Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ferni

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 30., péntek 22:06

Galacticos írta:ez csak szerintem félig-meddig petr gólja?
ha jól láttam pont takarásból lőtte el Ribéry, de azért ezt nem lehet ennyire Cech nyakába varrni.
Ribérynek rengeteg veszélyes lövése volt, várható volt, hogy egy beakad.

jól van Chelsea... gratulálok... mégis mi a fenét akarnak ezek berúgni?...... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2013. augusztus 30., péntek 22:09-kor.

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. augusztus 30., péntek 21:57

realistahuni írta:
mondjuk pepnél úgyis elő jön a "ha van rajta sapka, azért, ha nincs rajta, azért" szindróma.
Most no offense, de te nem tudsz objektíven beszélni róla. Múltkor láttam azt írtad, még magadra is akarok tetoválni, hogy "Gracias Pep", szóval úgy néz ki csak a jó oldalát látod a kedvenc edződnek, pedig van rossz is.

Egyébként jól mondta Galacticos, az égvilágon semmi értelme nincs barcává formálni egy olyan bm-et aki triplázott.
A picsogóknak meg egyszerű befogni a szájukat: kupákkal.
De mindenki tudta, h josep majd barcává formálja őket. A vezetőség is tudta, aki volt olyan barom, h kinevezte őt, és kivágta Heynckess-t. Csoda, hogy úgy nyert meg mindent a Bayern, hogy az edző már fél évvel előtte tudta h ki van rúgva. :D

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 30., péntek 21:56

Tudtam, hogy valahogy mákolnak ezek egy gólt...

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 30., péntek 21:53

ez csak szerintem félig-meddig petr gólja?

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 30., péntek 21:47

mondjuk pepnél úgyis elő jön a "ha van rajta sapka, azért, ha nincs rajta, azért" szindróma.
Most no offense, de te nem tudsz objektíven beszélni róla. Múltkor láttam azt írtad, még magadra is akarok tetoválni, hogy "Gracias Pep", szóval úgy néz ki csak a jó oldalát látod a kedvenc edződnek, pedig van rossz is.

Egyébként jól mondta Galacticos, az égvilágon semmi értelme nincs barcává formálni egy olyan bm-et aki triplázott.
A picsogóknak meg egyszerű befogni a szájukat: kupákkal.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 30., péntek 21:33

Kerlon írta:ha lesz időm, kapsz egy kontrát galacTIKOS.
jaj már alig vártam hogy reagálj. :lol: hát ezt nehéz lesz felülmúlnod, de sok sikert. 1-0 ide ezzel szerintem. :lol:
Realista24 írta:Most "nagyon bölcs leszek", de a kevesebb néha több, szokták mondani az okosak.
de még az ohgy nincs vkp az még oké, de komolyan a legjobb jobbhátvédből most középpályást akar csinálni? vagy ez hogy jött neki?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 30., péntek 21:25

Mindenáron forradalmár akar lenni. Tudjuk, hogy sokan belebuktak az ilyen dolgokba.
Most "nagyon bölcs leszek", de a kevesebb néha több, szokták mondani az okosak.
Na mindegy, szenvedjenek csak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 30., péntek 21:23

Realista24 írta:Kezdődik a védjük Pep G-t hatvannyolcadik felvonás :lol:

A világ talán legjobb jobbhátvédjét így leamortizálni, nagy taktikusnak kell lenni hozzá.
Mindenáron forradalmár akar lenni. Tudjuk, hogy sokan belebuktak az ilyen dolgokba.

ha lesz időm, kapsz egy kontrát galacTIKOS. :mrgreen:

amúgy provokálás, warnt neki! :vivo: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2013. augusztus 30., péntek 21:26-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 30., péntek 21:17

realfan91 írta:de a real előtt minden meccsen volt rajta öltöny,
Spanyolországban 40 fok van még októberben is, minek legyen rajta zakó meg nyakkendő? :lol: Ilyeneken fennakadni...

realfan91

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. augusztus 30., péntek 21:12

'shutterisland írta:mondjuk pepnél úgyis elő jön a "ha van rajta sapka, azért, ha nincs rajta, azért" szindróma.

ha nem változtat, akkor azért lenne elővéve, hogy belecsöppent a jóba, és karba tett kézzel hozzák neki a trófeákat.
így, meg azért van csesztetve, hogy kísérletezgetik (pl lahm és kroos posztja) illetőleg próbál variálni taktikában, a maga képére formálgatni a csapatát.
Csiágu f*szkantárt
:roll:
na ne mond, hogy nem jó ez a kis szójáték. :mrgreen:
Jó, lehet h José jegyzetelgetett, meg öltönyt vett a fontosabb meccsekre, de a real előtt minden meccsen volt rajta öltöny, nem tudom hogy a Chelsea idei bajnokijain volt-e rajta, de nem lepődnék meg ha igen. :)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 30., péntek 21:11

realfan91 írta:LMellesleg amit mondani akartam az csak annyi, hogy kedves José barátunk bekaphatja. Nálunk sosem vett öltönyt a meccseinkre, és sosem jegyzetelgetett szerintem, itt meg öltöny+jegyzetfüzet, és ott áll az oldalvonal mellett. Ég és föld a hozzáállása. :vivo:
oltony
jegyzetfuzet
Elso eveben vegig ott allt a oldalvonal mellett es magyarazott. Tobb meccs utani videot is neztem rola ami CSAK arrol szolt, hogy egesz meccsen mutatta ki merre menjen, zarjon vissza, stb. Az utolso fel eve volt az, amikor mar tenyleg szart az egeszre, mint ahogy a keret nagy resze is ra.

Guardiolanak meg ott volt a vilag legjobban felepitett kerete, annyi dolga lett volna csak, hogy hoz 1-2 uj jatekost, a csapat stilusat pedig meghagyta volna. Pont a motivalas az amiben Guardiola az egyik legjobb a vilagon.
Helyette inkabb epitett egy teljesen uj csapatot, uj jatekfelfogassal. 1 ev mulva meglatjuk mennyire jott be neki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2013. augusztus 30., péntek 21:16-kor.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 30., péntek 21:10

Kezdődik a védjük Pep G-t hatvannyolcadik felvonás :lol:

A világ talán legjobb jobbhátvédjét így leamortizálni, nagy taktikusnak kell lenni hozzá.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 30., péntek 21:10

'shutterisland írta:ha nem változtat, akkor azért lenne elővéve, hogy belecsöppent a jóba, és karba tett kézzel hozzák neki a trófeákat.
úgy legalább jönnének a trófeák.
ha ma buknak akkor a nyári mérleg két megnyerhető trófeából amikor tét volt és kemény ellenfél: 2-ből semmi.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 30., péntek 21:08

ha nem változtat, akkor azért lenne elővéve, hogy belecsöppent a jóba, és karba tett kézzel hozzák neki a trófeákat.
így, meg azért van csesztetve, hogy kísérletezgetik (pl lahm és kroos posztja) illetőleg próbál variálni taktikában, a maga képére formálgatni a csapatát.
Csiágu f*szkantárt
:roll:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 30., péntek 21:07

realfan91 írta: Nálunk sosem vett öltönyt a meccseinkre, és sosem jegyzetelgetett szerintem,
egyik sem igaz.
city elleni meccsen amikor térden csúszott akkor mi volt rajta? pizsama?
a jegyzet meg mindig ott volt. mindig, még a legcsicskább ellenfelek ellen is amikor az ég világon semmi szükség nem volt rá még akkor is.

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 30., péntek 21:06

Nálunk sosem vett öltönyt a meccseinkre, és sosem jegyzetelgetett szerintem, itt meg öltöny+jegyzetfüzet, és ott áll az oldalvonal mellett. Ég és föld a hozzáállása. :vivo:
Első két évében azért jegyzetelt, öltöny meg a fontosabb meccseken általában rajta volt.
Emlékszem a kukából halászták ki a jegyzeteit az újságírók.

Azért komolyan vette José itt is a dolgokat az utolsó 3 hónapjáig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fenomen 2013. augusztus 30., péntek 21:09-kor.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 30., péntek 21:06

és sosem jegyzetelgetett szerintem
Szinte mindig jegyzetelt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realfan91

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. augusztus 30., péntek 21:02

Luiz Gustavot eladni... :lol: Mekkora barmok. thiagot meg götzét odaviszik, és eladják az egyik vkp-t a kettőből. Így kell szétrombolni egy bl győztes, tökéletes keretet. :salute: Mellesleg amit mondani akartam az csak annyi, hogy kedves José barátunk bekaphatja. Nálunk sosem vett öltönyt a meccseinkre, és sosem jegyzetelgetett szerintem, itt meg öltöny+jegyzetfüzet, és ott áll az oldalvonal mellett. Ég és föld a hozzáállása. :vivo:

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. augusztus 30., péntek 20:58

Jó ez a Guardiola. Pont azt a csapatrészt herélte ki, ahol a legerősebb volt a Bayern.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 30., péntek 20:57

Torres :lol:
Mourinho meg hamar megtanitotta kontrazni a kekeket

Vissza: