Miért?Teljesen más kategória a kettő! De hiába beszélek , úgyhogy hagyom is az egészt
Nem kötekedésből, csak úgy kérdezem.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. augusztus 31., szombat 16:05
Miért?Teljesen más kategória a kettő! De hiába beszélek , úgyhogy hagyom is az egészt
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 31., szombat 15:50
Erikssen nem szélső. Amúgy Dembelé lesz Paulinho helyett vagy mellett, de inkább egymás alternatívái, ahogy Capoué és Sandro.ozil91 írta:----Paulinho----**************----
Lamela---Sigurđsson----Eriksen
------------Soldado---------------
deeeeemn nigga
nekem *************** tetszik Eddig is csipáztam a Spurs-t, de így hogy Lamela meg Eriksen odamentek így főleg figyelemmel követem majd őket. (PES-ben jól fejlődtek, aztán "megszerettem" őket )
HozzászólásSzerző: weeni » 2013. augusztus 31., szombat 15:27
Mennyien vannak elől arra a pár posztra most?? Eléggé nagy ott is a tömörülés nem? Kíváncsi leszek hogy variál majd AVB.'shutterisland írta:ha ebből a 4 játékosból csak 2 váltja be a hozzá fűzött reményeket, már akkor sem boltolt rosszul a spurs, viszont ha soldado hoz egy jó gólmutatót, eriksen és lamela tovább fejlődnek, és paulinho is jól integrálódik, akkor óriási biznisz volt ez a 4 ember 1 árán.
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 31., szombat 14:05
Teljesen más kategória a kettő! De hiába beszélek , úgyhogy hagyom is az egésztlegendary írta:Azért Bale például semmivel se jobb játékos mint mondjuk Robben.
HozzászólásSzerző: ozil91 » 2013. augusztus 31., szombat 13:57
Én csak azt vázoltam ami nekem tetszene, sztem Szigurdzon azért mostanában elég jól játszik, meg a szezon 2.fele után jól elkapta a fonalat, akár csak Holtby is. Kiváncsian várom énis, hogy mi sül ki ebből a spursből idén így Bale nélkül.legendary írta: Sigurdsson meg nem lesz kezdő, ezt lefogadom, még a most érkezők nélkül is kiszorulna.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. augusztus 31., szombat 13:49
Azért Bale például semmivel se jobb játékos mint mondjuk Robben. Sőt. És ezt egyértelműen mondom, mivel láttam mindkettőt eleget. Persze ezzel nem írom le Bale-t, mert remek játékos, de ne kezeljük már úgy, mint a világ harmadik legjobbját. Élmezőny, az egyértelmű, de többet ne mondjuk róla, mert azért annyira még nem csúcs.Komolyan ezekre az emberekre élvez mindenki? Hamarabb fizetnék 200 millót Bale-ért,mint ez a négy játékos 70-80ért.
Paulinho se fix azért, Capoue, Dembele és Sandro is remek játékos, négyük közül bárki kezdhet, erős lesz a középpálya.----Paulinho----**************----
Lamela---Sigurđsson----Eriksen
------------Soldado---------------
Persze. Soldado egy jó center. Nem világklasszis, de a Bayern esetében láthatjuk, hogy ez nem is létszükséglet, bőven elég lehet adott esetben, ha van egy jó, magabiztos csatár elöl, aki nem esik el a labdában.de első blikkre soldado is termékeny lehet a spursben, jó igazolásnak tűnik
Köszi az infót.Amikor láttam, többnyire egészen jól játszott, sokoldalú, támadásban és védekezésben is remek játékosról van szó, box-to-box szerepkörre szerintem tökéletesen alkalmas, ráadásul még fiatal is, de 30-at nem ér meg, 20-25 lenne talán a reális ár érte.
HozzászólásSzerző: ozil91 » 2013. augusztus 31., szombat 3:04
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 31., szombat 2:25
azért ez nagyon erős túlzás.Marci írta:Komolyan ezekre az emberekre élvez mindenki? Hamarabb fizetnék 200 millót Bale-ért,mint ez a négy játékos 70-80ért.Soldado+Lamela+Paulinho+Eriksen
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. augusztus 31., szombat 1:30
Mert Bale végül is egy labdazsonglőr, és CR-Messi magasságokban vanMarci írta:Komolyan ezekre az emberekre élvez mindenki? Hamarabb fizetnék 200 millót Bale-ért,mint ez a négy játékos 70-80ért.Soldado+Lamela+Paulinho+Eriksen
Full B kategóriás arcok ezek.
Legalábbis én inkább a minőségre mennék,mint a mennyiségre. ( 2008-2009 holland generáció,stb.)
HozzászólásSzerző: Marci » 2013. augusztus 31., szombat 0:24
Komolyan ezekre az emberekre élvez mindenki? Hamarabb fizetnék 200 millót Bale-ért,mint ez a négy játékos 70-80ért.Soldado+Lamela+Paulinho+Eriksen
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 31., szombat 0:22
Hát igen, jó játékosok, de csak jók.Soldado+Lamela+Paulinho+Eriksen
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 31., szombat 0:17
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 31., szombat 0:06
DavieS írta:no, Levyék kinéztek még valakit? esetleg egy új takarító brigádot?
vagy igazolhatunk mostmár MI is?
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. augusztus 30., péntek 23:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 30., péntek 23:30
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 30., péntek 22:58
Wenger amúgy tudja, hogy hétfőn lejár az átigazolási időszak?madridronie írta:Na; ez így azért már egy elég finom csapat; Wengerék felköthetik a gatyát!Eriksen is hivatalos a Spursnél. Twitteren jelentették be ezzel.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 30., péntek 22:46
Na; ez így azért már egy elég finom csapat; Wengerék felköthetik a gatyát!Eriksen is hivatalos a Spursnél. Twitteren jelentették be ezzel.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 30., péntek 22:16
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 30., péntek 22:15
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 30., péntek 17:59
36-ért ajándék lenne a Baines-Fellaini páros, megértem a kékeket, hogy megkérik a két legjobb játékosuk árát, igaz, ez az 50 kicsit valóban túlzásnak tűnik.legendary írta:Az Everton közben visszadobott állítólag egy 36 millás ajánlatot a Fellaini-Baines pakkért, mivel 50-et akarnak kettejükért (agyf@sz...).
Ezért a United állítólag másfelé is nézelődik, 30 millió eurót ajánlanának Ander Hererráért a Bilbaónak.
Róla valaki tud véleményt mondani? Nem sokszor láttam, ügyesnek tűnt, de hátha valaki jobban keni a témát. 30 misit viszont soknak érzek, ha Fellainiért második nekifutásra is csak 20-at ajálunk (mondjuk nem is fogadták el azt).
mohaola írta:Az Ajax edzője Frank de Boer elmondta, hogy már csak az aláírás hiányzik a papírokról, hogy hivatalos legyen Christian Eriksen átigazolása a Tottenham-hez.
Jól van.torjack írta:Eto'o jó csatár, meg minden, de annyi esze van mint az egy hete oszladozó döglött macskának.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem