igen, utólag elolvasva nem voltam teljesen egyértelmű, ne haragudj. persze nem akartalak megbántani, nekem egyszerűen nem jött be, ezzel nem Téged vagy az ízlésedet szapulomde vágom már azóta mit akart Victor és el is tudom fogadni, csak rosszul fejezte ki magát elsőre vagy én értelmeztem rosszul, mind1 már minden ok.
Madridom Filmklub
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Re: Madridom Filmklub
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A pofonok földje
Nem volt ismeretlen számomra a film, mert sokat hallottam róla (ráadásul jókat), és már korábban is terveztem, hogy megnézem, de kimaradt. Most viszont, hogy végeztem vele, azt tudom mondani, hogy hatalmas csalódás lett a film.
Mondjuk számomra a vígjáték műfaj egy érzékeny pont, mert ritka, amikor bejön egy vígjáték. Nem nagyon tudok röhögni rajtuk, így nem is nagyon erőltetem őket. Persze van sok kedvencem, de akkor is. Ami biztossá vált, hogy nekem az ázsiai humor egyáltalán nem jön be.
Voltak a filmnek értékelhető részei Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az öreg asszony, a bestia, meg néhol a bunyók tetszettek. de összességében egyáltalán nem élveztem. Nem is nagyon tudok mit írni róla, de azért köszönöm az ajánlást, mert bátor húzás volt szerintem. 3,5/10
Nem volt ismeretlen számomra a film, mert sokat hallottam róla (ráadásul jókat), és már korábban is terveztem, hogy megnézem, de kimaradt. Most viszont, hogy végeztem vele, azt tudom mondani, hogy hatalmas csalódás lett a film.
Mondjuk számomra a vígjáték műfaj egy érzékeny pont, mert ritka, amikor bejön egy vígjáték. Nem nagyon tudok röhögni rajtuk, így nem is nagyon erőltetem őket. Persze van sok kedvencem, de akkor is. Ami biztossá vált, hogy nekem az ázsiai humor egyáltalán nem jön be.
Voltak a filmnek értékelhető részei Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az öreg asszony, a bestia, meg néhol a bunyók tetszettek. de összességében egyáltalán nem élveztem. Nem is nagyon tudok mit írni róla, de azért köszönöm az ajánlást, mert bátor húzás volt szerintem. 3,5/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Második lehetőség (Seconds, 1966)
Tegnap ilyenkor fejeztem be, az egyik legjobb fekete-fehér film, amit eddig láttam (a 12 dühös ember az eddigi legjobb, 9/10, 1957-ből). Köszönöm az ajánlást, soha nem hallottam még róla, és nem is nagyon szántam volna rá magamat, hiba lett volna.
Ami az értékelését illeti, sok újdonságot nem tudok róla mondani, nmate hozzászólását, véleményét nagyon jó volt olvasni közvetlenül utána, pacsi. Tetszett a témaválasztás, és a megvalósítás is nagyon, főleg, hogy lassan egy fél évszázados filmről beszélünk, olykor nagyon súlyos érzéseket keltett, ami felfelé húzza a pontszámot. Jó volt feliratosan is nézni, féltem tőle, hogy nagyon leül majd egyszer a film, és csak a végét fogom várni, de végig szépen folyt, és a befejezés...
8/10.
Tegnap ilyenkor fejeztem be, az egyik legjobb fekete-fehér film, amit eddig láttam (a 12 dühös ember az eddigi legjobb, 9/10, 1957-ből). Köszönöm az ajánlást, soha nem hallottam még róla, és nem is nagyon szántam volna rá magamat, hiba lett volna.
Ami az értékelését illeti, sok újdonságot nem tudok róla mondani, nmate hozzászólását, véleményét nagyon jó volt olvasni közvetlenül utána, pacsi. Tetszett a témaválasztás, és a megvalósítás is nagyon, főleg, hogy lassan egy fél évszázados filmről beszélünk, olykor nagyon súlyos érzéseket keltett, ami felfelé húzza a pontszámot. Jó volt feliratosan is nézni, féltem tőle, hogy nagyon leül majd egyszer a film, és csak a végét fogom várni, de végig szépen folyt, és a befejezés...
8/10.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Semmi gond, mert annyira nem számít milyen pontok jönnek rá, nem a kör megnyerése volt vele a cél nyilván.RealRaúl77 írta:Elnézést kérek Santi-tól
Csak az előbb leírtakon voltam fennakadva picit, de vágom már azóta mit akart Victor és el is tudom fogadni, csak rosszul fejezte ki magát elsőre vagy én értelmeztem rosszul, mind1 már minden ok.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Pofonok földje
Elnézést kérek Santi-tól, nem akartam én azzal a kirohanásommal semmi rosszat. de...
Sok értékelhetőt nem tudok erről a filmről írni. Nem jött be ez a fajta humor. Két jelenetre tudnám azt mondani, hogy vicces volt, és nevettem is. A késdobálós rész, és amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a fenevad a földbe döngöli a csávót, az meg talál egy kis botot, és megcirógatja a fejét vele.. Ez a kettő viszont tényleg poénos volt. Ajj nem jött be, egyszerűen nem. Nem találtam viccesnek, inkább sokszor szánalmasnak. Pedig aztán kb ez is olyan, mint a Hullajó. Az tetszett. Annyi szerintem a nyitja ennek, hogy szar időpontban néztem meg. Most nem voltam az ilyenre ráhangolódva. Lehet ha akkor nézem meg, akkor ez is bejön, lehet most az se tetszene.
Az volt még a bajom, hogy nem volt szimpatikus szereplő. Nem volt olyan, akit bírtam volna valamiért. Így a harcoknál sem tudtam izgulni, szorítani valakiért, ezért totál elvesztette az is minden jelentőségét. A Dragon Ballba illő jeleneteket meg inkább hagyták volna meg Son Gokunak és barátainak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt a végén ezt az átalakulást is megmagyarázhatták volna.. Értem én, hogy egy millióból csak egy születik ilyenek. Meg értem én a pillangós metaforát is.. de.. akkor sem elég ez nekem, hogy csak úgy ilyenek történjenek a semmiből.
Egy jelenet volt még, ami igazán tetszett, és rögtön a folytatás után 5 perccel már jött is, és megható volt, és elkezdett foglalkoztatni. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Volt ez a lehugyozásos flashback. Na amikor kiderült, hogy a fagyis kiscsaj a kislány, akit kirabolt kétszer is.. Az kicsit ütött. Kár hogy ebből nem hoztak ki többet. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!persze a végén megszerezte a csajt, de hát ez semmi érdemleges, vagy érdekes számomra.
Igazából értékelhetném azt, hogy új félét hoztál, hogy próbáltál változtatni a sok drámán, meg hasonlók. De igazából nekem tökéletes az állandóság is, akár. Én nem bántam azt a sok drámát, meg hasonló témát egymás után. Nagyjából a pörköltet nokedlival is el enném egész évben minden további nélkül Valahogy sosem izgatott, hogy megint újra az van, megint újra dráma etc.
Sajnálom, de ez most nem lesz több.
3/10
Elnézést kérek Santi-tól, nem akartam én azzal a kirohanásommal semmi rosszat. de...
Sok értékelhetőt nem tudok erről a filmről írni. Nem jött be ez a fajta humor. Két jelenetre tudnám azt mondani, hogy vicces volt, és nevettem is. A késdobálós rész, és amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a fenevad a földbe döngöli a csávót, az meg talál egy kis botot, és megcirógatja a fejét vele.. Ez a kettő viszont tényleg poénos volt. Ajj nem jött be, egyszerűen nem. Nem találtam viccesnek, inkább sokszor szánalmasnak. Pedig aztán kb ez is olyan, mint a Hullajó. Az tetszett. Annyi szerintem a nyitja ennek, hogy szar időpontban néztem meg. Most nem voltam az ilyenre ráhangolódva. Lehet ha akkor nézem meg, akkor ez is bejön, lehet most az se tetszene.
Az volt még a bajom, hogy nem volt szimpatikus szereplő. Nem volt olyan, akit bírtam volna valamiért. Így a harcoknál sem tudtam izgulni, szorítani valakiért, ezért totál elvesztette az is minden jelentőségét. A Dragon Ballba illő jeleneteket meg inkább hagyták volna meg Son Gokunak és barátainak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt a végén ezt az átalakulást is megmagyarázhatták volna.. Értem én, hogy egy millióból csak egy születik ilyenek. Meg értem én a pillangós metaforát is.. de.. akkor sem elég ez nekem, hogy csak úgy ilyenek történjenek a semmiből.
Egy jelenet volt még, ami igazán tetszett, és rögtön a folytatás után 5 perccel már jött is, és megható volt, és elkezdett foglalkoztatni. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Volt ez a lehugyozásos flashback. Na amikor kiderült, hogy a fagyis kiscsaj a kislány, akit kirabolt kétszer is.. Az kicsit ütött. Kár hogy ebből nem hoztak ki többet. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!persze a végén megszerezte a csajt, de hát ez semmi érdemleges, vagy érdekes számomra.
Igazából értékelhetném azt, hogy új félét hoztál, hogy próbáltál változtatni a sok drámán, meg hasonlók. De igazából nekem tökéletes az állandóság is, akár. Én nem bántam azt a sok drámát, meg hasonló témát egymás után. Nagyjából a pörköltet nokedlival is el enném egész évben minden további nélkül Valahogy sosem izgatott, hogy megint újra az van, megint újra dráma etc.
Sajnálom, de ez most nem lesz több.
3/10
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- RealRaúl77
Most kezdtem el folytatni, csak kellett a szünet, meg a szilvaszedés cefrének. De mindenképp megnézem, nem vagyok akkora kecskefasz.Santi írta:Ha az én filmemről van szó, akkor nyomd ki és nyugodtan dobjál rá egy karót, ha neked az jól esik.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Victor
szerintem nem. a humornak, mint ahogy a horrornak is több fajtája van. mindegyik olyan (mint általában a legtöbb dolog a földön) hogy valakinek vagy tetszik vagy nem. valakinek az tetszik, ha trancsíroznak embereket, valakinek pedig az, hogyha végig pattanásig feszült hangulat van, maga alá f.sik 3x, de vér szinte egy csepp se látszik egész film alatt.De most érted. Ez olyan, mintha én egy horror filmet úgy bírálnék, hogy ez nem tetszik, mert nagyon feszült volt és végig félelmet és szorongást keltett bennem, amit nem szeretek plusz helyenként íjesztő is volt ráadásul még a vér látványától is írtózom.
a humor kicsit más kategória, mivel azt nehéz bekategorizálni, hogy kinek mi a vicces, nekem ez nem volt az, de nem fogom ezt többet magyarázni, off vége
- Santi
De most érted. Ez olyan, mintha én egy horror filmet úgy bírálnék, hogy ez nem tetszik, mert nagyon feszült volt és végig félelmet és szorongást keltett bennem, amit nem szeretek plusz helyenként íjesztő is volt ráadásul még a vér látványától is írtózom.
- Victor
gyakorlatilag ugyanazt mondtad, amit mi. azzal, hogy azt írtam, hogy nem tetszik pont az, ami szerinted a produkció erősségei szerinted, azzal én pont azt mondom, hogy nem tetszik ez a fajta humor, stílus, pont ezért nem jön be a film. de érdekes amúgy, a shaolin focihoz hasonlítottad, pedig azt többre értkelem.Én elfogadom, ha valakinek nem tetszik, mert ez egy eléggé megosztó műfaj, vagy bejön valakinek vagy nem, köztes állapot nem nagyon van, de mondjátok azt inkább, hogy nem szeretitek a burleszket azt kész, de nehogymár pont a produkció erősségeit hozzátok fel mint gyenge pontok.
- Santi
realistahuni írta:gagyi efektekkel
realistahuni írta:Nagyon erőltetett az egész.
Nemigaz nem vágjátok le, hogy ez a film DIREKT ilyen. Egy paródia az egész, direkt sablonokkal, szándékosan eltúlzott jelenetekkel és gagyi effektekkel, szélsőséges ábrázolással.Victor írta:Erőltetett, sablonos, kiszámítható, ráadásul az egész néhol olyan ramaty effektekkel, rendezéssel van elénk tálalva, ami majdhogynem a nézhetetlen kategóriába süllyeszti az egész dolgot.
Én elfogadom, ha valakinek nem tetszik, mert ez egy eléggé megosztó műfaj, vagy bejön valakinek vagy nem, köztes állapot nem nagyon van, de mondjátok azt inkább, hogy nem szeretitek a burleszket azt kész, de nehogymár pont a produkció erősségeit hozzátok fel mint gyenge pontok.
- Victor
Pofonok földje
Sajnos csatlakoznom kell a többiekhez, ez nekem nagyon nem jött át. Vígjátékok terén elég kritikus vagyok, mondhatnám igényes a jó humorra (persze ez abszolút relatív) és ez a film nekem nagyon nem az igényes humor kategóriába esik. Erőltetett, sablonos, kiszámítható, ráadásul az egész néhol olyan ramaty effektekkel, rendezéssel van elénk tálalva, ami majdhogynem a nézhetetlen kategóriába süllyeszti az egész dolgot.
Egyedül a néni miatt változtatok egy kicsi a pontszámomon
4,5/10
Sajnos csatlakoznom kell a többiekhez, ez nekem nagyon nem jött át. Vígjátékok terén elég kritikus vagyok, mondhatnám igényes a jó humorra (persze ez abszolút relatív) és ez a film nekem nagyon nem az igényes humor kategóriába esik. Erőltetett, sablonos, kiszámítható, ráadásul az egész néhol olyan ramaty effektekkel, rendezéssel van elénk tálalva, ami majdhogynem a nézhetetlen kategóriába süllyeszti az egész dolgot.
Egyedül a néni miatt változtatok egy kicsi a pontszámomon
4,5/10
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Pofonok földje
Egy évben látok kb. 2 jó vígjátékot, sajnos ez nem volt az. Pláne az ilyen gagyi efektekkel ellátott keleti művek nem igazán vonzanak, alig tudtam még csak elmosolyodni is. Nagyon erőltetett az egész.
3/10
Most látom a következő film megint fekete-fehér.
minusz 3 pont.
Egy évben látok kb. 2 jó vígjátékot, sajnos ez nem volt az. Pláne az ilyen gagyi efektekkel ellátott keleti művek nem igazán vonzanak, alig tudtam még csak elmosolyodni is. Nagyon erőltetett az egész.
3/10
Most látom a következő film megint fekete-fehér.
minusz 3 pont.
- Santi
Ha az én filmemről van szó, akkor nyomd ki és nyugodtan dobjál rá egy karót, ha neked az jól esik.
- RealRaúl77
Gáz, ha nem bírom végignézni a filmet? Ez már a szánalom netovábbja. Én nem bírom...
- Victor
Seconds
Osztom gyakorlatilag egy az egybe Anyaka hozzászólását. Nem szeretem a régi filmeket úgy általában, de ez kifejezetten tetszik, jó volt a hangulata (nekem is néhol Kafkát idézte), tetszett a zeneválasztás (szerintem egyik legfontosabb a filmekben, de sokszor nem találják el) és maga a történet, a lebonyolítás is rendben volt.
Igazából nem nagyon tudok rá negatívot mondani, újra nem nézném, de egyszer nézősnek tökéletes volt, köszönöm az ajánlást, az egyik legjobb, amit eddig láttam itt (pedig ezt nem mondtam volna meg az elején...)
7,5/10
Osztom gyakorlatilag egy az egybe Anyaka hozzászólását. Nem szeretem a régi filmeket úgy általában, de ez kifejezetten tetszik, jó volt a hangulata (nekem is néhol Kafkát idézte), tetszett a zeneválasztás (szerintem egyik legfontosabb a filmekben, de sokszor nem találják el) és maga a történet, a lebonyolítás is rendben volt.
Igazából nem nagyon tudok rá negatívot mondani, újra nem nézném, de egyszer nézősnek tökéletes volt, köszönöm az ajánlást, az egyik legjobb, amit eddig láttam itt (pedig ezt nem mondtam volna meg az elején...)
7,5/10
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
francois írta:
Tádám
http://www.imdb.com/title/tt0963794/
kb egy hete néztem meg vagy harmadjára, nekem tetszett
Nem hiszlek el Életem egyik legrosszabb filmje volt.
Na, de remélem Faustinho filmje jó lesz, hétvégén nézem!
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Seconds
6|10
Egy noir, rég láttam ilyet. A hangulatához nagyon passzolt. Nekem néhol Kafka, meg az orosz realisták jutottak eszembe a történet, és a tartalom miatt.
Régi film, modernista stílussal. Kiváló, egyben szokatlan kamarakezeléssel, és hangulatos zenékkel. A színészi játékát külön senkinek sem emelném ki, talán a fiatalabb főszereplőnknek volt pár jobb monológja, és Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az irodában lévő embernek a karaktere, aki meggyőzte, és végül Antiochus sorsáról is döntött a végén.
Hippi korszak is beköszöntött a taposós jelenetnél (Bár nem csoda, hiszen a 60-as években készült a film.), ami a törést okozta Rock Hudson karakterénél.
Nem volt egy nehéz film, de eléggé hangulatromboló tud lenni, szóval sokszor nem kell újranézni.
Az ajánlást köszönöm!
Közben megírom az értékelésem, erre a fórum szarakodik , és kijelentkeztet, majd eltűnik az értékelés. Mostanában gyakori. Nincs rá megoldás? Eléggé idegesítő. Most kicsit rövidítve írtam meg ez miatt.
6|10
Egy noir, rég láttam ilyet. A hangulatához nagyon passzolt. Nekem néhol Kafka, meg az orosz realisták jutottak eszembe a történet, és a tartalom miatt.
Régi film, modernista stílussal. Kiváló, egyben szokatlan kamarakezeléssel, és hangulatos zenékkel. A színészi játékát külön senkinek sem emelném ki, talán a fiatalabb főszereplőnknek volt pár jobb monológja, és Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az irodában lévő embernek a karaktere, aki meggyőzte, és végül Antiochus sorsáról is döntött a végén.
Hippi korszak is beköszöntött a taposós jelenetnél (Bár nem csoda, hiszen a 60-as években készült a film.), ami a törést okozta Rock Hudson karakterénél.
Nem volt egy nehéz film, de eléggé hangulatromboló tud lenni, szóval sokszor nem kell újranézni.
Az ajánlást köszönöm!
Közben megírom az értékelésem, erre a fórum szarakodik , és kijelentkeztet, majd eltűnik az értékelés. Mostanában gyakori. Nincs rá megoldás? Eléggé idegesítő. Most kicsit rövidítve írtam meg ez miatt.
Szerintem a Barlang (már ha a Descentről van szó) az egy kurvarossz film, de most már hanyagoljuk a témát, vagy folytassuk a filmtopikban.
- Eszterke
- Kedvenc játékosaid: Mesut Özil, Luis Figo, Sheva, Kaká, Torres, Navas, Reus
A pofonok földje
Fura, mert én sem találtam viccesnek kifejezetten, inkább csak szórakoztatónak, de mivel erős fejfájással küzdök ma, ez sokkal jobb volt, mintha valami nagy drámát kellett volna végignéznem, meg amúgy is szeretem a távol keleti filmeket.
Mivel a japán vizsgáim előtt lenyomtam x+1 filmet/sorozatot, már fel sem tűnnek a béna számítógépes effektek, amik tényleg viccesek
Azért nem adok rá magas pontokat, mert ahogy írtam, bár szórakoztató volt, mégis kicsit olyan parttalannak éreztem, semmi nem emelte ki a kínai vicces-verekedős filmek közül, és őszintén bevallom, az elején teljesen másra számítottam azzal a rendőrségi jelenetes nyitással.
Na, nem volt rossz, a házi néni az nagyon nagy arc volt
Úgyhogy köszönöm az ajánlást, a pont meg legyen 6.5/10
Fura, mert én sem találtam viccesnek kifejezetten, inkább csak szórakoztatónak, de mivel erős fejfájással küzdök ma, ez sokkal jobb volt, mintha valami nagy drámát kellett volna végignéznem, meg amúgy is szeretem a távol keleti filmeket.
Mivel a japán vizsgáim előtt lenyomtam x+1 filmet/sorozatot, már fel sem tűnnek a béna számítógépes effektek, amik tényleg viccesek
Azért nem adok rá magas pontokat, mert ahogy írtam, bár szórakoztató volt, mégis kicsit olyan parttalannak éreztem, semmi nem emelte ki a kínai vicces-verekedős filmek közül, és őszintén bevallom, az elején teljesen másra számítottam azzal a rendőrségi jelenetes nyitással.
Na, nem volt rossz, a házi néni az nagyon nagy arc volt
Úgyhogy köszönöm az ajánlást, a pont meg legyen 6.5/10
Real Madrid means triumph in victory and triumph in loss. Real Madrid was yesterday, it is today and it will be tomorrow. Real Madrid are words that I still do not know how to express.
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
az az első kategoria. mikor a sok hurka megy az erdőbe a kis házikóba, akkor állnak meg ottSanti írta:Kihagytad a nyaralni megyünk, de közben "megállunk a nem túl bizalomgerjesztő lepukkant benzinkútnál" illetve "térjünk le a jól ismert útról, mert menjünk inkább a rövidebb úton'", ahol szörnyű dolgok történnek, de segítségért kár kiabálni, hiszen a legközelebb fekvő lakott terület 180 mérföldre van, a telefonon meg természetesen nincsen térerő vagy pont lemerült... De még szerencse, hogy van útszéli Motel a közelben...
Tádám
http://www.imdb.com/title/tt0963794/
kb egy hete néztem meg vagy harmadjára, nekem tetszett