunk, hogy precedenst teremtenek, ha ezt megússzák, és akkor az egész ffp-t ki lehet dobni az ablakon, mivel mostantól már mindenki így fog igazolni.
Természetesen fogalmam nincs mi megy a háttérben, de valóban érdeke a fifának, hogy az olajmilliárdok ne ömöljenek a fociba? Mert szerintem nem. Én azt tudnám elképzelni, hogy a tradiciomális klubok követelnek ki valamit, mert itt nyilvánvaló, hogy ha így folytatódik a dolog, akkor minden szinten, mindenből a legjobbakat tudják megszerezni ezek a klubok, amivel még a legnagyobbak sem tudnak versenyezni. Mbappé meg Neymar ügye szerintem aggasztó. Valljuk be, hogy amíg egymás zrikálása ment mindkét spanyol klubból hülyét csináltak.
Az meg egyébként tényleg nagy csalódás, hogy Mbappénak nem volt elég a rongyos 6-7 millió meg Zidane meg CR. Persze könnyen lehet, hogy az opció az a Monacoban maradás lett volna, nem a Real. De az is durva, hogy a Monaco nem adta nekünk olcsóbban és gyakorlatilag így kinyírták magukat. Most mit csinálnak azzal a +50 millióval, felújítják a stadionjukat, ahova most is alig vannak nézők?